Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И сега уралските, волжските и кубанските казаци,  чуха ли Зельо,  че и те трябва да са съзнателни украинци и да бленуват за членство в НАТО?   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

"Военната машина ще унищожи създателите си": ВСУ се сблъскаха с руския танк Т-90М "Пробив"

image.png.13874f64375d34e8bcb5d7c00afe3aa1.png

Военнослужещи от 80-а отделна десантно-щурмова бригада "Галиция" на Въоръжените сили на Украйна се докоснаха до най-новия руски танк Т-90М "Пробив", предава УНИАН.

Според пресслужбата на бригадата това е станало по време на сраженията в Курската област на Руската федерация.

"Ненадминато неефективен, както при пробив, така и при защита. Най-новият руски танк Т-90М "Пробив", без да е имал време да се сражава, се превърна в трофей на галицийските десантчици по време на рейд в Курска област. Руснаците оставиха бойната машина в паника без бой, като преди това я докараха до техническа неизправност", отбелязват десантчиците.

Десантчиците бързо оцениха и овладяха аналоговата бойна машина, ремонтираха я, задвижиха я и "сега бойната машина ще унищожи създателите си, като служи на страната на Украйна".

По-рано Financial Times писа, че от началото на Курската операция на ВСУ са изминали почти две седмици, но руските войски все още не са успели да съберат групировкаите, необходима за отблъскване на атаката.

https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/quotVoennata-mashina-shte-unishtozhi-suzdatelite-si-quot-VSU-se-sbluskaha-s-ruskiya-tank-T-90M-quotProbiv-quot-2231335

ОПГ Ермак предава Донецки окръг на руснаците.

Личи си че е планирано.

Евакуират желаещите.

IMG_20240818_213230_723.jpg

преди 4 минути, Киро Н. написа:

ОПГ Ермак предава Донецки окръг на руснаците.

За сметка на Курския окръг нали?

Украйна явно прави много добри врати:

Още си спомням в началото на СВО-то една врата как издържа стоически на всякакви напъни на 2-рата армия в света

Продава се КАМАЗ и малко прицели - всичко ново:

Цена - в твърда валута (ако искате бартер за лада или плащане в рубли - забравете)

Руски хеликоптер Ми-28НМ унищожи жива сила и техника на ВСУ в Курска област

https://glasove.com/media/2024/08/18/154865/1010x570.png?_=1723960207

Glasove.com

Хеликоптер Ми-28НМ нанесе удари с неуправляеми авиационни ракети (НАР) С-8 по съсредоточена жива сила и техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област. Това съобщи руското министерство на отбраната, предаде ТАСС.

„Екипаж на армейската авиация в хеликоптер Ми-28НМ нанесе удар с авиационни средства за поразяване но струпана жива сила, бронирана и автомобилна военна техника на подразделенията (...) Според докладите на разузнаването всички посочени цели са били успешно унищожени“, се казва в изявлението.

https://glasove.com/media/2024/08/18/154866/original.png?_=1723960052

Руските войски с баражиращи боеприпаси "Ланцет" удариха бронетранспортьор (БТР) на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи още руското министерство на отбраната. „Разузнавателното подразделение на групировката войски „Север“ с помощта на въздушно разузнаване идентифицира бронетранспортьор на украинските въоръжени сили. След потвърждение, откритата цел бе поразена с баражиращи боеприпаси "Ланцет“, се казва в съобщението.

"Космос" вика че и с водопроводни тръби се биели:

Така става като няма китайски части..

Ся, добрият чичо Вова предложи нелоша сделка преди некой и друг месец. Ма, пан Зелю не щя. Новата оферта, на фона на авантюрата в Курск, не трябва ли да включи и Одеса? Редно е някак си, като контрибуция един вид... Ма, колко тъп тряаа си, кат немаш ора и джепане, да са хвъргаш в атака, да разширяваш фронтовата линия. Те, тоя МиСирски по-прост и от Загубни, къдя ги намират такиа компири за командващи... Па, мой и руски агенти да са... Нищо де, барем по-скоро ке свърши таа галимация, че нов вирус си требе...

Дето се вика в тоалетната не може да отидеш да пуснеш отвеса, без да те докопа някой дрон. Кофти тръпка

преди 7 минути, teo-glavata написа:

Я, каква "изненада" - Явор Дачков, и Галя Дачкова ..... Бате ти си тотал скраб

Извинявам се. Дачков е буй. И аз не го харесвам.

Вертолет Ми-28НМ уничтожил скопление живой силы и техники ВСУ в Курской области

За любителите на другата гледна точка:

И още една :

Нищо не става от тия дрончета - късна емисия

Хайде и 3-та че да има повече:

преди 5 минути, В. Велев написа:

Я, пак "изненада" - Телеграфная Агенция Советского Союза - почваш да ме дразниш

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Я, пак "изненада" - Телеграфная Агенция Советского Союза - почваш да ме дразниш

Добре де, чакам да ми донесат сводката, която е предадена на Зеленски за въпросния вертолет.

преди 23 минути, teo-glavata написа:
преди 27 минути, В. Велев написа:

Glasove.com

дачков е като поглед инфо . Копипейст единствено и с амо на рашистка пропаганда и фейкове :)

Подозирам затова и линковете от "гласове"  тук не вървят ...

преди 13 минути, В. Велев написа:
преди 23 минути, teo-glavata написа:

Извинявам се. Дачков е буй. И аз не го харесвам.

Вертолет Ми-28НМ уничтожил скопление живой силы и техники ВСУ в Курской области

Да де... благодаря че доказа че Дачков копира единствено и само рашистка пропаганда и фейкове.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Добре де, чакам да ми донесат сводката, която е предадена на Зеленски за въпросния вертолет.

Въпросния вертолет, дори да е ликвидиран, е един от многото! Жива сила има - купува се! Отлитате на безплатен концерт на кобзон, господаа излишни,

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Въпросния вертолет, дори да е ликвидиран, е един от многото! Жива сила има - купува се! Отлитате на безплатен концерт на кобзон, господаа излишни,

Въртолета е руски и е унищожил много жива сила и техника на ВСУ в КУРска област.

преди 5 минути, miro20 написа:

дачков е като поглед инфо . Копипейст единствено и с амо на рашистка пропаганда и фейкове :)

Подозирам затова и линковете от "гласове"  тук не вървят ...

Всъшност.... поглед инфо по документи е на втория баща на денелата свиня от Варна. На адреса има регнати окло 170 ЮЛ

Бе няма значение - един по един си отиват ветераните

току-що, В. Велев написа:

Въртолета е руски и е унищожил много жива сила и техника на ВСУ в КУРска област.

само дето незнаеш дали е верно, и дали изобщо има въртолет

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.