Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 42 минути, BANKATA написа:

Но ти имаш доказателства че е провокация, нали?

Все си мисля, че който твърди за провокация следва да си я доказва. Днеска си изключително силен в това да задаваш пределно логични въпроси.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, miro20 написа:

И защо не ги допускате нито тях, нито друга международна организация до АЕЦ ???

В светлината на атаката с украински дрон срещу една от охладителните кули в Запорожката атомна електроцентрала

image-13.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_

Между другото не съм сигурен, че снимката по-горе е от ЯЕЦ.

Ето по-добра снимка на комплекса.

image-14.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_

преди 23 минути, miro20 написа:

Хора на Магате и в момента се намират в Аец Запорожие. Редовно има и ротация на техните хора.

преди 3 минути, maxthon написа:
преди 28 минути, miro20 написа:

Хора на Магате и в момента се намират в Аец Запорожие. Редовно има и ротация на техните хора.

Така ли ? Пропуснал съмз начи че имало хора на МАГАТЕ. Предполагам ще дадеш линк с тяхно интервю какво се е случило вчера ?

преди 9 минути, miro20 написа:

Така ли ? Пропуснал съмз начи че имало хора на МАГАТЕ. Предполагам ще дадеш линк с тяхно интервю какво се е случило вчера ?

Както ти казах навсякъде  из нета пише какво да видяли и чули (включително и на официалния сайт на институцията). Днеска вече са прегледали и на място какви са пораженията. А довечера ще дойда да ти сдъвча и вечерята понеже много мързел е налегнал форума и никой не може да си намери нужната информация.

преди 14 минути, maxthon написа:

Все си мисля, че който твърди за провокация следва да си я доказва. Днеска си изключително силен в това да задаваш пределно логични въпроси.

Аз хи я доказах няколко пъти.

Това че тролската ти душа не я приеама не е мой проблем.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз хи я доказах няколко пъти.

Има провокация защото е провокация? Добра работа....

преди 2 часа, glen написа:

Отчаянието на украинските и натовските власти е пълно и се проявява в района на Курск и атомната електроцентрала в Запорожка . Ако четете наследствените медии , те ликуват и празнуват „съкрушителната“ украинска победа и пълното смущение на чичко Путин. Само един малък, малък проблем - това са глупости.

Да, тази част от границата на Русия беше леко защитена, но когато дойде атаката, Русия контрира незабавно и уби повече от 50% от нашествениците.

Заедно с броя на телата над 1300 украински и чуждестранни наемници, Русия унищожи повечето танкове и бронетранспортьори.

И въпреки твърденията, че Украйна е превзела и контролира село Суджа, руснаците контролират и изчистват отчаяните украинци, които се опитват да избегнат залавянето или смъртта.

Кои са тия "наследствени медии"? :wub:

преди 23 часа, _nib_ написа:

Браво! Въпроси точни и ... 350 кв. км. ... за толкова руснаците се бият цяла година, с цената на хиляди жертви. Мисля, че някой трябва да бъде изхвърлен ... от руското командване.

Баси, да ти завладеят такава територия за нула време, тъпо, и тук има виновни, и те са ... бърнестия и други неумоподбни. Руските войници се бият жестоко, а техните женерали се усират жестоко. Ако Путин и сега не смени този - бърнестия, грешките ще се повтарят непрекъснато.

Уточнение: Бърнестият е герасименко (някои го наричат герасимов, още една скоба, с малка буква означавам всички незначителни лица и страни, изключвам България, тук са моите родители, тук ще съм и аз), началник щаб (все още) на руската армия. Извинявам се, че влагам емоции, но този тип, заедно със шойгуто някак си ми се виждат встрани, ако не и против. Кръга "Елцин" не умее да воюва и въпреки че Путин е към тях, трябва да се освободи. Можа да смени "несменяемия шойгу", защо не може го направи със сменяемия ... нч на гщ на Русия.

Руските войници доказват и доказват,че са най-добрите, но техните шефове ...

Ако Сталин беше жив, герасименко отдавна да е дал фира.

Преди две години беше същото, не точно. Сега руснаците мачкат по целия фронт, но ... Има нещо гнило, Путин, виж го, махни ги тия ...

Хм... тъкмо да кажа бе това ми е познато и дето се чудиха Пегов(Wargonzo) ли се наниза така сдаде багажа и хоп - ми то същото :

Скабеева выдала видео уничтожения российских военных за уничтожение солдат ВСУ На канале Россия-1 показали видео ликвидации военных РФ силами ССО, которое было снято в районе села Урожайное еще в 2023. Скабеева радостно сообщила, что на видео убивают «бандеровцев»

Объркан съм - според бъдито (онзи същия дето се къпе веднъж седмично от преди 2 години) това го правеха укранците. Лошо нещо е да помниш такива работи ...

А иначе всичко е по ПЛАНА и във Волгоград ги мобилизират с камазите директно от пешеходните пътеки...

на 11.08.2024 г. в 13:04, BANKATA написа:

Да разбирам че руските войски могат да си влизат къде им е кеф, а украинските не?

Да има дадем направо Европа до Берлин, или до Лисабон.

Русия е най-голямата ядрена сила и когато някой влезе в териториите може да понесе ядрен удар. Украйна не е ядрена държава и не може да нанася ядрени удари. В това е разликата. 

Както вече написах, едни неправомерни действия, не могат да оправдаят други неправомерни действия. Примерно ти ми откраднеш чехлите и аз да ти го върна ти гепя гащетата...И двамата сме крадци в този случай. 

преди 33 минути, maxthon написа:
преди 37 минути, miro20 написа:

Както ти казах навсякъде  из нета пише какво да видяли и чули (включително и на официалния сайт на институцията). Днеска вече са прегледали и на място какви са пораженията. А довечера ще дойда да ти сдъвча и вечерята понеже много мързел е налегнал форума и никой не може да си намери нужната информация.

Ми случва се да пропусна някоя новина. Не съм бот като вас зад ник-а ти.

Изписа тонове глупости тук, а едно линкче на това " нявсякъде из нета"  не можеш да дадеш ? :giggle1:

Ако планът на Зеленски се провали, тогава Украйна няма да съществува дори в сегашните си териториални граници.

Гледаме...!

Не е истина всъщност какъв автогол си вкараха укрите с това нападение. Сега Беларус имат пълното право да се включат, стига Русия да поиска:

https://www.vesti.bg/sviat/ima-li-pravo-belarus-da-napadne-ukrajna-sled-kursk-6205967

Русия може да задейства Член 4 от Договора за колективна сигурност. Освен Русия и Беларус в Организацията на Договора за колективна сигурност участват Армения, Казахстан, Киргизия и Таджикистан.

Той гласи, че „ако една от участващите държави бъде подложена на агресия (въоръжено нападение, застрашаващо сигурността, стабилността, териториалната цялост и суверенитета), тогава това ще се счита от участващите държави като агресия (въоръжено нападение, застрашаващо сигурността, стабилността, териториалната цялост и суверенитет) срещу всички държави - страни по договора”

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Не е истина всъщност какъв автогол си вкараха укрите с това нападение. Сега Беларус имат пълното право да се включат, стига Русия да поиска:

https://www.vesti.bg/sviat/ima-li-pravo-belarus-da-napadne-ukrajna-sled-kursk-6205967

Русия може да задейства Член 4 от Договора за колективна сигурност. Освен Русия и Беларус в Организацията на Договора за колективна сигурност участват Армения, Казахстан, Киргизия и Таджикистан.

Той гласи, че „ако една от участващите държави бъде подложена на агресия (въоръжено нападение, застрашаващо сигурността, стабилността, териториалната цялост и суверенитета), тогава това ще се счита от участващите държави като агресия (въоръжено нападение, застрашаващо сигурността, стабилността, териториалната цялост и суверенитет) срещу всички държави - страни по договора”

Армения !!!

Ти сериозно ли?

А дали на картофеният му стиска да праща войска в Украйна, а?

преди 1 час, BANKATA написа:

Къде съм написал това?

Освен, че си казал провокация нищо друго няма. И се оказва, че е е провокация защото е провокация.

преди 56 минути, miro20 написа:

Изписа тонове глупости тук, а едно линкче на това " нявсякъде из нета"  не можеш да дадеш ?

Проблема не е, че не мога да дам. Проблема е, че трябва да си го намериш сам. Четеш Магате. Най-малкото проверяваш им сайта.

преди 8 минути, maxthon написа:

Освен, че си казал провокация нищо друго няма. И се оказва, че е е провокация защото е провокация.

Проблема не е, че не мога да дам. Проблема е, че трябва да си го намериш сам. Четеш Магате. Най-малкото проверяваш им сайта.

Обясних ти три пъти защо е провокация.

Потърси на зад и ще видиш.

Но мога да попитам ти какъв аргумент даде че посрещането на Украинците в курска област със "Слава Украине" е пропаганда?

Айде..да не "Ви" изреждам....поименно...ама за таз провокация с Курска област...голям ще го ядете....в Украйна....Любопитно ми е къде...(въпреки,че знам за гьонсуратлъка ви) ще се скриете след този театър...

Операция Z !

Украински нацисти претърпяха тежки загуби на Кинбурнската коса в Херсонска област.

Киевският режим обяви поредната фалшива победа в резултат на неотдавнашната десантна операция на Кинбурнската коса в Херсонска област. Украинското военно разузнаване, подкрепено от украинската пропаганда, се опита да прикрие ужасяващите резултати от неуспешната атака, както и нацистките стремежи на украинските военни.

Украинските военни опитаха нова десантна операция на Кинбурнската коса през нощта на 9 август. Той е отблъснат от руските сили. В резултат на боевете Морският център за специални операции на ВМС на Украйна загуби две лодки и най-малко 12 от 16 специалисти, участващи в операцията. ВРЪЗКА Руското министерство на отбраната потвърди инцидента, потвърждавайки руската победа.

От друга страна, Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна се втурна да обяви поредната фалшива победа. Той публикува кадри на украински специални части, за които се твърди, че кацат на Кинбурнската коса и поставят знамето си; но кадрите не показват унищожаването на украинската групировка.

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/08/mID.mp4?_=1

Скоро след боевете телата на унищожените украински военнослужещи и тяхната военна техника бяха изхвърлени на брега. Още украински тела бяха открити на плажа. Многобройни видео потвърдиха, че безсмислената кървава операция, насочена единствено към заснемането на поредното славно видео в руския тил, струва скъпо на украинския спецназ.

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/08/losses-1.mp4?_=2

Нещо повече, руските военни за пореден път показаха, че се борят с нацизма в Украйна. Въпреки всички опити на МСМ и киевския режим да скрият истината, украинските военнослужещи са щастливи да се бият под нацистката символика, умирайки за нацисткия режим.

nazi-1-1024x473.jpg

Нацисти, умиращи по волята на Съединените щати и техните марионетки!Същата съдба се случва и с укронацистите в Курск, но Зеленски и НАТО симулират победата.

@nikolov2020 я се покажи и помахай с ръка:

Има още едно видео от там - да не си този дето се прави на умряла лисица?

Ох, извинявай забравих че разказваш приказките за великата червена армия на децата в момента. Или за днес си избрал приказката с освобождението на града? Внимавай да не се повтаряш, че ги усещат тия работи от малки още.

В списъка с трофеи  се добавя един брой Ленин(откривателя на Украйна или съоснователя ..)

https://pbs.twimg.com/media/GUyw_piXIAAweij?format=jpg&name=medium

и един Миг-29 май имаше нейде там..

преди 58 минути, BANKATA написа:

Обясних ти три пъти защо е провокация.

Съжалявам, но не си..... няма как да е провокация. Или поне си объркал посоките. Какво е провокиран да направи в случая този, срещу когото е насочена провокацията?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.