Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, glen написа:

Ефективността на западните системи за противовъздушна отбрана през 404 г. може да се характеризира, поради липсата на по-добра дума, като мрачна.

Те имат късмет от време на време, но това е всичко. Както показа ударът на Иран срещу Израел - винаги е бил предимно PR и маркетинг за продажба на тези глупости на "клиенти" и печелене.

Ето още един от патриотите, чиято "оценка на щетите" ще отнеме още около година, преди да бъде обявено, че щетите са "умерени".

Не-е-е. Имам познати 2 от 2 числата от тотото. Направо къртите с Филипов. То е ясно че, не следите нещата и темата ама не вярвам че може да има толкова зле хора...

Къде да си получа джакпота?

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Нас не догонят, нас не догонят:

преди 7 часа, Flashback написа:

Пан Зельо досега една камара смени и уволнения направи, но тогава, другарю, мълчеше като пукал. :clown:

Шойгу поема две нови длъжности: едновременно ще бъде секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация и ще бъде заместник на Путин във Военно-промишлената комисия.

Путин предлага за министър на обраната Андрей Белоусов. Досега той беше първи вицепремиер.

"Путин иска Министерството на отбраната да бъде абсолютно отворено към иновации и нови идеи. Затова той избира Белоусов", уточниха от Кремъл.

Прессекретарят на президента Дмитрий Песков коментира назначението на Белоусов. Според него победител на бойното поле е този, който е по-отворен към иновациите и към възможно най-бързото усвояване на средствата. "Следователно е естествено, че президентът реши да има цивилен ръководител на Министерството на отбраната", каза говорителят на Кремъл.

Ха на бас че това го прочете от западната преса. Ти нали само нея четеше? Обаче още си чакам нещо за всичките мойте фалшиви видеа. Много време мина и смятам да изясним въпроса до края.

Фойерверките по случай новото Шойгу(сори ама ще ми трябва време да го запомня) започнаха:

Ех как ми липсва срещата на Куроедов и Путин и международната реакция на този епохален сблъсък.

Войната на енергодружествата за клиенти продължава:

Да ти дойде прозрението докато дефекираш в камъша..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, Flashback написа:

Шойгу поема две нови длъжности: едновременно ще бъде секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация

Пожелал е  навярно да  отиде при алкохолика , та да се напиват на спокойствие . Та от 2012 г  НЕ може да се напие ,като хората този прославен еленовъд.

преди 8 часа, kirko12 написа:

Ооо Косе пеееш ли скъпи :)

Прочете ли ВВС - лоша новина за Киев :)

На ушето на финансовата - дай да вдигнем бюджета - готина снимка.

Както и да е - утре други работи ще. ти пиша 

Вероятно ще обсъждаме крепостта Волочанск .

Ако през ноща няма оживление де :) Може да се постараят пред новия шеф.

IMG_20240512_225938_812.jpg

Кирчо,зашеметен руски троле ,СССР фалира когато военния бюджет стигна до 7.4% сега е  вече 6,8%  ,тези двамата ще го докарат СИГУРНО до над 7,4%, тоя  икономист е за това изпратен в армията .

преди 11 часа, kirko12 написа:

Коригирай си езика защото те оставих досега но прекаляваш.

Кирчо ,обиждаш се, че те наричам РУСКИ ТРОЛ ли? А мислех ,че за теб това е повод за гордост .Ама нека си казваме истината ,нали? Ти си РУСКИ ТРОЛ който е тук в темата 24/7 време. Това дори да ти плащат е престараване в повече. А за онзи сринат 10-етажен блок вече се знае ,ударен е от С300 на тъпаците ,намерени са фрагменти от тяхна ракета .

Слушай bigiadri

Виждам че си голям разбирач.

Икономика, техника, всичко ти е до колене - немаш празно.

А затвори тая тъпа уста докато се наслаждавам как тъпите укроканали които повтарят като латерни.

"Нямат сили да превземат Харков, нямат нямат нямат"

ПП

И сега ще долети Косьо с някой дрон да обясни как Неуромансер ще спаси тока в 404.

Нощес са доубили ВеЦ-овете сега ще минат подстанциите.

Айде със здраве и да сънуваш че на Зельо ще му дадат още 100 милиарда да докара бойци от Мексико.

ПП

Косе, пво-то дето е пълна дупка свали 4 Шадоу на път за Крим.

Укрите свалиха 30 ракети дето не са пускани. Явно ДНР са развили ракетна програма.

преди 9 часа, N1K17Y написа:

коя точка от плана е смяната на Шойгу? 

Повече военнопленници - за да си спасяват живота   https://epicenter.bg/article/Rusnatsite-nastapvat-kam-Harkov--ukrainski-boytsi-se-predavat-napravo-na-frontovata-liniya/349381/7/0

преди 55 минути, kirko12 написа:

Слушай bigiadri

Виждам че си голям разбирач.

Икономика, техника, всичко ти е до колене - немаш празно.

А затвори тая тъпа уста докато се наслаждавам как тъпите укроканали които повтарят като латерни.

"Нямат сили да превземат Харков, нямат нямат нямат"

ПП

И сега ще долети Косьо с някой дрон да обясни как Неуромансер ще спаси тока в 404.

Нощес са доубили ВеЦ-овете сега ще минат подстанциите.

Айде със здраве и да сънуваш че на Зельо ще му дадат още 100 милиарда да докара бойци от Мексико.

ПП

Косе, пво-то дето е пълна дупка свали 4 Шадоу на път за Крим.

Укрите свалиха 30 ракети дето не са пускани. Явно ДНР са развили ракетна програма.

Е не в сравнение с теб - никой не е разбирач... Само да ти кажа май месец - дано се сетиш за какво ти говоря..

Космическата програма се развива добре. Е има някой недостатъци но е в правилна посока:

Авиацията дето я няма (поне 2 пъти вече) ползвала тактика от американските си господари ..

https://www.businessinsider.com/ukraines-pilots-use-wild-weasel-tactics-usaf-invented-vietnam-war-2024-5

Е тук слушат , пък като им кажат не бийте по рафинериите -не. А пък иначе онези дават пари като за последно въпреки че ги лъжат. На кой не му е ясно нещо?

Така го натопорчи отзад че чак го изкара отпред..

Явно е бил на зор.

Я сега Косе да ми обясниш че съм тъп и неук.

Твоя идол отбеляза че руснаците имали "тактически успех" 

Да ми го разясниш - че местните писаха че като засвяткали град-овете  теробороната си обрала крушите.

Баба Яга буквално размазва..

преди 10 минути, kirko12 написа:

Я сега Косе да ми обясниш че съм тъп и неук.

Твоя идол отбеляза че руснаците имали "тактически успех" 

Да ми го разясниш - че местните писаха че като засвяткали град-овете и теробороната си обрала крушите.

Май месец Кире, зърнен коридор, пари- бе аз не напразно ти цитирам нещата. Барем се сетиш, ама за май месец не съм почнал още - изчаквам да преполови и тогава . Кое не ти е ясно? Трябва ли да почна пак да те цитирам или ще се сетиш сам?

Забравих и ядрените заплахи. Бе защо никой не говори вече за тях? Толкова бяха хубави с тия червени линии

Косе бастун буков

Чуй сега какво ще ти кажа.

Нека укрите пуснат "мръсна" бомба и ще видим кон боб яде ли.

Тия тикви доказаха че няма простотия която да не използват.

Относно зърнения коридор - Ами руската пшеница замести украинската. За какво да хабят джепане.

Затвори тая човка поне докато руснаците "тактически настъпват".

До края на месеца може пък "стратегически" да се получи.

Айде плякай там от цензора простотиите му.

Гледам пренебрегваш желаещите украински плен :)

Впрочем намериха ли пари да закърпят бюджета - че само патрони не се ядат. 

преди 25 минути, kirko12 написа:

Косе бастун буков

Чуй сега какво ще ти кажа.

Нека укрите пуснат "мръсна" бомба и ще видим кон боб яде ли.

Тия тикви доказаха че няма простотия която да не използват.

Относно зърнения коридор - Ами руската пшеница замести украинската. За какво да хабят джепане.

Затвори тая човка поне докато руснаците "тактически настъпват".

До края на месеца може пък "стратегически" да се получи.

Айде плякай там от цензора простотиите му.

Гледам пренебрегваш желаещите украински плен :)

Впрочем намериха ли пари да закърпят бюджета - че само патрони не се ядат. 

Кире да ти обясня- нищо от това дето го предрече не се е случило. Нито зърнената сделка, нито парите спряха, нито атомните бомби са паднала нейде, май месец дойде вече ( очаквай включване по въпроса). Пък ти си пей колко много познаваш нещата.. Тука разбирачите се прескачате един друг направо, ама ти кеф да му стане направо на човек че е в такава среда. Направо чувство за малоценност може да докарате на някой като мен.

А за руZката пшеница тая година някой да обяви нещо като някакво положение заради измръзване? Там HARPA заработи на пълни обороти. Ама не бе ти го разбираш нещата и твоето мнение и е много важно за мен. Като ваденки сте с бъдито ама той се спря като се усети, ама ти не се усещаш нещо..

Бих препоръчал на ВСУ да капитулират - за да спасят живота на последните си около 500 000 бойци.   Гледам със съжаление на събитията  и не се съмнявам - повечето пак ще ги избият,  ако не го направят.   Никой не брои загиналите бандеровски хохли.    Те също са хора, не са животни.      

Косенце батьовото 

Може отделни неща да не съм познал - но общата тенденция е ясна вече.

В битката между държавата на мутрите и соросоидите и Русия (държавата на бюрокрацията) побеждава Русия.

Абсолютно сигурен съм че като стане ясно че тръгва към бесилото а не към Маями Ермак ще употреби нещо лошо. Буданов за това е начело на СБУ.

Но  това което планираха за Русия се случва в Украйна.

А ти ми обясни за да мога да те бъзикам после.

IMG_20240513_102611_788.jpg

преди 2 минути, kirko12 написа:

Косенце батьовото 

Може отделни неща да не съм познал - но общата тенденция е ясна вече.

В битката между държавата на мутрите и соросоидите и Русия (държавата на бюрокрацията) побеждава Русия.

Това което планираха за Русия се случва в Украйна.

А ти ми обясни защо :)

IMG_20240513_102611_788.jpg

Кире, пак да ти напомня че нищо от избироеното не си познал, ама нищо разбираш ли. Ама то това е от нивото на експертност ти. Ние просто не ги разбираме тия работи - ти си на друго ниво направо. А ние доматите с колците ги ядем..  Надявам се че отговорих на въпроса ти за това кой е умен тук и нивото му на експертност. Отивам да копам и лъскам сега - гледай да си наблизо ако ми потрябва експертна оценка. Е ако най- накрая падне атомнатс бомба дето я обещавате за червените линии - няма да ми трябваш , ще те освободя от тия ти задължение.

Ахааааа

Значи вадиш картофите с динамит ама тая табела ще я прочетеш.

Нали душичка, дай дроните дето ще спасят незалежната.

Май лъскането не помага а ?

Ееех язък за 400 линка. Толкоз си насрал за месеца.

IMG_20240513_114324_019.jpg

Сатанинският идиотизъм изглежда здраво се е вселил в главите на тези в Киев и на онези в НАТО!?   Повярвали си,  че казаците ще бъдат насила след АТО  бъдещи бандеровци -за да изплащат многомилиардните кредити на хохлите !?     Как въобще не се сещат - пак ще ги изпотрепят хохлите,  колкото е необходимо.   През последните векове все това им се е случвало - без значение дали са били в Кралство Полша или в Руската империя.   Затова никога не са имали своя Хохлия.  Степан Бандера не е успял да я създаде.   Това с  Украина си е казашко мероприятие - сега загиваща и разпадаща се бивша двунационална държава.

ПТова хич няма да помогне за събирането на още пари.

Косьо, най добре направи творческа пауза.

IMG_20240513_132559_811.jpg

преди 24 минути, kirko12 написа:

ПТова хич няма да помогне за събирането на още пари.

Косьо, най добре направи творческа пауза.

IMG_20240513_132559_811.jpg

Ужас Кире, не ти харесва като ти припомням изказвания ,а? Споко-ще те видим за месец май как ще го понесеш.. Вземи пийни предвярително нещо, че не искам да си случи нещо . Ако искаш да преговорим още веднъж и за парите и за зърното и за атомните бомби да затвърдим знанията че май имаме нужда,а?

Слуховет говорят че тия още се разхождат спокойно:

Значи точно по ПЛАНА си мина всичко.

Корекция - атомните гъби се появиха вече , но на неочаквано място:

Бързо за хапчетата бягайте.

Още през 2008 г. президентът Путин е казал, че ако членството на Украйна в алианса НАТО стане възможно, Украйна няма да съществува. В НАТО  не са обърнали внимание на думите му.  Ще отписват те скоро кредити за 300 милиарда долари и евро - това предстои за колективния Запад.   Поне Зельо вече  няма да ги дои като дойни крави за още много други допълнителни пари.    Безпокои ме,  че Доналд Тръмп ще стовари цялото си недоволство върху ЕС.      Възможно е и НАТО да бъде реформиран.  За бандеровските хохли никой не мисли,  дори и всичите да погинат до края на годината.   Украйна все повече се обезлюдява - подобно на Донбас и на Запорожие.   Местните 7 милиона жители почти масово  сега са бежанци в Русия.   Бързо им предоставят руско гражданство и повечето няма да искат да се връщат да живеят отново  в родните си райони.      

Косе

Не си прочел материала. Не знам къде са ударили танкове и бмп но дрона показал на ВВС как руснаците спокойно пресекли границата.

Мини и бункери - чушки, но дрон - даааа на място. Браво!

ПП

Пак дружески съвет, почини си преди да съм почнал wsj .

Там вече има лошотия .

преди 10 минути, kirko12 написа:

Косе

Не си прочел материала. Не знам къде са ударили танкове и бмп но дрона показал на ВВС как руснаците спокойно пресекли границата.

Мини и бункери - чушки, но дрон - даааа на място. Браво!

ПП

Пак дружески съвет, почини си преди да съм почнал wsj .

Там вече има лошотия .

Сигурно е нещо за зърнената сделка или за атомните бомби/червените линии,а? Парите?

Сакън верно ли нещо с Мадяр да не би ФСБ-то с 6 куршума и край.а? Бе чудя се кой ли го викаше това? Сигурно са мои думи..

Ей на натовски части падат в Шебекино, а не съм чул ядрени взривове край Киев? Какво чакат - ясно казаха - ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ

Да не би да търсят ключа за запалването в единия или в другия крачол?

Косе

От 9 кладенеца вода да носиш, от 7 социални мрежи линкове - няма полза.

Руснаците настъпиха Украйна и това ще е така постоянно.

Какво съм писал - вече е все тая.

Същото важи и за гигабайтите героична украинска продукция в нета.

Да видим сега перемогата ще върви ли така успешно.

ПП

Като гледам западните канали - хич 

Приказката за убит адмирал не минава :)

преди 3 минути, kirko12 написа:

Косе

От 9 кладенеца вода да носиш, от 7 социални мрежи линкове - няма полза.

Руснаците настъпиха Украйна и това ще е така постоянно.

Какво съм писал - вече е все тая.

Същото важи и за гигабайтите героична украинска продукция в нета.

Да видим сега перемогата ще върви ли така успешно.

Кире , ако не си разбрал от началото на деня говорим за експертността ти - другото  е пълнеж. И колкото и да не ти е приятно смятам да продължа. Да ти цитирам ли ПАК всичките ти мения по въпроса за парите, зърнената сделка, атомните бомби, ако случайно си ги забравил.  Кажи колко са лоши сега русофобите че ти цитират мненията след месеци и те изненада - не са верни, ама ти не искаш да говорим за тях,а? Ей както казах учиш се ти от бъдито ама си по-слаб от него... Ама ме кефиш - гледай да не престанеш че ще стане скучно. До тук си топ

Насам народе -тук са най-хубавите дрончета:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.