Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Платихме и ваксината на мъжа на Урсула :)

И какво стана ? Срина се авторитета на една велика страна.

Косе 

Хруп хруп - некрофилите трябва да ядат зеленчуци

А Кирето си грези ноктите, че 3-ти пред месец закрива Украйна и пак не позна. Кире, сетих че познавам един с връзки в канал 2001? Искаш ли контакти? Предвиждам ти бляскаво бъдеще. Ще ти пиша препоръки ако трябва

Потери нет!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

Демек аз съм боледувал от измислено заболяване...

Знаеш какво имам предвид. Ковид вирусите са познати на човека от 100 години. 

Въпросните глобалисти искаха да го използват за своите си пъклени цели.

Ти и аз може и преди 10-20 години са сме боледували от ковид вирус, ама си е минал към гриповете, където му е мястото. Сега специално раздуха балона колко е страшен и че трябва да се спре икономиката и да настъпи световна икономическа криза. А нали знаеш кога се лови най-добре рибата?

Как така ковид епидемията приключи точно за 1 (един) ден след като Путин реши да даде урок на украинците да си знаят къде им е гьола?

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Нали уж плащаме Украйна да победи. Не се ослушвай, плащаш и ти. 

Защото пак заложихме на губещия кон - в случая глобалистите. Тия с евро-атлантическите ценности и розовите полички.

И те ни карат да плащаме. И нашите продажни политици ги слушат, вместо да слушат народа.

Косе

В красний на гарата имало композиция с техника.

Имало...

Казах ти да се откажеш :)

Много дрон ще трябва да настигнеш искандера.

преди 20 минути, Киро Н. написа:

Косе

В красний на гарата имало композиция с техника.

Имало...

Казах ти да се откажеш :)

Много дрон ще трябва да настигнеш искандера.

Кире, в главата ти някога имаше едни смели обещания дето ... ми не се получиха. Много трябва да се стараеш да избегнеш написаното и както знаеш - няма да ти се получи

преди 1 час, kosyo написа:

Е излъган ли се чувстваш сега.. Спокойно това е само на първата страница само. а да и за първия въпрос ако си забравил - и там малко поизлъга че се затрудняваш . Като експерта по краварска политика - Кирето. Отбор плямпачи и гълтачи на руZка пропоганда. И като ви пита човек още ли сте на това мнение - греда .Забравяме, сменяме темата минаваме в Берлин:)

Странно къде ме препращаш -аз съм фен на Доналд Тръмп и съм путинист колкото същия...      Какво си мислите с Кокич и Благой си е и  смешно.

преди 1 минута, attj написа:

Странно къде ме препращаш -аз съм фен на Доналд Тръмп и съм путинист колкото същия...      Какво си мислите с Кокич и Благой си е и  смешно.

Бе много ми е ясно какво си - излъган от руския сайт и знам  че няма да отговориш на това дето ти писах - по горе.. Една елемантарна теза не можете да защитите. Прескачате се тъка един друг по акъл само. Поне вземете помогнете на 2-рата армия в всета че гледай - хляб нямат.

https://pbs.twimg.com/media/GRo-Vz7XIAAt7ci?format=jpg&name=medium

Това можете ли да си го преведете или помощ ще ви трябва?

преди 5 минути, kosyo написа:

Бе много ми е ясно 

Трябва ли цялата ВСУ да бъде унищожена - за да стане нещо ясно на Миро, Благой и Косьо?  

току-що, attj написа:

Трябва ли цялата ВСУ да бъде унищожена - за да стане нещо ясно на Миро, Благой и Косьо?  

Е те нямат държава от 2014 както каза , остава и армия да имат. Само не разбрах с кой се бия сега 2-рата армия в света и напредва по-бавно от  охлюв? Убеден съм че и сега ще кажеш нещо не по този въпрос.

преди 5 минути, kosyo написа:

Е те нямат държава от 2014 както каза , остава и армия да имат. Само не разбрах с кой се бия сега 2-рата армия в света и напредва по-бавно от  охлюв? Убеден съм че и сега ще кажеш нещо не по този въпрос.

Не мисля,  че заради психопати трябва да загинат още 1-2 милиона души там.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Знаеш какво имам предвид. Ковид вирусите са познати на човека от 100 години. 

Въпросните глобалисти искаха да го използват за своите си пъклени цели.

Ти и аз може и преди 10-20 години са сме боледували от ковид вирус, ама си е минал към гриповете, където му е мястото. Сега специално раздуха балона колко е страшен и че трябва да се спре икономиката и да настъпи световна икономическа криза. А нали знаеш кога се лови най-добре рибата?

Как така ковид епидемията приключи точно за 1 (един) ден след като Путин реши да даде урок на украинците да си знаят къде им е гьола?

Защото пак заложихме на губещия кон - в случая глобалистите. Тия с евро-атлантическите ценности и розовите полички.

И те ни карат да плащаме. И нашите продажни политици ги слушат, вместо да слушат народа.

От грип или подобни заболявания нямам починали познати, но от ковид имам. Самият аз никога не съм боледувал така тежко, макар че нямах пневмония и не съм лежал в болница. Ковидът наистина беше страшен за някои хора. За такива като мен не беше безобиден. 

Те си печелят кинтите, но за наша сметка. 

Танкистът от въоръжените сили на Украйна Максим Лихачов, който открадна танк Т-64 и премина на страната на Русия през фронтовата линия,днес получи руски паспорт, ставайки гражданин на Русия.

992x496

Максим направи правилния избор. Пример за други членове на въоръжените сили на Украйна, които не искат да умрат за банда кокаинови фюрери - обадете се на Волга и преминете на страната на руската армия. По този начин ще спасите живота си и ще ускорите края на войната.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

От грип или подобни заболявания нямам починали познати, но от ковид имам. Самият аз никога не съм боледувал така тежко, макар че нямах пневмония и не съм лежал в болница. Ковидът наистина беше страшен за някои хора. За такива като мен не беше безобиден. 

Те си печелят кинтите, но за наша сметка. 

Просто сега всичко беше осветено. И преди са умирали от грип но не го говореха през 5 минути по телевизията.

Ама ТЕ точно това пробваха. Как чрез медии да държат в страх народа. Ами знаеш ли колко народ измря по ковид кризата от рак, сърце, черен дроб? Много повече от "умрелите от ковид". От днес ако телевизиите започнат през час да съобщават за умрелите от сърдечни болести то ще се хванеш за главата. И то без да лъжат. Реалната статистика. А момента на писане сигурно най-малко 2-ма са умрели от инфаркт. Ама не го казват по телевизията и за чувалите не казват и т.н.

Белият дом инсталира бюро за дейности с докосване и обучение в Овалния кабинет, така че Байдън да се чувства сякаш работи.

66858351bb30c66858351bb30d.jpg

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — За да позволи на президента Байдън да се почувства, че все още работи, Белият дом инсталира бюро за дейности „Докосни и научи“, на което Байдън да играе.

„Той просто обича да се чувства така, сякаш все още е част от нещата“, каза началникът на кабинета Рон Клайн, наблюдавайки как президентът върти колело.

Сътрудниците на Белия дом съобщават, че Байдън е много по-щастлив след инсталирането на „Докосни и научи“ с по-малко избухвания. „В наши дни той крещи много по-малко. Наистина му помогна да държи ума си зает, като набива числа на малкия калкулатор“, каза г-жа Байдън.

https://babylonbee.com/news/white-house-installs-touch-and-learn-activity-desk-in-oval-office-so-biden-can-feel-like-hes-working-while-jill-is-running-the-country

преди 20 минути, glen написа:

Танкистът от въоръжените сили на Украйна Максим Лихачов, който открадна танк Т-64 и премина на страната на Русия през фронтовата линия,днес получи руски паспорт, ставайки гражданин на Русия.

992x496

Максим направи правилния избор. Пример за други членове на въоръжените сили на Украйна, които не искат да умрат за банда кокаинови фюрери - обадете се на Волга и преминете на страната на руската армия. По този начин ще спасите живота си и ще ускорите края на войната.

Рано или късно - ще бъдете унищожени всички русороби!

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Имало едни специалисти Косе.

Били много хитри - и умряли

https://t.me/The_Wrong_Side/16931

Специалистите още търсят видео от април 2023. Кире ти верно ли мислиш че може да ме биеш по видеа,  просто ми е любопитно?

Фойерверките по случай 4 юли в Русия вече започнаха

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Рано или късно - ще бъдете унищожени всички русороби!

Бандеровците привършват.   Кой да го направи?

преди 10 часа, attj написа:

Тъпаците са на зор.Единственото ,което имат като предимство са планиращите бомби/КАБ/ .За тяхното противодействие се мисли усилено и съм сигурен ,че  технологията ,която е при украинците ще намери решение.https://defence-ua.com/news/pritula_anonsuvav_skoru_pojavu_ukrajinskoji_zbroji_proti_rosijskih_kabiv_jiji_vzhe_viprobovujut-15868.html

Колко до предложението на путин ТЪПАКА ,то е израз на  слабост и страх ,защото в скоро време се очакват : Ф16, ASC 890,патриоти,нови оръжия,нови обучени бригади ,нови санкции и т.н и най -важното украинска икономика на военни релси. Вижда се и зора на ТЪПАКА - санкциите ,които уж НЕ действат ,явно там го стяга най-много чипика.Но той изключва Украйна ,на която територия се е настанил НАГЛО  и няма как да има преговори без нея.  Да не говорим ,колко загуби в хора губи ТЪПАКА ,НЕ че  това може да трогне този ИЗРОД , но със сигурност НЕ му е много комфортно! Това е руски тролове,колко и да се напъвате перспективата е ЯСНА!

преди 1 минута, attj написа:

Бандеровците привършват.   Кой да го направи?

Събираме пари за хляб на 2-ра армия в света.

Атака точно по ПЛАНА

преди 1 минута, bigiadri написа:

перспективата е ЯСНА!

При официални данни за над 500 000 загинали руснаци и при над 800 000 изчезнали войници от ВСУ!?     Каква е перспективата?    За още по толкова ли иде реч?   Ами Зельо просто ги няма.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.