Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, bigiadri написа:

Така сме защото нямаме правилна ВЪНШНА политика в момента. Имаме едно МАРИОНЕТНО правителство ,което се кланя на САЩ, с празноглавец председател, имаме един празнодумец президент ,един гей финансист ,който си кове с малки пирончета касичка, една селска клюкарка ,чийто хоризонт е около селската кория ,другите въобще не ги знам ,кой да е личност около която можем да се обединим? Можехме да бъдем място ,където да се водят преговори,но българският Ердоган го няма!

На твоя страна съм, ама това не е мястото за постигане на целите ни. Има партия , има площади, има реален живот. Тука кво ще промениш?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Цитат
Няма да коментирам , няма смисъл … само гадая колко още ще се търпи ?!
Навсякъде безпорядък, агресия , абсолютно обсебени в желанието си да разрушат и нашия свят ….
Като искат да се бият , що избягаха , що не си останаха в Украйна да се борят за нея ?!

хмм...герой...дришльовци!

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Помниш ли преди няколко години Каталуния? Там имаше референдуми на които казаха (съответно с 80% а на втория с 90%) че искат свобода от Испания, ама никой не им се притече на помощ. Къде бяха тогава хАмериканците да доставят "свобода" и "справедливост" на каталунският народ? Май не са точно това основните ценности за които великите кравари се борят, а? 

Направи си една тема за хамериканските ценности и Испания и пиши, тази е за Украйна. 

преди 1 минута, tonit1968 написа:

На твоя страна съм, ама това не е мястото за постигане на целите ни. Има партия , има площади, има реален живот. Тука кво ще промениш?

Поне СВОБОДНО СИ ГОВОРИМ !

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не знам мен дали ме слагаш в тези отбори, ама аз съм от друг лагер - този на американофобите.

Все тая, резултата е че Няколко "сърдити старчета" си мерим клавиатурите тука. Плюс няколко заблудени младежи може би, съдейки по малоумното им съдържание, дето постват.

току-що, N1K17Y написа:

Направи си една тема за хамериканските ценности и Испания и пиши, тази е за Украйна. 

... и пак бягане по тъча

Отдавна не бях поглеждал Аферата:

ЩЕ БЪДЕ ЛИ СКРИТА И ЗАМАЗАНА ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА – ЗАЩО БГ ВЛАСТИ И ФИРМА ЗАБРАНЯВАТ ЕВАКУАЦИЯ НА МОРЯЦИТЕ И ГИ ДЪРЖАТ НА КОРАБА?! ИМАЛО ЛИ Е ПРОБОЙНА НА КОРАБА? НАРУШЕНА Е КОНВЕНЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА МОРЯЦИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, КОНСТИТУЦИЯТА И ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ДРЕМЕ!

След пристигането на българските моряци от „Царевна“, живи и здрави, Е НАЛОЖИТЕЛНО да излезе истината на бял свят и българските власти да отговорят на въпроса: КОЙ И ЗАЩО Е НАРЕДИЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ КОРАБА! И това, защото България не признава Донецката народна република!

Впрочем, в брифинга, даден от съпругите на моряците, лъсна това в изявлението на една от съпругите.

Има обаче и Конвенция: Duty to rescue at sea during wartime, от Salvage convention. (Задължение за спасяване в морето по време на война, от конвенцията за спасяване.)

Забраната за евакуация противоречи на поне 3 конвенции!

И МОРЯЦИТЕ СА В ПРАВОТО СИ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, КАКТО И СОБСТВЕНИКА НА КОРАБА!

В брифинга на съпругите на моряците, една от жените каза, че „са повикани от фирмата, менажирала моряците, собственост на полит. кадър на „Продължаваме промяната“ „за инструктаж от Външно министерство, каквото и да означава това“.

Откъде накъде фирмата ще осъществява „инструктаж от Външно министерство“ и какво точно ще „инструктират“ съпругите на моряците?

За да бъде въздействано на моряците да не извадят на яве зловещата истина ли?

А ЗАБРАНАТА ЗА ЕВАКУАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ВЛАСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ОТ СОБСТВЕНИКА НА ФИРМАТА Е В НАРУШЕНИЕ И НА КОНСТИТУЦИЯТА И НА ЕВРОПЕЙСКАТА ХАРТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.

По информация на АФЕРА, на моряците е било забранено да напускат кораба, което си е криминален акт по време военни действия, а на кораба е имало и пробойни. Дали и за пробойните ще се скрие истината?

АФЕРА счита, че има достатъчно данни да се намеси и българската прокуратура в казуса със „спасяването“ на българските моряци.

Afera.bg

Коментари 24 за
“ЩЕ БЪДЕ ЛИ СКРИТА И ЗАМАЗАНА ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА – ЗАЩО БГ ВЛАСТИ И ФИРМА ЗАБРАНЯВАТ ЕВАКУАЦИЯ НА МОРЯЦИТЕ И ГИ ДЪРЖАТ НА КОРАБА?! ИМАЛО ЛИ Е ПРОБОЙНА НА КОРАБА? НАРУШЕНА Е КОНВЕНЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА МОРЯЦИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, КОНСТИТУЦИЯТА И ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ДРЕМЕ!”

АЗ

15.04.2022 в 19:09

Държавите имат умни и подготвени дипломати, а не като тъпата герберастка соросоидка Екатерина Захариева и простата Теодора Генчовска от „Има такъв народ“. Във външно министерство тъпак до тъпака мила моя майнольо.
В тази „напрегната игра“ всеки израз и жест са изключително важни и се нуждаят от анализите на вещи експерти, а не на подкупни емоционални дерибеи, каквито пъкат сега по телевизиите.

Отговор

Кольо Вейронов

15.04.2022 в 19:07

Бахмааму,тя България има два кораба и половина и той единия бил пробит!
Ако стане така с Ф16, кво прайм …
Викай сомалийците и няма да има проблеми със скраба !

Седя и си мисля/въпреки ,че не в мисленето ми е силата/-
Ами ако Корабът превозваше кисело зеле,щяха ли да го пробият ?

В борбата за Кашкавала се включиха и водолази,играта загрубя !

Добре ,че моряците са живи и здрави !

Венсеремос.

Отговор

дъртак

15.04.2022 в 19:02

Скромното ми мнение е, че кораба и екипажа е държан за да може да евакуира натоските джендърали, които са в “ Азов стал“ !

Отговор

★Манасий☭

15.04.2022 в 18:51

било е оръжия на борда за търговийка…

Отговор

Аман от подлоги

15.04.2022 в 15:47

Изроди ПРОДАЖНИ !
Българоубийци !

Отговор

moitoi

15.04.2022 в 15:34

Украинцы начали продавать бронетехнику бойцам ДНР.???https://www.youtube.com/watch?v=UAAol6ZZgsU

Отговор

moitoi

15.04.2022 в 16:07

КОЙ е предавал ИНФОРМАЦИЯ на Укропите???

Отговор

Трезвен

15.04.2022 в 15:33

Бик-БАНКстерите инструктирАха
Бик-Фармарите да оборудват едни
Бик-Лаб-ове да приготвят едни илачи за образуване на страх У населението, за да могат
Бик-Политикантите да дадЪт едни инструктажи на участниците/очевидци, че може евентуално да им секнат купюрите..

Ами що не съкратиха веригата, и Бик-БАНКстерите да бяха инструктирАли направо всички!??

Отговор

Стария брат

15.04.2022 в 15:44

Нещо става с концентрацията на вниманието, т.е. с психичното състояние на българите.

Гледайте в последния месец колко много блъснати пешеходци, включително на пешеходни пътеки.
Днес в София трима блъснати – разсеяност, липса на концентрация и съсредоточеност, не се внимава, психиката изключва „Вниманието“ – основен психичен процес.

И днес продължават да пускат „бели опашки“ самолетите като миналия петък следобед.
Дали не пускат и нещо предизвиква – АПАТИЯ?!
Безразличие, непукизъм към себе си, към околните, към света?!
Що ли става…
………………………

Тук са описани всички инциденти от днес …

https://nova.bg/news/view/2022/04/15/365371/кола-блъсна-майка-с-дете-на-пешеходна-пътека-в-софия/

Отговор

Клоунски Свят

15.04.2022 в 17:33

Квартал „Ултра Селяндури“ – любим им е от както се пъкна БизНиз ПаркЪ.
Книжки изкарани на село (шуробаджанащина и половин сфетофар)
Карат недоспали , надрусани или просто безмозъчни (както и комбинация от трите).
Не ги оправдавай.
А и скоро пасмината там са ги върнали в офисчИтУ и как са отвикнали да карат – мамата си джаса.

Отговор

Цветан Седможилищник

15.04.2022 в 15:28

Язвителен пропаганден ход, който трябваше да моделира масовите нагласи у нас срещу Руската федерация
Милен Милушев
Руснаците от ДНР спасиха българските моряци от „Царевна“ в Мариупол с думите: „А досега какво чакахте, защо не казахте, че искате евакуация?“ Моряците не са чакали. Евроатлантическата продажна власт у нас чакаше корабът да служи за жив щит на укронацистите и да бъде ударен, за да бъде обвинена Русия.
Язвителен пропаганден ход, който трябваше да моделира масовите нагласи у нас срещу Руската федерация. Трийсетгодишната стратегия за насаждане на русофобия у нас не дава очакваните резултати. Избиването на българските моряци от „Царевна“, приписано на Путин, щеше да стане световен хит в пропагандата. Втора Буча. Втори Краматорск… Разбира се, една гола смърт нямаше да впечатли особено. Щяха да гарнират екзекуциите с изнасилвания, мъчения, осакатявания, перверзии… Това налага западняшката пропаганда да се впише в образа на съвременния руснак – животно, садист, орка…
И изведнъж, ха, ужас за Байдън и слугите му – добри хора от Донецката народна република, при това военни, евакуират български моряци воглаве с техен колега украинец… Няма мъчения, няма гаври, няма убийства… Представете си кошмара в главите на Кирчовци, Пасита, Инджевци и сие… Държането за жив щит на българските моряци в освободения Мариупол се оказа пълен пропаганден провал. Лена Бориславова видимо беше огорчена от новината, че руснаци са спасили български моряци.
Боли… Величието на Русия боли… Представете си колко повече ще боли, когато руснаците извлекат от подземията на „Азовстал“ в Мариупол натовските офицери и натовските наемници, чието наличие там доказва, че не Русия води война в Украйна, а че Западът воюва с Русия в Украйна!
И губи войната…

Отговор

Трезвен

15.04.2022 в 15:39

От момента когато проумях защо наѝн11 близнаците рухнаха 12 секунди след един неочакван трус, съмненията ми към ролите на зулумджии и жерви се изчистиха.
Какво са 5000 експендабълс за световна сметка!
Стар сюжет, ама обяснява всичко.

Отговор

СИД

15.04.2022 в 15:14

Правителството и коалиционните партньори или т.нар. „Бандата на шибаняците“ / да не се бърка с китайската „бандата на четиримата“/ се събра. Трябваше да делкат едни пари.
Кирчо Простото- тоя не ни гарантира никви пари, няма далавера! А, и Кокорчо си ги взема когато си поиска! Против!
Чалгарят – тоя е от наште, ще ви изпея иначе „Ще ви приключа, бе!
Курнела- ние сме против! Особено срещу озоновата дупка!
Бойкикев – да вземем и после ще дадем, евентуално, обаче да съм на купюра от 500 лв.
ГРОБ-извинете се, бе.
Далаверата остана за после!
Простото предложи да наградим Мустафата за геройските дейности по освобождаването на зелените еуглени, Зеления чорап и Зеления клоун от схватката на Путин! Прието. Медал – „Да го духат българите“-II-ра степен!
“Idioten”- Шмолц се провикна и понечи да запали цигара, макар че не пушеше! Не можа, щото в запалката нямаше газ! Лайнен му предложи кибрит!
В това време Сенилният Джо се ръкува с Щирлиц!

Отговор

З.Стоянов

15.04.2022 в 15:01

Няма да посмеят да кажат истината,вече са ги заплашили.Няма значение,всичко е ясно,макар във вихъра на събитията,руските медии не му отдават особено значение.Ккави конвенции ще ти гледат тия изроди от управлението,те са солидарни с бандеровците,а нашите моряци са били умишлено оставени за мюре.И кораба няма как да не е изрешетен,наоколо са падали шрапнели и куршуми като градушка.Може да е превозвал снаряди за ВСУ,РУСНАЦИТЕ ЩЕ КАЖАТ.

Отговор

Сталинка Дърева

15.04.2022 в 14:56

Президентът, който криминално заграби цялата държава. Вътрешният министър, пияна червенушка. Министерски съвет, рожби на специални агенти и доносници против и срещу законни български граждани. Тези същите мълчаха, прикриваха и преиначаваха чернобилският ядрен дъжд, коствал здравословни проблеми до живот, деца родени с аномалии, хиляди спонтанни аборти..,. Такива и тяхната адова семка, никога няма да изрекат думи истински и народо дарителски, няма да извършат действие благоугодно за хората и в съзвучие с християнската нравственост и добротворство. Какви са тези овчи надежди, че днес и утре и когато и да е, ще види9м от тях нещо различно от разюздана алчност и българоненавист? Този форум е ялов! Хленч и тъпословие до пресита!!! Ясно изразено достойнство, план за действие и организация нула!

Отговор

Стария брат

15.04.2022 в 15:33

Не знам защо се нервираш, та пишеш, че:
„Този форум е ялов!
Ясно изразено достойнство, план за действие и организация нула!“
……….

Форумът е просветителски с ясно изразено достойнство!

А за другото „план за действие и организация нула“, ето едно законно предложение – да се търси отговорност от народните представители с ловене за ревера:
„Ти, ти, работиш ли за българския народ“?!

Отговор

FuckEU

15.04.2022 в 15:43

Я кажи тогава някой форум с по-революционни действия?
Сериозно питам.

Отговор

moitoi

15.04.2022 в 14:48

След завземането на портът от тук не са ги оставили да се евакуират защото…???За щастие на нашите моряци на АЗОВ-ците не им остана тежко въоръжение да Бумнат кораба отдалеч!!! Първата провокация на НАЦИтата да използват кораба като огнева точка не бе постигната!!!Втората да го ударят отдалеч -също!!!Така руснаците щяха да са виновни!!!фантазирам си!!!Два дена преди от други кораби бяха евакуирани дори американски моряци!!!Нареждането от България-Стойте в кораба…чоплете СЕМКИ!!!Целта е голяма и добра!!!

Отговор

FuckEU

15.04.2022 в 14:45

Истината дори да излезе, ганьо и ганка вЕрват само на телевизора, а там няма как да я чуят.
Като ги гледам по улиците робите, как си обикалят с лицеви памперси, започвам да се замислям, що ли им е да живеят на тези.

Отговор

Стария брат

15.04.2022 в 15:20

Има някаква ОВИ сред украинците бежанците, грип ли е що ли е, има и заразени с ковид, така че на затворено и в градския транспорт може би е по-добре да имаме нещо предпазно на лицето си.
Но всеки сам си решава.
……………………

От 13 април 2022 от сайта „Здраве.нет“
Д-р Иванов:
Нараства броят на спешните повиквания от украински бежанци!

„През последните седмици има сериозно нарастване на спешните повиквания от украински бежанци във Варна, броят на потърсилите медицинска помощ е голям – между 75 и 100 допълнителни повиквания от бежанци.

Това заяви пред БНТ д-р Веселин Иванов, ръководител на Центъра за спешна медицинска помощ в морската ни столица.

По думите му най-честите оплаквания са характерни за остра вирусна инфекция – висока температура, главоболие, но само малък процент от пациентите достигат до болнично лечение.

Д-р Иванов обясни, че педиатрите са много натоварени заради увеличения брой малки украинчета, които се нуждаят от помощ.

А коронавирусът е изчезнал само от медийното пространство, реално той съществува, допълни лекарят.

„Сега има известно затишие, което се очаква като нова вълна след Великденските празници“, посочи д-р Иванов.

По думите му комуникацията с украинските бежанци е на руски (!) и английски език и тя не е затруднена, защото лекарите говорят тези езици и общуват нормално с пациентите си. Екипите на Спешната помощ във Варна са пълни, като са подготвени и за летния туристически сезон.
……………………..

Отговор

FuckEU

15.04.2022 в 15:30

Аз съм боледувал много пъти от грип.
Пък и дълги години около мен е имало болни, но никога не съм си слагал памперси на лицето.
Сега значи да очакваме новата опорка – хухлите са заразни и трябва да се ваксинираме 🙂
На мен по ми е интересно как ще се пазят педалите в България от заразата-фашизъм, която най-вече носят укропитеците 😉

Отговор

Vrag

15.04.2022 в 14:42

Поредното престъпно бездействие на Гешев!

Отговор

ОД

15.04.2022 в 14:31

Не бойте ся , всичко ще бъде покрито както обикновено ( както с френските парашутисти , както с краварскoто нападение в цеха и пр.) – со кротце , со благо и най вече кютек!

Отговор

Факт

15.04.2022 в 14:27

Даже по тъпите сайтове е по-интересно от тука...

Женщина по прозвищу Зверь (2022)

1212.jpg.7ac92376ccec345a6e523055f3a6d511.jpg

Zelka

Айде още малко.

ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖЦИ! ОСТАВА ДА КАЖАТ, ЧЕ ХЕРО МУСТАФА, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП РАДЕВ И ИЗМАМНИКЪТ МУ КИРО ЛИЧНО СА СПАСИЛИ МОРЯЦИТЕ В НЕРАВЕН БОЙ С РУСНАЦИТЕ, А ТАГАРЕВ Е ЛИКВИДИРАЛ КАДИРОВ!

"Тяжелые времена рождают сильных людей.

Сильные люди создают хорошие времена.

Хорошие времена рождают слабых людей.

Слабые люди создают тяжелые времена"

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Айде още малко.

ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖЦИ! ОСТАВА ДА КАЖАТ, ЧЕ ХЕРО МУСТАФА, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП РАДЕВ И ИЗМАМНИКЪТ МУ КИРО ЛИЧНО СА СПАСИЛИ МОРЯЦИТЕ В НЕРАВЕН БОЙ С РУСНАЦИТЕ, А ТАГАРЕВ Е ЛИКВИДИРАЛ КАДИРОВ!

Никой нищо няма да казва. Тия са изведени от кораба, след изрично разрешение от собственика на кораба и гаранции от държавата, че ще му бъдат възстановени загубите, произтичащи от това. Кораба, може да не е кой знае какво но това си бая милки все пак. Никакви онвенции тук не играят - нито кораба е "на море" (на територия на пристанище е), нито нищо. Афера си я чети ти - мен не ме интересува! Ясно!

А, че ще бъдат инструктирани, какво и къде да плещят - ти казах още преди 2 дена.

преди 47 минути, BANKATA написа:

Русофилите взимат допинг (рубли) тъй че не е много представителна извадката.

А, русофобите не взимат нищо- от едната вяра в новия биг брадър се мятат на амбразурата. И какво излиза- неплатените дебили са по- малко от взимащите допинг. Ерго, богатите руснаци допингират, а на янките служат дебилите...

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

На тая това сигурно ще и е последното интервю

Клипа е 10 мин., а ти се изказа преди да минат 2 мин. ... Отговори само след прочита на заглавието, а ще е добре да чуеш всичко което казва!

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Клипа е 10 мин., а ти се изказа преди да минат 2 мин. ... Отговори само след прочита на заглавието, а ще е добре да чуеш всичко което казва!

Няма нужда да го гледам целия - подобни личности са непотребни - не ме интересува мнението им

преди 27 минути, NewRedDragon написа:

Никой нищо няма да казва. Тия са изведени от кораба, след изрично разрешение от собственика на кораба и гаранции от държавата, че ще му бъдат възстановени загубите, произтичащи от това. Кораба, може да не е кой знае какво но това си бая милки все пак. Никакви онвенции тук не играят - нито кораба е "на море" (на територия на пристанище е), нито нищо. Афера си я чети ти - мен не ме интересува! Ясно!

А, че ще бъдат инструктирани, какво и къде да плещят - ти казах още преди 2 дена.

Бе както бях ти казал, женорята ще усмърдят работата, Ако не си женен, нема как да знаеш. Даже и олигарх да си, праиш квото каже жената. За къвто и мъжкар да се мислиш. женичката ще те прави на кюфте. Колкото си по-богат и "властелин на света" толкова си по-зависим от фустата. Ако си ерген не знаеш за кво ти говоря.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

не ме интересува мнението им

А трябва...

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Коле и там има чугуни като вас

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Няма нужда да го гледам целия - подобни личности са непотребни - не ме интересува мнението им

И там има чугуни на които се плаща 

преди 2 минути, vpvelev написа:

А трябва...

То е предназначено за вас да не вземете да се осъзнаете

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Бе както бях ти казал, женорята ще усмърдят работата, Ако не си женен, нема как да знаеш. Даже и олигарх да си, праиш квото каже жената. За къвто и мъжкар да се мислиш. женичката ще те прави на кюфте. Колкото си по-богат и "властелин на света" толкова си по-зависим от фустата. Ако си ерген не знаеш за кво ти говоря.

А и още нещо. На тъпака собственик нищо няма да му платят. Ще пие една студена вода. Тук играят едни доста по-големи интереси от неговите и просто ще преглътне. И кораба му ще отиде на скраб в Мариопул. Ще го нарежат укрите или руснаците - без значение. Със сигурност той си го знае още от първия ден на войната, изтеглил е късата клечка човечеца.

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

Ето, че и на краварите има кой да им казва истината:

За кой път ще го пускате? Или и това като на Пасков - три пъти за щастие

преди 1 час, ivottoshev написа:

Помниш ли преди няколко години Каталуния? Там имаше референдуми на които казаха (съответно с 80% а на втория с 90%) че искат свобода от Испания, ама никой не им се притече на помощ. Къде бяха тогава хАмериканците да доставят "свобода" и "справедливост" на каталунският народ? Май не са точно това основните ценности за които великите кравари се борят, а? 

Свобода не се дава, извоюва се.

Защо САЩ да подкрепя отделянето на Каталуния?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.