Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Киро Н. написа:

Косе

Шминдрело смотана - дори и днешния ден не искаш да мирясаш :)

Така е като не можа да ме затапиш с онова видео. Виж сега, ако тогава не беше излъгал тогава - ама ти се писа на много умен и сега както казах ставаш само за подигравки Няма ли сега с видеа да ме биеш че имам страшен backlog от такива - само те чакам да почнеш

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Е не сега една шепа казаци все ще се съберат и след 2-3 седмици ще я прегазят , а пък 2 години буксуват и пак да напомня - охлюва е по-бърз.

Явно не си прав нещо,а?

НАТО   предоставиха 300 милиарда и това забавя събитията   Иначе как мислиш - какво ще направят 700 000 бойци от руската армия с останалите едва  500 000 във ВСУ?    Бавят се - защото жалят себе си и тях. Имат и пълно превъзходство при всички видове оръжия.   Чрез ракети и военните си сателити могат да атакуват дори цели, които още не са активирани.   Наблюдават и военните летища и чакат първите F 16.

преди 2 часа, attj написа:

Миро, Благой, Косьо, Кокич и някои други са като радиоточки на режима в Киев.  Скоро същите няма да са на власт и не ми е ясно нашите съфорумци какво още  ще рецитират...     НАТО се страхува да им изпрати войници дори и като сини каски.   Защото ще бъдат унищожени.    Само с плямпане плюс пари и оръжия не е достатъчно.    В Бандеристан всичко изчезва - неизвестно как, къде и колко...

Кви радиоточки бе тъп руски троле.КАКВИ! В един ден да бомбандираш болница ,най-голямата в Украйна ,която лекува 20 000 деца в годината и родилна болница ,това може да направи само напълно сгрешени  ГЕНЕТИЧНО хора,ИЗРОДИ .А вожда им с това иска да кажа ,аз мога всичко да правя каквото си искам и никой НЕ може да ми каже нищо,хитлер номер 2.Вие сте същите ! Утайки генетични , с допълнителна хромозома ,чийто нарицателно име е РУСКИ ТРОЛ!2024-07-08174808.png.adb76437e94f7d0e9b3e4bf6cea06acf.png2024-07-08174256.thumb.png.b5b9ff728875df06ff4e30bc956c3636.png

преди 2 минути, attj написа:

НАТО   предоставиха 300 милиарда и това забавя събитията   Иначе как мислиш - какво ще направят 700 000 бойци от руската армия с останалите едва  500 000 във ВСУ?    Бавят се - защото жалят себе си и тях. Имат и пълно превъзходство при всички видове оръжия.   Чрез ракети и военните си сателити могат да атакуват дори цели, които още не са активирани.   Наблюдават и военните летища и чакат първите F 16.

Ако случайно не си забравил те питам как така не са прегазили държва дето я няма от 2014 още? Тая шепа казаци толкова ли са слаби, все пак са с 2-рата армия в света зад гърба си, а се движат по-бавно от охлюв? Кажи ако ти е трудно мога с по-голям шрифт да ти го напиша?

преди 3 часа, Anneliese написа:

Няма какво да рева за украински деца. Никой не плака за убитото руско бебенце момиченце в Белгород през зимата.Излезли с майка му на разходка на стадиона в родния им, мирен град.

%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0

Ти изобщо НЕ представляваш нещо, на което човек може да обърне внимание  ,просто грешка  на природата си. И понеже си напълно пренебрегнато същество се опитваш да правиш някакво впечатление , при това по най-гадния за околните начин.Кой е причината за всичко това ,което се случва в Украйна ,имаш ли сиви клетки да смелеш това?

преди 1 минута, kosyo написа:

Ако случайно не си забравил те питам как така не са прегазили държва дето я няма от 2014 още? Тая шепа казаци толкова ли са слаби, все пак са с 2-рата армия в света зад гърба си, а се движат по-бавно от охлюв? Кажи ако ти е трудно мога с по-голям шрифт да ти го напиша?

Няма я Украйна в предишните граници.   Вие май не виждате изтреблението на бандеровците?   Няма значение чия ракета е уцелила болницата.     НАТО няма сили да помага на заблудилите се пак хохли.   Унищожават ги бавно и методично.    И не се вижда реално друго възможно развитие.   

току-що, attj написа:

Няма я Украйна в предишните граници.   Вие май не виждате изтреблението на бандеровците?   Няма значение чия ракета е уцелила болницата.     НАТО няма сили да помага на заблудилите се пак хохли.   Унищожават ги бавно и методично.    И не се вижда реално друго възможно развитие.   

Така де, ама защо още не се виждат тия казаци на полската граница? От 2014 са тръгнали пък още буксуват в началото? Нали я няма като държава - полските мишки ли ги спират или храстите ( тук ви се подигравам - дано се усетите за какво)

преди 51 минути, miro20 написа:

Преди Белгород  любимите ти рашисти зибиха стотици украински деца из цяла Украйна .

Защо не се самосезира тогава ?

Освен това, самите твои любими рашисти  в лицето на руската омбудсманка признаха за 730 хил депортирани украински дЕЦА в рашистан.

Закоето путлер е обявен за военопрестъпник .

Защо не се интересуваш от това съвременно еничарство и каква е съдбата на 730 хиляди украински деца насилствено разделени  от своите родители от рашистките изроди ?

Депортирани не значи избити. Отделно от това са предпазени от зловредното расистко влияние на украинските нацисти. Ще израснат без промити мозъци.

Руснаците никакви деца не са избивали. Виж, украинците са виновни за многото имена и снимки на Алеята на ангелите.

преди 11 минути, bigiadri написа:

В един ден да бомбандираш болница ,най-голямата в Украйна ,

С ракета от NASAMS. Ювелирно изпълнение. Цялата фасада на болницата и линейките наоколо са като швейцарско сирене от осколките на ПВО ракетата.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Вече е сгазена - и това ме прави много доволен.

Как е дронче - лапаш ли моркова ?

Кире, нямаш видето да ме поставиш на място, нямаш нова прогноза, не си уволнил никой седмици наред, нямаш и ново убийство на Мадяр( примерно) . Живота ти е безмислен човек - замисли се.

преди 4 часа, Киро Н. написа:

Абе репо

Само за един месец в Белгород има 40-50 избити с дрони - даже цели семейства.

Дрон Косьо това го представя като руска некадърност .

Е сега гледай украинска некадърност

Ходете с твоята благоверна да доите по дърветата козите  ,това можеш руски троле да правиш само и разбира се да изпитваш умиление към руските изроди! За каква некадърност  говориш троле като за един ден руските изроди бомбандират две болници за деца и родилки?

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Белгород се бомби от нова година а Донецк от години - респромче 20

А Украйна от кога бомбандирате руски троле ? Или имаш амнезия!

Косе, биджи

Украйна е размазана икономически, също като Аржентина през 1984.

Живота показва че 40 години не са достатъчни да се оправи държава взела пари от МВФ.

Така че сипвайте гюбре в темата - всички виждат че Украйна закъса и скоро ще става каквото ще става

ПП

Косе ако не си мисли че руснаците няма да тръгнат напред. Спомни си Реджепчо - нашия великан.

Яж моркова 

преди 3 минути, kosyo написа:

Така де, ама защо още не се виждат тия казаци на полската граница? От 2014 са тръгнали пък още буксуват в началото? Нали я няма като държава - полските мишки ли ги спират или храстите ( тук ви се подигравам - дано се усетите за какво)

Трябва ли според теб да воюват и за земите на хохлите,  които са полуполяци?    Украинските казаци с години от своите земи им е трудно да ги изгонят.   Налага се да ги трепят и убиват - също като в началото на 17-ти век.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе, биджи

Украйна е размазана икономически, също като Аржентина през 1984.

Живота показва че 40 години не са достатъчни да се оправи държава взела пари от МВФ.

Така че сипвайте гюбре в темата - всички виждат че Украйна закъса и скоро ще става каквото ще става

ПП

Косе ако не си мисли че руснаците няма да тръгнат напред. Спомни си Реджепчо - нашия великан.

Яж моркова 

Кире не виждам видео доказателството , виждам пак някакъв опит за обещание а, ама не че да не съм го виждал и преди. То с предните много ти провървя да ти напомня ако си забравил ама аз искам само да знам  ти защо излуга че имаш видеото,а? 2 пъти при това !

преди 13 минути, bigiadri написа:

Кви радиоточки бе тъп руски троле.КАКВИ! В един ден да бомбандираш болница ,най-голямата в Украйна ,която лекува 20 000 деца в годината и родилна болница ,това може да направи само напълно сгрешени  ГЕНЕТИЧНО хора,ИЗРОДИ .А вожда им с това иска да кажа ,аз мога всичко да правя каквото си искам и никой НЕ може да ми каже нищо,хитлер номер 2.Вие сте същите ! Утайки генетични , с допълнителна хромозома ,чийто нарицателно име е РУСКИ ТРОЛ!2024-07-08174808.png.adb76437e94f7d0e9b3e4bf6cea06acf.png2024-07-08174256.thumb.png.b5b9ff728875df06ff4e30bc956c3636.png

Такава хромозома няма.

А украинците да поемат отговорност за избитите невинни руски дечица. Колко ли общо деца им пише на сметката? Избитите за 8 години + сегашната война + убитите в Белгород? Ще да са 1 милион невинни руски дечица.Нещо да кажете за тях? Или ще почнете с расистките обиди по техен адрес, само защото са русначета?

току-що, attj написа:

Трябва ли според теб да воюват и за земите на хохлите,  които са полуполяци?    Украинските казаци с години от своите земи им е трудно да ги изгонят.   Налага се да ги трепят и убиват - също като в началото на 17-ти век.

Нем пак да се върнем на охлюва и неговата скорост сравнена със скоростта на 2-рата армия в света на която и пречи .... Ето тук сложи какво , при услповие че нямат хора, нямат граници и няма държава. Мога и огромен шрифт ако още не ти е ясно , че гледам не схващаш въпроса хуч даже. Малко като Кирето и бъдито си ми ти - забравяш и бягаш от темата . Пак ще те върна така че не ми говори за глуспости а точно на въпроса ако може че знаеш колко много обичам да ви се подигравам. А съм гаден човек в това отношение и не знам кога да спра

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Ето ти видео Косе за лека нощ.

Впрочем така ще е всеки ден по 3-4 пъти.

Да видим колко ще изкара велика Укрия :)

https://t.me/The_Wrong_Side/17000

Не еот правилата дата Кире. И на тебе ли като на казака да ти обяснявам павно и полека какво искам да ми покажеш. Може и с цитата ако искаш да се видиш хубаво що за стока си

Highway to Hell

Умри бе морков :)

От две седмици укрите не могат колона да закарат на фронта :)

Ей ти видеа 

Има 7-8 видеа кое точно искаш ?

Зельо да изброи труповете ли ?

Искандерите реагират до 3 минути след откриване на целта.

Укрите ще мрат от касети :)

Екстра е работата дрончо - нав накрая си насран.

Мощно се насира цялата перемога - дори да преборят Искандерите остават Фабовете.

току-що, Киро Н. написа:

Умри бе морков :)

От две седмици укрите не могат колона да закарат на фронта :)

Ей ти видеа 

Има 7-8 какво искаш ?

Зельо да изброи труповете ли , ли?

Пак доказваш че си обичаш да послъгваш ама си немощен като 2-рата армия в света като те хвант натясно но пък благодаря за подавката че да изчистя баклог-а

преди 1 час, Flashback написа:

Президентът Си и президентът Путин искат НАТО и Съединените щати да се провалят в Украйна" - Столтенбер

А ти знаеш ли ,че китайски войници и белоруски войници ,БЕЗ ВАШАТА русия ,ще правят учение в Беларус?  Защо? Колко пъти батката отбива тъпака ,който искаше да включи и Беларус във войната ,ама ццц. Сега батката иска да се изолира от тъпаците ,за да не направят някаква провокация  с Украйна , чрез КИТАЙ. Това е най-близкото до ума заключение.Хитрият батка поставя Китай между Беларус и русия.  Изолацията  на русия става все по-голяма ,а сега след тези УБИЙСТВЕНИ бомбадировки  тя ще става все по-голяма.

Заминавай лейко

Утре ще ти пусна нощното искандеруване 

А ти пускай утрепани баби и деца в Белгород - отпадък нещастен.

,

За биджиадри - специално видео

Истински х101 падат в завод

https://t.me/boris_rozhin/129434

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.