Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, kosyo написа:

Хеликоптера, що пише че не знае какво е станало с екипажа на Ми-8?

Да не би да се е проявило отново безаналовото ПВО?

Появи се момата със светлината! 😂

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ама те са на заем ,кой ше ги връща след това ?

СССР колко върнаха от ленд-лиза?

Абе Косьо е Сизиф

Кинтите взети от Калдата трябва да ги оправдае сам

Напъва като орач на нива

Моркови, ряпа, царевица - трябва да яде и да пър...и 

Важното е да мирише...на перемога

Обаче няма - ядат тротила

https://t.me/The_Wrong_Side/17353

https://t.me/anna_news/69074

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Абе Косьо е Сизиф

Кинтите взети от Калдата трябва да ги оправдае сам

Напъва като орач на нива

Моркови, ряпа, царевица - трябва да яде и да пър...и 

Важното е да мирише...на перемога

Слаб си - сигурно се готовиш за ПОБЕДАТА утре,а? Да не забравиш да обещаеш нещо и за септември, че иначе ще останем без теми за разговор.

Давай давай

И да не забравиш селяните в Белгород. Че и в Донецк - днеска напъвачката е там - обаче зрада

Няма да разберат че единични Хаймарси не минават

IMG_20240731_110733_062.jpg

преди 4 минути, kosyo написа:

Мисля си друго -руснаците напълно ще окупират Бандеристан,  ако хохлите не извадят доста пари за репарации - за компенсация за разрушенията в земите на украинските казаци.  Ако решат - Западът може пак да плащат вместо режима в Киев,  за да не го унищожат.  После да забравят за всичките милиарди.  Този бандеровски режим в Киев без пари от Запада е нежизнеспособен при всички варианти.

току-що, attj написа:

Мисля си друго -руснаците напълно ще окупират Бандеристан,  ако хохлите не извадят доста пари за репарации - за компенсация за разрушенията в земите на украинските казаци.  Ако решат - Западът може пак да плащат вместо режима в Киев,  за да не го унищожат.  После да забравят за всичките милиарди.  Този бандеровски режим в Киев без пари от Запада е нежизнеспособен при всички варианти.

Аз си мисля до кога казаците че разчитат че някой ще се бие вместо тях? До кога ще я карат на консерви от БРИКС и няма да поемат по дългия път към Сибир да помагат за тая война копаейки уранова руда и събирайки рентгени за осветление. Тоя БРИКС хептен на мандра го обърнаха

преди 12 минути, kosyo написа:

СССР има дял в ленд-лиза едва 22% и да върнали са всичко в манган, желязна руда, нефт ,въглища.

току-що, AAUUXX написа:

СССР има дял в ленд-лиза едва 22% и да върнали са всичко в манган, желязна руда, нефт ,въглища.

Смях в залата. Коя година е била последната вноска?

току-що, AAUUXX написа:

Същата дата която е по договора.

Точно ако може.

преди 1 минута, kosyo написа:

Аз си мисля до кога казаците че разчитат че някой ще се бие вместо тях? До кога ще я карат на консерви от БРИКС и няма да поемат по дългия път към Сибир да помагат за тая война копаейки уранова руда и събирайки рентгени за осветление. Тоя БРИКС хептен на мандра го обърнаха

Какво си мислиш е без значение.  Ако пак бях в Киев - щях да им говоря да не постъпват така с украинските казаци.  Вероятно щяха да ме изгонят от Украйна.     Сега вече въобще не ми се ходи пак там.    Докараха си от глупост и недооценяване тежка руска ответна реакция.   

току-що, attj написа:

Какво си мислиш е без значение.  Ако пак бях в Киев - щях да им говоря да не постъпват така с украинските казаци.  Вероятно щяха да ме изгонят от Украйна.     Сега вече въобще не ми се ходи пак там.    Докараха си от глупост и недооценяване тежка руска ответна реакция.   

Както и ти какво мислиш , значи... Значи казаците вместо да стоя и да се чудят какво да правят - марш към Сибир че тоя уран не се копа сам. Трябва да умрат там копайки за специалните изделия , а не само да чакат някой друг да им извоюва свободата.

току-що, AAUUXX написа:

2006г

И сумата е .. в сравнено с това което са им дали? Сещаш ли се на къде бия?

И сумата е .. в сравнено с това което са им дали? Сещаш ли се на къде бия?

Плюс платилите 48 милиона долара -да.

Косьо

Отивай да береш ряпа

А пък аз ще ти дам точната дата в която Германия е приключила с репарациите.

Плюс платилите 48 милиона долара -да.

Аз викам да пусне в резерватите казаци и да ги продава като роби (имаше и такава мълва в wzorn.net) в рамките на 65 години и така да си изплати дълговете. Само за тия дето не искат да ходят в Сибир де , че то май повечето не са много ок с това

току-що, nikolov2020 написа:

Косьо

Отивай да береш ряпа

А пък аз ще ти дам точната дата в която Германия е приключила с репарациите.

Кире, готви се за празниците ти, че мисля че няма да ти хареса. След 11 часа започвам аз

Аз викам да пусне в резерватите казаци и да ги продава като роби (имаше и такава мълва в wzorn.net) в рамките на 65 години и така да си изплати дълговете. Само за тия дето не искат да ходят в Сибир де , че то май повечето не са много ок с това

Русия е богата страна била ,е , и ще бъде, няма причина да не могат да платят което дължат, всичко останало е празни приказки.

Русия е богата страна била ,е , и ще бъде, няма причина да не могат да платят което дължат, всичко останало е празни приказки.

65 години води преговори да и намалят плащанията- колко да е богата.

преди 17 минути, kosyo написа:

Както и ти какво мислиш , значи... Значи казаците вместо да стоя и да се чудят какво да правят - марш към Сибир че тоя уран не се копа сам. Трябва да умрат там копайки за специалните изделия , а не само да чакат някой друг да им извоюва свободата.

Да не изселят хохлите там - в стила на Сталин?    Ще забравят за НАТО.

току-що, attj написа:

Да не изселят хохлите там - в стила на Сталин?    Ще забравят за НАТО.

Само казаците, че такава перфектна СВО провалиха. Почти бяха взели Киев и се наложи да се връщат по заобиколния път че да ходят да им помагат на тия тотално непотребни охлюви. Само уранови рудници и резервати за такива нескопосани войни

Боже каква драма:

https://pbs.twimg.com/media/GTz3LOAXQAAHlpN?format=png&name=small

Залагам на ранени украинци отново

АТО на бандеровците постигна ли целите си?    Защо и за какво рискуват държавата си?    За НАТО и за западни валути?   Малоумници са.

Колкото Аржентина връща толкова и Украйна 

Обаче вадили нож на Велика сила - еххоооо големи яйца :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.