Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ванката

Като не разбираш от дума - ето ти пример как се нанася удар.

Ей така трябва да гори . Да е ясно на Косьовци че така ще бъде . Всеки ден от зори до здрач.

Укрите си мълчат :)

IMG_20240515_170153_921.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, kosyo написа:

Дано да е камъша..

Така е./сМех/. Те  братушките сами казват ,колко камъш ,може би още гори.

2024-05-15165715.thumb.png.161ac5de3668d363585510eb006a8dd9.png

Не Бъди. Ти сам реши да се намесиш пък сега ме обвиняваш мен. Аз тази твоя "игра" мога да я играя цял ден.
Ето ти един цитат да си го имаш за спомен.

И показа ли нещо обективно или това, което този път си оформил правилно под формата на въпрос (поздравление за учителката) е чиста проба глупост?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 часа, Flashback написа:

Опасявам се, че медицината е безсилна в неговия тежък клиничен случай!

Така е ,за теб вече е късно,руски троле.

2024-04-21112232.thumb.png.d3304766072ae68c609142cbfdf0587b.png

Така е./сМех/. Те  братушките сами казват ,колко камъш ,може би още гори.
                                                2024-05-15165715.thumb.png.161ac5de3668d363585510eb006a8dd9.png

Ще покажеш ли кой е източника на това писание или ще си остане писание.?

Ватенката Фицо тежко ранен ,да се готви Орбан. Война с други средства, по метода на путин.

Ватенката Фицо тежко ранен ,да се готви Орбан. Война с други средства, по метода на путин.
Това ли е цивилизацията с която се хвалите? Да се радваш на такива неща и да пожелаваш на други хора от същото? Надали може да стигнеш по-дълбоко дъно. Но пък винаги може да ме опровергаеш...

преди 13 минути, maxthon написа:

И показа ли нещо обективно или това, което този път си оформил правилно под формата на въпрос (поздравление за учителката) е чиста проба глупост?

Какво обективно трябва да покажа в един въпрос ?

Имаш ли идея кога изобщо е правилно да използваш тази дума ? Май не!

преди 11 минути, bigiadri написа:

Ватенката Фицо тежко ранен ,да се готви Орбан. Война с други средства.

Лекар на терен! Моля спешно някой да повика лекар, че положението е за въдворяване в лудница с усмирителна риза и без достъп до нет!

... ... ... 

А Звяра! го гледам, че му се привижда пак някаква "перемога'' с Тони Блинкен, който посвири на китара в киевски бар на фона на украинската катастрофа на фронта и необятните украински гробища. 🥴

bigi

хапчетата човек...

Пак повтарям една ракета - су27, две ракети су-35, три ракети - много су34, 5 ракети - най малкото су57

Какво обективно трябва да покажа в един въпрос ?
Имаш ли идея кога изобщо е правилно да използваш тази дума ? Май не!
Вече си и изнервен. Научил си още един препинателен знак. Много добре знаеш за какво се търсеше от сутринта обективност. Форумът така и не я получи.

преди 29 минути, Звяра! написа:

преди 18 часа, Звяра! написа:

Лъскач! Каква е тая шльокавица? Знаеш ли, че е забранено да се публикуват статии/цитати които не са на Български език?

Виж там правилата, прочети ги!!! 

Пише го!

Противоречиво разделение на личността спрямо магнитните бури...

преди 1 минута, maxthon написа:

Вече си и изнервен. Научил си още един препинателен знак. Много добре знаеш за какво се търсеше от сутринта обективност. Форумът така и не я получи.

Това че ти искаш да влагам обективност там където не и е мястото си е лично твоя измишльотина.

преди 1 минута, kirko12 написа:

bigi

хапчетата човек...

Пак повтарям една ракета - су27, две ракети су-35, три ракети - много су34, 5 ракети - най малкото су57

Кире , бе ти що не ме обичаш? Защо да се махна от тука, не разбирам човек - толкова добре си говорим с тебе. И понеже явно намесваш тука рибаря не разбирам - той вика 16, МО вика свалени 10 , че се чудя къде ми се губят 6 бройки.

Но по принцип много ми харесва как от нищо не удариха , бе то тука 100 бройки. Не че нещо ама това ти е някаква тенденция. Ти нали сутринта търсеше снимки? Да ти ги покажа или си ги видял вече?

Там на едната стърчи нещо и не е моя... . Който познай как е като ти кажа че 2-мата с бъдито яростно скачате да защитавате нещо дето явно се знае вече ама сега трябва да минимизираме щетите. Ама не се прави кризисен ПР така човек.

Между другото бе защо онзи щурма- мохах дето никога не лъже вика мир на праха им? Предполагам за ракетите говори , нали така?

преди 5 минути, maxthon написа:

Бъди бе ти намери нещо обектовно днес или още го търсиш? Нещо рибаря, нещо figherbombera( нали той никога не лъжеше) и не са само те да ти кажа.. Може би просто го търсиш на неправилното място ,а?

преди 14 минути, maxthon написа:

Това ли е цивилизацията с която се хвалите?

А защо не зададеш   на  тавариш путин ,той е специалиста ,руски троле?

преди 9 минути, Flashback написа:

Лекар на терен! Моля спешно някой да повика лекар, че положението е за въдворяване в лудница с усмирителна риза и без достъп до нет!

... ... ... 

А Звяра! го гледам, че му се привижда пак някаква "перемога'' с Тони Блинкен, който посвири на китара в киевски бар на фона на украинската катастрофа на фронта и необятните украински гробища. 🥴

Абе той отделно че свири и едни неща вика - неприятни обаче за тебе

А да и чакам да ми кажеш намери ли всичките ми фалшиви видеа? Щото бая време ти отне - ако искаш помощ - свирни.

А защо не зададеш   на  тавариш путин ,той е специалиста ,руски троле?
Айде пак той ли е виновен за състоянието на премиера на Словакия? Ако е така може би ще обясниш в подробности защо е така?

Ахахахахахаха! Шедьовър!
"Путин се стреми да използва корупцията в Украйна като оръжие", каза Тони Блинкен от Киев.

Тоест Зеленски и шайката му крадат, но пак Путин е виновен. 🤡🤡🤡

Казах ви, че Тони си е объркал професията, трябвало е да стане стендъп комик. 

Това че ти искаш да влагам обективност там където не и е мястото си е лично твоя измишльотина.
Благодаря ти, че си призна. Не желаеш по никакъв повод да става дума за обективност. Това е мръсна дума за теб.

2024-05-15173028.png.a359b5ebb7672b8cb853262a8b5bb04c.png

Това са тези ,към които украинците питаят особена обич и са на отчет .Може би сред онези 11 тъпака  от летището има и от тях .Ще се разбере .

Ахахахахахаха! Шедьовър!
"Путин се стреми да използва корупцията в Украйна като оръжие", каза Тони Блинкен от Киев.

Тоест Зеленски и шайката му крадат, но пак Путин е виновен. [emoji1782][emoji1782][emoji1782]
Казах ви, че Тони си е объркал професията, трябвало е да стане стендъп комик. 
Ама той Еленски съвсем официално и тържествено беше обявил, че корупция в Украйна няма. Как се използва нещо, което не съществува?

току-що, maxthon написа:

Ама той Еленски съвсем официално и тържествено беше обявил, че корупция в Украйна няма. Как се използва нещо, което не съществува?

Явно приключи темата с обективноста и се опитваме да отклоним темата. Нещо по въпроса остана ли неизяснено или да наблягам на обективността още?  Значи скочиш ли да защитаваш нещо просто знам вече съм на прав път и мога смело да ти казвам колко отчаяна тролка си. Просто надушвам как с нежелание го правиш вече ама няма как. При всеки по-голям файл на твойте хора ти си първия дето иска обективни данни и се почва едно влачене на вода от 9 кладенеца да замажем положението към друга тема. Ама аз викам да не я приключваме докато не получа ясен отговор от тебе дали получи ОБЕКТИВЕН отговор или не?

И Косе викаш снимали рискувайки панделата за слава на Украйна.

Дай сега геоданни, човека да му цъкнем един sms ще му купя снимката за $1000

Значи ей такива видеа пускай 

https://t.me/boris_rozhin/123718?single

Изобщо няма да имаш мира драги ми тролчо.

ПП

Лъскай и поемай негативите.

Руснаците спукват г@за на ВСУ в момента . Ако не е така би ли ми обяснил Зеля защо отложи разходките :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.