Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Киро Н. написа:

Местните знаят всяка къща, всяка алея, всеки завой.

И тъпите хохли (защото бригадите в Курска област са от Лвов и Ивано-Франковск) го отнасят

https://t.me/The_Wrong_Side/17686

Косе, басните за колони и Хаймарси нека ги отложим за някой друг ден.

Движението на украински части в руска територия е спряно - напълно

Загубите в техника са признати от повечето украински канали, че и от Безуглая. Тя е честна соросоидка :)

Кажи го на онзи архангел.. вика че нещо се случило на един пункт.

Кире проверявайте ги тия източници бре- пак стана за смях.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, В. Велев написа:

И ти не знаеш, че сме били към тристранния пакт?

И все пак СССР не ни разруши столицата както това направиха англичаните и  американците. Нищо добро не сме видели от последните. Докато СССР само са ни помагали, защото сме братски страни.

Как точно ти помогнаха?

току-що, ivottoshev написа:

Примерно когато в дискусия за Великите Укропски военни поебди, аз споменах за победите им при Мариуплол, Бахмут, Авдеевка...

Това кога съм го казал?!? Казах само че паметникът, който бутнахме, е на армията освободила Централна и Източна Европа (и в частност България) от кафявата чума.

Аз питах защо на СеСеСЕРЕ има повече паметници у нас, дето и един куршум не е пуснала срещу германец, а не на царска Русия, която заради проливи в Черно море косвено ни освобождава? Нищо, че за същото са можели и по-рано.

И питаше - ама как така ще има 1 (един) на американски пилоти? Ако бъркам, ще ти се извиня публично в темата. Аз нямам проблем да кажа, че съм сгрешил.

За любителите на другата гледна точка и на дрончетата дето свършиха (няма китайски части)

Едно време каква армия имаше, а сега искам у дома при мама. Развалиха я тая държава!

преди 3 минути, AAUUXX написа:

С индустриализацията ни например.

Това сме си го платили.

А и като гледам трите фалита май не е била много успешна.

Този и този решил че на гей-парада е по-добре след загуба на връзка с началството:

преди 4 минути, kosyo написа:

Едно време каква армия имаше, а сега искам у дома при мама. Развалиха я тая държава!

Виж че момчето е младо ,не е неговото място на фронта сигурен съм че не е по свое жалание там.

Поддръжник на Путин: Русия може да изгуби войната в Украйна

"Пропагандист на Кремъл изрази опасение, че Русия може да изгуби войната в Украйна", предаде Скайнюз. Режисьорът Карен Шахназаров в ефира на държавната телевизия "Русия 1" заяви: Ако продължим с такива грешки, ние може и да загубим. "Това не е пораженчество и всяване на паника. Това е цената, която ще трябва да платим ние и нашата родина за направените пропуски", каза още той в предаване на смятания за неофициален говорител руския президент Владимир Путин – Владимир Соловьов.

преди 3 минути, В. Велев написа:

И все пак СССР не ни разруши столицата както това направиха англичаните и  американците

Това е манипулация от най-долнопробен тип. Червеният трол цитира откъси от историята ,както му е удобно, като пропуща важни неща. Като това, че американските ята бомбардировачи са си летели над БГ без никаква враждебна проява, до момента, когато един пилот от БГ ВВС ,на своя изтребител Месершмит , за да се изфука пред германците, сваля един бомбардировач. Има и други подобни случаи, които в крайна сметка довеждат до наказателна операция с бомби над София. А СССР така ни помагаха, че до днес не можем да се оправим, осигурявайки ни мизерно и бедно съществуване. Всичката селскостопанска продукция, полезни изкопаеми и богатства на земята ни заминаваха без пари натам. В отговор получавахме диктатура, безправие и ДС, която до днес се усеща на всякъде. Мой близък, млад лекар, получаваше 105лв заплата, а месото беше 5.60лв.

току-що, AAUUXX написа:

Виж че момчето е младо ,не е неговото място на фронта сигурен съм че не е по свое жаление там.

Е значи няма да стане мъж! Едно време какви мъже имаше - развалиха я тая държава!

Сега след гей-парада ще си измени съвсем мирогледа и ще си разшири кръга от приятели.

Вадете специалното изделие! Пак са бомбили руZия с натовско оръжие.

Една червена линия не остана непрепикана вече!Дори по няколко пъти на ден ги минават вече. Ех, а едно време какви червени линии имаше! Развалиха я тая държава!

преди 20 минути, parmobil написа:

Кога това? И за паметниците ли беше шега? Че само едните, борили се срещу кафявата чума трябва да се помнят? Сега покрай спор за репарации в друга тема се разчовърках, че СеСеСЕРЕ и от Италия искали, дето не е стъпил техен крак там, ама американците ги отказали.

Че кога си успяла? В темата за ковид ме блокира, след като ти оборих "доказателства" за патенти и измислени резолюции.

Но аз не съм злопаметен. Ако не си забелязала, де.

Нищо не си оборил ! Мяташ ми некакви Сатанински наративи и ми наглееш , че нещо оборваш ! 

От носа си по-далеч не виждате , ама па сте кресливи за 300 ! 

И в темата за социализма ти изнесох лекция ! Писана е от моят приятел и съмишленик Петър Богомилов .

Истински Българин и патриот , основател на идеологията за "Пряка Демокрация " !

Нищо не става от тия дрончета без китайски части. Карат само да фъсват , без голямо БУМ

преди 1 минута, Inana.. написа:

Нищо не си оборил ! Мяташ ми некакви Сатанински наративи и ми наглееш , че нещо оборваш ! 

От носа си по-далеч не виждате , ама па сте кресливи за 300 ! 

И в темата за социализма ти изнесох лекция ! Писана е от моят приятел и съмишленик Петър Богомилов .

Истински Българин и патриот , основател на идеологията за "Пряка Демокрация " !

Стига си спамила, марш в празни приказки и забава.

Въоръжените сили успешно удариха руския завод "Кавказ", където се съхраняваха нефт и нефтени продукти

В нощта на 18 август ВС на Украйна удари руския завод "Кавказ" в Ростовска област RF. Тук се съхранявали нефт и нефтопродукти, които се доставяли за нуждите на окупационната армия.

https://tsn.ua/ato/sili-oboroni-uspishno-vdarili-po-rosiyskomu-kombinati-kavkaz-yaki-naslidki-ataki-2642658.html

преди 2 минути, Panzer 4 написа:

Това е манипулация от най-долнопробен тип. Червеният трол цитира откъси от историята ,както му е удобно, като пропуща важни неща. Като това, че американските ята бомбардировачи са си летели над БГ без никаква враждебна проява, до момента, когато един пилот от БГ ВВС ,на своя изтребител Месершмит , за да се изфука пред германците, сваля един бомбардировач. Има и други подобни случаи, които в крайна сметка довеждат до наказателна операция с бомби над София. А СССР така ни помагаха, че до днес не можем да се оправим, осигурявайки ни мизерно и бедно съществуване. Всичката селскостопанска продукция, полезни изкопаеми и богатства на земята ни заминаваха без пари натам. В отговор получавахме диктатура, безправие и ДС, която до днес се усеща на всякъде. Мой близък, млад лекар, получаваше 105лв заплата, а месото беше 5.60лв.

Значи американците си летели мирно и тихо над София и един нашенец решил да свали един самолет. И тогава горките американци се ядосали и бомбандирали София и избили стотина човека.

СССР например ни помагаше за да бъде нафтата 26 стотинки. Също ни помагаше като ни построи АЕЦ и по-важно вземаше отработеното гориво, за да не си цапаме държавата с радиоактивни отпадъци. СССР ни помагаше като ни изкупуваше селско стопанската продукция и тая от консервните ни комбинати. СССР ни помагаше като ни подари 130 изстребителя. А сега американските ни приятели ни взеха $2 милиарда за 8 (осем) изстребителя.

преди 4 минути, Nikita' написа:

Стига си спамила, марш в празни приказки и забава.

Въоръжените сили успешно удариха руския завод "Кавказ", където се съхраняваха нефт и нефтени продукти

В нощта на 18 август ВС на Украйна удари руския завод "Кавказ" в Ростовска област RF. Тук се съхранявали нефт и нефтопродукти, които се доставяли за нуждите на окупационната армия.

https://tsn.ua/ato/sili-oboroni-uspishno-vdarili-po-rosiyskomu-kombinati-kavkaz-yaki-naslidki-ataki-2642658.html

Да ми се махаш от тука с тези твои нацистки медии !

В резултат на руската ракетна атака в района на Киев умря куче: емоционална снимка беше показана в Държавната служба за спешна помощ

Държавната Служба за спешна помощ работи по ликвидация на последствията.

В резултат на сутрешната руска атака срещу Киевска област две къщи бяха разрушени от ракетни отломки, още 16 сгради бяха повредени, а едно куче също загина.

Унищожаване на снимки публикувано Държавната Служба за спешна помощ на Украйна в Телеграма.

Смъртта на космата беше потвърдена от TSN.UA в пресслужбата на Държавната служба за спешна помощ в региона на Киев.

https://tsn.ua/ato/raketniy-obstril-kiyivschini-ulamki-zruynuvali-ta-poshkodili-budinki-2642646.html

преди 2 минути, В. Велев написа:

СССР например ни помагаше

и за да получава моята баба 4 (четири) лева селскостопанска пенсия. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.