Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

След започването на войната и затварянето на въздушното за руски самолети  им пуснахме самолет който им прибра техни граждани.

Има си спогодби в такива ситуации  така че тия първосигнални пропагандирания за благодарност показват колко не са ти ясни нещата

Дай сега да чуем и твоето мнение, щом не са ясни нещата. Да разберем как е станало от сигурен източник като теб, който и понятие си няма от външни министерства. Да си чувал и виждал да има хора на високи постове във външните министерства на страните на 25-27 години?  Бъди по умерен и пиши това, което наистина го разбираш. Картинки , всеки от присъстващите може да поства.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Kolev72 написа:

и се укаже, че руснаците са печеливши.

Русия ще възстановява Донбас, а ЕС - останалата Украйна.   За България - нищо.  Пак ще сме клиенти за ядрено гориво, петрол и газ   от Русия.

преди 12 минути, Kolev72 написа:

Дай сега да чуем и твоето мнение, щом не са ясни нещата. Да разберем как е станало от сигурен източник като теб, който и понятие си няма от външни министерства. Да си чувал и виждал да има хора на високи постове във външните министерства на страните на 25-27 години?  Бъди по умерен и пиши това, което наистина го разбираш. Картинки , всеки от присъстващите може да поства.

Другарю русороб ти гледай да обикаляш по темите и да даваш доноси, другото не го мисли щото не ти се отдава.

Взе ли копейките за деня

току-що, Coco1 написа:

Другарю русороб ти гледай да обикаляш по темите и да даваш доноси, другото не го мисли щото не ти отдава.

Кое ми се отдава, не си ти човека, който ще каже бе келеш! Устата ти още мирише на мляко, тръгнал си да даваш акъл на хората. И не съм ти ни другар, ни русороб. Аз не те наричам с такива епитети а само с точните - КЕЛЕШ!

преди 8 минути, Kolev72 написа:

Кое ми се отдава, не си ти човека, който ще каже бе келеш! Устата ти още мирише на мляко, тръгнал си да даваш акъл на хората. И не съм ти ни другар, ни русороб. Аз не те наричам с такива епитети а само с точните - КЕЛЕШ!

Защо ти трябва бе човек? Тоя е с две гънки на мозъка само. Едната за в клозета, другата за ядене! Я не се впрягай. Тоя две свестни думи на кръст не може да изкара. Знае две три думи дето все тях повтаря. Интелект и възпитание 0 Устата му мирише вярно ама не на мляко. Що ти трябва? 

преди 6 часа, andiay написа:

Я поразпитай и някои твои английски познати и сподели после.

По принцип не гледам новини, най-много да чета анонса, който върви отдолу на екрана.

Но когато прочетох за Буча, точно това ми се пръкна в главата и бях убеден вече, че това е постановка.

Каквито и "доказателства" да се появят вече, то това няма да промени мнението ми.

Прекалено голямо съвпадение, за да е просто съвпадение.

А по принцип в политиката случайни съвпадения няма.

Досега от 20 човека на които зададох този въпрос, 19 ми отговориха като теб.

Само един каза, че не може да отговори, защото в главата му изникват картините от ТВ-то.

Ако някой се чуди как може да се манипулира обществено мнение по един завоалиран и фин начин, това е отговора.

Ако беше Гуча, нямаше да има този ефект.

Затова и първото място е Буча.

И определено не е хрумване на Зеленски или Азовците.

Не че ги подценявам, но това говори за съвсем друг стил.

А иначе си пускайте клипчета и шаржове.

Шоуто все пак трябва да продължи.

А и трябва да разберем кой ще победи на фотофиниша.

Цакам с "руснаците са знаели, че ще направиш тази асоциация и няма да вярваш, каквото и да става и затова точно там са избивали" 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Реалните събития са, че краварите и тяхната марионетка НАТО нападат всичко което си поискат

Ами една седмица преди Русия да нахлуе и когато все още е имало шанс всичко да се размине мирно и тихо, шефът на НАТО казва на Путин в прав текст:

НАТО: Не можем да подпишем документ с Русия, че разширяването на алианса ще спре

Ти каква реакция смяташ че ще последва след подобни думи?

На времето САЩ казаха че няма да има руски ракети в Куба и... това не се случи!

Сега Русия казва няма да има още американски ракети по границите си и... това също няма да се случи.

Русия нахлу 2014-та :giggle1: За тогава те питах. 

преди 36 минути, нушо написа:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'i'

Ако ги нямаше руснаците в Украйна, щеше ли да има нужда да ги "спасяват" :lol6:

Роба си е роб, винаги ще се възищава на поробителя си. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Знаеме ушенце кое ти се отдава.

Ей го и вожда ти

Може да е анимация на един или повече хора

Винаги трябва да имаш едно на ум, когато ползваш теми от такъв характер, като политика.  Какво, как и към кого се обръщаш. Понякога се получава така, че ако не си внимателен, получаваш заслуженото наведнаж. Ако си мислиш, че си скрит, да ти кажа под секрет: Много се лъжеш. Съвременната интернет история познава много такива случаи.

преди 2 минути, нушо написа:

Ама верно ,ти си бил голям гьон.

Той си беше гьон още като се регистрира във форума. Сега се бори да го затвърди

току-що, нушо написа:

Душко когато стана стотинков трол на Копейката като теб ще взема под внимание думите ти.

А дотогава, еми никой не ти е виновен

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Понякога се получава така, че ако не си внимателен, получаваш заслуженото наведнаж. Ако си мислиш, че си скрит, да ти кажа под секрет: Много се лъжеш. Съвременната интернет история познава много такива случаи.

Комунягата-русороб-уше се взе насериозно и започна да заплашва Недей се претовариш

Може да е анимация на текстово съобщение

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Винаги трябва да имаш едно на ум, когато ползваш теми от такъв характер, като политика.  Какво, как и към кого се обръщаш.

:lol6::lol6::lol6:

преди 13 минути, Hristo52 написа:

Тоя е с две гънки на мозъка само. Едната за в клозета, другата за ядене!

Не другарю, гладкък си.

Така трябва за да разбият окупаторите. 

Мъка за русоробите. 

САЩ изпращат на Украйна оръжия за над 2.5 млрд. долара

https://nova.bg/news/view/2022/04/14/365152/сащ-изпращат-на-украйна-оръжия-за-над-25-млрд-долара/

преди 38 минути, нушо написа:

Моят заблудил се папагал Коко не е келеш и гьон -още не съм го научил какво означават тези думи.

преди 7 часа, andiay написа:

По принцип не гледам новини, най-много да чета анонса, който върви отдолу на екрана.

Но когато прочетох за Буча, точно това ми се пръкна в главата и бях убеден вече, че това е постановка.

Каквито и "доказателства" да се появят вече, то това няма да промени мнението ми.

Прекалено голямо съвпадение, за да е просто съвпадение.

Здравей рубладжийче! Тези конспиративни теории могат да минат на такива като теб и другите от чугунолеярната! Това твоето е да покажеш, как на базата на верни факти да им внушиш неверни заключения. Казва се манипулация. И тази твоя група от конспиратолози е такава. Централата от Кремъл ви диктува какво да пишете. Твоето е равносилно на това:

Screenshot-1.png

преди 7 часа, andiay написа:

Ако някой се чуди как може да се манипулира обществено мнение по един завоалиран и фин начин, това е отговора.

Ако беше Гуча, нямаше да има този ефект.

Затова и първото място е Буча.

И определено не е хрумване на Зеленски или Азовците.

Не че ги подценявам, но това говори за съвсем друг стил.

Да, не е хрумване на Зеленски, а на сатанаил Путлеров. Той си пада по такива "сакрални" дати и числа. Поради естествената склонност на някои от хората да създават конспиративни теории за исторически събития, интересът към манипулациите ви и дезинформацията ви ще нараства спираловидно. Като съдя по това, което пишеш, явно сте такава група с ментални увреждания, но склонни към мега конспирации. Кремъл ви е надушил и плаща здраво.

П.С. Сега чакам да напишеш едни дълги умозаключения, но поне бъди по-разнообразен в копирането, че много еднакви констатации пишеш за мен. 

Цитат

Както обикновено, оказа се че не греша и то е или бебешко-детско или сенилно-старческо.

Мхм, пиша ти бавно, защото схващаш трудно.

Можеш ли да си направиш след това анализ на прочетеното?

Още по-трудна е за осмисляне, защото изисква необходимия умствен багаж.

няма конспирация, ама то като не разбираш нещо или се хилиш сенилно или го обявяваш за конспирация.

ползвай ръчичките за по-приятни неща, от тези да ме караш да задоволявам мазохистичните ти виртуални наклонности.

Душичке, нъл са бяяме разбрале, да си ползваш ръцете за други неща, а не да ме цитираш мен?

@andiay

преди 44 минути, N1K17Y написа:

Цакам с "руснаците са знаели, че ще направиш тази асоциация и няма да вярваш, каквото и да става и затова точно там са избивали" 

Браво!!!

преди 8 минути, attj написа:

Моят заблудил се папагал Коко не е келеш и гьон -още не съм го научил какво означават тези думи.

Коко пак се е объркал и започнал да папагалства за АТО и Донбас.

преди 11 минути, БаалБек написа:

Здравей рубладжийче! Тези конспиративни теории могат да минат на такива като теб и другите от чугунолеярната!

Какво по-точно те интересува в мъжете? Историята явно не я познаваш и също като мъжете ще ти остане само интерес.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Защо ти трябва бе човек? Тоя е с две гънки на мозъка само. Едната за в клозета, другата за ядене!

И те, гънките, свършиха😂

Няма коя гънка да обработи информацията защо българите са освободени, чак когато падна Мариупол, а да не търсим такава, която да обработи информацията защо ще се прибират от още по-източна точка🤣

Що за народ сме? Цените на всичко ежечасово се вдигат, а те протестират с украински знамена и разливат боя по руското посолство... 

преди 10 минути, ivanivanov3 написа:

И те, гънките, свършиха😂

Няма коя гънка да обработи информацията защо българите са освободени, чак когато падна Мариупол, а да не търсим такава, която да обработи информацията защо ще се прибират от още по-източна точка🤣

Железа се премахват при теб русоробе оправия няма :bye1:

Премахват "Женските мозъци" при НДК

Премахват "Женските мозъци" при НДК

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/14820

преди 2 минути, Hristo52 написа:

разливат боя по руското посолство

Матрософ защо не защитихте посолството а се възмущавате виртуално :giggle1:

Същото като обичате Расия от България и дъщерята в Италия. Толкова гнус и лицемерие има само при вас комунягите-русороби.

преди 48 минути, Coco1 написа:

Матрософ защо не защитихте посолството а се възмущавате виртуално :giggle1:

Същото като обичате Расия от България и дъщерята в Италия. Толкова гнус и лицемерие има само при вас комунягите-русороби.

Защо не се скриеш,и да се потърсиш. Много си загубен.

преди 5 минути, нушо написа:

Защо не се скриеш,и да се потърсиш. Много си загубен.

Нушko-Душко вместо да казваш какво правиш и какъв си, по-добре изрецитирай нещо от вожда ти Копейкин. 

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'путалах акбар! костя тамагочи на дÐ кгб'

преди 10 минути, Coco1 написа:

Нушko-Душко вместо да казваш какво правиш и какъв си, по-добре изрецитирай нещо от вожда ти Копейкин. 

Ти да не си протеже на Петков?

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.