Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Феновете на режима в Киев не са наясно -  никога досега не е имало Украйна като държава  само на хохли и не е предвидено да има такава.   Тези въпроси досега са решавани в Кремъл.   Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев  и Горбачов имат свои заслуги за решения и за съответна тяхна лична вина.    Трима от тях  са били с украински произход.   Дойде време хохлите да са изгубили всичките си преимущества.  НАТО е недостатъчна компенсация.  А Зельо седнал да се моли и на Китай...   Те са заедно в БРИКС с Русия  и там Украйна дори ни я отчитат...  РФ може да си я прибере отново и там просто ще го приемат.   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 37 минути, nikolov2020 написа:

Косе косе

Все едно украинските медии са затапени :)

Какво става в Виница мой човек - някой изпуснал цигара май 

ПП

Ванката не си слушал Арестович какво каза - затова бълваш тия идиотизми

Ще помоля провалени предсказатели да не се намесват. Ти гледа ли онзи дето го утре какъв отчет е пуснал,а?  Клонирал се е на 3 места вече - това като триглавата змия - сечеш едната и изникват 3 други

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

оцетче драги :)

Никаква перемога няма до тук. 

Да бе - ти го гледай и тогава говори. Абе твойта кристална топка хваща ли tubaта без прекъсване. Много тъпи тия товйте хора... Не могат да се пренастроят нещо

Това висш военнен да си значи - пропаднала техника да събираш и жилища..

https://vse42.ru/news/33589002

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Абе я да ти напомня Косе какво е ПЕРЕМОГА

Гледай и плачи. Скоро пак ще има от същото

https://t.me/anna_news/69186

Ако не е видеото от април 2023 - не ми го хвали, един танц ли ми предлагаш? Не знам защо си мислиш че имаш някакъв коз в ръкава. Явно не си толкова умен колкот те мисля.

Днес някой се оплаква за онези неща дето нищо не става от тях с камерки за нощно виждане как целели чушкопеци. Явно това е има в предвид

Това си е е за олимпийски медал направо

преди 31 минути, N1K17Y написа:

@asp1re помоли мениджъра, като ще праща нови акаунти, поне някоя нова свежа опорка да вкарат, твоите отдавна са изпяти. 

Какви нови акаунти бе братовчеде, има си мениджъри да следят айпита майпита ако ме изкарат някой подобен директно да ми се закрива акаунта, може да видиш сам каква ми е първата дискусия и каква беше причината да се включа за запитване тук, случайно се разрових из форума и попаднах на зрели фашисти които се опитват да изкарат урките колко са милички. Няколко човека ми се опитват да ме изкарат че се представям за фалшив акаунт, ами айде спрете се? Докладвайте до администратор и нека сам да провери. Това че човек изразява мнение и взима на РФ означава че е някоя стара кримка от Калдата ли? Вземете се стегнете.

преди 10 минути, asp1re написа:

случайно се разрових из форума и попаднах на зрели фашисти които се опитват да изкарат урките колко са милички.

И аз така попаднах на зрели нацисти, които се опитват да изкарат ватенките-колхозници, колко са милички и невинни и освобождавали други нацисти от фашистите....

преди 5 минути, БаалБек написа:

И аз така попаднах на зрели нацисти, които се опитват да изкарат ватенките-колхозници, колко са милички и невинни и освобождавали други нацисти от фашистите....

Аха и да разбирам че теб не те изкараха фалшив профил понеже си краен привърженик на Урколандия?

Не 

Той е с профил на редови български американофил

Ония изкукали дядки от фейса дето са бягали през Сърбия на запад

Новият мирен план между Бразилия и Китай за разрешаване на конфликта в Украйна беше подкрепен от повече от 110 държави, съобщи китайското външно министерство.
Преди това Китай предложи план от 12 точки. Редица разпоредби изчезнаха от новия план - по-специално зачитането на териториалната цялост на "всички страни".
https://rusvesna.su/news/1722670609 

Основното в китайския мирен план е 

СПИРАНЕ ПРОДАЖБИТЕ НА ДРОНИ И  ЧАСТИ ЗА ТЯХ И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ДИСТРИБУЦИЯТА ИМ СТРОГО САМО ЗА ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ

От 1 септември Косьовците ще ядат дървото - освен ако някой не даде пари да се запасят с части сега

Основното в китайския мирен план е 

СПИРАНЕ ПРОДАЖБИТЕ НА ДРОНИ И  ЧАСТИ ЗА ТЯХ И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ДИСТРИБУЦИЯТА ИМ СТРОГО САМО ЗА ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ

От 1 септември Косьовците ще ядат дървото - освен ако някой не даде пари да се запасят с части сега

Докато не видя лейка не си забавен. Само да напомня че с друг акаунт преди месеци това го говореше . Добре де аз ли трябва да ти напомням тия работи,а? И да пак стана за смях , но като че ли имаме нова дата,а сега е 1 септември. Ще си го запиша че май нещо дори ти не си вярваш и не ми даваш забавни идеи.

преди 15 минути, asp1re написа:

Аха и да разбирам че теб не те изкараха фалшив профил понеже си краен привърженик на Урколандия?

Какво общо има профила със зрелите нацисти, които искат да изкарат ватенките-колхозници мили и добрички?

И кой/коя е Урколандия? 

Заминавай дрончо

Зрадата дойде неочаквано а :)

Искам си кофата, кире, ще мия пода пак

на 6.06.2024 г. в 9:17, Киро Н. написа:

Косе

Оправяй се брат. Хапчета в големи количества ще трябват.

Дай да видим "чрез дрони към победа" докъде ще стигне .

Абе какво стана с западното оръжие по РФ.

Защо заглъхна тая акция ? Някъде нещо ? 

Къде верно се загуби това западно оръжие?

на 18.08.2023 г. в 6:24, Киро Н. написа:

Добро утро!

Мега новини - направо къртач.

Голема перемога на Украйна в Черно Море - видео как пак не улучи  дрона - Косьоооо тия кораби се движат м@мка им.

Атакували и Москва - и пак - дърво

Обаче ще им дадат ф16 - на по 50 годинки - от Нидерландия 

Друго - молба към румънските шофьори да не снимат гърмежите оттатък Дунав че става трудно да се лъже

IMG_20230818_061817_395.jpg

IMG_20230818_061855_679.jpg

Кире, бе ти верно ли си го писал това.. малей, усещаш ли за какво ти говоря? Тая топка да я хвърлиш вече някъде - лъже те човек и те злепоставя зверски. А знаеш аз ак ги обичам тия работи... Боже господи не го очаквах от тебе точно....

Косе за хапчетата толкова отдавна съм писал.

Транксен в големи количества ти трябват. Иначе как ще преживееш това дето те чака.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе за хапчетата толкова отдавна съм писал.

Транксен в големи количества ти трябват. Иначе как ще преживееш това дето те чака.

Така де аз съм виновен че ти си го писал ,а? Бе ти нали не беше от агитката,а? Що ме лъжеш пак ,а?

Косе

кажи сега - 100к постове с линкове направи ли ?

Ама не може така - трябва заклинанието да подейства.

Големи играчи бяха укрите 2023 ... сега да видим как ще приключи перемогата.

Щото един в Москва има странно чуство за хумор.

Косе

кажи сега - 100к постове с линкове направи ли ?

Ама не може така - трябва заклинанието да подейства.

Големи играчи бяха укрите 2023 ... сега да видим как ще приключи перемогата.

Щото един в Москва има странно чуство за хумор.

Москва плува ли Кире или още не си убеден в това дето си го написал,а? Аз те питах преди време дали си вярваш сам на написаното - не е зле да се върнеш малко и да си разгледаш . На мен ми е забавно ама малко е кофти за тебе викам. Не че нещо ама не си от агитката пък какви проститии гледаш си писал. Още ли си поддържш мнението от преди или го смени,а? Дай кофата че да се приключи забавната част

на 13.08.2023 г. в 22:08, Киро Н. написа:

Мирясай бе Косьо

Днеска канала ти се осра

От 60 подарени дрона - 2 попадения

Значи трябва да им подарят 100000 - 200000 ама нема.

Китай спрял частите на едро

1 година без части почти.. Кире май нещо се повтаряш. Следващата година да не го пишеш пак това. Сериозно човек - вземи си прочети пожеланията тук от преди ако ти е скучно - супер забавни са като ги четеш днес. Искаш ли заедно да ги четем. Ето това примерно - вече 1 година нямат части ... И сега пак им ги спирали .. Тук нещо ми мирише сериозно на нестиковка някаква,а? Сериозно, дай кофата че ста пак за смях

на 1.08.2023 г. в 17:34, Киро Н. написа:

Хахахаха

Ще ви спрат Старлинка брато - леле леле. А и Китай спира износа на части 

Отиде перемогата в реката

Поправка - 1 година и 2 дена без части - бе то това какъв живот е вече... Мъка

И кво Косе

Стана ли работата - стана.

С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш като червей на гореща ламарина.

Скоро вашата групичка ще завърши виртуалния си живот. 

Язък за гигабайтите и писането на глупости - единствения спечелил е г-н Карабойчев. 

преди 15 минути, nikolov2020 написа:

И кво Косе

Стана ли работата - стана.

С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш като червей на гореща ламарина.

Скоро вашата групичка ще завърши виртуалния си живот. 

Язък за гигабайтите и писането на глупости - единствения спечелил е г-н Карабойчев. 

Така е четеш и се чудиш как си ги писал тия работи - то си е жива загуба на време. Нали аз съм виновен че си ги писал тогава и сега, кажи ми моля те . Само аз и никой друг не е виновен за това. Хакнах те и ги писах от твое име тези шедьоври,а?

преди 3 часа, БаалБек написа:

Добре де, ама защо точно 2014г.? Някакъв космически символизъм с препратка към древноезическо поверие има явно.

БаалБек, ти случайно да не би сега да падаш от Марс, та щом досега не си разбрала, че през 2014 год. беше осъществен превратът на Майдана, организиран и спонсориран от САЩ. 

Постфактум Русия си върна Крим и започна гражданската война в Донбас, защото Източна и Южна Украйна не бяха съгласни с новите нелегитимни бандерлоги на власт след преврата.

Колко пъти трябва да ти се повтаря, че първопричината за всичко случило се във вече бившата Украйна започва от преврата на Майдана?

преди 48 минути, БаалБек написа:

Какво общо има профила със зрелите нацисти, които искат да изкарат ватенките-колхозници мили и добрички?

И кой/коя е Урколандия? 

Питай тези който дават определенията, че ако подкрепяш дадена страна те изкарват под прикритие. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.