Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, BANKATA написа:

Те си се самоопределиха още 2001 година. Никой не им е пречил.

Нямало е Майдан тогава и не е актуално!   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, attj написа:

Къде го е казал?   Половината човечество е в БРИКС и не е там - всички щяха да са чули,,,

Русия предлагала безплатно висше за българи, записа ли щерките или и ти предпочете да го платиш в Европа

190 български студенти могат да учат безплатно в руски университети

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия 

Това ли те попитах?   Или пак ти пречи вятъра на Шилото над Меден Рудник?   Днес и аз бях там.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия предлагала безплатно висше за българи, записа ли щерките или и ти предпочете да го платиш в Европа

190 български студенти могат да учат безплатно в руски университети

Да се запиша и аз да изкарам още едно висше между палави студентки, но жената няма да ме пусне...

преди 21 минути, BANKATA написа:

Те си се самоопределиха още 2001 година. Никой не им е пречил.

И повече нямат право ли? Разбира се правото го имат. Следващото поколение, по-следващото... Всяко поколение има правото да се самоопредели.

преди 10 минути, maxthon написа:

И повече нямат право ли? Разбира се правото го имат. Следващото поколение, по-следващото... Всяко поколение има правото да се самоопредели.

Никой не ги е спирал.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Никой не ги е спирал.

Само няколко опита за вкарване в "правилното" самоопределяне. Повечето от тях по получени по въздух.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Никой не ги е спирал.

Сега бандеровските хохли защо пробват?   Дори умират напразно...

преди 17 минути, maxthon написа:

Само няколко опита за вкарване в "правилното" самоопределяне. Повечето от тях по получени по въздух.

В главата ти има въздух.

току-що, BANKATA написа:

В главата ти има въздух.

Е те опитите не са просто няколко, а десетки и стотици.  Няма как да се самоопределиш като този, който стреля по теб. Иначе приветствам всеки опит да се проектираш. В главата на човек желаещ само и единствено да се заяжда няма нищо друго, освен въздух.

преди 1 час, attj написа:

Това ли те попитах?   Или пак ти пречи вятъра на Шилото над Меден Рудник?   Днес и аз бях там.

в главата ти само това шило - кажи на щерките, като ритнеш канчето да те заровят там

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

в главата ти само това шило - кажи на щерките, като ритнеш канчето да те заровят там

Виж каква Шкода с преден багажник съм имал,  ти нищо не знаеш   Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

преди 7 минути, maxthon написа:

Е те опитите не са просто няколко, а десетки и стотици.

и затова Русия ги убеждава с бомби, защото - икономически явно неможе

преди 2 минути, attj написа:

Виж каква Шкода с преден багажник съм имал,  ти нищо не знаеш   Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

не в руска марка - защо

преди 29 минути, attj написа:

Сега бандеровските хохли защо пробват?   Дори умират напразно...

Напълно умиране няма. Има по тъп начин и по неизбежен начин. 

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и затова Русия ги убеждава с бомби, защото - икономически явно неможе

Другите казаци са там.   Сега е налице трепане на бандеровски хохли.

преди 1 минута, attj написа:

Другите казаци са там.   Сега е налице трепане на бандеровски хохли.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Шкода

Имал съм три Шкоди.  Навремето не успях да събера пари за Зазката на Путин      Може да бъде изображение с 2 души и автомобил

на 6.07.2024 г. в 19:57, ___ написа:

На 25 май, полският външен министър Радослав Шикорски заяви, че САЩ са казали на Русия, че ако използва ядрени оръжия, ще последва американски отговор с конвенционални оръжия срещу руските сили в Украйна.

"Американците са казали на руснаците, че ако взривите ядрена бомба, дори и да не убие никого, ние ще ударим всичките ви позиции в Украйна с конвенционални оръжия, ще ги унищожим всички", каза Сикорски пред "Гардиън".

Руският президент Владимир Путин многократно отправя ядрени заплахи срещу Украйна и Запада от началото на пълномащабната инвазия през февруари 2022 г.

Въпреки че заплахите не се сбъднаха и Русия продължава да води тоталната си война, без да използва ядрения си арсенал, през последните седмици се увеличиха както руската реторика, така и ядрените учения.

https://www.vesti.bg/sviat/vseki-treti-rusnak-bi-opravdal-iadren-udar-sreshtu-ukrajna-tvyrdi-prouchvane-6203026

Хубаво..ама що не казвате нещата до край!?

Айде пак:

Screenshot.png

преди 1 минута, Proshark написа:

Хубаво..ама що не казвате нещата до край!?

Айде пак:

Screenshot.png

А ти сигурен ли си, че руснаците ще използват такова оръжие/бомби? 😁

Ако направят тази глупост света няма да спре да съществува, но русия ... там няма да е възможно да живее никой поне 3000 години, на тази територия. 😂

преди 1 минута, ___ написа:

А ти сигурен ли си, че руснаците ще използват такова оръжие/бомби? 😁

Ако направят тази глупост света няма да спре да съществува, но русия ... там няма да е възможно да живее никой поне 3000 години, на тази територия. 😂

Нито САЩ ,нито Русия ще използват ядрено оръжие зареди Украйна показват мускули и нищо повече пък и войната най вероятно ще свърши в края на годината.

току-що, AAUUXX написа:

Нито САЩ ,нито Русия ще използват ядрено оръжие зареди Украйна показват мускули и нищо повече пък и войната най вероятно ще свърши в края на годината.

Дано да свърши, чул те господ. 🙂

А за ядрените бомби - русия е сама в това отношение. Всички държави са против това оръжие да се използва. Никой няма да подкрепи руснаците да използват атомни бомби. Така че, този потребител акулата дето ме е цитирал само си търси разговор. 🙂

на 3.07.2024 г. в 0:50, Мечо Хубавеца написа:

Снощи сънувах сън, че украинските войски изтласкват руските на границата. Застанаха в отбранителни позиции, защото не искат да влизат на руска територия. Ако влязат, може да бъдат атакувани с ядрено оръжие. Руските войски ги нападат, а те се отбраняват на границата. Сънят ми свърши и се събудих и не успях да разбера колко време ще продължи тази отбранителна война. Година, две, три, пет или десет? Украинските войски ще стоят постоянно на границата, а руските ще ги нападат. Може да продължи десетилетия. Това теб устройва ли те? Продължителна война, но Украйна е свободна. 

А сънува ли, дали всичко е по плана на путин? Това ми е най интересно по темата. С какво ще се подобри живота на обикновения руснак следващите десетилетия заради войната? Или може би ще се влоши, как мислиш, а?

на 3.07.2024 г. в 8:23, Flashback написа:

E, то досега САЩ и ЕС набиха над 200 милиарда и резулатът е много далеч от заветните цели, които са "границите от 1991 г." и "стратегическо поражение на Русия".

Но с нашата натовска "помощ" много успешно могилизираме хохлите и Бандеристан вече прилича на едно гигантско гробище, но наш Вълчев продължава наивно да вярва, че поредните 2 милиарда ще променят злощастната картинка. 

Блажени са верующите!

... ... ...

Главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна назова основния проблем на украинската армия след пътуване до Източния фронт:

- Генерал Сирски, завръщайки се от пътуване на Източния фронт каза, че основният проблем на въоръжените сили на Украйна е липсата на мотивиран и обучен военен персонал. Той отбеляза, че това е ключов въпрос за командирите на всички нива.

- Сърски подчерта, че липсата на квалифицирани и мотивирани бойци затруднява изпълнението на задачите и се отразява на общата боеспособност на украинската армия.

https://www.facebook.com/CinCAFofUkraine

А наш Фалш вярва , че в Русия  е най добре и путин е велик. Но го прави от Швеция. По собствен избор. Подкрепяйки Украйна с парите си. Вярва също и че Русия и руснаците печелят от това безумие, той вярва не мисли.

преди 1 час, maxthon написа:

Е те опитите не са просто няколко, а десетки и стотици.  Няма как да се самоопределиш като този, който стреля по теб. Иначе приветствам всеки опит да се проектираш. В главата на човек желаещ само и единствено да се заяжда няма нищо друго, освен въздух.

Съжалявам ама не мога да ти помогна. Който ти е напълнил главата с въздух от него си търси помощ.

преди 55 минути, attj написа:

Имал съм три Шкоди.  Навремето не успях да събера пари за Зазката на Путин     

ХАхаа Алеле Верно ли??!?! Е, що така?!?!? Много ли скъпи бяха тия зазки и защо да са на Путин? 😄

Цитат

"ЗАЗ", "Запорожки автомобилен завод" (ЗАЗ), украинска компания, произвеждаща леки автомобили от марките "Запорожец" и "Таврия". Седалището се намира в Запорожие.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.