Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Колективният Запад няма да може вечно да поддържа единството на този сложен конгломерат https://pogled.info/imagebank/cache/240309075435-775x436.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 16.08.2023 г. в 10:37, Flashback написа:

Подоляк ако си мисли, че е някакъв фактор да решава дали ще и няма да стане, който плаща - той поръчва музиката!

Западът не може да чака вечно влачещата се като костенурка украинска "контраофанзива" .... всеки месец Украйна струва милиарди на намиращия се в тежко финансово положение Запад, особено ЕС. Пенсии, заплати в държавния сектор, ремонти, оръжия и т.н., всичко се плаща от нас, европейските данъкоплатци, щото украинците каквото имат отива за войната, както сами признаха неотдавна и пак не им стига. 

Така че, няма кой да чака Кокаински, Залухани и сие да си играйкат на контраофанзиви .... тия колосални средства не падат от небето.

Антъни Блинкен вчера пак изпадна в истерия и обвини Конгреса, че не отпуска нови 24 млрд. долара за украинската черна дупка.

Всички предишни Lend-Lease са опукани.

Красота, една година красота.

Злобееш ли зеленчук ?

Ей това е красота :)

Зрадата идва със страшна сила ...

Любопитен съм с какъв талаш ще ни храниш днес.

IMG_20240816_083216_793.jpg

на 16.08.2023 г. в 8:02, Киро Н. написа:

Не бе

Ще им позволят да изнасят зърно - ама друг път. 

Що ли си мисля че някакъв мост беше намесен ?

Злобея за житото :) Плуват ли корабчета, а Кире?

Дръж кристалната топка на хладно -има опасност да прегреят лампите.

Плуват - верно малко ги подпалват

https://t.me/readovkanews/84992

Косе

дай за дроните в Курска област. Нова дума в дронологията било всичко.

Дай нещо там - каквото и да е - може и листа от морков

Филипов  

CNN черно на бяло е написал че няма да изкарат до изборите без да се срине донецкия фронт

Упражненията с дрони и обстрели в Курск изобщо няма да помогнат. 

Написано е че дроноводите ще се изтеглят в Сумска област много скоро.

Искат Путин да го стяга чепика - а вместо това им се пробутва дронски PR

преди 8 часа, kosyo написа:

В Курска област :)

Виж по-горе

Кое не е вярно към момента? Русия не са допускали НАТО до границата си ,те направо влезнаха без да ги питат. Грешка която допуснаха Русия от неправилен анализ на командването въпреки че са имали данни за струпване на военна техника до границата с Курск.

Напредъка на украинците в Курска област е временен ,възползват се от метода на изненнадата ,но нямат ресурса да задържат позициите за дълъг период.

Украинските сили започнаха осъществиха настъпление в руската Курска област на 6 август, като една от целите според военни анализатори е Русия да бъде принудена да изтегли част от войските си от Донбас, но това засега не се случва.

преди 48 минути, attj написа:

Бандеровските хохли са причинили огромни вреди за ЕС и най-вече за Германия        https://dnes.dir.bg/na-fokus/uolstriyt-dzharnal-piyanska-vecher-yahta-pod-naem-istinskata-istoriya-na-sabotazha-na-severen-potok

Не само на ЕС ,а и на САЩ ,които са пред рецесия поради големият си външен дълг.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Кое не е вярно към момента? Русия не са допускали НАТО до границата си ,те направо влезнаха без да ги питат. Грешка която допуснаха Русия от неправилен анализ на командването въпреки че са имали данни за струпване на военна техника до границата с Курск.

Напредъка на украинците в Курска област е временен ,възползват се от метода на изненнадата ,но нямат ресурса да задържат позициите за дълъг период.

Само дето натовски танкове се размотават във въпросната област, а не чувам да са извадили специалното изделие.

Пълни смеухурковци сте като ви чета писанията от преди. И доброто е че става все по-забвано. Ако желаеш погледни си ги сам, за да го няма момента на изненадата.

3-та година война и момент на изненадата на границата, не могат да събера сили за да отблъснат тия 1000 човека ли бяха(според руZки източници)? Сериозно - погледнете си писаниците от преди, че усещам че ще стана враг номер 1 на тутраканска селищна система. А най-доброто предстои :)

на 16.08.2023 г. в 10:12, Киро Н. написа:

Р

Спонсора не е доволен Косьо. Виж това ме кефи.

Войната от бая време е сериозна, видеата създаваха представата че Украина е много модерна и мори горките орки.

Това обаче умря - слава богу

Умря баба Ванга дето ги хвалеше... Язък толкова добра смешка бях измислил по въпроса но Кирето я прецака. Поразен съм за пореден път от кристалната топка и нейния собственик

Морковче

перемогата офишъли приключи

Дай за дроновете. Нещо по голямо не може да мине през Курска област.

Особено след като светнаха танк с Искандер.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Морковче

перемогата офишъли приключи

Дай за дроновете. Нещо по голямо не може да мине през Курска област.

Особено след като светнаха танк с Искандер.

Което какво показва? Кире не ми разваляй изненадата че едни хора викат бе тия акъл имат ли? Ама ти си ескепрта - ти ги разбираш нещата:)

на 15.08.2023 г. в 17:43, Гост написа:

Никой не може да навреди на интересите на Русия, каза Шойгу

Никой няма да може да навреди на руските интереси, като се възползва от СВО, заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу във вторник по време на XI Московска конференция за международна сигурност.

"„Ние следим отблизо текущите промени. Адекватно ще отговорим на заплахите за сигурността и опитите за провокации, включително чрез засилване на сигурността на държавата на Съюза на Русия и Беларус. Никой не трябва да има илюзии, че на фона на специална военна операция руските интереси могат да бъдат засегнати “, каза той.

:bubblegum:

Златно е това.

0a291fb2e1dfd44b984d18d4a920a446.jpg&f=1

преди 7 минути, kosyo написа:

Само дето натовски танкове се размотават във въпросната област, а не чувам да са извадили специалното изделие.

Така е ,аз и сега както когато започнаха СВО не разбирам защо такъв избор са направили на водене на война? Сигурно си имат причина за това която ние не виждаме.

Котката по гръб не пада ...

Косьо

мушичко - даже Миро млъкна :)

10 дена - толкова беше цирка

Курская область

- Обстановка без особых изменений;
- Ночью противник применял РСЗО и работал авиацией;
- Делает попытки движения со Снагости в тыловые районы;
- н.п. Озерки под контролем ВС РФ;
- Мартыновка затишье;
- Противник обстреливает места где находится мирное население

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Котката по гръб не пада ...

Косьо

мушичко - даже Миро млъкна :)

Аз викам днес да превземем Суджа, мина време от 2-рото превземане,а?

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Така е ,аз и сега както когато започнаха СВО не разбирам защо такъв избор са направили на водене на война? Сигурно си имат причина за това която ние не виждаме.

Аз залагам че са им свършили червените линии, а ти? Малко бяха в преразход последните месеци

току-що, kosyo написа:

Аз викам днес да превземем Суджа, мина време от 2-рото превземане,а?

Ааа не тъй с лошо ,иначе сериозно нема стане днес :rolleyes:

Очаквам с интерес развитие по тази тема:

Ще има май печено за обяд

преди 5 минути, kosyo написа:

Аз залагам че са им свършили червените линии, а ти? Малко бяха в преразход последните месеци

И аз също заложих на това още когато нападнаха украинците Курск ,кви червени линии ,кви пет лева ,очаквах и сериозен отговор ама нъц ,не знам що така?

току-що, AAUUXX написа:

И аз също заложих на това още когато нападнаха украйнците Курск ,кви червени линии ,кви пет лева ,очаквах и сериозен отговор ама нъц ,не знам що така?

Прочети си назад в писанията - ще откриеш отговора

току-що, kosyo написа:

Прочети си назад в писанията - ще откриеш отговора

Е, не е късно да се сбъдне ,днес не знаем какво ше бъде утре ,както вчера не знаехме какво ше бъде днес ,възможно е руснаците тези дни да извадят некой заек от шапката и да ни изненадат всички :rolleyes:

Браво на Украйна!

Кефя се на макс как направиха за срам и смях великата РуZка армия. 

Невъзможно е да постигнат победа предвид числеността на армиите, но това което показаха .... Браво момчета!

преди 6 минути, kosyo написа:

Очаквам с интерес развитие по тази тема:

Ще има май печено за обяд

Поредната "изпарила се" военна рашистка колона....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.