Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, nikolov2020 написа:

Колкото Аржентина връща толкова и Украйна 

Обаче вадили нож на Велика сила - еххоооо големи яйца :)

Нямам търпение да дойде утре, и ти ли си така?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, kosyo написа:

65 години води преговори да и намалят плащанията- колко да е богата.

Не си прав, по добре смени темата.

Най-богатите страни са тези които имат петрол, а Русия има и газ и всякакви природни ресурси.

Дубай защо е богата страна? 🙂

преди 1 минута, ___ написа:

Не си прав, по добре смени темата.

Най-богатите страни са тези които имат петрол, а Русия има и газ и всякакви природни ресурси.

Дубай защо е богата страна? 🙂

Имат араби май беше по един известен скеч

Виж морков какво прави опитния ловец

Дрон за 50 хилки от пушка за 100$ и сачми за 5$

https://t.me/stranaua/164018?single

Големите технолози ще хрупат ряпата.Министъра е купил автомати 12 калибър за армията.

Арабите има един трилион активи 

А какво имаш ти ? Заплата при Карабойчев

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Виж морков какво прави опитния ловец

Дрон за 50 хилки от пушка за 100$ и сачми за 5$

https://t.me/stranaua/164018?single

Големите технолози ще хрупат ряпата.

Министъра е купил автомати 12 калибър за армията.

Серенка, този патрон струва не 5$ ,а 0.80 стотинки. 🙂

Пушката не струва 100$ ,а е към 1000$ .:wink12:

Това не е пушка купена от тузар бе минус :)

Ижевката в РФ струва жълти стотинки, а хубавия патрон е финландски .

https://lovnipushki.bg/products/izh-58/

Тия гейове участват на страната на Русия - ебати кефа

Това не е пушка купена от тузар бе минус :)

Ижевката в РФ струва жълти стотинки, а хубавия патрон е финландски .

https://lovnipushki.bg/products/izh-58/

Тия гейове участват на страната на Русия - ебати кефа

Верно ли не е руZки - не ми го хвали тогава.

Морков не се обаждай

дай там хиляди дрони - 100к имаш да правиш

Нали си фактчекър, борец с пропагандата, опоркаджия - абе обикновен п...с

Морков не се обаждай

дай там хиляди дрони - 100к имаш да правиш

Нали си фактчекър, борец с пропагандата, опоркаджия - абе обикновен п...с

Безсилен си като казак през дрон... или като казак с неправилна инструкция за търкане на кристална топка. Мисля че добре ще забърша пода с изказванията ти за 1 август след няколко часа. не че ще ти направи впечатление - вече сме минавали по този път , но ще си взема бира и ще гледам как се пробваш да се измъкваш от собствените си думи.

Морков , Минус ... :giggle1:

Пак ни подкара. 😁

Само не ме ядосвай. 🙂

Лехата те чака - дрон

Чета киевската сводка в момента :

ред сълзи - ред сополи 

А ти си седнал тука да ми обясняваш опорки от 2019

ПП

Украйна била направила нападение в Сирия на някакво летище. Тия пропагандисти са пили метил

Лехата те чака - дрон

Чета киевската сводка в момента :

ред сълзи - ред сополи 

А ти си седнал тука да ми обясняваш опорки от 2019

ми не ти се говори за обещанията ти за 1 август. Щото пак не се получиха нали така бре Кире. Ти познаваш ли въобще нещо?

Косе 

на 1 август за да се случи нещо ще ти тегля една каруцарска

ама ще пусна и някой и друг линк - за разнообразие

Косе 

на 1 август за да се случи нещо ще ти тегля една каруцарска

ама ще пусна и някой и друг линк - за разнообразие

Ако не е това дето го обеща преди няколко седмици - по добре не го прави . Не че нещо ама понякога ми е скучно с твойте обещания дето никога не се случват. Пак да кажа - това е или от прегряване на лампите в топката или от неправилна употреба. Би ли би така добър да шернеш инструкцията тук че да сверим.

Става все по-диво положението

https://pbs.twimg.com/media/GT0CRPIWEAARj_G?format=jpg&name=900x900

Косенце 

дай от Сирия, от Москва - някакъв си хеликоптер 

Къде е славната стара перемога 

Косенце 

дай от Сирия, от Москва - някакъв си хеликоптер 

Къде е славната стара перемога 

Сега се сещам че нещо се беше изказал по темата, знаеш че и това ще намеря нали? Дето хеликоптера го беше издухал с винта. Сещаш ли се или да ровя, че знам че ти е къса паметта.

Виж бе Косьо - за терористи партизани дрона се е утепал. Впрочем самия термин е шит. 

Виж какво направиха в Техеран с телеуправляем ПТУР. Предишния път с картечница през интернет.

Само че тук става дума да завземеш и окупираш територия . Колко пъти да ти го пиша това.

НИЩО не може да направи Крайна срещу тежко въоражен противник. Само терористични акции.

Стига си дуднал - омръзва.

И на малките деца е ясно че ако Путин вдигне телефона и нареди да се изгори Киев - ще се случи.

Имат ракети в запас, могат да изчистят 4-те комплекса които са там, могат да викнат ту-95 с обикновени бомби и всичко да стане като в Газа .

Ясно ли е ? Просто е като салата зеле с моркови

Виж бе Косьо - за терористи партизани дрона се е утепал. Впрочем самия термин е шит. 

Виж какво направиха в Техеран с телеуправляем ПТУР. Предишния път с картечница през интернет.

Само че тук става дума да завземеш и окупираш територия . Колко пъти да ти го пиша това.

НИЩО не може да направи Крайна срещу тежко въоражен противник. Само терористични акции.

Стига си дуднал - омръзва.

И на малките деца е ясно че ако Путин вдигне телефона и нареди да се изгори Киев - ще се случи.

Да се върнем на сутрешния ми поздрав- здравейте бъдеща радиоактивна пепел.За тебе обаче по случай ПОБЕДАТА ще е отделена специална секция. Как правилно се използва кристална топка за предсказания. Явно ти е нужна че се проваляш на теста няколко пъти грандиозно вече.

Първа снимка се появи..

Другаря Зеленски как само лихвите ще си плаща после не знам, има НАТО има война, няма НАТО няма война, това е истината. Ще ядосат червената мечка и тогава наистина ще разберат какво е всъщност думата “ВОЙНА”.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Само ряпа за тебе

Витамините не ти помагат

Забрави да кажеш че нищо не става от дрончетата.

преди 14 минути, asp1re написа:

Другаря Зеленски как само лихвите ще си плаща после не знам, има НАТО има война, няма НАТО няма война, това е истината. Ще ядосат червената мечка и тогава наистина ще разберат какво е всъщност думата “ВОЙНА”.

С руските пари! :wink12:

преди 23 минути, nikolov2020 написа:

Имат ракети в запас, могат да изчистят 4-те комплекса които са там, могат да викнат ту-95 с обикновени бомби и всичко да стане като в Газа .

Ясно ли е ? Просто е като салата зеле с моркови

Колко е смешно когато някой разказва фантазиите си. 

преди 4 минути, ___ написа:

С руските пари! :wink12:

Колко е смешно когато някой разказва фантазиите си. 

Така е. Бързо забравяме как укрите убиваха наши сънародници , а да не говорим колко руснаци са убити точно от тях, жертвите мили. Не че Русия не е виновна, но всички се обърнаха срещу нея без реално да знаят защо се стигна до тук и дали вина няма и Украйна.

Киев - можел ама не искал. 😂

Украйна - искал ама не можел. 😂

Войната , началото "ще вземем Киев за три дни". :lol6:

преди 12 минути, asp1re написа:

Така е. Бързо забравяме как укрите убиваха наши сънародници , а да не говорим колко руснаци са убити точно от тях, жертвите мили. Не че Русия не е виновна, но всички се обърнаха срещу нея без реално да знаят защо се стигна до тук и дали вина няма и Украйна.

Говори за себе си, аз не съм забравил нищо.

Путин когато започна войната, началото: Вкара танковете и те тръгнаха към Киев. Зеленски трябваше да се уплаши и да тръгне да бяга, а Путин да назначи негови хора и Украйна да стане като Беларус. Това беше целият му план! Всички го знаем!

Но какво се случи?

Зеленски вместо да тръгне да бяга облече военните дрехи и посрещна танковете на Путин. Съответно това промени целия план и за това сега има война.

преди 17 минути, ___ написа:

Зеленски вместо да тръгне да бяга облече военните дрехи и посрещна танковете на Путин. Съответно това промени целия план и за това сега има война.

И затова тръгна по цял свят да се моли за помощ и умишлено с това някак си изкараха Русия агресорът на века. Самото изпращане на оръжия и друга помощ за фашистите в Украйна само удължава агонията и води до безсмислени убийства и страдания на украинския народ. Русия е сама срещу 50 държави, които финансират режима в Киев и пак устоява.Позорно е да се дават пари, за да загиват хора и да се лее кръв!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.