Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Истината е че обърка руснаците с краварите. Именно вторите целеха Белград, а удариха Горна баня :)

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/23-godini-sled-kato-raketa-padna-v-gorna-banja-kakvo-si-spomnjat-horata.html

За съжаление, нямаше поражения в банята! ие бием, където искаме

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, teo-glavata написа:

ие бием, където искаме

Вие първо пребийте нормалните бакшиши, които ви превзеха стоянката пред Клуб 33 :wub:

Иначе знам че вие - бакшишите-копърки от Студентски сте голяма работа... ама само по форумите. На живо сте мишки :laughing5:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Истината е че обърка руснаците с краварите. Именно вторите целеха Белград, а удариха Горна баня :)

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/23-godini-sled-kato-raketa-padna-v-gorna-banja-kakvo-si-spomnjat-horata.html

Питаш за Белгород, то те праща в Горна баня. Лошо е да си луд :shock11:

Вие първо пребийте нормалните бакшиши, които ви превзеха стоянката пред Клуб 33 :wub:

Иначе знам че вие - бакшишите-копърки от Студентски сте голяма работа... ама само по форумите. На живо сте мишки :laughing5:

някой да ти е дал право да мислиш? Я се потапя, бе идиот!

току-що, teo-glavata написа:

някой да ти е дал право да мислиш? Я се потапя, бе идиот!

Беж краченца да бягаме. Форумната ниджа от племето на копърките се е развихрила  :scared3:

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Малоумно копеле, ще изядеш хурката, като ония двамата снощи!

Да бре. Помня. Ти ми разправЯ :D

пп: Какво е станало снощи? Да не сте се били с нормалните бакшиши?

Да бре. Помня. Ти ми разправЯ :D

пп: Какво е станало снощи? Да не сте се били с нормалните бакшиши?

Няма как да помниш, каквото и да е! Ти и обикновен миндил, подлежащ на.....

преди 4 часа, maxthon написа:

Oще един заблуждаваш бот. Точка У е с касетъчен заряд. А фрагмен от свалена ракета не може да направи такива поразии. Виж Ольха е интересен вариант. А и тук не говорим за повредена сграда, а за разрушена. От колко кладенеца ще извадиш вода само и само да не признаеш, че това е директен удар? Интересно целим се в теца наблизо, а уцелваме жилищен блок.

Абе бъди нали не противоречи сега на министерството на отбраната? Кажи ми моля те че не го правиш че вече смятам да докладвам за това престъпление.

https://t.me/mod_russia/38699

️ Около 11.40 мск киевским режимом совершена террористическая атака по жилым кварталам города Белгорода с применением тактического ракетного комплекса «Точка-У», реактивных систем залпового огня «Ольха» и RM-70 «Вампир».

В ходе отражения атаки российскими средствами ПВО уничтожены шесть ракет «Точка-У», четыре реактивных снаряда РСЗО «Вампир» и два реактивных снаряда РСЗО «Ольха». Фрагментами одной из сбитых ракет ТРК «Точка-У» поврежден  жилой дом в городе Белгород.

🔹 Минобороны России

Ти тука за колко жилищни блока прочете. Аз чета един, ама ти знам че може и двойно да виждаш... Що така бре друже?

И като гледам тука песни, карикатури, бе толкова ли няма някой да каже и едно стихотворение?  Много скучни хора дето си мислят че това помага... Дърти хора ,миришат на пръст вече , а така печелят битките..

И да не видят нещо от украинците тия  с допълнителната хромозома.. Махнали са  Патрушев и познайте - Шойгу. Ей сега вече да го загазим...Толкова хубаво си стоеше на мястото този човек..

https://m.lenta.ru/news/2024/05/12/shoygu-pokinet-post-ministra-oborony-rossii/

https://m.lenta.ru/news/2024/05/12/putin-osvobodil-patrusheva-ot-dolzhnosti-sekretarya-sovbeza-rossii/

Да му мисли сега който ги е хвалил. Сега само да вас да ви кажа- обикновено тия неща стават в петък след 17:00-не в неделя.

преди 36 минути, В. Велев написа:

Темата е войната в Украйна. Не е дрън-дрън.

Аз си мислех че е за песни и химнове. Ама явно съм сбъркал. Я кажи и стихотворение сега.

Fighterbomber-a  не го е чувал новия си началник...

преди 6 часа, kirko12 написа:

Филипов

Спри с обзорите. Нека мине седмица да речем.

Тогава всичко ще е ясно.

много са евтини копейките - и затова трябва да спаме повече - опитва се да компенсира:)

Като гледам Косьо

Флаш на малкия пръст не може да му стъпи. Даже знае че сменили Шойгу и балбука по тоя повод .

Какво стана с дроновете Косьо?Разясни как спряха руснаците при Харков :)

ПП

ВВС се изказаха по въпроса Косе, айде давай бълбука .

Впрочем новите х101 ще литнат днес може и други ден. Да видим много по 800кг тротил как се отразява на бизнеса в Одеса.

Абе споделям мнението на Зеля че положението стана сложно. За него де :)

преди 25 минути, kirko12 написа:

Като гледам Косьо

Флаш на малкия пръст не може да му стъпи. Даже знае че сменили Шойгу и балбука по тоя повод .

Какво стана с дроновете Косьо?Разясни как спряха руснаците при Харков :)

ПП

ВВС се изказаха по въпроса Косе, айде давай бълбука .

Впрочем новите х101 ще литнат днес може и други ден. Да видим много по 800кг тротил как се отразява на бизнеса в Одеса.

Абе споделям мнението на Зеля че положението стана сложно. За него де :)

Търся и аз като всичко какъв е този новия.. е и гледам новата стока при военния касапин с едно око. Бе никой една хубава дума не казва за стария началник между другото от тия дето аз чета. Взема си пуканките че ми стана интересно, дроновете ще са за утре

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Другари, коя точка от плана е смяната на Шойгу? 

Един вика че дори Ванга не знаела за тази смяна и била учудена. Ама аз съм убеден че Кирето е знаел предварително и не е бил като пророчицата.

P.S. новия бил икономист. Ако е вярно си вземам думите назад за Шойгу.

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Другари, коя точка от плана е смяната на Шойгу? 

Пан Зельо досега една камара смени и уволнения направи, но тогава, другарю, мълчеше като пукал. :clown:

Шойгу поема две нови длъжности: едновременно ще бъде секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация и ще бъде заместник на Путин във Военно-промишлената комисия.

Путин предлага за министър на обраната Андрей Белоусов. Досега той беше първи вицепремиер.

"Путин иска Министерството на отбраната да бъде абсолютно отворено към иновации и нови идеи. Затова той избира Белоусов", уточниха от Кремъл.

Прессекретарят на президента Дмитрий Песков коментира назначението на Белоусов. Според него победител на бойното поле е този, който е по-отворен към иновациите и към възможно най-бързото усвояване на средствата. "Следователно е естествено, че президентът реши да има цивилен ръководител на Министерството на отбраната", каза говорителят на Кремъл.

преди 1 минута, Flashback написа:

Пан Зельо досега една камара смени и уволнения направи, но тогава мълчеше като пукел. :clown:

ти това го правиш - откакто си се родил:)

Ефективността на западните системи за противовъздушна отбрана през 404 г. може да се характеризира, поради липсата на по-добра дума, като мрачна.

Те имат късмет от време на време, но това е всичко. Както показа ударът на Иран срещу Израел - винаги е бил предимно PR и маркетинг за продажба на тези глупости на "клиенти" и печелене.

Ето още един от патриотите, чиято "оценка на щетите" ще отнеме още около година, преди да бъде обявено, че щетите са "умерени".

Ооо Косе пеееш ли скъпи :)

Прочете ли ВВС - лоша новина за Киев :)

На ушето на финансовата - дай да вдигнем бюджета - готина снимка.

Както и да е - утре други работи ще. ти пиша 

Вероятно ще обсъждаме крепостта Волочанск .

Ако през ноща няма оживление де :) Може да се постараят пред новия шеф.

IMG_20240512_225938_812.jpg

преди 12 минути, glen написа:

Ефективността на западните системи за противовъздушна отбрана през 404 г. може да се характеризира, поради липсата на по-добра дума, като мрачна.

Те имат късмет от време на време, но това е всичко. Както показа ударът на Иран срещу Израел - винаги е бил предимно PR и маркетинг за продажба на тези глупости на "клиенти" и печелене.

Ето още един от патриотите, чиято "оценка на щетите" ще отнеме още около година, преди да бъде обявено, че щетите са "умерени".

а ето и руски тант 2024 г.:)

0234003001686724990_2158418_920x708.webp

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

а ето и руски тант 2024 г.:)

0234003001686724990_2158418_920x708.webp

Нямаш ли нещо по ново,на някой друг танк? Една и съща снимка търкаляте от 2022г.

https://www.gettyimages.ae/detail/news-photo/destroyed-russian-tank-is-seen-by-the-side-of-the-road-on-news-photo/1449488435?adppopup=true

преди 4 минути, glen написа:

Нямаш ли нещо по ново,на някой друг танк? Една и съща снимка търкаляте от 2022г.

https://www.gettyimages.ae/detail/news-photo/destroyed-russian-tank-is-seen-by-the-side-of-the-road-on-news-photo/1449488435?adppopup=true

снимката, нямам представа от кога е - не съм е правел аз

но руски танкове гътват постоянно, чак си мисля дали да не пуснем по тъмнокожете съвестни граждани - да поберат малко желязо

преди 1 час, Flashback написа:

Пан Зельо досега една камара смени и уволнения направи, но тогава, другарю, мълчеше като пукал. :clown:

Шойгу поема две нови длъжности: едновременно ще бъде секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация и ще бъде заместник на Путин във Военно-промишлената комисия.

Путин предлага за министър на обраната Андрей Белоусов. Досега той беше първи вицепремиер.

"Путин иска Министерството на отбраната да бъде абсолютно отворено към иновации и нови идеи. Затова той избира Белоусов", уточниха от Кремъл.

Прессекретарят на президента Дмитрий Песков коментира назначението на Белоусов. Според него победител на бойното поле е този, който е по-отворен към иновациите и към възможно най-бързото усвояване на средствата. "Следователно е естествено, че президентът реши да има цивилен ръководител на Министерството на отбраната", каза говорителят на Кремъл.

Много хубава кремълска радиоточка си, ама както винаги, не ми отговори :giggle1:

Макрончо пак може да почне да говори

Дмитренко Максим Андреевич, военнослужащий Французского Иностранного легиона, легионер 1-го класса (оператор БЛА),

Screenshot_2024-05-13-01-36-07-47_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.