Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не ти се получват смешките днес. Опитвал ли си да се кандидатираш за аниматор в детски парти център? Мисля че може и да успееш
След като си останал с впечатление, че тук трябва да се пишат смешки. Няма да съм аз този, който да ти наруши хатъра. Явно имаш и опит с това да си аниматор. И след като имаш такъв няма нужда от още един. Даже си и с повече от нужната квалификация за прости смешки.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

След като си останал с впечатление, че тук трябва да се пишат смешки. Няма да съм аз този, който да ти наруши хатъра. Явно имаш и опит с това да си аниматор. И след като имаш такъв няма нужда от още един. Даже си и с повече от нужната квалификация за прости смешки.

Намери ли дезинформацията от посолствата  или още плачеш отчаяно в някой ъгъл , мръсен и некъпан ?

преди 11 минути, maxthon написа:

Питай мармотите. Те показаха как самолет пускащ примамки се оказва свален. Може би са същите мармоти, който показаха размазано насекомо на предно стъкло на автомобил също за свален самолет.

Този път ти вярвам. Щом казваш че не е свален значи не е!

:halloween7:

Този път ти вярвам. Щом казваш че не е свален значи не е!
:halloween7:
Точно колкото и този с размазаното насекомо.

Намери ли дезинформацията от посолствата  или още плачеш отчаяно в някой ъгъл , мръсен и некъпан ?
Все си мисля, че се търси истината, а не дезинформация. И след не съм аз този, който я търси явно това се оказва топка в твоето поле.

току-що, maxthon написа:

Не говори за себе си че както казах, освен да се излагаш - друго не показваш. И това е от години. Намери ли вече деизформацията или да ти търя глупостите на руZкото посолство в Швеция? то я ясно че аз съм виновен че ти показвам тия работи ама се радвам че се ограмотяваме така . Така де опитваме се а някой става за смях - както обикновенно

на 27.08.2023 г. в 21:08, Flashback написа:

Дедоларизацията си върви и без нова световна валута, важното е да се прескача долара и държавите да използват собствените валути помежду си, както вече го правят. 

Още ли върви? Не че нещо ама мернах нейде ( там където само ти четеш и цитираш) че някакви нови върхове ударили

Не говори за себе си че както казах, освен да се излагаш - друго не показваш. И това е от години. Намери ли вече деизформацията или да ти търя глупостите на руZкото посолство в Швеция? то я ясно че аз съм виновен че ти показвам тия работи ама се радвам че се ограмотяваме така . Така де опитваме се а някой става за смях - както обикновенно
Алергичен съм към дезинформация. А видеото е точно такава.24b0a1fd7ecfae24da1d5d87224f2552.jpg

преди 2 минути, maxthon написа:

Алергичен съм към дезинформация. А видеото е точно такава.24b0a1fd7ecfae24da1d5d87224f2552.jpg

Аз не виждам видео, ама щом казваш....

P.S Как си алергичен като я разнасяш тук? Аз не напразно те бъзикам за къпането веднъж седмично... и не само

Аз не виждам видео, ама щом казваш....
Кадър от видеото е. Даже и пише секунда седма. И аз не виждам мозък в главата ти. Но щом казваш.... Коментара е на любимият ти Файтърбомбър.

Обичам другата гледна точка:

току-що, maxthon написа:

Кадър от видеото е. Даже и пише секунда седма. И аз не виждам мозък в главата ти. Но щом казваш.... Коментара е на любимият ти Файтърбомбър.

А онзи дето не лъже щото е будист... знам го как лъже като тебе е същия.. Това само ти и група съветски учени му вярвате. Аз знам само че ако каже нещо значи ще се появи на видео. а иначе си послъгва яко

Обичам другата гледна точка:

А онзи дето не лъже щото е будист... знам го как лъже като тебе е същия.. Това само ти и група съветски учени му вярвате. Аз знам само че ако каже нещо значи ще се появи на видео. а иначе си послъгва яко
А снимката му е пост от Труха както е написал. Поста си стои и има интересни коментари. Общо взето овцете си пишат дежурните мнения за перемога. Останалите се чудят къде е.

току-що, maxthon написа:

А снимката му е пост от Труха както е написал. Поста си стои и има интересни коментари. Общо взето овцете си пишат дежурните мнения за перемога. Останалите се чудят къде е.

Не , аз по принцип съм ок щом гадаеш по снимка от видео. За числата от тото от лека нощ деца ли се информираш?

Не , аз по принцип съм ок щом гадаеш по снимка от видео. За числата от тото от лека нощ деца ли се информираш?
Значи ще може да покажеш друга снимка (кадър) от същото видео, където самолета е ударен и свален. Пробвай се с гадаенето. Все още никой тук не е станал врачка

току-що, maxthon написа:

Значи ще може да покажеш друга снимка (кадър) от същото видео, където самолета е ударен и свален. Пробвай се с гадаенето. Все още никой тук не е станал врачка

Дават го в момента по мръсния канал - пряко

Дават го в момента по мръсния канал - пряко
Ясно... Няма кадър, а има смешка....

преди 2 минути, maxthon написа:

Ясно... Няма кадър, а има смешка....

Не забравяй - и дезинформация нямам а ти си "Алергичен съм към дезинформация." . Това ще си го букмаркна че е много добро и ще ти го припомням на всяка дезинформация дето си я снесъл тук.

Не забравяй - и дезинформация нямам а ти си "Алергичен съм към дезинформация." . Това ще си го букмаркна че е много добро и ще ти го припомням на всяка дезинформация дето си я снесъл тук.
С напомняне, че освен посочването и ще трябва и да се аргументираш защо е такава. Обикновено аргументацията ти е в дългосрочен отпуск. Тази вечер също с показването защо има свален самолет Си 25. Или по-скоро с не показването. Някой път може и да се надскочиш. Успех.

току-що, maxthon написа:

С напомняне, че освен посочването и ще трябва и да се аргументираш защо е такава. Обикновено аргументацията ти е в дългосрочен отпуск. Тази вечер също с показването защо има свален самолет Си 25. Или по-скоро с не показването. Някой път може и да се надскочиш. Успех.

Знам - аз виновен за всичко което си казал до тук. Не е нужно да ми го казваш  - целия ти репортоар ми я ясен, но както казах освен да подсмърчаш отчаяно в някой ъгъл нямаш много опции. Хайде отивай сега да се къпеш че мина една седмица и са пуснали газта, а може скоро да я спрат.

Знам - аз виновен за всичко което си казал до тук. Не е нужно да ми го казваш  - целия ти репортоар ми я ясен, но както казах освен да подсмърчаш отчаяно в някой ъгъл нямаш много опции. Хайде отивай сега да се къпеш че мина една седмица и са пуснали газта, а може скоро да я спрат.
Ще си виновен докато не се аргументираш. Имаш ли аргументация в полза това дали е свален самолета или не? На мен ми прилича да нямаш. Както винаги....

току-що, maxthon написа:

Ще си виновен докато не се аргументираш. Имаш ли аргументация в полза това дали е свален самолета или не? На мен ми прилича да нямаш. Както винаги....

В нета има достатъчно информация - намери си я

В нета има достатъчно информация - намери си я
Ясно.... Няма информация. Тоест има, но за свален Су25 не. Залягай, че да събереш нова аргументация....

преди 1 минута, maxthon написа:

Ясно.... Няма информация.

Няма интернет ...

И китайските части свършиха още миналата година, и дрончетата...

Нищо не става от тях - късна емисия

преди 7 часа, maxthon написа:

Аз му отговарям че съм съгласен, той за някакви насекоми. Какъв ти е проблема?

Косето

Бачка яко - не спи - търси перемога. Обаче нямаааааа.

Една нафта пролет не прави.

И така - чичо Репке ги е намазал с катран, сега остава някой да драсне клечката - подозирам след изборите в неделя

Айде косенце - дай дрони и големи победи - нямало - еееее ще мине пък утре пак

Дрони, колони, ала бала дрън дрън, ама накрая - вой

IMG_20240829_080218_916.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.