Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Inana.. написа:

Да ми се махаш от тука с тези твои нацистки медии !

Направи си тема "Забавни измислици" и там си публикувай пропагандата. Къш...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Nikita' написа:

В резултат на руската ракетна атака в района на Киев умря куче: емоционална снимка беше показана в Държавната служба за спешна помощ

Държавната Служба за спешна помощ работи по ликвидация на последствията.

В резултат на сутрешната руска атака срещу Киевска област две къщи бяха разрушени от ракетни отломки, още 16 сгради бяха повредени, а едно куче също загина.

Унищожаване на снимки публикувано Държавната Служба за спешна помощ на Украйна в Телеграма.

Смъртта на космата беше потвърдена от TSN.UA в пресслужбата на Държавната служба за спешна помощ в региона на Киев.

https://tsn.ua/ato/raketniy-obstril-kiyivschini-ulamki-zruynuvali-ta-poshkodili-budinki-2642646.html

Днес всички откачалки са ви накарали да работите, спамите и лъжите. Явно войната не върви добре за укрите :)

преди 2 минути, Panzer 4 написа:

и за да получава моята баба 4 (четири) лева селскостопанска пенсия. 

При социализма с 4 лева можеше да си купиш неща колкото сега за 400 лева. И даже щяха да ти върнат ресто.

Вземи и Велев, че тук само се излага. Вече ни е жал за него.

Тогава казвахме : България е яма, пълна с няма. Сега всички безброй магазини са препълнени , по интернет върви търговия за десетки милиарди! 

преди 4 минути, Nikita' написа:

Направи си тема "Забавни измислици" и там си публикувай пропагандата. Къш...

Дръж си волана и мълчи  , да не те напляскам 

преди 1 минута, Panzer 4 написа:

по интернет върви търговия за десетки милиарди! 

И при соца щеше да върви, ама още не беше измислен интернета.

преди 31 минути, parmobil написа:

А колко наши са се били срещу СеСеСЕРЕ? Че следва и окупация? Дреболии, нали?

Ние сме били официално член на Тристранният пакт. Тригодишна окуапция е най-малкото което може да сполети държава, загубила война. Ако руснаците искаха, можеше никога да не си тръгнат от тук и никой не можеше да ги спре да го направят.

преди 6 минути, Panzer 4 написа:

казвахме "пуснали са банани" в скъпия магазин...

Признавам, че само това беше единствения проблем при социализма - липсата на банани. И нескафе трудно се намираше.

А сега по темата:

преди 40 минути, parmobil написа:

Аз питах защо на СеСеСЕРЕ има повече паметници у нас, дето и един куршум не е пуснала срещу германец, а не на царска Русия, която заради проливи в Черно море косвено ни освобождава? Нищо, че за същото са можели и по-рано.

Ми не знам, ама колкото и да е неточна информацията от уикипедия, все пак... :

България се отличава с множество паметници, посветени на Русия.

Най-многобройни са посветените на освободителната за страната Руско-турската война от 1877 – 1878 г. – над 500 паметника в 27 административно-териториални области.

преди 40 минути, parmobil написа:

И питаше - ама как така ще има 1 (един) на американски пилоти? Ако бъркам, ще ти се извиня публично в темата. Аз нямам проблем да кажа, че съм сгрешил.

Няма нужда да се извиняваш, не съм егоцентрик. Ето мнението ми относно паметника на летците:

Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй сгради в София, Враца и други български градове. Ако ще се бутат паметници по-логично е да се почне от втория, нали?

преди 9 минути, В. Велев написа:

Признавам, че само това беше единствения проблем при социализма - липсата на банани. И нескафе трудно се намираше.

А сега по темата:

Сега вече има банани . Да ядат банани да се качват по дървета.

преди 15 минути, Panzer 4 написа:

Тогава казвахме : България е яма, пълна с няма. Сега всички безброй магазини са препълнени , по интернет върви търговия за десетки милиарди! 

И сме пак бедни баси парадокса :ohmy:

преди 15 минути, Inana.. написа:

да не те напляскам 

С коприва по дупито :rolleyes:

преди 16 минути, Panzer 4 написа:

казвахме "пуснали са банани" в скъпия магазин...

А сега казваме - пуснали са от скъпите банани в магазина :hush:

преди 1 час, BANKATA написа:

Невъзможността да се погасява дълга 1960 какво е?

Невъзможността да се погасява дълга 1960 какво е?

Защо невъзможност? Погасили са го със златния резерв останал още от Царска България. 

Какъв резерв бе Мечо :)

С него сме платили френското оръжие за българо-турската война

Знаеш ли че тоя бизнес не е уреден ?

Термина наполеони трябва да ти напомни за това :)

преди 4 минути, AAUUXX написа:

А сега казваме - пуснали са от скъпите банани в магазина :hush:

Пълни глупости.

Сега няма дефицит на стоки, едва ли ще свършат бананите, че да кажеш след това, че са пуснали банани. Скъпи банани? :lol6:

преди 3 минути, Nikita' написа:

Пълни глупости.

Сега няма дефицит на стоки, едва ли ще свършат бананите, че да кажеш след това, че са пуснали банани. Скъпи банани? :lol6:

Не знам за другите ама за мен банани над 1 евро са скъпи ,което означава че имам дефицит на пари ,което не е хубаво ,но да не спамим повече в темата тук с глупости.

Има циркаджии в темата :)

Абе не е ли време да спомена че си има тема Социализма ?

НИкита, узрели био - колко струват ?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ми не знам, ама колкото и да е неточна информацията от уикипедия, все пак... :

България се отличава с множество паметници, посветени на Русия.

Най-многобройни са посветените на освободителната за страната Руско-турската война от 1877 – 1878 г. – над 500 паметника в 27 административно-териториални области.

Няма нужда да се извиняваш, не съм егоцентрик. Ето мнението ми относно паметника на летците:

Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй сгради в София, Враца и други български градове. Ако ще се бутат паметници по-логично е да се почне от втория, нали?

Ами не е съвсем вярно, че съветската армия не е убила нито един българин. Разбира се не по заповед, но и изнасилените немкини в Берлин не са били изнасилвани по заповед. Фактът, че има разстреляни съветски войници от НКВД заради престъпления срещу българи, трябва да ти говори нещо. То и в Източна Германия има разстреляни мародери по заповед на Жуков. 

току-що, AAUUXX написа:

Не знам за другите ама за мен банани над 1 евро са скъпи ,което означава че имам дефицит на пари ,което не е хубаво ,но да не спамим поевче в темата тук с глупости.

Емо по цял ден като нагъваш банани ще са скъпи. Аз за тва наблягам на паролите. :)

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Има циркаджии в темата :)

Абе не е ли време да спомена че си има тема Социализма ?

НИкита, узрели био - колко струват ?

Ех, айде сега узрели, че и био?:lol6:

През комунизма такива ли ги ядохте?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Към написаното в твоят пост е.

"Битката за Сталинград е била и в града. За Берлин също. По време на война е така. "

Дори и по време на война не е редно да разполагаш оръдия и танкове в дворовете на болници, детски градини и училища, както правеха укрите. Точно това казва докладът.

Не е редно, но го правят. Пресен е примерът с Хамас. По време на война правилата често не се спазват. 

преди 1 час, BANKATA написа:

Не, просто съм внимавал в часовете по история.

Че къде пък си учил? Аз дори след соца съм тръгнал на училище и ако разчитах на часовете по история, щях да ставам и лягам с признателност към асвабадителите, като форумните русороби тук. 

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Ние сме били официално член на Тристранният пакт. Тригодишна окуапция е най-малкото което може да сполети държава, загубила война. Ако руснаците искаха, можеше никога да не си тръгнат от тук и никой не можеше да ги спре да го направят.

Ама защо америкнаците, които са претърпели реални военни загуби, не ни търсят сметка, а СеСеСЕРЕ, с които никога не сме воювали (а и те са ни бомбардирали, за което съм давал линк), дето ги посрещаме с хляб и кебапчета, ни окупира и цица "няколко" години?

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Че те кога са си тръгнали? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.