Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

РуZката безаналогост трябва да се държи топла:

току-що, Flashback написа:

Днес се навършват 2 години от освобождението на Мариупол от бандерлогите.

Градът е почти възстановен, свършена е колосална работа, която все още продължава, но най-важното е, че градът е пълен с народ.

Тези хора да ви приличат на "окупирани"?!

Товя е от западната преса нали? То само нея четеше и всеки път ми навираш всичките фалшиви видеа, нали ? Или съм в грешка,а? Що мълчиш така ми не ми го покажеш тия работи?

Да благодарим на РЕБ-а за хубавите кадри:

Може да го включвате вече.

Още една бодра дрононарезка:

Пак са запалили комина:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Flashback написа:

а защо не отидеш там, явно при теб е по хубаво - дълбоко се криеш в запада като страхливо мишле

преди 9 минути, Flashback написа:

свършена е колосална работа

Грух ти защо не си свършил нищо досега в подкрепа на руската помия

преди 11 минути, Flashback написа:

Градът е почти възстановен, свършена е колосална работа, която все още продължава, но най-важното е, че градът е пълен с народ.

Супер е, кога заминаваш? 

току-що, Без умствен капацитет написа:

а защо не отидеш там, явно при теб е по хубаво - дълбоко се криеш в запада като страхливо мишле

Приютил съм едно бесарабско семейство от Одеса в мой имот в България. 

Мъжът още през лятото на 2022 г. плати 8000 долара рушвет и избяга от могилизация. 

Обещали са ми Путин като освободи Одеса да ме водят на гости. :)

преди 1 минута, Flashback написа:

Приютил съм едно бесарабско семейство от Одеса в мой имот в България. 

Мъжът още през лятото на 2022 г. плати 8000 долара рушвет и избяга от могилизация. 

Обещали са ми Путин като освободи Одеса да ме водят на гости. :)

Защо започна да фантазираш при неудобни въпроси

436368004_1183572036421414_4765253457281322173_n.jpg

преди 17 минути, Flashback написа:

малоумна рашистка проапганда .

Реално помним какво се случи :

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Супер е, кога заминаваш? 

Никога разбира се. И те си знаят това прекрасно .

:)

Под "украинско иго" , година преди рашистите да го сринат почти до основи :

преди 22 минути, Flashback написа:

Нормално. Все пак пропагандата си е част от войната.

Мирко, годината е 2024 г., Мариупол е възстановен и пълен с народ. 

И най-важното, градът е под руска юрисдикция, обвързан с руската стабилна икономика и необременен с дълговете на наркомана Зельо. 

В бандеровските остатъци, затънали в дългове и заеми, за заплати и пенсии се разчита на външни подаяния и милостиня.

преди 2 минути, Flashback написа:

И най-важното, градът е под руска юрисдикция, обвързан с руската стабилна икономика и необременен с дълговете на наркомана Зельо. 

В бандеровските остатъци за заплати и пенсии се разчита на външни подаяния и милостиня.

Грух защо са ти сложили чалма. Той вече е при Кобзон

444152070_956786059269257_1319046826018360074_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=FzHGsiWYOZoQ7kNvgHQe-l1&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&oh=00_AYA6AIXeeZDbitPhoOsTXLSG-67dKcUMPotO5VA9cMF_6g&oe=66516AEB

преди 3 минути, Flashback написа:

Мирко, годината е 2024 г.,

Там е много голяма каша с годините. Като му напомниш да ти покаже кой и кога е нарушил Минските споразумения и рязко второто такова се оказва изчезнало от историята.

преди 15 минути, Flashback написа:

П:)риютил съм едно бесарабско семейство от Одеса в мой имот в България.

и това мислиш че оправдава бягството ти в любимия Запад:)

преди 5 минути, Flashback написа:

и запада е пълен с народ - който иска да е на запад, като теб

преди 2 минути, maxthon написа:

Там е много голяма каша с годините. Като му напомниш да ти покаже кой и кога е нарушил Минските споразумения и рязко второто такова се оказва изчезнало от историята.

Макстъне да питам соц-спец като теб, какво ше прави сега Питин без иранеца

току-що, Gift написа:

Макстъне да питам соц-спец като теб, какво ше прави сега Питин без иранеца

Намери някъде тема за Иран и питай там за Питин. Кой ли е този?

преди 4 минути, maxthon написа:

Намери някъде тема за Иран и питай там за Питин. Кой ли е този?

Значи те боли много за иранчето с чалмата. Важен началник ти отпадна. Скоро и вие платените тролове

Kарикатуритe на китайския официоз "Global Times" винаги са точно в десетката:

photo_2024-05-18_08-42-45.jpg.bce63d3b197c06731a2ce46a752bdae6.jpg

Значи щатно трябва да им сложат и коминче и ще се получат нещата:

Пазете се от падащи отломки:

Франсетата бият по новите руZки територии я някой продължава да си го мести в другия крачол:

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Абе Косе 

Дрони и световна политика - земи се гр@мни :)

Дори утре пан Зельо да подпише пълна капитулация, наш'то Косе поне още половин година след това ще качва дрони и ще бълнува перемога. 

преди 21 минути, Flashback написа:

Дори утре пан Зельо да подпише пълна капитулация,

ти пак няма да идеш да живееш в Русия:) - слава на запада как те е купил

на 19.05.2024 г. в 21:16, Flashback написа:

Наш'та бандеровска дружинка както обикновено е на абсолютно обратното пожелателно мнение!

... ... ...

Швейцарската "мирна" среща на върха, на която трябваше да се обсъди "формулата за мир на Зеленски", се провали.

Лидерите на Южна Африка, Бразилия, Китай, Индия, Саудитска Арабия, Индонезия и т.н. няма да участват в бутафорната среща на върха за Украйна в Швейцария. Всички са наясно, че мирни преговори без участието на Русия е загуба на време. 

Глобалният юг отказва да участва в поредното фиаско на пан Зельо, а киевският наркоман така се надяваше да събере целия свят срещу Русия. 

Мисля, че вместо лидерите (без Китай) ще участват някакви представители и това ще е достатъчно на нарко, лайнен и компания да обявят тази смешка за световна, но те отдавна са в другата реалност.

преди 5 часа, Flashback написа:

Митко Вълчев много държи да ни доказва, че IQ му не надвишава стойностите на стайна температура. 

Такива като Вълчев, обладани от налудна пещерна русофобия и без грам да се замислят (то няма и с какво) на драго сърце биха жертвали България като поредното прокси на Чичко Сам да се бие срещу Русия. Тя и Грузия с има-няма 4 млн. население се пробва като русофобско прокси с марионетката Саакашвили, та с подходящия "к@чи син" и България може един ден да се окаже в подобна самоубийствена роля като Грузия и Украйна.  

Разбира се при такъв сценарий такива като Вълчев няма да бъдат в окопите - те или ще събират насилствено пушечно месо по улиците, или ще разстрелват бегълци по границите.

Бъди сигурен, че кюто на нещото, което се е ухилило (навсякъде) е още по-ниско. Навремето имах приятел, който беше жесток русофоб, после вече не бяхме приятели, но съвсем не беше тъп. Това, което отличава местната група олигофрени е жестока и необратима необразованост, привидна или реална.

преди 5 часа, attj написа:

Фен съм на Доналд Тръмп.     САЩ на Байдън са пълна скръб.     Отблъснаха и Китай с митата си.    ЕС вероятно няма да ги последва със санкции спрямо КНР.   Това е и тест за Брюксел.     Дано проявят разум -защото и при нас ще изчезнат всички евтини китайски стоки.   В Бандеристан да се трепят до последния бандеровец - то си е тяхна работа.   Тръмп ще ги изостави подобно на Афганистан, Сирия, Ирак, Либия.      Защото не са успели за победят в борбата за западна демокрация...Все едно и също е.  Тръмп няма да им налива още 300 милиарда долари и евро.

И аз му бях фен, но последните доларе, които отпуснаха сащите са с неговото съгласие и говорят че там нещата са ясни, и метла да изберат за президент (в повечето случаи е така), пак ще се смятат за най-велики. Моето мнение е, че светът щеше да е много по-спокоен и прогресиращ без тях.

преди 2 часа, Филипов написа:

Уважавам го много, но разбра ли най-после, че Бердичи е взето, защото много след като руснаците го взеха, той казваше, че няма промяна, в смисъл, че още се водят боеве, не знам какви са му източниците, но съм абониран и си го гледам, ако не го пуснеш.

преди 1 час, Flashback написа:

Това означава да се завърнеш в Родината си, а не да си под някакъв наркофашопсихо режим.

И две приказки без цитат от мен. От днес 404 няма президент и "мирната" конференция в швейцарата май ще е някаква смешка със снимки, клоунади, ставане на крака, пляскане с плавници и всякакви други циркаджилъци, но тия с леденото IQ ще се възхищават и ще ви заливат с ... е, знаете си.

И операцията си върви, дадоха им милиарди, искат трилиони, каквото и да им дадат вече няма да помогне, преиграха с тероризма и избиването на мирни жители и сега ще си го получат.

преди 6 часа, Flashback написа:

Дори утре пан Зельо да подпише пълна капитулация, наш'то Косе поне още половин година след това ще качва дрони и ще бълнува перемога. 

А пък ти ще четеш само западна преса и ще ми показваш всичките фалшивите видеа.. ех едно време какви тролове имашез а сега - не смеят да се обадят ..

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Атака точно по ПЛАНА:

Дкументираните самоубийства сред онези с допълнителна хромозома се увеличиха с още едно.. Не си вярват нещо явно, но пък вярват на пропагандистите че живота е преоценен.

6-те патрона на ФСБ още се търсят. Докато ги намерят - ДЖАГА-БУМ до втръсване:

И биенето с лопата на дрончета помага само на хартия..

Танк посетен от Баба Яга:

Направо му е изсмукала силите.

РуZки танк в обичайното си състояние - зарязан и горещ:

преди 7 часа, Киро Н. написа:

Абе Косе 

Дрони и световна политика - земи се гр@мни :)

Ти си човека, Кире! До тук няма нещо дето да си познал, но го даваш смело. Май месец почти мина - готвиш ли се?

преди 11 часа, M.Николов написа:

Да ти се извиня, че си безполезен идиот?

Сигурно се шегуваш.

.thumb.png.25c31aaacfd07dff9e09ce86f64e0330.png

преди 7 часа, crazy katon написа:

Бъди сигурен, че кюто на нещото, което се е ухилило (навсякъде) е още по-ниско. Навремето имах приятел, който беше жесток русофоб, после вече не бяхме приятели, но съвсем не беше тъп. Това, което отличава местната група олигофрени е жестока и необратима необразованост, привидна или реална.

2024-05-21075045.thumb.png.4fde388475bb6b926a4f576697d24db5.png

преди 8 часа, crazy katon написа:

И аз му бях фен, но последните доларе, които отпуснаха сащите са с неговото съгласие и говорят че там нещата са ясни, и метла да изберат за президент (в повечето случаи е така), пак ще се смятат за най-велики. Моето мнение е, че светът щеше да е много по-спокоен и прогресиращ без тях.

Тръмп преди 2 години говореше, че трябва да се договорят и отстъпят на РФ рускоезичните области за да не бъде унищожена Украйна.   Режимът в Киев е обречен.  А Тръмп като се върне на власт като презареден ще търси ново преразпределение на милиарди в световен план.  Да му мислят НАТО и ЕС,  дори Макрон вече започва да се усеща.    Защото не ми се вярва от Брюксел да угодят на Тръмп и да му предоставят 400 милиарда  USD.  Сродна цифра се достига за САЩ и с митата за КНР.  САЩ се мислят за велики и че светът все за нещо им е длъжен.   Това ще се промени едва когато останат сами.  Там е друг свят с друг стандарт.   Казват, че 5000 долара месечно там се счита за ниско възнаграждение.    На умиращите войници като наемници в Украйна и толкова не плащат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.