Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

Айде пак той ли е виновен за състоянието на премиера на Словакия? Ако е така може би ще обясниш в подробности защо е така?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Той е ВИНОВЕН за смъртта на милиони украинци и руснаци ,той е МАСОВ убиец. Иначе много обича да го прави и индивидуално ,къде с отрова,къде от високо място ,а понякога и с взрив на самолет . Разнообразен е. Но това теб ,руски троле ,НЕ те вълнова ,то е даденост и НЕ прави впечатление на твоята отдадена руска душа. Неговите методи явно са заразителни ,така че всичко вече може да се очаква. Индиректно  той е виновен за всичко вкл. и днешния атентат срещу Фицо ,каквото се случва и в русия и в Европа ,руски троле.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kirko12 написа:

И Косе викаш снимали рискувайки панделата за слава на Украйна.

Дай сега геоданни, човека да му цъкнем един sms ще му купя снимката за $1000

Кире,  искаше снимки - получи ги. Между другото викат единия камион бил сефтосан. Искаш ли нещо че последни поръчки приемаме? Нещо атомно или зърнено искаш? Специалитета на заведението днес е ПВО, ама готвача малко го прегорил - не е за хора със слаби сърца определено.

Е бива ли така значи...

Това е за разстрел просто. Ех, ако беше Сталин жив

преди 16 минути, maxthon написа:

Благодаря ти, че си призна. Не желаеш по никакъв повод да става дума за обективност. Това е мръсна дума за теб.

"Обективност/субектнивост"  очевидно е сложно понятие за теб. Първо се научи къде им е мястото после ми търси сметка.

Косееее 

Лъскай и загивай.

Техниката която загуби Украйна.

Впрочем питам къде са су-тата 27 и най вече миг 31

IMG_20240515_175614_684.jpg

преди 8 часа, kirko12 написа:

Абе Косе пак ли се обаждаш от обора, пардон дървото.

Къде са снимките за успехите в Крим през последните 5-6 нападения ?

Явно не са толкова впечатляващи.

Изобщо Осинта умря нещо.

Кире, намери ли снимките или да повтарям ? Не е добре такова изменяне на настроението от сутринта до след обяда . Не ти харесва ама ще се наложи да изтраеш..

преди 11 минути, bigiadri написа:

Индиректно  той е виновен за всичко

Навремето имаше един клип, в който една тп казваше, че комунистите са виновни за всичко. Изглежда ти не си по-умен от нея...

преди 1 минута, Киро Иванов написа:

Навремето имаше един клип, в който една тп казваше, че комунистите са виновни за всичко. Изглежда ти не си по-умен от нея...

И да си сменяш акантите не е на добре. Някаква шизофрения ли те гони?

Вероятно сащ, посегнаха на живота на премиера на Словакия, след като е почнал да показва нежелание да им помага да воюват с Русия на територията на Украйна.

преди 44 минути, kirko12 написа:

bigi

хапчетата човек...

Пак повтарям една ракета - су27, две ракети су-35, три ракети - много су34, 5 ракети - най малкото су57

2024-05-15180755.png.38ecd4f3ef50f13a7bba3ad98b0077e5.png                                  

"Обективност/субектнивост"  очевидно е сложно понятие за теб. Първо се научи къде им е мястото после ми търси сметка.
Няма нищо сложно в това да покажеш нещо обективно в случая. Сложното е, че обективност няма. Има пропаганда, която постоянно се насажда.

преди 53 минути, maxthon написа:

Това ли е цивилизацията с която се хвалите? Да се радваш на такива неща и да пожелаваш на други хора от същото? Надали може да стигнеш по-дълбоко дъно. Но пък винаги може да ме опровергаеш...

Нищо друго не доказва, освен че гейпросащесср трололинките са изроди, но това си го знаем откакто ги има. 

преди 6 минути, Киро Иванов написа:

Кой  Клонинг си ти ,РУСКИ ТРОЛЕ. Плодите се като въшки тук във тази тема.

току-що, Киро Иванов написа:

Никаква идея си нямаш...

Мислиш ли че и с този то акаунт ще ти се получат "смешките". Аз пак мога да те питам дали намери каквото търсиш или не - за едни снимки от сутринта говорим? Или как върви зърнената сделка, летят ли атомни бомби? То от това не можеш да избягаш.. Ех едно време какво пропагандатори имаше а сега - мижитурки. сменята акаунти и си мислят че ще им се размине... Гола вода сте с бъдито - ама аз викам че от месец май - сигурно е критичен по някаква причина :)

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Нищо друго не доказва, освен че гейпросащесср трололинките са изроди, но това си го знаем откакто ги има. 

515387356_.png.310fb96cd8debe6adccf8277930c88dd.png

преди 1 минута, maxthon написа:

Няма нищо сложно в това да покажеш нещо обективно в случая. Сложното е, че обективност няма. Има пропаганда, която постоянно се насажда.

Преливаме от обективност в обективност.. А за пропагандата ти си нейното острие - извинявам се - тъп връх. НАмери ли снимките или не. Знаеш че може да ти повтарям до като ти омръзне това. Искащ ли да се пробваме отново. За кой вика онзи дето не лъже  бързо оздравяване и лека пръст на умрелите? Едва ли е за единия акаунт на кирето,а?

PepsiCo харесва това:

https://pbs.twimg.com/media/GNoMhIqWMAAffcb?format=jpg&name=900x900

Хамбара помага да няма разпръскване на голям площ на останките от това чудо оръжие:

Нагледно като хора дето търсят обективност под път и над път..

Край Русия загуби войната 

bigi беше прав

Ужасното се случи, посипвам си главата с пепел.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не е сложно и да не клеветиш ама го правиш. И го правиш по-най евтиният начин, като търсиш от мен нещо което не съществува. Не знам къде си се научил че лъжи и клевети може да постигнеш резултат при дискусия. Не ти е първият опит в темата няма и да ти е последният.

ПП: Кое в моят въпрос към Косьо насажда пропаганда?

Дали си струва да загинат най-жизненоспособните бандеровци зарад маниакалната и невъзможна  идея за разширение на НАТО?   

Не е сложно и да не клеветиш ама го правиш. И го правиш по-най евтиният начин, като търсиш от мен нещо което не съществува. Не знам къде си се научил че лъжи и клевети може да постигнеш резултат при дискусия. Не ти е първият опит в темата няма и да ти е последният.
ПП: Кое в моят въпрос към Косьо насажда пропаганда?
Клевета? Ще бъдеш ли се самокритичен и да бъдеш нагъл към себе си?

преди 9 минути, maxthon написа:

Клевета? Ще бъдеш ли се самокритичен и да бъдеш нагъл към себе си?

Извинявай! Не се усетих че да държиш на някого сметка за лъжите които е изрекъл е наглост.

Ванката, по-голям празнодумец от теб няма в тази тема!

В състояние си да изпишеш тонове празни глупости и несъстоятелни неща, които с нищо не са полезни или информативни за темата!

И още по-лошото е, че нямаш никаква мяра кога да спреш с това мега досадно празнодумие!

преди 10 минути, Flashback написа:

В състояние си да изпишеш тонове празни глупости и несъстоятелни неща, които с нищо не са полезни или информативни за темата!

И още по-лошото е, че нямаш никаква мяра кога да спреш с това мега досадно празнодумие!

Има, казваме му Бъди.

преди 9 минути, Flashback написа:

Ей няма да говориш така за мойто бъди, ей- той ми е приятел! А ти за Ванката ли - а добре няма проблем. Ама аз още чакам за всичките фалшиви видеа да ме навреш  в кучия гъз. Спокойно аз имам време..

Бунанката да ви сервирам за вечеря -

https://x.com/giK1893/status/1790772722676421083

Как са изнагнели тия украинци , не е истина просто .. Така е като им идва онзи да им свири на китарата и си мислят все едно всичките дрончета са техни,без да ги еня за бедните китайчета дето ги правят. Тука примерно се опитват да посегнат на хеликоптер:

И специално за търсачите на обективност и под вола - теле:

https://pbs.twimg.com/media/GNnXhVzXUAAPZGo?format=jpg&name=large

и това :

https://pbs.twimg.com/media/GNnbwH-WEAAF7p9?format=jpg&name=large

преди 55 минути, kosyo написа:

Мислиш ли че и с този то акаунт ще ти се получат "смешките". Аз пак мога да те питам дали намери каквото търсиш или не - за едни снимки от сутринта говорим? Или как върви зърнената сделка, летят ли атомни бомби? То от това не можеш да избягаш.. Ех едно време какво пропагандатори имаше а сега - мижитурки. сменята акаунти и си мислят че ще им се размине... Гола вода сте с бъдито - ама аз викам че от месец май - сигурно е критичен по някаква причина :)

Не съм този за когото ме смяташ. Иначе за какво да ми се размине?! Ставате смешни с вашите глупости...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.