Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, nikolov2020 написа:

Стига си мечтал бе Биджи

Първо ще изгори Украйна - после Русия ще закъса

Или мислиш че ще опростят всичкото пара на Зеля ?

И да ти напомня - РФ може да вземе държавен заем от Китай :) 

Още само малко мъдри мисли от известния фантазьор и е 1 април август. Кире, малко ще те изпотя утре - нали знаеш ? Подготвил ли си кофата с гой?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 46 минути, attj написа:

Сега това на кого или на коя го пишеш?       В Германия пишат, че при сегашната динамика на настъплението руснаците ще стигнат до Киев до две години. Пред бойците в Часов Яр се очертава перспектива за загуба на инициативата, което ще бъде последвано от отстъпление. F-16, подготвени за Украйна, вече извършват тренировъчни полети над съседни територии.   ВКС  ги били следяли чрез руските военни спътници - имало риск самолетите да бъдат унищожени още преди първа реална атака. 

Динамично прогресира болеста на внучето ти  

преди 15 минути, attj написа:

Интересен въпрос е докога колективният запад (НАТО) ще прежалват ежегодно по 100 милиарда долари и евро за режима в Киев.   В западни медии пишат,  че тези пари вече ще бъдат редуцирани.       И какво ще правят бандеровците?   Техните украинци скоро ще се разправят с тях.  Винаги трябва да има виновни и наказани.    

Защо цялата соц фамилия с внучето сте дефектна партида

Всички комуняги са мекерета

Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение

Според генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, членовете на Алианса трябва да позволят на Украйна да нанaся удари дълбоко в Русия със западни оръжия.   Норвегия помага на режима в Киев - значи с руски ракети могат да бъдат обстрелвани и унищожавани различни цели там.  За ужас на Ѝенс !!!      Иначе НАТО не участвали в украинския конфликт...    Малоумие или сатанински идиотизъм е това?   

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Какво ще стане на 1-ви август? Или си измисляш някаква дата на която уж би трябвало да стане нещо?!

А тука само един си измисля - нали знаеш?Ох, не че си измисля - кристалната топка му говори. И не е само един ама от мен да мине

Остави го Косьо

Той от 2 години фантазира че укрите щели да победят с дрони в ръка.

Проблема е че нещо не се получава.

Чета в медиите че Русия продължава да пилее танковете си на фронта в Украйна и се сетих че те не им ли бяха свършили преди месеци :ohmy:

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Чета в медиите че Русия продължава да пилее танковете си на фронта в Украйна и се сетих че те не им ли бяха свършили преди месеци :ohmy:

Имат останали още от соца.    А Кокич, Благой и Косьо нервничат,  че комунизмът не бил победил...     Лично аз съм вече като в комунизма - щом сега всичко си имам.   Демокрация.      

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Остави го Косьо

Той от 2 години фантазира че укрите щели да победят с дрони в ръка.

Проблема е че нещо не се получава.

Аха те и думите за 1 август бяха мой - аз ти ги сложих само в устата. Както и за май месец и още един куп глупости. Тряба ли да почна да те цитирам че да си припомниш колко много обичаш да си въобразяваш и обещаваш неща дето после не се случват и после като ти се подигравам за топката - пак аз съм виновен. Виж сега аз нямам нищо против да съм виновен , само се притеснявам че топката се е използва неправилно

image.png.bdbb0fe306ed0db0f0e43ab71dbcb04e.png

току-що, nikolov2020 написа:

Косе заминавай на морковеното поле.

Знаех си аз че мирни жители ще пострадат.

Киевската пожарна е работила тая нощ извънредно

https://t.me/nabludatels/45041

1 август всичко приключва - също както приключи и май месец, както и зърнения коридор. Кире, бе не си уволнвал никой скоро. Тия дни чакам и Мадяр от оня свят да си пусне отчета за месеца.

преди 3 минути, Gift написа:

Болното внуче как е пие ли си вече хаповете или е неграмотен като дядо си

Не е хубаво да ти е одрало всичко.   Ама Кокич няма внук.   Какъв внук - при някакъв любим африканец?   

преди 38 минути, Gift написа:

Защо болното ти внуче е изцяло копие на болния си дядо който е дъното в живота 

Защо халюцинираш подобни неща?  Сънувай например,  че пак си в Мосейково и баба ти плете чорапи.  Стига с този африканец и с тези 10 лева!     Тя войната в Украйна все някога ще свърши.   След бандеровците - на другите няма да им се воюва.  А те привършват.   

Путин също реши: Повече пари, ако се запишеш войник. Заден ход за смартфоните в руската армия

От 1 август до 31 декември, 2024 година, всички руски и чужди граждани, които подпишат минимум едногодишен договор за служба в руската армия (и с уточнение, че ще ходят да се бият в Украйна), ще получат еднократна премия от 400 000 рубли от руския федерален държавен бюджет. Това постановява с указ 644 издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

Увеличението на премията е в тон с доста по-големи увеличения, които обявиха редица руски области и региони. Те обаче се плащат от бюджета на съответната област/регион. "Шампиони" засега са Москва-град и Московска област, с еднократни премии за влизане в руската армия от 1 900 000 рубли и 1 800 000 рубли съответно - т.е. премията на Путин е в пъти по-малка (дали защото толкова пари има или защото е скъперник, всеки сам да си прецени. Отделно, пак в поне 9 руски области, се дават пари ако успееш да убедиш някой друг да се запише в руската армия.

Назад с дисциплината

Междувременно, комисията по военните въпроси в руската Дума реши, че ще прави нови поправки в приетия прясно-прясно закон, с който се забранява употребата на лични смартфони, мобилни и технологични устройства в руската армия. Идеята на забраната беше, че използването на лични технологични средства не е сигурно и може да бъде засечено от украинската армия - само че редица руски военни блогъри възроптаха и то с аргумент, че така руското военно министерство иска да прекрати практиката да се заснемат видеоклипове, показващи истории за жалката ситуация, в която се намират руските въоръжени сили и която лъсна с пълна сила във войната в Украйна.

Руското издание "Важни истории" публикува писмото, с което се предвижда "доработка" на закона. Препоръчва се процедурата да бъде върната на второ четене.

Вече има и подигравки колко бързо руските депутати са решили да дадат назад. "Няма начин в съвременна война без джаджи срещу тях (укаинците) - тези, които имат западни технологии, чийто Starlink лети, те имат всичко. Отнемате ни и това, което не ни давате вие. Трябва да се бием в името на войната, а не в името на победата, така ли излиза" - този въпрос на руски артилерист, записан на видео, усилено се разпространява в т.нар. Z-канали. Възмущението е именно заради отнемането на смартфоните.

https://www.actualno.com/europe/putin-syshto-reshi-poveche-pari-ako-se-zapishesh-vojnik-zaden-hod-za-smartfonite-v-ruskata-armija-news_2272771.html

Идиотите са на привършване. Защо му трябваше на този дето никога не лъже, да повдига темата въобще

Палят гората ..

https://x.com/front_ukrainian/status/1818559978266857826

Нищо не става от тия дрончета (обедно издание)

https://x.com/RALee85/status/1818389402089144540

В края на 2-то клипче - момчето по гащи дето го разпънаха накръст

Режимът в Киев  харчи над 136 милиона USD дневно и над 4 милиарда USD месечно за военни нужди, съобщи министърът на финансите Сергей Марченко в интервю за агенция РБК-Украйна. Разходите за сектора за сигурност и отбрана достигат 166 милиарда гривни месечно. Марченко добави, че през  2024 г. правителството може да се наложи да направи „спестявания“ на бюджетни средства, отпуснати за социални и хуманитарни програми.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе

заминавай на морковената плантация. 

Веднага

След голямата победа на 1 август, Кире

преди 1 минута, attj написа:

Режимът в Киев  харчи над 136 милиона USD дневно и над 4 милиарда USD месечно за военни нужди, съобщи министърът на финансите Сергей Марченко в интервю за агенция РБК-Украйна. Разходите за сектора за сигурност и отбрана достигат 166 милиарда гривни месечно. Марченко добави, че през  2024 г. правителството може да се наложи да направи „спестявания“ на бюджетни средства, отпуснати за социални и хуманитарни програми.

Имат си пари - угаждат си. Ей верно забравих че според видния експерт по краварска политика парите свършиха май месец.Сигурен съм че и той е забравил това.

Какво бе лейко

танковете свършиха, после ракетите, после буханките, после оръдията, сега какво искаш да кажеш ?

Че Крайна ще извади повече бойци ли морковче  ? Повече дрони ? 

Аре заминавай в лехата . Ще приключи Украйна тази година - ако докара до 2025 ще е чудо невиждано.

Хеликоптера, що пише че не знае какво е станало с екипажа на Ми-8?

Да не би да се е проявило отново безаналовото ПВО?

Заминавай морков

Ще ти тегля класическата българска 

Ядете лобута, довечера са в Торецк а ако е рекъл Путин и на други места.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Заминавай морков

Ще ти тегля класическата българска 

Ядете лобута, довечера са в Торецк а ако е рекъл Путин и на други места.

Аха май на натам отиват работите

https://pbs.twimg.com/media/GTzhvtHW0AAgrll?format=png&name=small

Аз знам за една дето се надявала и след 9 месеца роди.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.