Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кратункооо

Измислиха ви профотговор - сега какво ще пляка униан (тоест ти)

Виж сега ряпо - по принцип човека с пари винаги купува по-големия професионалист

Невероятно смешно е да гледам екипчето в Киев как се опитва да бъде креативно според бюджета - ама той стремително намалява

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, nikolov2020 написа:

Кратункооо

Измислиха ви профотговор - сега какво ще пляка униан (тоест ти)

Благодаря за комплимента. Винаги е забавно да гледам колко сте оригинални. Я кажи ти даваш ли да бъдито да ти търка твойта топка, че като гледам и 2-мата май еднакво познавате на нея. Намерете я тая инструкция и я ползвайте по предназначение моля ви се, че малко смешни ставате вече. И не я шервайте че кой знае още къде е била - всякакви зарази върлуват.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Директора на АЕЦ-а обясни какво е горяло ВАНКАТА

И официално вие сте фейкомети - за Н-ти път :)

Каквото пише УНИАН - това е светата истина :)

Косе къш къш - украинско морковче 

Дай да прочетем и ние.

Мойта топка показва че пак ви го навряха :)

Това с гумите е като буркана свалящ геранки :)

ПП

Ванката не си познал - намери си го сам . И ще те препитам дали знаеш какво е това полиетилен с високо молекулно тегло :)

преди 50 минути, kosyo написа:

Направо замръзнах от тая прогноза и си спомням за аквариума с рибките които сварих зимата на 2022

На теб може и да ти е смешно, ама на Клаус, Ханс и Грета не им беше до смях, защото портфейлчетата им отъняха рекордно:

https://nova.bg/news/view/2023/04/01/406840/изтичане-на-депозити-в-еврозоната-214-млрд-евро-са-изтеглени-за-пет-месеца/

Цитат

Според Европейската централна банка, за последните пет месеца преди февруари, депозитите в банките са намалели с 214млрд €, като само през февруари са намалели с нови 71млрд, от които 20млрд са изчезнали от сметките не на фирми, а на домакинствата, което е рекорд в историята.

преди 12 часа, Flashback написа:

За да си върнат Запорожката АЕЦ както стана ясно от мокрите блянове на Зельо. 

РозАвко, три години минаха, а ти все още не си схванал прийомите на бандеровската пропаганда!

Пан Зельо веднага пропагандира в X, че руснаците пак се "самообстрелват" в Запорожката АЕЦ. 🤡🤡🤡

Затова според неадекватния наркоман, цитирам:

"На Русия трябва да бъде потърсена отговорност за това. Само украински контрол върху Запорожската АЕЦ може да гарантира връщането към нормалното състояние и пълната безопасност".

Според руснаците, бандата на Зельо е взривила дрон в оглаждащата система на АЕЦ-а:

"Терористите в Киев, под ръководството на колективния Запад, унищожиха страната си, убиха народа на Украйна, подкопаха глобалната енергийна и продоволствена сигурност и сега започнаха ядрен терор на континента. Къде е Рафаел Гроси и цялата МААЕ? Къде е поне някаква имитация на работата на тази структура на ООН в тази критична област?", пита Руското външно министерство след пожара в АЕЦ-a.

И аз да попитам - защо руснаците биха взривявали Запорожката АЕЦ, която е под техен пълен контрол;)

Малии, гениален план, първо я взривяват, после си я връщат. Предполагам, че Зельо ще праща войската там да ги прави мутанти като Х-мен и ще напада Москва :wub:

Въпросът питай някой от началниците ти, те твърдят, че дронове се взривявали в Запорожката АЕЦ. Троловете много обичате да искате обяснения за неща, които никой не е твърдял, освен самите вие. 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

На теб може и да ти е смешно, ама на Клаус, Ханс и Грета не им беше до смях, защото портфейлчетата им отъняха рекордно:

https://nova.bg/news/view/2023/04/01/406840/изтичане-на-депозити-в-еврозоната-214-млрд-евро-са-изтеглени-за-пет-месеца/

Не виждам бележка от лекаря.. Най-добре ме блокирай - за пореден път да кажа.

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Явно не са си извадили поука след аварията в чернобил ?

Никой не знае защо го правят ,както и защо направиха майдана и последствията от него?

За да знаеш, трябва да имаш способността да мислиш, русоробските орки като тебе не могат това, само чакат Кремъл да каже какво да твърдят :) 

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

ПП

Ванката не си познал - намери си го сам . И ще те препитам дали знаеш какво е това полиетилен с високо молекулно тегло :)

Това ли ще бъде опорката?

Само да я бяха спуснали час по-рано че да не се черви Бъди така.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

ПП

Гарантирано от Кирето :) Това трябва да ти е запазената марка.

Може да сложат на нова табелата на на входа на Суджа "Освободено и охранявано от Кирето". Аз още си държа на думата и мога да ти освободя място за разказвач на приказки за лека нощ и за тази вечер.

преди 43 минути, maxthon написа:

И от толкова знание се оказва, че първо твърдиш за липса на каквото и да било там, което може да гори и след това някой бил запалил пожар. Не е лесно когато сам си противоречиш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 23 минути, maxthon написа:

И умишлено предизвикваме пожар на място, където по принцип няма какво да гори? Май продължаваш да си противоречиш...

Тия гърчове и гимнастики са просто тъжни за гледане вече... :giggle1:

преди 3 минути, kosyo написа:

Не виждам бележка от лекаря.. Най-добре ме блокирай - за пореден път да кажа.

Престани да пускаш отдавна пробитите опорки на Тролската централа и всичко ще е наред.

Ограничи се до дрончетата. Там ти се вързват двама-трима, ама то си остава за тяхна сметка.

Ааааа не си прав

Дрончетата заедно с флота са голяааааамата опорка на ВСУ.

Закъде без тях. Пропагандата им се храни само и основно от тия видеа :)

Проблема е когато руснаците пуснат видео от ZALA как мре група укри от Искандер.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Престани да пускаш отдавна пробитите опорки на Тролската централа и всичко ще е наред.

Ограничи се до дрончетата. Там ти се вързват двама-трима, ама то си остава за тяхна сметка.

Да скъсам джентълменското споразумение? Продължавам да не виждам бележка на лекар за да спра да го правя.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

За да знаеш, трябва да имаш способността да мислиш, русоробските орки като тебе не могат това, само чакат Кремъл да каже какво да твърдят :) 

Айййй, жива да не бях. Ти скоро поглеждал ли си кой пее в хора ти? Та там са титани на мисълта като оФцата, Цоцко1, Ванката, БаалБукащата простотии...

Тея, на които казваш "русоробски орки", са с няколко обиколки назад от горепосочените :)

Тия гърчове и гимнастики са просто тъжни за гледане вече... :giggle1:
Особено за този, който твърди, че има пожар на място, където по принцип няма горими материали.

преди 1 минута, maxthon написа:

Особено за този, който твърди, че има пожар на място, където по принцип няма горими материали.

Аз още чакам да ми отговориш какво горимо има в тези кули.

ПП: гледам спуснали са ви опорката за пожара, давай сега на ново да ни обясниш.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Ааааа не си прав

Дрончетата заедно с флота са голяааааамата опорка на ВСУ.

Закъде без тях. Пропагандата им се храни само и основно от тия видеа :)

Проблема е когато руснаците пуснат видео от ZALA как мре група укри от Искандер.

Кирчо, ти ли разчиташе на кадировците?

https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/VSU-vzeha-v-plen-desetki-boici-ot-Ahmat-v-Kurska-oblast-2224154

Каква опорка бе ВАНКАТА

сертифициран от МАГАТЕ главен инжинер обяснява

И укрия пак е в киреча :)

Аз още чакам да ми отговориш какво горимо има в тези кули.
ПП: гледам спуснали са ви опорката за пожара, давай сега на ново да ни обясниш.
Ако няма значи по никакъв начин не може да възникне пожар. Умишлен или не. Продължаваш да си противоречиш.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Айййй, жива да не бях. Ти скоро поглеждал ли си кой пее в хора ти? Та там са титани на мисълта като оФцата, Цоцко1, Ванката, БаалБукащата простотии...

Тея, на които казваш "русоробски орки", са с няколко обиколки назад от горепосочените :)

Заедно с целият цивилизован свят, докато твоят хор е подкрепен от Северна Корея, Иран и формуните шизофреници inana, anneNazi, които ги държат тук като циркови маймуни да генерират трафик, платените макстончо и Флаша, които се регистрираха специално след войната и пишат само в политическия раздел, скрипта Филипове, който поства един и същи клип по 3 пъти, щото сигурно си поства глупостите в поне 20 форума и не гледа кое какво, nib дето даже не се и преструва, че е българин, ами си поства руските диарии. И поне още тройно повече, ама ме мързи да ги пиша. Дрийм тийм сте :) 

преди 2 минути, maxthon написа:

Важното е да си вярваш. Но знам, че нямаш щастието за това. 

Важното е да си вярваш. Но знам, че нямаш щастието за това. 
Това е най-важното. Иначе няма как да имаш абсурдното твърдение, че негорими материали може да се запалят и горят.

преди 23 минути, nikolov2020 написа:

Каква опорка бе ВАНКАТА

сертифициран от МАГАТЕ главен инжинер обяснява

И укрия пак е в киреча :)

Кой това?

Поясни за кого става въпрос, защо мислиш че всички сме прочели това което то си прочел някъде.

преди 15 минути, maxthon написа:

Това е най-важното. Иначе няма как да имаш абсурдното твърдение, че негорими материали може да се запалят и горят.

Аз никъде не съм твърдял че горят незапалимите материали, това си е твоя измислица.

Твърдението ми е че нещо е запалено с цел всяване на паника, иначе няма как.

преди 45 минути, nikolov2020 написа:

е когато руснаците пуснат видео

:giggle1:

преди 1 час, maxthon написа:

Как е положението в Курск? Предизвикаха ли паника и да се наложи използването на резерви от тези намиращи се вече в Украйна? Доста глуповато хрумване, че това ще се наложи да направят руснаците, а не да използват вътрешни ресурси.

Като гледам основния проблем на ВСУ е... къдя да ги складират тия "вътрешни ресурси" , че и тях трябва да хранят и поят все пак...

:giggle1:

преди 1 час, attj написа:

Военни кореспонденти  разкриват, че за първи път бойци от ВСУ са обстрелвани с вакуумна бомба, хиляди са убити.                                      

Мярнах една снимка на бомба с надпис " за Курск" .

GUxmKNcWIAA1u6g?format=jpg&name=large

Забавно е , не мислиш ли ... рашистан обстрелва курска област с бомби с надпис " за Курск"

:lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз никъде не съм твърдял че горят незапалимите материали, това си е твоя измислица.
Твърдението ми е че нещо е запалено с цел всяване на паника, иначе няма как.
Кое нещо е запалено след като там има само негорими материали? Или поне според теб там са такива материалите и други няма.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.