Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Само да вметна

Защо всички ги влачат в Суджа ? Нали десетки села "са под контрола на ВСУ"

Да качат журналята на джипа и да се поразходят :)  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Къде е перемогата - идва ли ? 

Мии, ако им доставят оръжие повече и по-бързо и май ще трябва и пушечно месо* да им  доставят. Може и да има перемога. 

*Примерно гейпросащесср трололинките... Макар че, не знам тез колко са боеспособни. Сигурно много, ако се съди по изявите във форума. 🤔

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Само да вметна

Защо всички ги влачат в Суджа ? Нали десетки села "са под контрола на ВСУ"

Да качат журналята на джипа и да се поразходят :)  

Там имаш роднини и е лесно да се провери кой лъже?

преди 6 минути, kosyo написа:

Там имаш роднини и е лесно да се провери кой лъже?

Косьо, 99% от твоите видеа не се знае къде и кога са снимани.

преди 9 минути, В. Велев написа:

Косьо, 99% от твоите видеа не се знае къде и кога са снимани.

:) Аз затова разчитам да ми каже сега Кирето през неговите роднини къде е това място. Ама той не иска.. А колко лесно може да ме завре в място където не изгрява слънце... Което ми напомня за едно видео от април 2023:) И него го търси.

Ама да не се отплесваме - имаме правилния човек с правилните контакти който може да опровергае всичко това. Чакаме го да се изкаже къде е тоя дядка

Сега 8 % от фронтовата линия е в област Курск.   На запад се чудят дали си струва подобно частично нахлуване    https://www.dnes.bg/rusia/2024/08/19/ukraina-prekaleno-byrzo-gubi-dylgoochakvanata-zapadnata-tehnika-v-kursk.617421

преди 35 минути, maxthon написа:

Репортажите от Суджа ги снимаха в Суми. Тези сега от къде са?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Така като гледам ми прилича на Куртово Конаре

Значи е там, а не в Курск.

преди 7 минути, kosyo написа:

Аз затова разчитам да ми каже сега Кирето през неговите роднини къде е това място.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Сега 8 % от фронтовата линия е в област Курск.   На запад се чудят дали си струва подобно частично нахлуване    https://www.dnes.bg/rusia/2024/08/19/ukraina-prekaleno-byrzo-gubi-dylgoochakvanata-zapadnata-tehnika-v-kursk.617421
Уж подобряват преговорните позиции. Някои успяват да го направят в преговорите си със св. Петър.

току-що, В. Велев написа:

И ти ли имаш рода там? Не разбирам честно, как така все на нас четенето с разбиране не ни се получава?

преди 1 минута, kosyo написа:

И ти ли имаш рода там? Не разбирам честно, как така все на нас четенето с разбиране не ни се получава?

Важното е че видеата ти не са от фронтовата линия. И няма как да ги докажеш. А си и нагъл да искаш ние да ти доказваме че не са истински. Предлагам ти да докажеш че са истински.

преди 24 минути, В. Велев написа:

Важното е че видеата ти не са от фронтовата линия. И няма как да ги докажеш. А си и нагъл да искаш ние да ти доказваме че не са истински. Предлагам ти да докажеш че са истински.

Не ти вярвам - само Кирето има рода там и може да каже кое е истина и кое лъжа. Но не иска :)

Още фалшиви видеа:

Пак неясно откъде :) така де за инженера

преди 24 минути, maxthon написа:

Уж подобряват преговорните позиции. Някои успяват да го направят в преговорите си със св. Петър.

Лоша е прогнозата за бандеровските хохли      https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/MO-v-Kiev-Do-kraya-na-godinata-rusnacite-shte-udvoyat-silite-si-v-Ukraina-2232298 

преди 1 час, kosyo написа:

Кире, тука технически въпроси объждаме - в случая - къде е тоя дядо. 

Кои са тея които обсъждате дядото? Кат гледам - само ти плещиш за него. Освен пък ако пак не са се появили и другите ти "аз" и да си хортувате помежду си :speak:

пп: Ако се мерне онова твое "аз", дето щяхме да си пием с него, позволи му достъп за пет минутки до клавиатурата, колкото да ми драсне едно ЛС с координати къде да се видим с него.

Група прасенца се скрили под дърветата 

Но долетяло фабове и вече ги няма

Все още няма обяснение на това че 4-тата бомба отваря крилата по-късно

https://t.me/xronikabpla/7589

Това е най интересното за днес

Ню Йорк вече е руски град :)

https://t.me/ZOVcrimea/201743

Рамзан Кадиров е готов рязко да смени отбора! Чеченският лидер вече не иска да играе за Владимир Путин

Курската операция на армията на Украйна за пореден път показа слабостта на чеченския лидер Рамзан Кадиров и неговите подръжници - той не се интересува от военна помощ за руския владетел Владимир Путин, тъй като запазва армията си за други цели. Това заяви украинският депутат Олег Дунда в интервю за "Канал 24".

Според него Кадиров вече осъзнава, че руската империя в сегашния ѝ вид е обречена. И тъй като има много врагове, той ще трябва да се бори не само за властта, но и за собствения си живот, след като Путин напусне властта.

"Много от враговете му искат да плати сметката за това, което е правил в продължение на 20 години. Да направят с него това, което либийският народ направи с Муамар Кадафи", смята депутатът.

Той подчерта, че Кадиров изобщо не е заинтересован да участва във военни действия и да загуби армията си, защото тя ще му е необходима при разпадането на Русия.

"От първия ден на назначаването си Кадиров е готов да предаде Путин, като се подготвя за това постоянно. Той усеща, че краят на Путин скоро ще настъпи", подчертава Дунда.

В началото на август чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че Русия ще "победи" още тази година. По думите му той няколко пъти е получавал доклади за ситуацията на бойното поле и руските сили вече "навлизат в стратегически важни обекти" в Украйна.

По-рано УНИАН съобщи, че Кадиров тайно е оженил сина си за 14-годишна роднина. Съпругата на 17-годишния Ели е внучка на депутата от Държавната дума Адам Делимханов. Според редица медии Делимханов е братовчед на Кадиров.

https://fakti.bg/world/905793-ramzan-kadirov-e-gotov-razko-da-smeni-otbora-chechenskiat-lider-veche-ne-iska-da-igrae-za-vladimir-putin

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Група прасенца се скрили под дърветата 

Но долетяло фабове и вече ги няма

Все още няма обяснение на това че 4-тата бомба отваря крилата по-късно

https://t.me/xronikabpla/7589

Това е най интересното за днес

Кажи за дядото де, защо ни държиш в напрежение така? Не ни ли обичаш вече? Гледай още видео излезсе едно излезе :

И понеже знам че не си обърнал внимание на предното се виждат маса протестиращи срещу окупацията. С транспаранти и сопи искат да изгонят окупаторите. Някой друг освен мен видя ли ги или ми се привиждат?

Операция Z!

19.08.2024 г. (14:30) Доклад на руското министерство на отбраната за отблъскване на опит за нахлуване на ВСУ на територията на Руската федерация (19 август 2024 г.)

От началото на военните действия в Курска област загубите на ВСУ възлизат на 3800 украински войници, 54 танка, 26 бойни машини на пехотата, 48 бронетранспортьора, 281 бойни бронирани машини, 123 моторни превозни средства, 27 артилерийски оръдия, пет пускови установки ЗРК, седем пускови установки РСЗО, включително три от системата HIMARS и една от системата MLRS, пет станции за радиоелектронна борба, както и четири единици инженерни машини, включително две машини за противопрепятствие и една машина за разминиране УР-77.

В ход е операцията по неутрализиране на подразделенията на ВСУ.

Дядо е доволен за днес - Косе

Н@сраха ви доволно.

Освен това Ахмат почна да снима труповете и да ги търси в фейса.

Картинката хич не е красива.

ПП

Казваше ли нещо ?

току-що, nikolov2020 написа:

Дядо е доволен за днес - Косе

Н@сраха ви доволно.

Освен това Ахмат почна да снима труповете и да ги търси в фейса.

Картинката хич не е красива.

ПП

Казваше ли нещо ?

А за дядото нещо да кажеш че гледай какъв спор с инженера тука водим ... на технически теми.

Трябва да се пази задника за гей-парада:

Само първокласна стока ще се предлага там

С радост бих ти пуснал албумчето на циркаджиите от Ахмат.

Само че ще получа доживотен БАН на тоя профил.

Виж Косе - не вървиш човек.

Тия приказки за свободна руска територия можеха да минат преди изборите на Путин - сега няма шанс.

Даже медуза се правят на улави.

ПП

А и днес гюбрето в Киев беше изобилно.

Руснаците имитираха масирана ракетна атака.

току-що, nikolov2020 написа:

С радост бих ти пуснал албумчето на циркаджиите от Ахмат.

Само че ще получа доживотен БАН на тоя профил.

Виж Косе - не вървиш човек.

Тия приказки за свободна руска територия можеха да минат преди изборите на Путин - сега няма шанс.

Даже медуза се правят на улави.

То я ясно че мрат - да оправим случката с дядото, бре човек че да се приключи. Питай там родата къде е снимано онова видео с него. Толкова ли нямаш възможност да се свържеш с тях да ги питаш. Кажи ако трябва да ти помогна?

Руски войници са открили обезпокоителни кадри  от един от украинските бойци. Кадрите показват как украинските сили вземат цивилни за заложници.

cab759f5-2579-46f7-b952-d43540b4fff0_128

Тези действия са грубо нарушение на международното право и подчертават пълното беззаконие, демонстрирано от украинските сили.

Украинските нацисти, които са се заснели да отвличат руски цивилни от Курска област, са превъзпитавани в плен от чеченските войски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.