Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Първо трябва да ги накажат, задето пращаха оръжие на СССР и поддържаха конфликта с Германия, че много наказания се събраха. 

Така ще е. Като нямаш отговор на конкретен въпрос - ще бягаш от него. Ванката/Банката избяга до Виетнамската война, ти бягаш до Втората световна...

Искаме спиране на войната ама пращаме оръжие на едната страна в конфликта

Искаме спиране на войната, ама продължаваме да плащаме на другата страна в конфликта милиарди за газ, нефт, метали, торове и тн, и тн.

Логика от всякъде.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Четенето на руска пропаганда уврежда мозъка. Споделянето и, прави увреждането видимо.

преди 52 минути, BANKATA написа:

Нали ззнаеш че Путин дори и да спечели, дори и да се разпадне ЕС, НАТО, САЩ, руснаците ще продължат даси мизерстват. Руснаците не знаят как да управляват и инвестират парите си, а и не искат. Не искат избирателите им да са умни. Знаеш защо. 

Руснаците могат и знаят само да се оплакват, когато имат проблем в държавата си "запада е виновен", кгато на Путин не му става "запада е виновен". За 45г и ние прхванахме тозиим манталитет и още си го имаме. 

51576_original.jpg

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Така ще е. Като нямаш отговор на конкретен въпрос - ще бягаш от него. Ванката/Банката избяга до Виетнамската война, ти бягаш до Втората световна...

Искаме спиране на войната, ама продължаваме да плащаме на другата страна в конфликта милиарди за газ, нефт, метали, торове и тн, и тн.

Логика от всякъде.

Аз те питах защо подкрепяш Русия да си прави каквото иска на украинска територия. Всъщност ти ми отговори вчера де, видял си агентите на ЦРУ да правят преврат там. 

Искаме спиране на войната, а Украйна да си запази суверенитета и териториите, а не Путя да си слага марионетки и да "денацифицира". Както и през Априлското въстание сме искали да спрат бойните действия, а българите да бъдат свободни, а не Османската империя да ни коли. Кое не ти е ясно ? Значението на думата свобода, разбираш ли ? 

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Логика от всякъде.

Това са фактите.

Кой как ги интерпретира зависи от това на чия страна е.

преди 26 минути, Hristo52 написа:

Като искаш да опонираш, няма да четеш само заглавия!

Не че нещо, ама в тая тема преброих 6 укророби и 6 русофили.Демек великата форумна война се води от 12 човека. 50 на 50. Реми. И ти да видиш, никой друг не чете тука. Та къв е смисъла от цялата работа? Да се убедим всички колко сме тъпи? Да убедим някого в нашето мнение? Опа, забравих още един - 7 русофила. Демек сме повече от укроробите. Олекна ми - водим.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Не че нещо, ама в тая тема преброих 6 укророби и 6 русофили.Демек великата форумна война се води от 12 човека. 50 на 50. Реми. И ти да видиш, никой друг не чете тука. Та къв е смисъла от цялата работа? Да се убедим всички колко сме тъпи? Да убедим някого в нашето мнение? Опа, забравих още един - 7 русофила. Демек сме повече от укроробите. Олекна ми - водим.

Следвайте водача!

Screenshot 2022-04-15 at 18-42-06 safe_image.php (Изображение JPEG 500 × 261 пиксела).png

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Има и Божи съд.

Като свърши войната ще видим кой е познал победителя

преди 3 минути, parmobil написа:

Като искаш да опонираш, няма да четеш само заглавия!

Обърни се към тия от сайта. В Русия, в Държавната дума - долна камера и Съвет на федерацията - горна камера, сенатори няма! Има депутати!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Има и Божи съд.

Като свърши войната ще видим кой е познал победителя

Ми ще видим и какво? Даже не познаваш хората, пред които си се "доказал". Голяма победа, голям кеф. Хора, форумите отдавна умряха. Единиците, дето висят тука, са просто зависими. Нещо като от алкохол, наркотици дори. Нищо чудно, младежите сега са зависими от компютърните игри и виртуалната реалност. Просто ние сме зависими от по-стари неща. Ма както и да е, продължавайте великата укро-руска война, все пак русия ще победи.

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Обърни се към тия от сайта. В Русия, в Държавната дума - долна камера и Съвет на федерацията - горна камера, сенатори няма! Има депутати!

Което показва, че само си видял заглавието. 

преди 12 минути, tonit1968 написа:

Русофилите взимат допинг (рубли) тъй че не е много представителна извадката.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Русофилите взимат допинг (рубли) тъй че не е много представителна извадката.

Абе кой ще ти плати каквото и да е, като те четат 12 човека и няма никакъв шанс да убедиш който и да е в каквото трябва? Мисли малко бе. Пари дават по модерните платформи, тука просто си чешем крастата. Мисли малко като бизнесмен, ще даваш ли пари за тука? А...

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Аз те питах защо подкрепяш Русия да си прави каквото иска на украинска територия. Всъщност ти ми отговори вчера де, видял си агентите на ЦРУ да правят преврат там. 

Искаме спиране на войната, а Украйна да си запази суверенитета и териториите, а не Путя да си слага марионетки и да "денацифицира". Както и през Априлското въстание сме искали да спрат бойните действия, а българите да бъдат свободни, а не Османската империя да ни коли. Кое не ти е ясно ? Значението на думата свобода, разбираш ли ? 

Помниш ли преди няколко години Каталуния? Там имаше референдуми на които казаха (съответно с 80% а на втория с 90%) че искат свобода от Испания, ама никой не им се притече на помощ. Къде бяха тогава хАмериканците да доставят "свобода" и "справедливост" на каталунският народ? Май не са точно това основните ценности за които великите кравари се борят, а? 

преди 15 минути, Hristo52 написа:

За да не кажеш, че нашите превеждат грешно - 

https://lenta.ru/news/2022/04/15/skoro/

https://lenta.ru/news/2022/04/15/klimovnato/

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Така сме защото нямаме правилна ВЪНШНА политика в момента. Имаме едно МАРИОНЕТНО правителство ,което се кланя на САЩ, с празноглавец председател, имаме един празнодумец президент ,един гей финансист ,който си кове с малки пирончета касичка, една селска клюкарка ,чийто хоризонт е около селската кория ,другите въобще не ги знам ,кой да е личност около която можем да се обединим? Можехме да бъдем място ,където да се водят преговори,но българският Ердоган го няма!

Че даже и в един реджит пишат повече от сто човека, при все че са умнокрасивитет основно и 10-20 годишни. Укроробите там ще ви посрещнат с цветя, ама няма отпор. И се плаща да плещиш глупостите си.,

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Не знам мен дали ме слагаш в тези отбори, ама аз съм от друг лагер - този на американофобите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.