Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, bigiadri написа:

Руски троле, сайтът" 24 часа " НЕ са като теб ПОЛЕЗЕН ИДИОТ за да прави безплатна реклама на китай   . Китай може да са всичко ,но ти трябва да ми се ИЗВИНИШ за това, че ми се пресмиваше за спонсорирането на сайта . Иначе аз ще ти се смея и то НАГЛЕДНО ,за да те видят  всички и да ти се смеят  и ще го правя МНОГО УСЪРДНО ,троле!

Да ти се извиня, че си безполезен идиот?

Сигурно се шегуваш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Миналата или по-миналата година получиха ли финансиране от САЩ за 100 000 долара?

Ами аз вярвам на бабите от опашката - не знам ти някой вярваш. Изглеждаха ми доста начетени като за възрастта си.

Аз обичам Новоросийското ПВО:

преди 52 минути, M.Николов написа:

Да ти се извиня, че си безполезен идиот?

Сигурно се шегуваш.

Благой е на 72 години.  Като Кокич и като Путин...  Съобразявай.   

Лвовска област, Украйна

b1065dad-6276-4a6b-bf34-ec2d7e8d263b_128

Разрушена е втората най-мощна газокомпресорна станция в Европа, Билхе-Волица, в района на Лвов.

Унищожени са всички основни съоръжения, сериозно са повредени главният контролен панел, СЕРД (експлоатация и оборудване), административната сграда, входът (сигнализацията за сигурност), газовият помпен агрегат.

Станцията снабдява европейците с газ, съхраняван в подземни хранилища.

преди 9 минути, Звяра! написа:

Русия изглежда загуби последния си кораб с крилати ракети в Черно море

https://www.vesti.bg/sviat/kiev-rusiia-izglezhda-zagubi-posledniia-si-korab-s-krilati-raketi-v-cherno-more-6199035

Мда, дори бандеровската пропаганда не е сигурна за загубата на кораба, щом използва думи като "изглежда" и "вероятно".

А най-вероятно и тази "перемога" е в сферата на пожелателните мисли с цел вдигане морала на хохлите след трагичното положение на фронта.

Доказателства няма, освен едни голи думи като "изглежда" и "вероятно"! 

Но Дзвяра веднага кълве като шаран на гола кука и грам критична мисъл не преминава през гладкия мозък!

Бодра дрононарезка с подвижен хамбар и естествено буханка и още много неща:

Преговори за капитулация

4701941_900.jpg

Снимка от преговорите, на които бяха обсъдени условията за предаване на остатъците от групата "Мариупол" на въоръжените сили на Украйна, обкръжени в Азовстал.

Преди две години приключи битката за Мариупол.

преди 40 минути, attj написа:

Благой е на 72 години.  Като Кокич и като Путин...  Съобразявай.   

Платен-трол дет не излиза от вкъщи, защо скоро няма да правиш доноси да приплакваш на Калинката дет ви закриля няколко зрънца доносници . 

току-що, Gift написа:

Платен-трол дет не излиза от вкъщи, защо скоро няма да правиш доноси да приплакваш на Калинката дет ви закриля няколко зрънца доносници . 

Маруся пак ще те доложи,  аз ти се радвам,  защото си развеселяващ Коконяк!  Къде загуби Реджеп?  

преди 7 минути, glen написа:

Преговори за капитулация

4701941_900.jpg

Снимка от преговорите, на които бяха обсъдени условията за предаване на остатъците от групата "Мариупол" на въоръжените сили на Украйна, обкръжени в Азовстал.

Преди две години приключи битката за Мариупол.

Направи уцели този път.. както винаги де.

Преди година приключи битката за Артемовск

4700672_900.jpg

Преди година приключи битката за Артемовск. Основната тежест на градските битки се поема от бойците и командирите на ЧВК "Вагнер".
Поражението в битката за Артемовск беше едно от най-големите за въоръжените сили на Украйна през 2023 г. - само провалът на контраофанзивата в Запорожка област надмина "бахмутската месомелачка" по отношение на загубите и последствията за врага.
Спомняме си героите от освобождението на Артемовск. Много от тях все още са на фронта и продължават да сближават общата победа със своята смелост и професионализъм.

току-що, attj написа:

Маруся пак ще те доложи,   

Защо скоро няма да можеш да доносниш. Вече доносничи първия пост.

Още един е уволнен-да отваря прозореца.

https://m.lenta.ru/news/2024/05/20/putin-uvolil-mnogoletnego-zamestitelya-shoygu-v-minoborony-ego-mesto-zaymet-auditor-iz-schetnoy-palaty/

3 дневната война взе поредната си жертва.

Атака точно по ПЛАНА:

преди 1 минута, Gift написа:

Защо скоро няма да можеш да доносниш. Вече доносничи първия пост.

Кой пак те е издал?    Нали не си завел Реджеп в Мосейково вместо в Черноморск !?   Вие ни липсвате.    Как да не го оценявам?   

преди 2 минути, attj написа:

Кой пак те е издал?   

Всеки те знае че си доносник. Неудобен съм. Калинката дет пази 

Аве защо така чалмата от Иран се спомина и изостави руското си братче Путлер. Кой сега ше му помага с дронове

442503716_2785305984953682_5207669873367075001_n.jpg

Днес се навършват 2 години от освобождението на Мариупол от бандерлогите.

Градът е почти възстановен, свършена е колосална работа, която все още продължава, но най-важното е, че градът е пълен с народ.

Тези хора да ви приличат на "окупирани"?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.