Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Военни кореспонденти  разкриват, че за първи път бойци от ВСУ са обстрелвани с вакуумна бомба, хиляди са убити.                                      

Курската авантюра на Володимир Зеленски и неговите генерали може да доведе до загуба на войната за Украйна. Тридневната еуфория, която бе обзела западния  свят след нахлуването на чужда армия в пределите на Русия, отстъпва място на горчивия махмурлук и победата се превръща в загуба. Това е гарантирано и бързо, пише немското списание „Шпигел“.                                                                                                                  „Ню Йорк Таймс“ обаче отбелязва, че настъплението на руските войски в районите на Часив Яр, Торецк и Покровск не спира, въпреки атаката срещу района на Курск. Това  е очаквано с оглед на това, че руснаците разполагат с резерви. Там В Русия   срещу близо петте хиляди украински  бойци щабът в Москва е  изпратил войници от казармите в областта и  те успяват да спрат настъплението им. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Вече те мързи дори да лъжеш като хората.
Разбра ли какво гори в охладителната кула или чакаш да ти спуснат опорките?
Ако сега ти напиша, че украинците стрелят по АЕЦ Запорожие ще ти трябват ли нови 20+ поста да се изпишат, че да забравиш? Или от инат ще се продължи, че отговор няма. Разбра се какво гори - гуми. А световния ден на мързела отмина и няма нужда отново да го празнуваш като не следиш какво се пише в темата и след това те и мързи да прегледаш отново да не би случайно да си пропуснал нещо.

П.с. За малко да забравя да изкажа благодарности на магарето, че се идентифицира с ината си като отговори.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

Един не помни и 25 поста назад, друг се прави, че има слонска памет. Ще изчакаш ли краен резултат от поредната авантюра или всичко вече е ясно? Като миналогодишен контранаступ.

За @nikolov2020 говорим нали? Честно казано казаното от ТЕБ преди 2 години е по-забавно. Защо да чакам ей -  ние 2 години сме цел (това беше казано като причина довечера да го отбележа @Joss Bomon) и утре ако най-накрая намерят правилното куфарче?

Вие с Кирето една и съща ли топка сте шервали тогава? Както казах бил си също толкова добър като него и честно казано много се радвам че пак ме откри. Ще се чуваме отново усещам, като гледам следващите дни какво си обещавал.

Аз не съм лош човек - погледни си ги и ти и  се подготви по-добре как да избягаш от тях в някоя друга тема. Аз знаеш се поддавам на такива опити. Сори ама верно ще си взема душ че ми миришеш

на 11.08.2023 г. в 18:55, attj написа:

Въоръжените сили на Украйна не могат да се борят с ударните хеликоптери на Въздушно-космическите сили, които се намират на 8-10 км от фронтовата линия на малка височина, защитени от руски системи за противовъздушна отбрана.  Те обстрелват украинската  бойна техника с противотанкови ракети и унищожават от безопасно разстояние Леопарди и Брадлита преди те да са влезли в реален бой.   Минните полета и руската артилерия също са за тях като непреодолим проблем.     НАТО какво контранастъпление очаква?   Нужно ли е пълното унищожение на украинската армия?   Зельо щял да унищожи руския флот напълно в  Черно море.  По цели в Сирия руснаците  изстрелваха ракети от флота си в Каспийско море  - над територията на Турция.  И Каспийския флот ли ще унищожат?

Как е флота че не се е мяркал скоро?

За [mention=495481]nikolov2020[/mention] говорим нали? Честно казано казаното от ТЕБ преди 2 години е по-забавно. Защо да чакам ей -  ние 2 години сме цел (това беше казано като причина довечера да го отбележа [mention=302601]Joss Bomon[/mention]) и утре ако най-накрая намерят правилното куфарче?
Вие с Кирето една и съща ли топка сте шервали тогава? Както казах бил си също толкова добър като него и честно казано много се радвам че пак ме откри. Ще се чуваме отново усещам, като гледам следващите дни какво си обещавал.
Аз не съм лош човек - погледни си ги и ти и  се подготви по-добре как да избягаш от тях в някоя друга тема. Аз знаеш се поддавам на такива опити. Сори ама верно ще си взема душ че ми миришеш
За магарето говорим. Онова, което вече се идентифицира като такова. Сега и ще видим и нов опит за проява на основното качество на този животински вид - ината.

преди 7 минути, maxthon написа:

Един не помни и 25 поста назад, друг се прави, че има слонска памет. Ще изчакаш ли краен резултат от поредната авантюра или всичко вече е ясно? Като миналогодишен контранаступ.

Бъди може ли такова нещо?

Запалиха огън в кулата и да не ви спуснат опорки, и да си "изсмукваш" от пръстите оправдания.

Запалиха огън в кулата и да не ви спуснат опорки, и да си "изсмукваш" от пръстите оправдания.

Тогава ти отива и основната опорка, че там няма нещо , което да може да гори.

преди 8 минути, maxthon написа:

За магарето говорим. Онова, което вече се идентифицира като такова. Сега и ще видим и нов опит за проява на основното качество на този животински вид - ината.

Е то е ясно че няма да говорим по цитата ти от преди години - то е ясно че е смешен. Искаш ли още веднъж да го цитирам че да си говорим за него а не да ми бягаш от темaта. По кой искаш за къпането или по другия? Аз за звездите си говоря с други хора , с теб знаеш само по поставената тема.. А ти не искаш да говориш по нея, щото аз съм виновен за казаното от теб или не ги разбирам нещата?

Е то е ясно че няма да говорим по цитата ти от преди години - то е ясно че е смешен. Искаш ли още веднъж да го цитирам че да си говорим за него а не да ми бягаш от темaта. По кой искаш за къпането или по другия? Аз за звездите си говоря с други хора , с теб знаеш само по поставената тема.. А ти не искашп да говориш по нея щото аз съм виновен за казаното от теб или не ги разбирам нещата?
За цитата когато е трябвало да се говори това е направено. Сега ще си изчакаш чинно авантюрата да приключи и тогава ще си вадиш изводите.

току-що, maxthon написа:

За цитата когато е трябвало да се говори това е направено. Сега ще си изчакаш чинно авантюрата да приключи и тогава ще си вадиш изводите.

Тогава е отговорено спрямо данните тогава, а спрямо днес дали отговора е същия,а буди? И не разбрах по кой от 2-та цитата - за къпането ли?

Хайде смехурко днес съм в серия и можеш да се опиташ да избягаш от темата... Давай да видим дали ще ти се получи пак.

Французские добровольцы из состава французского отряда БПЛА «Нормандия-Неман» воюющие на стороне ВС РФ в Курской области. Публикуват разни техни снимки.  Чак там се появяват петлите на Макрон.       Какви френски интереси има там?  

Белихме моркова - и пак на флота се спяхме

Косе морските дрони помагат ли при Курск ?

Как е плуват ли в реката ? А свалят ли ракети ?

600 дни еднас и съща ряпа дърпаш Косе - засрами се морковче

Никой освен ванката няма да ти се върже

преди 8 минути, maxthon написа:

Тогава ти отива и основната опорка, че там няма нещо , което да може да гори.

Моето не е опорка, а знания, затова те питам, понеже знам че хал хабер си нямаш какво има в тези кули.

И затова ти казвам че е провокация от руснаците, защото дори украинците да го обстрелват, там няма неща които да се запалят.

Тогава е отговорено спрямо данните тогава, а спрямо днес дали отговора е същия,а буди? И не разбрах по кой от 2-та цитата - за къпането ли?
Хайде смехурко днес съм в серия и можеш да се опиташ да избягаш от темата... Давай да видим дали ще ти се получи пак.
Ти всеки ден си в серия..... Как е поредната такава от сериала Украйна Печели? Как е положението в Курск? Предизвикаха ли паника и да се наложи използването на резерви от тези намиращи се вече в Украйна? Доста глуповато хрумване, че това ще се наложи да направят руснаците, а не да използват вътрешни ресурси.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Белихме моркова - и пак на флота се спяхме

Косе морските дрони помагат ли при Курск ?

Как е плуват ли в реката ? А свалят ли ракети ?

600 дни еднас и съща ряпа дърпаш Косе - засрами се морковче

Никой освен ванката няма да ти се върже

Абоната е временно зает да освобождава Суджа, моля обадете се по-късно.

Моето не е опорка, а знания, затова те питам, понеже знам че хал хабер си нямаш какво има в тези кули.
И затова ти казвам че е провокация от руснаците, защото дори украинците да го обстрелват, там няма неща които да се запалят.
И от толкова знание се оказва, че първо твърдиш за липса на каквото и да било там, което може да гори и след това някой бил запалил пожар. Не е лесно когато сам си противоречиш.

току-що, maxthon написа:

Ти всеки ден си в серия..... Как е поредната такава от сериала Украйна Печели? Как е положението в Курск? Предизвикаха ли паника и да се наложи използването на резерви от тези намиращи се вече в Украйна? Доста глуповато хрумване, че това ще се наложи да направят руснаците, а не да използват вътрешни ресурси.

Ама нали казахме за едно седмичното къпане говорим от преди 2 години. И те питах ти още ли така се къпеш. Какво общо има тук с това горе?Бъди, познаваш ме от колко време - това с бягането от темата кога е работило? Просто попитах ти от преди 2 години веднъж седмично ли се къпеш или мина на по-рядко. Лесен въпрос е това. Бонус въпроса беше дали ползвате с Кирето една и съща топка за предсказания. Нищо друго не съм питал.

И от толкова знание се оказва, че първо твърдиш за липса на каквото и да било там, което може да гори и след това някой бил запалил пожар.

Правилно си ме разбрал. Някой е запалил умишлено там пожар, иначе няма как стане.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Правилно си ме разбрал. Някой е запалил умишлено там пожар, иначе няма как стане.

Май отиде да се изкъпе или презареди кристалната топка :)

Като се върнеш, бъди ще ти кажа "Честита баня". След 2 години ,веднъж в седмицата си е празник направо

И умишлено предизвикваме пожар на място, където по принцип няма какво да гори? Май продължаваш да си противоречиш...

преди 2 минути, maxthon написа:

И умишлено предизвикваме пожар на място, където по принцип няма какво да гори? Май продължаваш да си противоречиш...

Бъди ти в  тая кулата ли си вземаш душ поради липса лимита от 1 къпане на седмица? Какво запали там за да загрееш водата?

Директора на АЕЦ-а обясни какво е горяло ВАНКАТА

И официално вие сте фейкомети - за Н-ти път :)

Каквото пише УНИАН - това е светата истина :)

Косе къш къш - украинско морковче 

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Директора на АЕЦ-а обясни какво е горяло ВАНКАТА

И официално вие сте фейкомети - за Н-ти път :)

Каквото пише УНИАН - това е светата истина :)

И децата знаят че бъдито се е изкъпал в кулата след като не е издържал да ходи като бурлак на волга. Гинеколожката не му дава да се къпе... това е нечовешко просто

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.