Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, kosyo написа:

Верно ли 5-ти генерал в пандиза ? Бе тия укранци много крадат бре... Оф сори - то било руZнак - шефа на парка "Патриот".

https://tass.ru/proisshestviya/21534057

Ами можел вземал тогава, то и вие да сте на негово място ще вземете. Ама то малко е вземал направо си е бедняк някакъв - 35 кв апартамент, Шкода и Харли. Рублите не ги броим за пари вече така че...

Как успяваш да обработиш толкова информация. И руските новини ли четеш? Или някой ти помага и снася информация, за да я разпространяваш. В повечето случаи естествено невярна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Как успяваш да обработиш толкова информация. И руските новини ли четеш? Или някой ти помага и снася информация, за да я разпространяваш. В повечето случаи естествено невярна.

Тасс сега лъжат ли че не разбрах? То нали знаеш - всеки е един мой клип е от неправилното място/време и неверен, ама никой още не е намерил точно какво е грешно.. Ей на Кирето колко време го търси един "грешен" клип. и ти се опиташ много пъти ама то саамо с празни приказки не става.

AI съм обучил да ми подава правилните новини - ако това ти помага и успокоява.

преди 5 минути, kosyo написа:

AI съм обучил да ми подава правилните новини - ако това ти помага и успокоява.

Всичко което е срещу Русия е правилно?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ми аз например не съм руснак.

Логиката ти е като на неизлюпено яйце.

Не схващаш, да не би на фронта да си пострадал? Искам да кажа, че политиката на Путин не е добра за руснаците. Това, че гласуват за него е друг въпрос. 

ТАСС пак ли са сбъркали че не разбрах? Ако искаш може да ти дам и неофиционално какво е имал този - не е малко . Ако знаеш руZнаците как му завиждат.. Кремботите не успяват да наваксат с минусите още..

Тем временем на имя его супруги Валентины оформлялись:
— Volkswagen Touareg;
— премиум-минивэн Mercedes-Benz V250 4Matic;
— трёшка и однушка в Тушково (Рузский район) — там же прописана дочь генерала;
— земельный участок на 1200 квадратов с двухэтажным домом на 127 квадратов в ДНТ "Царское село";
— земельный участок на 1500 квадратов в элитном закрытом посёлке на территории дома отдыха "Лужки".

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2812599.html- погледни коментарите - а това е само едната тема че има поне още една

преди 7 минути, kosyo написа:

ТАСС пак ли са сбъркали че не разбрах? Ако искаш може да ти дам и неофиционално какво е имал този - не е малко . Ако знаеш руZнаците как му завиждат.. Кремботите не успяват да наваксат с минусите още..

Тем временем на имя его супруги Валентины оформлялись:
— Volkswagen Touareg;
— премиум-минивэн Mercedes-Benz V250 4Matic;
— трёшка и однушка в Тушково (Рузский район) — там же прописана дочь генерала;
— земельный участок на 1200 квадратов с двухэтажным домом на 127 квадратов в ДНТ "Царское село";
— земельный участок на 1500 квадратов в элитном закрытом посёлке на территории дома отдыха "Лужки".

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2812599.html- погледни коментарите - а това е само едната тема че има поне още една

ТАСС са прави за тоя. Ама знаеш ли колко други новини има от ТАСС в които пишат хубави неща за Русия. Тях защо не ги пускаш тук да ги видим?

ТАСС са прави за тоя. Ама знаеш ли колко други новини има от ТАСС в които пишат хубави неща за Русия. Тях защо не ги пускаш тук да ги видим?

Верно ли да пусна за асфалтираната улица с  празника в незнайно село?  Верно ли искаш - толкова добър празник беше - смях се от сърце аз, танци, деца с велосипеди по 100 метра улица , речи.

Бывшего топ-менеджера "Почты России" приговорили к 3,5 года колонии

https://tass.ru/proisshestviya/21534881

Ето това за мен е положителна новина!

преди 6 минути, kosyo написа:

Ето това за мен е положителна новина!

Ето и една положителна и от мен:

преди 5 минути, В. Велев написа:

Ето и една положителна и от мен:

А още един любител на другата гледна точка че тая дори е зверски претоплена. Разбирам

Потери нет!

Но този е по-голяма цел:

преди 7 минути, kosyo написа:

А още един любител на другата гледна точка че тая дори е зверски претоплена. Разбирам

Ето още една добра новина:

преди 20 минути, В. Велев написа:

Ето още една добра новина:

Всички сте ми едни такива забавни... това нали знаеш че вече не върви на 4К в самая болшая? Пусти санкции и там удариха.Много са доволни доста хора

Баба Яга пак е безчиствала напук на безаналоговия РЕБ дето гаси всичко на 1000 километра (само да завърти манивелата)

преди 5 минути, kosyo написа:

Всички сте ми едни такива забавни... това нали знаеш че вече не върви на 4К 

При мен върви и на  8K - провери си техниката и настройките.  Или викай Кокич да ти помогне     

преди 2 минути, attj написа:

При мен върви и на  8K - провери си техниката и настройките.  Или викай Кокич да ти помогне     

Това е защото си като казаците - само стоиш и гледаш отдалече и чакаш някой друг да ти добие нормата уран..

преди 6 минути, kosyo написа:

Това е защото си като казаците - само стоиш и гледаш отдалече и чакаш някой друг да ти добие нормата уран..

Те просто си връщат своята Украйна..  И частично не им я дадоха с федерализиране и с автономия -затова трепят несъгласните бандеровски хохли.    Случвало им се е и в предни векове.   За това сега са отговорни Ленин, Сталин, Хрушчов и накрая Зеленски.   Последният ще го отнесе  и заради предните.    

току-що, attj написа:

Те просто си връщат своята Украйна..  И частично не им я дадоха с федерализиране и с автономия -затова трепят несъгласните бандеровски хохли.    Случвало им се е и в предни векове.   За това сега са отговорни Ленин, Сталин, Хрушчов и накрая Зеленски.   Последният ще го отнесе  и заради предните.    

Как така своята ? Кой още не е разбрал че земята е на англосаксонците вече? Те само може да застанат на колене и да се молят да ги оставят като роби да им я работят  ама като ги гледам колко са смотани - едва ли..По добре на сигурно, да да си гледат хубави пейзажи в 8К и да цъкат език каква 2-ра родина са загубили заради англо-саксонците

преди 1 час, В. Велев написа:

В случая темата е за войната в Украйна и престъпленията на рашистките окупатори.

Ако ми кажеш как да се предствят рашистките зверства и военни престъпления  и "да не звучи срещу рф" , аз не знам .

Друг е въпроса ако смяташ престъпната рашистка война за "правилно" .

Защото наистина с амного промитите моаъци и разни крайни прорашистки изроди , които смятат това за "правлно".

Новина от последните минути  - Украйна вече имала и ядрено оръжие. Ето тази положителна новина чаках

Време ли е за хапчетата вече?

Шойги в Иран - тоз човек не знае ли какво се гласи там?

Сигурно ще моли пак за оръжие - ей този хептен на украинец го докарва вече.

Междувременно НЛО-тата тръгнаха вече в Азия:

https://www.flightradar24.com/TB21071/367e72bd - интересен маршрут

преди 2 минути, miro20 написа:

В случая темата е за войната в Украйна и престъпленията на рашистките окупатори.

Няма "рашистки окупатори" :hit:

Има държава, която се опитва да спре геноцида извършван над Донбас в продължение на осем години от режима в Киев! 

пп: Интересното тук е, че тези, които се бореха срещу "геноцида" в Косово, сега всячески се опитват да пречат, иначе отдавна всичко да е свършило, а Зелю и тези на власт преди него, вече щяха да са в килията на Милошевич.

преди 16 минути, miro20 написа:
преди 1 час, В. Велев написа:

Това го написах по конкретен случай. Прочети го за какво става дума. Зная за какво е темата.

Ако пак не се ориентираш кажи ще ти обясня от къде тръгна всичко.

,,@user-wj1qq9sc8q

преди 2 часа

Раньше хотели перебить всех русских, а сейчас что-то передумали. За восточных украинцев не переживали, а когда за ними пришли, не хотят в окопы."

,,@user-jk8bz8yi7z

преди 2 часа

Воевать не хотят! На майдане прыгать легче было."

,,@MirZa-uf8zl

преди 2 часа

😂😂😂Опять Россия 🇷🇺 виновата 🙈"

,,@Bumbumka123

преди 2 часа

За деньги скакали

За деньги мовчали 

За деньги своих убивали

За деньги Родину просрали"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.