Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, AAUUXX написа:

Е, не е късно да се сбъдне ,днес не знаем какво ше бъде утре ,както вчера не знаехме какво ше бъде днес ,възможно е руснаците тези дни да извадят некой заек от шапката и да ни изненадат всички :rolleyes:

Заека може да го извади само @nikolov2020 -Сам той може да го превземе с едно РПГ и снайпер. Аз не се съемнявам в неговоте способности да го превзема дори по няколко пъти на ден.

А...момент ти да не каза че не е превзето и да искаш да влезеш в директен конфликт с него сега? Момент да си взема пуканките и ракията

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kosyo написа:

"К сожаление один из штурманов Ту-22М3 погиб в авиакатастрофе.

Вечного полета..."

Много добре. С един военопрестъпник, излетял да бомбардира цивилни градове , детски болници и пазари в Украйна,  по малко.

преди 5 минути, kosyo написа:

Заека може да го извади само @nikolov2020 -Сам той може да го превземе с едно РПГ и снайпер. Аз не се съемнявам в неговоте способности да го превзема дори по няколко пъти на ден.

А...момент ти да не каза че не е превзето и да искаш да влезеш в директен конфликт с него сега? Момент да си взема пуканките и ракията

В Курска област ке се изтепат ,самолети ,дрони ,бомби фърчат :speak:

Последни новини с карта от там.

Руското министерство на отбраната съобщи за боеве южно от Кремяное, западно от Руска Конопелка, както и за удари на армейската авиация, безпилотни летателни апарати и артилерийски огън, които са предотвратили опитите за пробив в районите на Варваровка, Сафоновка, Шептуховка, Каучук, Алексеевски и Матвеевка, удари в районите Олговка, Снагост, Погребки, Мирни, Заолешенка, Успеновка и Южни

Screenshot_2024-08-16-09-31-59-514.jpeg

„Въпреки факта, че  все още има тактически успехи в посока Курск, украинските въоръжени сили все повече достигат до стратегическа задънена улица.    И това се казва почти открито от техните офицери, които са принудени да „вървят срещу общата еуфория“, обобщават  военни кореспонденти.                  От съседната Сумска област пишат, че всички болници са препълнени, лекарите обявиха остър недостиг на кръв и лекарства, въпреки големите доставки.    Моргите и хладилните складове са пълни с починали в болниците военни.

току-що, AAUUXX написа:

В Курска област ке се изтепат ,самолети ,дрони ,бомби фърчат :speak:

Последни новини с карта от там.

Руското министерство на отбраната съобщи за боеве южно от Кремяное, западно от Руска Конопелка, както и за удари на армейската авиация, безпилотни летателни апарати и артилерийски огън, които са предотвратили опитите за пробив в районите на Варваровка, Сафоновка, Шептуховка, Каучук, Алексеевски и Матвеевка, удари в районите Олговка, Снагост, Погребки, Мирни, Заолешенка, Успеновка и Южни

Screenshot_2024-08-16-09-31-59-514.jpeg

@nikolov2020 - поправи го моля те. Вика че си лъжел за Суджа и сега трябва РПГ-то  и снайпера пак да влязат в употреба.

преди 5 минути, kosyo написа:

@nikolov2020 - поправи го моля те. Вика че си лъжел за Суджа и сега трябва РПГ-то  и снайпера пак да влязат в употреба.

Не знам и аз ,едните казват превзели сме Суджа ,другите казват не са превзели нищо ,аз обаче превзех ена баничка с боза докат дращя в темата :)

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не знам и аз ,едните казват превзели сме Суджа ,другите казват не са превзели нищо ,аз обаче првзех ена баничка с боза докат дращя в темата :)

Само на @nikolov2020 да вярваш и на никой друг!

Пленени украински войници в Курска област разказват ,че те също са били изненадани и са разбрали 45 минути преди атаката на Курск, това разказва Сергей Боченко от 11 отдел на стрелкови батальон на УВС.

Още казва той:

Цитат

Според Сергей Боченко, неговите колеги просто са получили еднопосочен билет, хвърлени са в безсмислено клане и им е даден сух пакет за няколко дни.

„Нямаше нито вода, нито храна“, добави боецът на украинските въоръжени сили, „при преминаването на границата видях голямо количество изгоряла техника, много трупове, които не бяха извозени Чух от моите братя по оръжие, че има грабежи и малтретиране от местното население, те често са извършвали зверства. Те са убили куп хора без никакъв план казаха отгоре.”

Сергей Боченко чул от своите командири, че нахлуването в Русия е планирано от западни инструктори, които „ръководят“.

https://www.vesti.ru/article/4096835

КОсе

дай виртуални победи (като падането на ту-22) 

аз им казвам талаш, а ти се храниш с него, че и с нас пробваш :) 

Неуромансъра те храни .

Впрочем какво стана с победните видозаписи - дай някое - ама датирано че стана малко конфуз

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

КОсе

дай виртуални победи (като падането на ту-22) 

аз им казвам талаш, а ти се храниш с него, че и с нас пробваш :) 

Неуромансъра те храни .

Впрочем какво стана с победните видозаписи - дай някое - ама датирано че стана малко конфуз

Отново месец май 2023?

на 14.08.2023 г. в 11:34, Киро Н. написа:

Реджепчо

Според FT задържаните в бягство "герой" на границата са 13600. Че и плащат да ги крият.

Това е еквивалента на 5 пехотни бригади.

Пита се в картинката ако им обещаят да са оператори на дрони дали ще се навият на служба.

Косьо бии една телеграма че трябва Милион дрони.

Козяци, днеска е 14 август, говорим вече за Коледно настъпление.

Айде давайте перемога...

Датирано правилно

Морковче

Руснаците настъпват а ти плякаш 

И така е повече от месец.

Искаш ли списъка репичко моя ?

ПП

Последвай светлия пример на Реджеп и млъкни

Руснаците удариха и 3 хаймарса за ДВА ДНИ

https://t.me/boris_rozhin/133807

IMG_20240816_095324_959.jpg

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Морковче

Руснаците настъпват а ти плякаш 

И така е повече от месец.

Искаш ли списъка репичко моя ?

ПП

Последвай светлия пример на Реджеп и млъкни

IMG_20240816_095324_959.jpg

Какво имаме тук?

Косе

млъкни бе

ВОЙНАТА ТЕ НАКАЗА - затвори тая човка пропагандна

Чакам си видеото от април 2023 - колко пъти да ти кажа. До тогава ще ме търпиш и ще превземаш Суджа по няколко пъти  на ден.

Остантките от една велика цивилизация:

Борел изрази пълна подкрепа за атаката на Украйна в Курска област.   Вместо ЕС да съдейства за преговори за омиротворяване.   Не разбират,  че сатанинският идиотизъм води към трета световна война.     Дори и когато лично Доналд Тръмп им го казва в прав текст.                                                     

През септември 2022 г. Русия вписа в своята конституция 4 украински административни области, които смята за свои - областите Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон (Крим беше анексиран от Москва още през 2014 г.). Това са райони, които граничат с  Руската  федерация и с Крим.

Русия няма пълен военен контрол върху нито една от областите, които обяви за свои. Така е и до днес. В момента Украйна държи около 5 процента от Луганска област и около една трета от териториите на всяка от другите области.   Сега вече и Курск е в този списък.     И докога ще се трепят там!?   

Мисля че това беше черешката на деня .

Покровск -  евакуация

ПП

Косе привет от Донецка околия.

IMG_20240816_115042_097.jpg

Мисля че това беше черешката на деня .

Покровск -  евакуация

ПП

Косе привет от Донецка околия.

IMG_20240816_115042_097.jpg

Почистване по домовете:

Косе

Зрадата те преследва днеска - тежка и черна

В Одеса всичко е ток и жица

Чувам в Днипро и Суми също. Малко шумно - но важното е да пуши.

IMG_20240816_115304_755.jpg

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Зрадата те преследва днеска - тежка и черна

В Одеса всичко е ток и жица

Чувам в Днипро и Суми също. Малко шумно - но важното е да пуши.

IMG_20240816_115304_755.jpg

Така е съгласих се с тебе за полюцията ти за зърното още сутринта на първа ракия.

По обяд се съгласих и за 3-тия път на Суджа. Кире, малко мръсно ми се вижда тук, да ти се намира лейка, стирка си имам , лейка ми трябва.

на 16.08.2023 г. в 17:42, Flashback написа:

Авторът на тази статия ясно и точно очертава къде са заложили и загубили САЩ и НАТО на украинския прокси полигон.

Въпросът е какво следва?

Пълен провал на този автор и на четящия и читиращ само западна преса.. И да- още има да ми показва ВСИЧКИ фейкови видеа -ама другата година

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.