Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, attj написа:

При официални данни за над 500 000 загинали руснаци и при над 800 000 изчезнали войници от ВСУ!?     Каква е перспективата?    За още по толкова ли иде реч?   Ами Зельо просто ги няма.

Дай пари за хляб и консерви де , стига ги стискал само за себе си тия долари и евра. 2-рата армия в света умира от глад в момента

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Кокич и Блатой   и  на по 72 години им е време да стават доброволци като Реджеп.     Последният бе само на 58 и даже бе залюбил украинка в Иличовск-Черноморск.     Там и го изчезнаха нашия съфорумец....

преди 5 минути, attj написа:

Кокич и Блатой   и  на по 72 години им е време да стават доброволци като Реджеп.     Последният бе само на 58 и даже бе залюбил украинка в Иличовск-Черноморск.     Там и го изчезнаха нашия съфорумец....

Ти даде ли пари за консерви за хляб и консерви на шурмоваците?

преди 4 часа, kosyo написа:

Аз си чакам кирето да каже кой е виновен че не му се получават нещата. И си гледам 2-та канала с военните месари

2024-07-04214413.png.d923dda80608cfb7ccdc57b04f5fc237.png

Значи кой каквото ще да казва ама К-2 правят най-зажигателните видеа. Бравос

Макар че и Адам правят добри

преди 20 минути, attj написа:

Ми вие с Кирчо Н-то как сте натренирани по гонене и доене на кози по дърветата  , ще бъдете достойни руски бойци, я идете да направите показно на пияните тъпаци, как се прави баланс на два клона и доене ,в случая наблюдение за баба Яга. Ще бъдете новото непознато оръжие .

️ПАНИКА: Зеленски настоява Тръмп да разкрие плановете си за Украйна.

79ddb736-fde5-40c0-97c3-5519a4f1917f_108

"Ако Тръмп знае как да сложи край на тази война, той трябва да ни каже днес. Ако има рискове за украинската независимост, ако загубим държавността си, искаме да сме подготвени за това, искаме да знаем", каза Зеленски пред Bloomberg.

И  къде е паниката ?

И на мен ми е интересно как Тръмп ще прекрати войната ! Но не съмпаникьосан, а ми е изключително интересно каквипредложения има  :)

преди 4 минути, glen написа:

ПАНИКА

И да, съгласен съм със Зеленски, че загуба на идентичност, националност и държава, не е между приемлвите предложения.

На вас, антибългарите, тези позиции на Зеленски не са важни, не са приоритет, разбирам ви . Вие сте национално кастрирани безполови, безродови джендъри . Слуги на идеология и путинизъм.

Но истинските българи, милеещи за държавата и семействата си, това е най важното, както и за Зеленски  .

Респект !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

И да, съгласен съм със Зеленски, че загуба на идентичност, националност и държава, не е между приемлвите предложения.

И разбира всъщност е приемлимо защото реално вече се е случило.

преди 3 минути, maxthon написа:

И разбира всъщност е приемлимо защото реално вече се е случило.

Давай опорката "съществуващите реалности " .

Мне... нали ти казах вече.. .само путлю и вашата тролска армия си мислите че рашистките ви простотии и престъпления ще бъдат забравени и приети като "реалности" .

Не, няма :hush:

И ще плащате репарации и съдилища до когато трябва и колкото е необходимо :hush:

А  такива безполови платени АНОНИМНИ същества като теб първи ще се преобуете и със същия ентусиазъм ще плюете "режима на путлю" .

Историята познава не един случай на такова преобуване... Сталинизма... и др...

преди 45 минути, attj написа:

Кокич и Блатой   и  на по 72 години им е време да стават доброволци като Реджеп.

неедей обижда глен - че е доброволец в НАТО:)

преди 14 минути, miro20 написа:

Мне... нали ти казах вече.. .само путлю и вашата тролска армия си мислите че рашистките ви простотии и престъпления ще бъдат забравени и приети като "реалности" .

И ще плащате репарации и съдилища до когато трябва и колкото е необходимо :hush:

А  такива безполови платени АНОНИМНИ същества като теб първи ще се преобуете и със същия ентусиазъм ще плюете "режима на путлю" .

Мдааа ад хоминем. Свърши ти аргументацията.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Просто сега всичко беше осветено. И преди са умирали от грип но не го говореха през 5 минути по телевизията.

Ама ТЕ точно това пробваха. Как чрез медии да държат в страх народа. Ами знаеш ли колко народ измря по ковид кризата от рак, сърце, черен дроб? Много повече от "умрелите от ковид". От днес ако телевизиите започнат през час да съобщават за умрелите от сърдечни болести то ще се хванеш за главата. И то без да лъжат. Реалната статистика. А момента на писане сигурно най-малко 2-ма са умрели от инфаркт. Ама не го казват по телевизията и за чувалите не казват и т.н.

Умираха от грип, но много по-малко и само по време на епидемия един-два месеца. 

И ти да боледуваш един месец и да изпратиш няколко твои познати, които не са били болни от нищо и ти ще се уплашиш. До ковида се мислех за юнак, който не боледува. 

преди 1 час, maxthon написа:

а като гледам ти си тъпкан с аргументи:) като дюшек с парцали

преди 1 час, attj написа:

При официални данни за над 500 000 загинали руснаци и при над 800 000 изчезнали войници от ВСУ!?     Каква е перспективата?    За още по толкова ли иде реч?   Ами Зельо просто ги няма.

И откъде са тези официални данни ... от същия хуйниан, дето разкри "предложения"от руснаците мирен план с отстъпване на Запорожие, Херсон, а Крим щял да бъде под двойна опека. Ай, стига с тая череша! Путин си каза предложението (това беше тогава, скоро ще има друго) и нищо от "предложения" от хуйниан план не фигурира там. Каза още, че загубите са 1:5 (мисля, че съотношението е още по-плачевно за укрианците), така че ако по "официални" данни руснаците са загубили толкова, то укрите са дали два милиона и половина.

Да, руснаците дават много жертви, но това е защото не искат да воюват като американци и евреи, ако бяха като тях 404 вече щеше да е минала грешка. Това, което ме притеснява е, че султана може да пързулне пак Путин с някакви фиктивни преговори, които само ще бъдат превъоръжаване и попълване на укрите. Изобщо не трябваше да почват ония преговори, това беше изтълкувано като слабост и оттогава на демокретените все им се привижда стратегическо поражение на Русия. Те дори не си дават сметка, че това означава и техния край, в бункерите няма място за всички. Затова - бой до посиране, както е казал поетът.

Цитат
Часов Яр вече е руски, Краматорск и Славянск следващите..
Укрите се скъсват да лъжат...
Били събрали 10 бригади хора, ама нямали оръжие... ами да правят ротация бе!
Ама истината е че нямат хора, Нелегитимния вече иска мир.. ама има време и за него.

:yanim::yanim::yanim:

преди 5 часа, Anneliese написа:

Както и с предишните превзети селища, то няма какво да се защитава.

Ето как изглежда градчето :

Защо ръкопляскаш на тотално сринатите със земята украински градове и селца от рашистките изроди, аз идея си нямам....

преди 7 часа, crazy katon написа:

бой до посиране

Класически нацисторашист

преди 8 часа, maxthon написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

Показах как се излагаш за пореден път с малоумните опорки за "реалностите" . :) 

преди 7 часа, crazy katon написа:

Да, руснаците дават много жертви, но това е защото

Нефтен терминал в Ростов на Дон успешно унищожи украински дронове

преди 36 минути, miro20 написа:

Показах как се излагаш

Като го обърна на лична нападка? Доста убедително.

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Някаква ПВО база така лекичко подгаря

преди 3 минути, maxthon написа:

Като го обърна на лична нападка? Доста убедително.

А бъди, като ти видях празните приказки че се сетих:

Объркан съм - това нали само украинците го правеха. И преди да отречеш пак ( щото знаеш колко отчаена тролка си) по росия 24 се оказа че онзи дето лиши другарчето си от мъките бил украинец. Чудо някакво направо, тия твойте любимци хептен изкукаха.

Енергетиците да са живи и здрави

преди 6 часа, Anneliese написа:

Виж колко лесно се лъже човек от руZката пропаганда.

https://www.bbc.com/news/articles/c72ver6172do

Ама не то щом го пише в нета значи е вярно. Никакъв филтър нямате тук, но пък е забавно.

Благодатният огън слиза на земята- уникални кадри

"Аз обичам Белгородско ПВО"

💕

преди 10 часа, miro20 написа:

И на мен ми е интересно как Тръмп ще прекрати войната ! 

Земите на украинските казаци отиват в РФ.   Той го е заявявал още през 2022 година.                                         https://news.bg/int-politics/isw-putin-othvarlya-vsyakakvi-pregovori-za-prekratyavane-na-oganya.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.