Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Заминавай в канала драги.

Реджеп да те инструктира .

Искам си видеото или кофата.. Знаеш се колко струваш - знаеш и аз колко обичам да ти го показвам. Хайде как кажи сега как аз съм виновен че ти си ги писал тия глупости. Винаги е забавно като стигнем до този момент. Ама не се безпокой той и бъдито мина по тоя път.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

много ми е забавно да те гледам как се пържиш на бавен огън.

Водолазите в морето ще ги снимат на плажа следващите 2 седмици.

IMG_20240806_105712_121.jpg

IMG_20240806_115953_186.jpg

Бандеровците обявиха АТО в Донбас,  а СВО скоро ще продължи и в техните земи.  Не се ли сещаха за това развитие?  Или някакви долари им бяха замъглили всичко!?    

Ми няма части човек - и Китай не дава вече - колко пъти да се съглася с тебе че да ме разбереш И оръжие няма - виждаш ли напълно съм съгласен с тебе и въобще не ти противореча. Ти си правия :) И пари няма. Само не знам онзи как говори и се показва без глава - ама предполагам биолаборатоите са замесени. Сега трябва ли да те цитирам пак че да ме разбереш? А да забравих и май месец всичко приключи.

Кефи ли те филма в който се вкара и  как аз съм виновен за това,а? Защото за мен е много забавно как не говорим за това вече, но се опитваме да претоплим стари манджи от преди 1 година като нови.

преди 7 минути, attj написа:

Бандеровците обявиха АТО в Донбас,  а СВО скоро ще продължи и в техните земи.  Не се ли сещаха за това развитие?  Или някакви долари им бяха замъглили всичко!?    

Всичката земя е на Blackrock - ей на Кирето да ти обясни кои са ти, виждам е знаел едно време. Така че казаците имат място в урановите мини в Сибир само. И без това като са слаби бойци дето стоят на сигурно и си мислят че яденето на консерви от БРИКС помага за войната..

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

А ? Шо речи ?

айде в лехата мишко

5TBlA_C1.jpg.c7b044614759269d509c416c5b4f07ae.jpg

Това го пусна преди малко.. забравили  вече. То верно не помниш какво си написал миналата година, но все пак това беше преди 10 мин.

преди 3 минути, kosyo написа:

Всичката земя е на Blackrock 

Управлявани активи: 9,101 трилиона USD.    Да не си акционер там?    Казаците ще им объркат намеренията.    Много се заблуждават -личи си от започналите дарения в милиарди долари.   Бандеровските хохли привършват!  Това са напълно погрешни инвестиции.  Зельо и той е погрешна инвестиция.

преди 12 минути, kosyo написа:

Всичката земя е на Blackrock

Вече не е.

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Attj

Виж тая графика - това е прогреса на Велика Украйна

IMG_20240806_122910_269.jpg

Че те парите свършиха още май месец. Ама моля те сериозно си прегледай старите изказвания, че ставаш смешен. А август месец миналата година +2 3 месеца приключиха като държава. Както виждаш отново съм напълно съгласен с тебе. Не виждам само кофата.

А да и парите ги свършиха още няколко пъти преди това. Пак по думите на един голям експерт по краварска политика. И на 1 август резнаха зелката на Зеленски. От една година нямат части за дрончетата и това дето го гледам реално е илюзия, някаква паралелна вселена направо.

За последните два месеца украинската армия е загубила 115 000 войници, каза секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Сергей Шойгу, цитиран от агенция ТАСС. 

Шойгу заяви, че руската армия всеки ден напредва на фронта и „прозорецът за уреждане на конфликта за Украйна се изчерпва“.

"Бои там продолжаются, хохлы активно используют тяжелую бронетехнику. С нашей стороны используются в том числе и срочники. Так что всем свидетелям сказок Пыпы о неучастии срочников в боевых действиях огромный привет."

Онзи дето се завръща си проси май другарче по койка- казак в социалистическото съревнование за най-много събрани рентгени:) Тая параолимпада ще е много ожесточена.

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Изчезни и се появи довечера

Нали се разбрахме - като покажеш видеото от април ще изчезна. Дотогава понеже го имаш, ама не си го показал ще се наложи да ме траеш. Никой не те е карал да пишеш глупости и преди и сега.

За закуска - нищо не става от тия дрончета ( в ранния следобед) поради липса на части.

https://t.me/rubpak28/315

phymW1C.png

Русия надигра Чехия в инициативата й за снаряди за Украйна.
Русия, след като научи за плановете на Прага, „започна да изкупува снаряди от съветски калибър от същите трети страни, като направи авансово плащане по-бързо“, съобщава NZZ.
https://rusvesna.su/news/1722937035 

Според Путин окончателният край на войната е обвързан с капитулация  на  режима в Киев.             Въображаемите граници на „Новоросия“  се оспорват сред руските ултранационалисти  и от Кремъл рутинно посочват, че имат райони  за териториално завладяване и отвъд административните граници на четирите области, които Русия вече е анексирала.          Путин изрично отхвърля участие на Русия в смислени преговори за споразумение за прекратяване на огъня.  По думите му, Русия предпочита „пълен“ и „окончателен“ край на конфликта.

Реджи знаеш че си смешник номер 1

Дребно наци се дърви в Х - засега резултата от напада е трагедия.

Но ако се съди по фукнята ще се пробват на още места.

Жаждата за перемога е голяма работа.

Скоро ще почнат да заливат нета с плява.

IMG_20240806_173153_971.jpg

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

Реджи знаеш че си смешник номер 1

Реджи има сериозна конкуренция, цялата дружинка "Козяк-Бандера" е под всякаква критика!

Цялата война ще я изкарат в някаква паралелна реалност, презобали с бандеровска пропаганда и фейкове. 

Та те все още чакат "перемогаТА" с поредното "вундервафе", при все че вече нито хохлите, нито кукловодите от НАТО вярват в победата. 

Първата карта за любителите на карти (разбирай спецове по свършване  и спиране на разни неща)

https://pbs.twimg.com/media/GUTKQ4eXMAAOFMm?format=jpg&name=large

Знаете на кой е  - за мен си знам че лъже ама вие не можете да кажете същото.

След хъмвитата дойде време и за страйкърите да се разходят по руZката земя. Онзи дето се връща пак вика позор (2-ри път за тая седмица)

Дето вика другаря Пу - всичко е точно по ПЛАНА

преди 3 часа, attj написа:

За последните два месеца украинската армия е загубила 115 000 войници, каза секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Сергей Шойгу, цитиран от агенция ТАСС. 

Шойгу заяви, че руската армия всеки ден напредва на фронта и „прозорецът за уреждане на конфликта за Украйна се изчерпва“.

Абе шойгу нещо му пари под краката... върви някаква зачистка в рашисткото висше командване.

Що така ? Да не би защото са недоволни как върви тридневната... пардон.. 18 часова война и превземане на Киев ?

:)

преди 14 минути, Flashback написа:

Цялата война ще я изкарат в някаква паралелна реалност, презобали с бандеровска пропаганда и фейкове. 

Единствените които сте до уши в рашистка девзинформация, пропаганда и фейкове , сте вие - мурзилките.

:)

преди 1 час, attj написа:

Според Путин....

... и не си заслужава да се чете нататък :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.