Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Значи, като опровержение очакваме включване на живо от генерала, от барбекюто му в двора, на бира с приятели🤣

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Явно някой си мисли, че при война само "нашите" не дават жертви и при тях няма загуби! И всичко което се съобщава за жертви и материални или технически загуби на "нашите" е лъжа и фалш! Интересно схващане на някои!

преди 24 минути, BANKATA написа:

Не може ли да има американски офицери в Украйна?

Може бре. Защо да не може? Както си узнал, има и руски офицери, има и цяла армия с тях. Ади де, щом сте толкова ярбап. Защо не влезе американската армия в Украйна?

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Може бре. Защо да не може? Както си узнал, има и руски офицери, има и цяла армия с тях. Ади де, щом сте толкова ярбап. Защо не влезе американската армия в Украйна?

Искат помощ пращат им. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Искат помощ пращат им. 

Съгласен съм. Но явно и някой друг е искал помощ, който живее в Украйна и затова има и руски офицери и армия. Ти поне си умен човек. Нима не го виждаш, че питаш?

Да не би и ти да си като оня офицер с фес дето шляпа картинки наляво и надясно и пише:

"аз казах ли ви?"

"превзехте ли Киев?"

Бях в магазина и сякаш в Русия съм. Празно, няма стоки. Скоро няма да има и ориз, освен брашно. Интересното е, че няма никакво брашно. От никакво растение. 

Нито пшеница, просо,  ръж, там житните култури. Също така няма и никакво олио, освен някакво масло от маслини. Зехтин, масло и маргарин мисля.

Сигурно, в Русия ще е обратно. Явно след пандемия идва и другите конници.

По програма, сега ще ни морят от глад и от дефицит на стоки, изкуствен създадено, освен на студ. И на болест.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Четирите_конника_на_Апокалипсиса

Завоевателят, Войната, Гладът и Смъртта.

току-що, АСПЕКТ написа:

Бях в магазина и сякаш в Русия. Празно, няма стоки. Скоро няма да има и ориз, освен брашно. Интересното е, че няма никакво брашно. От никакво растение. 

Нито пшеница, просо,  ръж, там житните култури.

Това в Германия ли е?

Ако да, купувай си билет и в България. Тегли парите от банката и си ти, във всеки хранителен магазин.

ЛИЦЕТО НА ДЯВОЛА Е ЛЪЖА, НЕ ВОЙНА

Това го припомням на цялата българска интелигенция. Докато тя не започне да говори истината е обречена да бъде инструмент на дявола и дяволското. Казусът с освобождаването на българските моряци е показателен за случващото се в Украйна, макар да е твърде неясно все още за много хора. Не само защото е трудно да се осъзнае, че войната всъщност е между САЩ и ЕС, а и защото цялото медийно пространство е изпалнено само с платени американски грантаджии – новия еничарски корпус. Представителите на другата страна в конфликта – европейската, липсват. И ще липсват, докато България се управлява по колониален модел, изключително от американското посолство и друга подобна администрация.

Тази сутрин американската телевизия БТВ произведе огромна фалшива новина. За коментар по казуса с похитените български моряци бяха „поканили“ знаменит, креслив и почетно недъгав грантаджия, който няма един ден трудов стаж през целия си безсмислен живот. Липсва му също образование и компетентност, но това не пречи да получава редовно всички медийни трибуни. Защо ли? Може би защото само такъв екземпляр е способен да твърди, че всъщност Русия и домбаските сепаратисти са отвлекли българския кораб и заради „интензивна еврепейска дипломация“ моряците са били освободени от руските си похитители. Пълен фейк нюз!

Ще припомня, че и по другата американска Нова телевизия, нашата другарка и водеща Крумова заяви тържествено преди няколко дни, че „Бойци на батальон Азов са отвели на сигурно място нашите моряци“. Къде ги „отведоха“ бе, Лоро? Тия долари толкова ви изпилиха мозъците, че дори не се чувате какво говорите и не разбирате как изглеждате в очите на зрителите ви. Такава жалка картина на псевдожурналистика не сме постигали дори по живково време в ония времена. Да не говорим за другите мисирки, които подеха пламенно темата с „отведените от Азов български моряци“. Срам сте.

Каква е истината.

Пристанището в Мариупол /столицата на нацистите/ до вчера беше под контрола на държавата Украйна и лично на Зеленски. Този контрол се осъществяваше на терен от паравоенните нацистки командири от Азов. Българският кораб и моряците бяха техни заложници, които ползваха като жив щит /такава им е практиката/. До преди няколко дни на пристанището не е имало бойци на ДНР или на РФ. Кой тогава е държал като заложници екипажа? Екипажа, не кораба? Всички други търговски плавателни съдове в зоните на руско влияние бяха навреминно съпроводени и изведени от военната зона по разпореждане на президента на РФ Владимир Путин. Останаха само два кораба – български и турски, които бяха в нацистката зона на влияние – пристанището в Мариупол. В тази зона управленскта санкция е на Зеленски, на никой друг.

Неуважаеми несвободни медии!

Точно вие произвеждате фалшивите новини, докато уж се борите с тях. Това вече е ясно на всички ваши зрители! И докато го правите за пари, вие сте наемници досущ като нацистите. Същите като тези в Мариупол, който укривате чрез лъжи, манипулации и лицемерие. Дяволска е вашата работа. Дяволска.

Николай Марков

източник - свободно слово

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Това в Германия ли е?

Ако да, купувай си билет и в България. Тегли парите от банката и си ти, във всеки хранителен магазин.

Да. Изкуствено правят инфланция. Явно агенда 2030 е в пълна сила. Трябва до 2025 година да се изпълни.

Забързаха се.

17-ziele-fuer-nachhaltige-entwicklung.pn

преди 6 минути, BANKATA написа:

Някои хора тук много са възмутени че този офицер е там и затова питам.

Може и да греша, но ми се струва, че точно ТИ написа: "колко време ще пускате този клип" ставаше въпрос, че клипът беше пуснат още при задържането на американския офицер, доколкото си спомням - от Филипов. Ама четете бе момчета а не шляпайте само простотии. Гледайте малко по реално на обстановката. А самата ТЯ, дали е приятна на някого, никой от Вас не се замисля. Я да те питам нещо. Ти служил ли си войник или си като оня пъпеш на 25 години , който само блее по месечината?

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Може и да греша, но ми се струва, че точно ТИ написа: "колко време ще пускате този клип" ставаше въпрос, че клипът беше пуснат още при задържането на американския офицер, доколкото си спомням - от Филипов. Ама четете бе момчета а не шляпайте само простотии. Гледайте малко по реално на обстановката. А самата ТЯ, дали е приятна на някого, никой от Вас не се замисля. Я да те питам нещо. Ти служил ли си войник или си като оня пъпеш на 25 години , който само блее по месечината?

Има ли значение дали съм служил?

https://trud.bg/днр-и-руската-армия-евакуирали-моряците-от-царевна/

Да занесете цветя пред руското посолство!:yanim: Аз не живея в София, а и малко по - късно тръгваме за Монтана, пак мотаене на документи за ТЕЛК, че ми изтича..............:swear2:

Повечето житни култури, зърнено-житни култури към 70 процента се дават на животните.  Които ние после ги ядем. Или има взимаме млякото или яйцата.  Русия и Украйна житницата на света също ги няма в близкото бъдеще. Китай го няма с ориза.  Няма и торове.

2 години болести, сега 2 години глад. Натам духа вятъра. След 3 конник, ще дойде и 4.

преди 2 минути, A.com написа:

Съвсем спокойно може да е вярно. Човешката лакомия е безпрецедентна, когато даден човек се намира по върховете на пирамидата.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Има ли значение дали съм служил?

Щом ми отговаряш така, то е ясно , че и ти си с новите пари на Иван Костов!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви ???

Каза ни, но не ти а постът на колегата.

А аз казах ли ти, че си офицер с ФЕС?

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Съвсем спокойно може да е вярно. Човешката лакомия е безпрецедентна, когато даден човек се намира по върховете на пирамидата.

Щом ми отговаряш така, то е ясно , че и ти си с новите пари на Иван Костов!

И защо са тези предрасъдъци сега?

Това дали съм служил прави ли ме нещо повече от тези които не са служили?

Аз не мога да го преценя. Това само ти можеш да кажеш. А за мен ще остане мнението, което вече съм си направил за теб, докато не го обориш. 

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Бях в магазина и сякаш в Русия съм. Празно, няма стоки. Скоро няма да има и ориз, освен брашно. Интересното е, че няма никакво брашно. От никакво растение. 

Нито пшеница, просо,  ръж, там житните култури. Също така няма и никакво олио, освен някакво масло от маслини. Зехтин, масло и маргарин мисля.

Сигурно, в Русия ще е обратно. Явно след пандемия идва и другите конници.

По програма, сега ще ни морят от глад и от дефицит на стоки, изкуствен създадено, освен на студ. И на болест.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Четирите_конника_на_Апокалипсиса

Завоевателят, Войната, Гладът и Смъртта.

Ще ви морят вашите политици, дето нямат гръбнак и седят наведени на янките. А, да ви видя сега какви ще ги вършите. Ще смеете ли най- после да се надигнете и да им свиете юздите? Или ще хванеш набързо пътя насам, щото тук в магазините всичко има. 

преди 13 минути, absurt написа:

Ще ви морят вашите политици, дето нямат гръбнак и седят наведени на янките. А, да ви видя сега какви ще ги вършите. Ще смеете ли най- после да се надигнете и да им свиете юздите? Или ще хванеш набързо пътя насам, щото тук в магазините всичко има. 

Може да се случи така, щото и тук, в България да няма. Но ще стане тогава, когато американската армия прекрачи Украинските граници. Ние в момента не помагаме с нашите писаници ни на едните, най малкото на другите. И най важното за нас е това, да сме малко по толерантни с мненията си. Колкото и да не ни се иска. Иначе с нищо не можем да помогнем а повече се озлобяваме като народ. Нека мнението на всеки да си е негово и да коментираме обстановката такава, каквато е в действителност, а не по картинки и клипове. И от двете страни пропагандата е огромна за да изказвам мнение по даден клип както това, на Реджеп, примерно. Никой няма да спечели от това. Печелившите се знаят предварително и те са и от едната и от втората страна. За нас остава само едно - да го духаме, щото още е горещ!

преди 18 минути, absurt написа:

В немските ни магазини :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.