Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Тук играят едни доста по-големи интереси

Какви по големи интереси от финансирането на 2 партии? Плаща държавата - после ще се говори за рестото. Ясно е, че без ресто няма да стане, а и не трябва

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, parmobil написа:

За кой път ще го пускате? Или и това като на Пасков - три пъти за щастие

Клипа е качен преди 4 дена в тубата. Дай да видим колко пъти е качван в темата !

Дори и да е качван от друг, това не променя съдържанието му и фактите които се коментират! Ти лично как ще коментираш съдържанието ?! Като оня - "не ме интересува", "чугуни"...нали ?!

Мишоци!

току-що, Joss Bomon написа:

Клипа е качен преди 4 дена в тубата. Дай да видим колко пъти е качван в темата !

Дори и да е качван от друг, това не променя съдържанието му и фактите които се коментират! Ти лично как ще коментираш съдържанието ?! Като оня - "не ме интересува", нали ?!

Мишоци!

Виж де! Храбрец!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Потапяй се!

Като флагмана на руския флот "москва" ли? Ами той вече потъна! Ама на путин пак не му казали, че не е подводница, а гемия

Репортаж на американския журналист Питър Ланкастър, който взима интервю от цивилни в Мариупол. Жената разказва, че руснаците казали на цивилните да си слагат бяла лента на ръката и така ще знаят, че са цивилни и няма да ги закачат. Азовците започнали да стрелят, включително снайперисти, по хора с бели ленти. Болницата е работела до момента, в който азовците не са изгонили всички, за да я превърнат в тяхна база. Във видеото е разказ от първо лице на цивилни в Мариупол.

Аз съм склонен да вярвам на американски независим журналист, който всеки ден си рискува живота и интервюира хора от най-опасните точки в Украйна.

Видеото съдържа трупове на цивилни, така че не е за хора със слаби сърца.

преди 36 минути, tonit1968 написа:

И кораба му ще отиде на скраб в Мариопул. Ще го нарежат укрите или руснаците - без значение.

Само дето не могат! Кораба не е напуснат от екипажа - кап. Павлов е на борда и дойато той е на борда, кораба не е собственост на Украйна, бг държавата ще изплати на собственика няколкото милиона пропуснати ползи - гарантирано!

преди 32 минути, NewRedDragon написа:

Като флагмана на руския флот "москва" ли? Ами той вече потъна! Ама на путин пак не му казали, че не е подводница, а гемия

Защо да му казват на Путин?  Изравниха със земята района на завода в Киев произвел противокорабните украински Нептун.  Те могат Киев да го направят да е по зле и от Мариупол.  Това ли трябва да се случва?  Кога ще договарят мирно споразумение?   Зеленски всички го  лъжат и той вярва, че ще си върне Донбас и Крим.   Жалка и безнадеждна история.   Само Путин може да спре войната.   Обаче още не е завзел цялото рускоезично украинско Черноморско крайбрежие -значи за Путин още е рано за примирие.  САЩ и ЕС са без реално значение при този руско-украински конфликт. Ние с НАТО можем само да удължим агонията и мъките на братски славянски народи!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

... и пак бягане по тъча

От какво бягам, от темата за сепаратистите в Испания ? :lol6:На твоето му се вика офф-топици, темата е за Украйна. Ти ако искаш и ме питай как си правя лазанята и да ме обвиниш, че бягам по тъча, като ти кажа, че не е това темата. 

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Вижданията на Арестович за войната в Украйна и за геополитиката.

Много интересно интервю

Интересно ти е заблуждаването на Зеленски!?  

Пичове днеска си гледам руска телевизия  и стана весело, показаха ето този човек:

тоя дето говори от името на зеленския, Арестович някакъв 

Изкажете се компетентно моля.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

От какво бягам, от темата за сепаратистите в Испания ? :lol6:На твоето му се вика офф-топици, темата е за Украйна. Ти ако искаш и ме питай как си правя лазанята и да ме обвиниш, че бягам по тъча, като ти кажа, че не е това темата. 

Въпросът е пряко свързан със сегашната ситуация, докато със лазанята ти няма нищо общо.

Питах защо американците се намесиха в Украйна, а не се намесиха в Каталуния? Нали са борци за свобода и справедливост по света? Или не са?

И това ти изказване за сепаратистите е доста интересно

В Крим 80% от населението след референдум иска отделяне - сепаратисти

В Каталуния 80% от населението след референдум иска отделяне - сепаратисти

В Косово няма и 50%, няма и референдум - там АОК сепаратисти ли бяха или борци за свобода?

ДНР и ЛНР? Те в коя графа попадат според твоите виждания?

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Въпросът е пряко свързан със сегашната ситуация, докато със лазанята ти няма нищо общо.

Питах защо американците се намесиха в Украйна, а не се намесиха в Каталуния? Нали са борци за свобода и справедливост по света? Или не са?

И това ти изказване за сепаратистите е доста интересно

В Крим 80% от населението след референдум иска отделяне - сепаратисти

В Каталуния 80% от населението след референдум иска отделяне - сепаратисти

В Косово няма и 50%, няма и референдум - там АОК сепаратисти ли бяха или борци за свобода?

ДНР и ЛНР? Те в коя графа попадат според твоите виждания?

Да съм наричал американците борци за свобода и справедливост по света ? Обърни се към тях да ги питаш, защо не са спасили каталунците от испанския терор, аз коментирам Украйна. 

преди 1 час, parmobil написа:

Клипчето се пуска ПОНЕ за трети път. Преглътни го.

Русороба пуска едни и същи клипове по 1000 пъти от наркоманска улица във Филаделфия и със това доказва че в Америка всички така живеят.:giggle1:

Всеки сам да си направи преценка за състоянието му.

преди 6 часа, БаалБек написа:

Ехааа, убедително вече се доказа като ярко червен путлеров трол! Как си ги нагласил нещата, така че от верни факти (че те цитирам), да внушиш неверни заключения (че ги пазя някъде). Абсолютен похват на путлеровите тролове.

После обаче да замажеш нещата :

Но главата не те слуша и си мислиш, че разговаряме. А това дали е вярно?

Имаш някакъв сексуален проблем, защото често това ми пишеш. И смятам (но това си е мое мнение), че не можеш да задоволиш съпругата ти и си ядосан. Караш по две минути! Съпругата ти те пита - Ама само две минути ли? А ти отговаряш - А, бяхме кучешката поза и се брои за 14 минути!

Хайде хубав и спорен ден! Поне направи хубави снимки. Това го можеш.

Вай, вай, вай, жива да не бях!

Душице тенекиена, имаш едно виртуално черпене от нас с жена ми.

Днес бе поредният прекрасен ден за нас, а с твоя помощ си осигурихме и много весела вечер, да си жива и здрава, за да ни осигуряваш още подобни забавления.

Жената ме кара да ти предам, че ще положи всички усилия, за да ме накара да издържа само две минути.

Хм, явно ще си заслужиш още една виртуална почерпка, макар и аз, и жена ми да знаем, че този неин опит ще бъде неуспешен за пореден n-ти път.

Но закачливите й усмихващи се очи в момента обещават приятни изненади.

А тя не е като теб, фантазия не й липсва.

Мда, вече тръпна да узная, какво й се върти в главата.

Що се отнася до темата за секса, то с горните си писания единствено доказваш, че и по тая тема си коруба, образно казано.

Мъжете на моята възрраст нямат проблем с времетраенето, ако имат сексуален проблем, то той е от съвсем друго естество.

Не че ти влиза в работата, но пък и не ми пука, досега единствения проблем, който съм установил в тази област за мен е това, че със всяка година се увеличават неуспешните опити за повторение на акта. Вече стана "тука има, тука нема", сиреч 50%.

Със сигурност, всяка следваща година  шансът да се появят и други проблеми нараства, но това си е естествения ход на нещата и въобще не ме тормози.

Каквото е трябвало в тази област аз вече съм го дал и съм го получил.

В реалността, а не като теб във виртуалното пространство.

Що се отнася до другите ти писаници - нищо изненадващо.

Рубладжия, русороб, руски трол, чугун, червен путлерист, рашист и прочие идиотизми, пуснати в пространството от някой идиот, взети за особено оригинални от други идиоти с още по-беден речник и фантазия и съответно разпространявани с хъс от всички тези идиоти.

Естествено, че никога не съм смятал, че е възможно ние двамата с теб да разговаряме. И нееднократно съм го подчертавал още преди месеци.

Дори и да исках, не бих могъл да сляза до твоето ниво, а аз и не изпитвам такова желание..

За какъв разговор може да става дума?

Затова и ми е странен стремежа ти да ме цитираш, при условие, че нееднократно ти казах, че няма как да си сред "таргета" за който са предназначени постовете ми.

Но, може да не си от схватливите, но не може да ти се отрече, че си от упоритите.

Аз пък съм от търпеливите, при това пълен непукист.

Що се отнася до фактите, то ти цитираш в мненията си част от стари мои постове, които дори не помня кога и по какъв повод съм писал.

Е, как да не си помисли човек, че си ги запазила?

Мога да се сетя може би, за някоя от множеството простотии, които си писала, но убий ме не бих могъл да поместя точен цитат.

Или ги пазиш, или си си сложила някаква отметка, или ровиш сред десетки страници, за да ги откриеш.

Който и вариант да е, все е еднакво налудничав и е доказателство за вманиачване, но както отбелязах вече, това нито ме ласкае, нито ми пречи.

Иначе си права, не главата ме слуша, а аз слушам главата си.

И понеже трудно схващаш, ще рече, че преди да кажа или напиша нещо, вече съм го обмислил, а не първо да кажа и едва тогава "главата да чуе".

Ха, това с картинката този път е яко.

Това ти ли си?

Защото определено е заица въртяща палаво опашчицата си.

Сори, но не си падам по заешко.

Пробвай с Кокича, той е от твоята кръвна група, просто приготви да имаш под ръка продупчено родопско одеало.

Не ме питай защо, все някога той самия ще ти обясни.

П.С. Този пост бе виртуалната ни почерпка от двамата с жена ми.

Надявам се да е достатъчно дълъг.

П.П.С. Ако жената наистина успее да ме изненада след толкова много години съвместен живот, то ще се постарая следващия ми пост към теб да бъде още по-дълъг и още по-язвителен.

Още веднъж, благодарим ти за забавната вечер.

П.П.П.С. И за снимките бъркаш.

Нищо особено не са, фотографските ми умения са най-слабото звено сред останалите ми умения.

Днес няма снимки, защото не взех фотоапарата с мен, светлинните условия не бяха подходящи.

Иначе отново съчетахме полезното с приятното.

Сами!

преди 39 минути, Белгиеца написа:

Пичове днеска си гледам руска телевизия  и стана весело, показаха ето този човек:

тоя дето говори от името на зеленския, Арестович някакъв 

Изкажете се компетентно моля.

най-пропадналата каста от евроатлантическата,еврогейска ценностна система....джендърлаки

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.