Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Inana.. написа:

А по-добре ли е нашите пари да отиват за войните на филанкишията и чужди имперски интереси и за яхти , за дворци по островите и последна мода коли ?  М ?   Защото нашите пари отиват в шепа изроди алчни , които ги ползват за лични облаги и затова се борят за кокала и са готови не народа , а майките и бащите си да продадат ! Последна справка - Румен Вълка ! 

Вие в коя реалност живеете и не се ли ядосвате , че парите на българите , Отрудени и с мъка изкарани и взети под формата на данъци , отиват в ръцете на шепа Изверги , които си играят с тях по казината , купуват си имения по островите , коли , яхти и после ви казват нагло , че няма пари за пенсии , няма за образование , няма за здравеопазване ??? М ? 

И всички ни изцеждат , въпреки , че ни подхвърлят най-ниските доходи от целият им ЕС , в който теа същите изверги ни набутаха без да ни питат , за да си крадат колкото си искат и накрая ти обявяват , че няма пари и да "духат супата бедните " ???

И накрая с малкото останали пари не можеш да си купиш и качествена храна - само ГМО и амнайсе качество от ЕС , пълно с насекоми , ларви и червеи ! 

Аман бе !  Даже водата , която ни пробутват не е минерАЛНА !   България ! Страната с най-много изворна вода ! Народа пие осмози и се надява и вярва  , че пие качествена вода ! 

Не стига това , ами ни държат и болни , за да им храним другата банда - фармацията ! 

И това ли не знаеш ?   Е какво е това сега според теб ?! Щото според мен е ЦИНИЧЕН ГЕНОЦИД ! 

Аз такъв сценарий злокобен не съм писала ! Некакви Изроди много си повярваха , че могат да притежават безкрайна власт ! 

И ще хвъркат пера и перушини . Накрая. 

Нямам възражения по написаното, но какво общо има моят коментар? Аз пиша, че не редно от данъците на хората да се намират жилища за бездомни. Едното няма нищо общо с другото. Аз съм с десни убеждения, но какво значение има това? Не ми харесва да ме крадат, но го правят. И да, по-добре за бездомни отколкото в сметките на мафиотите. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

И да, по-добре за бездомни отколкото в сметките на мафиотите. 

Ами ето ! На едно мнение сме . И аз предпочитам същото , защото е поне Хуманитарно !

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами не е съвсем вярно, че съветската армия не е убила нито един българин. Разбира се не по заповед, но и изнасилените немкини в Берлин не са били изнасилвани по заповед. Фактът, че има разстреляни съветски войници от НКВД заради престъпления срещу българи, трябва да ти говори нещо. То и в Източна Германия има разстреляни мародери по заповед на Жуков. 

При един такъв инцидент са умряли две кончета и една офца (документирано е). Сигурно лично Сталин е наредил елеминирането им, а Червената армия се е заела с изпълнението на задачата :)

И българи които са под пагон са извършвали, извършват и ще продължават да извършват престъпления от битов характер. Това какво означава според твоята логика? Че БА убиват българи?

преди 9 минути, parmobil написа:

Ама защо америкнаците, които са претърпели реални военни загуби, не ни търсят сметка, а СеСеСЕРЕ, с които никога не сме воювали (а и те са ни бомбардирали, за което съм давал линк), дето ги посрещаме с хляб и кебапчета, ни окупира и цица "няколко" години?

Защото в България навлизат руснаци, а не американци или англичани. Въпрос на география...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Защото в България навлизат руснаци, а не американци или англичани. Въпрос на география...

В Италия не навлиза армия на СеСеСЕРЕ, но пак искат репарации. Американците ги отказват.

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Че те кога са си тръгнали? 

Ма ние не сме ли членове на ЕС и НАТО?!? Това да не са руски организации?

Когато в нашият Парламент се съветват не го ли правят с Козяк? "Галя от посолството" да не би да е от руското посолство?

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---  

преди 2 минути, parmobil написа:

В Италия не навлиза армия на СеСеСЕРЕ, но пак искат репарации. Американците ги отказват.

Ти не питаше ли за България?!?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Когато в нашият Парламент се съветват не го ли правят с Козяк? "Галя от посолството" да не би да е от руското посолство?

А ти не говореше ли за география?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Демек, тръгнали са си около 2004? 

преди 55 минути, Nikita' написа:

Вземи и Велев, че тук само се излага. Вече ни е жал за него.

Изпратих на овцата мои еротични снимки и тя изчезна , отиде ....да скролва ...

Ти искаш ли ? :biggrin:

Защото безплатните сайтове не могат да му задоволят "емоционалният фетиш " !

Примерно 

преди 13 минути, Inana.. написа:

Изпратих на овцата мои еротични снимки и тя изчезна , отиде ....да скролва ...

Ти искаш ли ? :biggrin:

Уплашила си овцата? :speak:

Не благодаря, често ходя до зоопарка да гледам.....

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Тошев и география

Мда, но поне според географията ми Русия не граничи с Турция, както е според географията на един наш колега-съфорумец :wub:

336728788_.png.fd7b52dc6104ca5ea51a3bdc9080abd6.png

преди 1 час, Inana.. написа:

Ами ето ! На едно мнение сме . И аз предпочитам същото , защото е поне Хуманитарно !

Най-добре е да няма нито за едните, нито за другите, а да се намалят данъците и осигуровките на хората, да се направи нова канализация в градовете и построят нови пътища.

преди 1 час, ivottoshev написа:

При един такъв инцидент са умряли две кончета и една офца (документирано е). Сигурно лично Сталин е наредил елеминирането им, а Червената армия се е заела с изпълнението на задачата :)

И българи които са под пагон са извършвали, извършват и ще продължават да извършват престъпления от битов характер. Това какво означава според твоята логика? Че БА убиват българи?

Щом като НКВД са разстрелвали престъпниците, значи не е било по заповед. Едно е офицери или войници да извършат престъпления от битов характер в собствената си страна, а съвсем друго армия, която ни окупира без наше съгласие да влезе и освен, че ни принуждава да я храним, нейни войници да безчинстват, макар и небезнаказано. Наши войски са вършели подобни неща в Югославия и Гърция. Не знам дали има разстреляни, но знам за германци осъдени по бързата процедура на смърт.

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ами не е съвсем вярно, че съветската армия не е убила нито един българин. Разбира се не по заповед, но и изнасилените немкини в Берлин не са били изнасилвани по заповед. Фактът, че има разстреляни съветски войници от НКВД заради престъпления срещу българи, трябва да ти говори нещо. То и в Източна Германия има разстреляни мародери по заповед на Жуков. 

Едно от нещата които се крие все още от цоциалистическата пропаганда , е че  всички "загинали" съветски войници са не във бойни действия , а заради мародерства, изнасилвания, грабежи у нас.

И да, разстрелвани от НКВД / интересен момент е че повечето екзекутори са били жени/ защото оправия по друг начин с малоумни  мужици няма.

Да, имаме безброй паметници и могили на които носим все още цветя, но това са гробовете на именно така "загинали" .

Какъв ли когнитивен дисонанс би предизвикало осъзнаването на някой промит цоциалист-комундел каквито е пълно и тук , че поднася цветя и е вечно благодарен на някой който е изнасилил и ограбил баба му .

преди 3 часа, N1K17Y написа:
преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ние сме били официално член на Тристранният пакт. Тригодишна окуапция е най-малкото което може да сполети държава, загубила война. Ако руснаците искаха, можеше никога да не си тръгнат от тук и никой не можеше да ги спре да го направят.

Че те кога са си тръгнали? 

именно :)

По темата , актуална карта :

Все пак рашистан прехвърля от Донбас части.

Хаоса и закъснелите им реакции са много показателни :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Иди обяснявай на Миро, че всичките казаци не искат да са бандеровци и кандидати за НАТО.      Какво следва -  ще е пред очите им на всички...    Язък за загиналите.   

преди 32 минути, miro20 написа:

Все пак рашистан прехвърля от Донбас части.

Все пак Дойче веле лъже. Номер на бригада на кажат случайно?  И разбира се върховните глупости как за 6000 украинци и 4000 в резерв били нужни 20000 от руска страна. Е тия журналисти какви учебници по военно дело са чели, че се изхождат толкова глупаво?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.