Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Вече не им трябва

Най голямата база на НАТО ще е в Румъния

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, BANKATA написа:

Сигурен съм че имаш доказателства за подобни твърдения?

Какви повече доказателства са нужни при всеизвестния факт, че Чичо Сам има над 800 военни бази, нацвъкани по целия свят.

Разбира се, че един от мокрите блянове на Пиндосия е да има военна база в Крим, то и затова глуповатите бандерлоги след като дойдоха на власт след преврата започнаха да се репчат на Русия как ще изгонят Черноморския ѝ флот от Крим, но Путин бързо им развали сметките без кръчмар.

А сега има огромна вероятност Бандеристан да остане без какъвто и да е достъп до Черно море.

Бандерлогите хубаво ще се намайданят!

Толкоз глупаво племе рядко се среща, накрая ще им останат само необятните гробища и наградата "Дарвин"!

преди 11 минути, В. Велев написа:

Някъде из първите страници точно това беше доказано. 

Ще си глупаво наивен, ако мислиш че американците много са се загрижили баш за украинците и спазват някакви измислени договори с тях. Просто Украйна е до Русия и затова трябва на американците. Те се опитват и чрез азиатските бивши републики да пробият в Русия, ама там са по-умни от украинците.

"Някъде из първите страници"

Добър отговор.

Там пише също че е пълна глупост това.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Вече не им трябва

Най голямата база на НАТО ще е в Румъния

Ще има ли китайски части вътре? За един приятел питам - стои на задния ред и си вика - този май е много добър - я го настъпи още веднъж барем се усети какви глупости говори

ВАНКАТА

ти си дебела глава но помисли около РАЗМЯНАТА на USA с РФ

Мисля че е многозначително как американците си взеха които поискаха от цяла Западна Европа

току-що, nikolov2020 написа:

ВАНКАТА

ти си дебела глава но помисли около РАЗМЯНАТА на USA с РФ

Мисля че е многозначително как американците си взеха които поискаха от цяла Западна Европа

Дебила Кире от вас двамата не е Ванката , според мен му е пълна главата с китайски части , малки лъжи и тъпи фантазии.

Авиацията и не само дето я няма празнува с неща дето го няма.

Абре кой питаше за западното оръжие къде е?

Месеца е бил богат на повярвали в ПОБЕДАТА

July list of Russian suicide bombers 14 cases were recorded, including 12 involving the use of firearms, and two more occupiers blew themselves up with a grenade. By region, the statistics are as follows: Donetsk Oblast – 11 cases (mainly in the Lima direction), Luhansk – 2, Zaporozhye – 1. Of course, these are only the number of confirmed Russian suicides that were accidentally captured by a Ukrainian drone camera, in fact there should be many more such cases.

Още не съм гледал обаче днешните 9. Това да си на крачка от ПОБЕДАТА и да се гръмнеш - не го разбирам честно

Трай бе дрон :)

Защо не помага Мядар ? Какво става с тая фронтова линия :)

Огромен кеф ми е да ти напомням реалното положение на нещата.

Къде е перемогата - трябва ТВ предаване да се направи.

И виж чувалчето - Репке довечера има да реве 

IMG_20240804_130249_562.jpg

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

IMG_20240804_130249_562.jpg

Кире, как да помага  - ти го уби не помниш ли? Добре де трябва ли да те цитирам сега за да си спомниш и това? Ти май често забравяш,а? Аз не напразно винаги след твоето съобщение пиша че от онзи свят се включва

преди 28 минути, BANKATA написа:

сега не знаят как да излязат от блатото.

Могат да анексират и земята на хохлите.   Киевская Русь.     Никой от БРИКС нищо няма да им каже.   А католическото НАТО ще се почувства безполезно и унизено.    Като историята с вече бившата хегемония на САЩ..,.

преди 6 минути, attj написа:

Могат да анексират и земята на хохлите.   Киевская Русь.     Никой от БРИКС нищо няма да им каже.   А католическото НАТО ще се почувства безполезно и унизено.    Като историята с вече бившата хегемония на САЩ..,.

Този пък, и децата знаят че земата отдавна не е тяхна. Принадлежи на BlackRock (по спомени) така че не виждам на какво се надяват тия казаци. Дори според едни много "авторитетни източници" скоро били помолили украинците да ни си погребват жертвите в тяхната земя ами да ги изгарят. Понеже знам колко сте назадничави и ненаясно с последните тенденции в руZката пропаганда да ви го кажа сега. Така че казаците само могат да се молят да им се отпусне място за резервати в земята която е на запада реално . И малко кофти се получи, че дето се вика вече няма за какво да се бият и едните и другите. Е гледай как не ми се получават смешките днес. Но пък ми идва друга идея да поровя малко назад да видя кой ли говореше за това...

Косенце 

Какво е станало с оченцето на големия патриот :)

Следващия път може да загуби още нещо :)

IMG_20240802_210313_936.jpg

преди 38 минути, Flashback написа:

Колко пъти трябва да ти се повтория, че Янукович суспендира/замрази търговското споразумение за асоцииране с ЕС, защото беше икономически неизгодно за Украйна

Значи от 1998г. до 2013 не е било икономически неизгодно, а после изведнъж (след заповед на Путин)  става неизгодно. 

преди 40 минути, Flashback написа:

Янукович поиска 160 млрд. долара компенсации за икономическите загуби, които ще претърпи Украйна през следващите години

Е можеше и 300 млрд. долара да иска. Все е тая. Целта е била да иска невъзможното и да изкара ЕС виновен. Постигна си целта и избяга в Русия. А е видно (по твоите данни за БВП), че от 1998г. до 2013г. Украйна е имала полза от споразумението. 

преди 45 минути, Flashback написа:

И се видя до какво доведе това - до брутален спад на БВП на Украйна през следващите 7 години, защото Украйна хем загуби най-големия си търговски партньор Русия, хем европейският пазар остана затворен за украинския износ. 

И много добре се видя (пак по твоите данни за БВП), че след новото споразумение с ЕС през 2017г. отново има полза. А имаше политически отговорни лица, които избягаха в Русия от страх да не бъдат съдени, защото успяха да съсипят икономиката на Украйна. И защо си мислиш, че Русия е по-важен търговски партньор за Украйна от ЕС?

преди 51 минути, MZ/X написа:

От извора - видеоинтервю от 2022 пред български медии с Николай Янович Aзаров - министър-председател на Украйна 2010-2014:
https://blitz.bg/obshtestvo/bivsh-ukrainski-premier-voynata-beshe-provokirana-ot-kiev-s-podkrepata-na-zapada-video_news898377.html 

Да го прочетете, за да не си фантазирате измишльотини за процеса на упадък на икономиката на Украйна в онзи период.

Направо дай видеоинтервюто на Путин. Азаров и Янукович са кукли на конци в неговите ръце.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Косенце 

Какво е станало с оченцето на големия патриот :)

Следващия път може да загуби още нещо :)

IMG_20240802_210313_936.jpg

Каква изненада.. Ти знаеше и че и по темата със земите си наясно? Виждам че си готов да обясниш на казака как стоят нещата да не се излага друг път като тебе. Ау човек искренно забавление е със вас, не съм предполагал че може да има такива ливади толкова се радвам че ви открих.

Косе

Има нерадостна вест за кратуни като теб

Руснаците са пуснали наземната връзка с новите провинции.

Така че перемогата с моста отпада - завинаги.

ПП

И да ти кажа пак - време е за заявлението.

Може да станеш вентилатор на ЛГБТ - я виж колко хора го подкрепят това :)

IMG_20240804_130633_739.jpg

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

Има нерадостна вест за кратуни като теб

Руснаците са пуснали наземната връзка с новите провинции.

Така че перемогата с моста отпада - завинаги.

ПП

И да ти кажа пак - време е за заявлението.

Може да станеш вентилатор на ЛГБТ - я виж колко хора го подкрепят това :)

IMG_20240804_130633_739.jpg

Кире , 10 карти да постнеш няма да ти помогне да скриеш колко сте зле тука цялата ви агитка. Само със стари ваши постове мога да ви правя за смях. Предполагам си наясно с това нали? Искаш ли да пробваме,а? Ей така да видиш какво сте писали преди 1 година. Ти за себе си знаеш, ама ако искаш и за другите и само да питам до къде сте с тия тъпотии дето ги пускате тука

преди 21 минути, kosyo написа:

и децата знаят че земата отдавна не е тяхна. 

Децата на хохлите ли?   Тези хора въобще украинци ли са?   И кой въобще да ги пита?   Прибират си отново Киевская Русь в   РФ  и животът продължава.  Никакво НАТО няма да вирее там.  Там  не е Полша.

току-що, attj написа:

Децата на хохлите ли?   Тези хора въобще украинци ли са?   И кой въобще да ги пита?   Прибират си отново Киевская Русь в   РФ  и животът продължава.  Никакво НАТО няма да вирее там.  Там  не е Полша.

На казаците - ей на Кирето хвани да ти обясни кои са тия - тое е оферирал помощ с разяснение що за фирма са тия. Той е спеца тука.

преди 5 минути, kosyo написа:

На казаците - ей на Кирето хвани да ти обясни кои са тия - тое е оферирал помощ с разяснение що за фирма са тия. Той е спеца тука.

Вземи повече да четеш    https://epicenter.bg/article/Emanyuel-Tod--Zapadat-go-ochakva-krah-i-voynata-v-Ukrayna-pokazva-tova-/357798/11/34

преди 21 минути, attj написа:

Мадам В ми е любимка - преди 2 дена си говорих с една нейна бивша възпитаничка.

преди 15 минути, nikolov2020 написа:

attj

Няма надежда за Косьо - все едно пишеш на стенния часовник.

Е не унивай така човек.. Я пусни за лейката като не искаш победно обещание. Може пък да и да познаеш някой път.

Нищо не става от тия дрончета - спедобедно издание

Останките от една велика цивилизация

преди 2 минути, kosyo написа:

Мадам В ми е любимка 

Кой се интересува?   Не си бил стажант като мен в Киев.   Разбирам случващото се там.   Хохлите завиждат на поляците и все искат да са като тях.     И все са до кривата круша.    Дори и заедно с НАТО.    Накрая за всичко виновен ще е Зеленски.    Като във Великая Русь - все трябва да има виновен...

преди 2 минути, attj написа:

Кой се интересува?   Не си бил стажант като мен в Киев.   Разбирам случващото се там.   Хохлите завиждат на поляците и все искат да са като тях.     И все са до кривата круша.    Дори и заедно с НАТО.    Накрая за всичко виновен ще е Зеленски.    Като във Великая Русь - все трябва да има виновен...

Започва да ми мирише на мир. Съвсем слаба е миризмата, но я усещам. Няма да е тази година, но догодина мирът е напълно възможен, ако Русия се задоволи със завзетите територии и не иска още.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Започва да ми мирише на мир. Съвсем слаба е миризмата, но я усещам. Няма да е тази година, но догодина мирът е напълно възможен, ако Русия се задоволи със завзетите територии и не иска още.

Всичките се очаква  да си ги анексират -за да отпадне мерака на хохлите към НАТО  и всички в Русия разбират това.  Няма да отстъпят Киевская Русь...  Упорството на хохлите води до изтребването на бандеровците.   После няма кои да искат да ходят в НАТО.    Ето го и историческото развитие       Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 1 минута, attj написа:

Всичките се очаква  да си ги анексират -за да отпадне мерака на хохлите към НАТО  и всички в Русия разбират това.  Няма да отстъпят Киевская Русь...  Упорството но хохлите води до изтребването на бандеровците.   После няма кои да искат да ходят в НАТО.    Ето го и историческото развитие       Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Значи няма да има скоро мир. Лакомията не е хубаво нещо. То туй не е анексиране, а окупиране. Анексиран беше Крим и с право, макар и не по международното такова....Само че да искаш да лапнеш цяла Украйна си е лакомия...

Никой никога не е казвал цяла Украйна

Но се натвърди за разчленяването.

Карпатския окръг на Унгария,

Окръг Хохлия на Полша, Киев става Киевска република - другото го знаем вече.

Виж румънските области хич не са малко - а ония са жадни и тъпи. 

Киев ще стане като Хонг Конг.  Всички мутри ще са там - на разграденото и готините мацки. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.