Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Абе Косьо

Абе кратунко жълто зелена 

https://t.me/anna_news/70228

Ето това става - и само може да мрънкате и да лапате ... моркова

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 29.08.2022 г. в 17:58, Banesc написа:

не е факт а е фейк

ако мине на кораби ....  тежко и горко на европа 90 % ще фалират а останалите  10 % ще бъдат ограбени от останалите  90 %

ще има цветни революции в европа

няма как да стане още  от сега ти казвам

хората нямат мотивация да се бият

нито руснаци нито  украинци

а украинците са  10 пъти по- малко като цифра и  даже имат недостиг на храна

а бельото още преди няколко месеца им се усмърдя  в  мариупол азовстал

Не се издържа вече тоя фалит- пуснете газа не от кораби!

преди 27 минути, kosyo написа:

2 години без ВВС тъжно е някак

Косе, не се хаби да тичаш подире ми. Краят се виждаше от началото какъв ще е, нищо че още не е дошъл. Ти още ли си с розовките очилца?!

Взимай пример от Реджо - появявай се веднъж в месеца да изревеш "Киев за 3 дня" и не си губи времето с обречена кауза...

Косе

Не се издържаш - не разбра ли че зрадата е тежка и колкото да постиш ефекта е 0

Имате паднал ф16 кратуно,  превзет град, отстъпление на целия фронт и тъпчене в Курска област, където ви избиват като еленчета в гората

ПП

Още малко и ще те наругая както си трябва 

Невероятен галош си - за нищо не ставаш - дори за обикновен трол

на 29.08.2022 г. в 18:07, Banesc написа:

за пандемията може да е лъжел

но не нарочно а защото математиката е точна наука а в урвенията имаше много неизвестни

вирос има ли няма ли

НО

за военната операция не лъже

Русия бавно и спокойно и сигурно обкръжава киев 

Обаче тия казаци дето са най-слабото звено в целия план не се справиха добре и се наложи да заобикалят и да ходят да им помагат. А някои дори бяха влезели вече в Киев. Ама уж братски народ и бегом обратно да им спасяват задниците. И тия за благодарност си стоят на сигурно място и се орентират в обстановката вече 2 години , лапайки консерви от БРИКС. Неспасяеми са просто, вместо да хванат влака да събират рентгени в Сибир още не могат да се орентират... какво да кажа повече

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Косе, не се хаби да тичаш подире ми. Краят се виждаше от началото какъв ще е, нищо че още не е дошъл. Ти още ли си с розовките очилца?!

Добре де не може ли да направя поне помен за 2 години без ВВС. Не разбирам на тебе какво ти пречи това? и да имаш някаков видео на математика дето си казал да го гледам и аз го гледам и не разбирам нищо от него. Малко след това за 0 самолети е. Ако искаш го изгледай да се посмеем заедно , че не разбирам защо си казал че трябва да се гледа..

на 29.08.2022 г. в 20:31, maxthon написа:

Нали и може да печатат докато инфлацията стигне три или четирицифрено число.... И тогава пак Путин ще им е виновен?

$$$ или $$$$.

Мирясай кратуно.

Научи се да губиш - макар че за отрепка като теб това е невъзможно

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

Имате паднал ф16

Че сега се чудят от кой кладенец вода да докарат за да има качествено обяснение. Последно и Пейтриът е свалил самолета.

П.С. Някой си е плюл на петите в Карловка.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Като паднал ф16

Малко е неловко това,като се има предвид, че Украйна загуби един от самолетите за над 30 милиона долара толкова бързо, след първия дългоочакван трансфер.

Това може да се окаже много неудобно, като се има предвид колко публично програмата беше рекламирана като „променяща играта“ от правителството на Зеленски.

Все пак тоя самолет наистина е прихванал ракета,само не разбрах къде го е нацелила,явно в кабината щом и пилота е станал истински призрак на Киев!

на 29.08.2022 г. в 21:54, maxthon написа:

Е последния месец като не сме си платили (превода не е изпълнен) какво според теб сме направили? След като виждаш какво става в Унгария може да ни запознаеш какво се случва там като цени на регулиран пазар (ако го има) и цени на борса (там няма да има реално кой знае каква разлика спрямо останалите борси в европа).

Унгария как е тия дни ми се мерна нещо по новините ама не му обърнах внимание.

на 29.08.2022 г. в 23:04, M.Николов написа:

Рекордно поскъпване на тока в Европа

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли да свършат работа поне за 5 ст.?

Благодаря че попита - перфектно ми е .

на 29.08.2022 г. в 23:11, Гост написа:

И е само началото. Както се казва, сега ще види европа а и ние разбира се, понеже сме гяволи - "Кон боб яде ли?"

Това гения Велев ли е бил. Тъкмо се зачудих къде е тоя кон (онзи дето яде боб)

на 29.08.2022 г. в 23:12, maxthon написа:

Не пречи и да върнеш услугата. Има доста добри методи за стопляне. Масаж, бой... Ама като се има в предвид пола май е по-добре да се премине директно към втория метод.

Аз ти предлагам и къпане 1 седмично. Тук все още обсъждате студа през зимата. Аз още страдам за хамстера дето отиде за супа и обмислям да си взема рибки. така и ми остана аквариум свободен а и съм чувал е полезно яденето веднъж седмично на риба

на 29.08.2022 г. в 23:12, Sliderum2 написа:

Навремето в една далечна галактика. Един местен гущер на планетата Хот, послужи с топлите си вътрешности да бъде сгрят премръзналият люк скайуокър.

Не бях се сетил за тоя вариант за топлене. Намира ли се гущер?

Стига си се лензил Косьо

Днеска имате тотална зрада.

Млъкни и изчезни до утре.

преди 10 минути, kosyo написа:

Тъкмо се зачудих къде е тоя кон (онзи дето яде боб)

Кое не е вярно? Европата/кон/ сочна тревица или боб яде от 2г. насам?

току-що, Joss Bomon написа:

Кое не е вярно? Европата/кон/ сочна тревица или боб яде от 2г. насам?

както казах страдам за хамстера дето го ядох или май страдам за загубата на газпром.. Няма значение - важното е че страдам. Но най вече за тия глупости дето сте изписали .. Знам че аз съм виновен че ви ги припомням но ми причиняват голямо страдание. Човек умирам от кеф направо да ви цитирам полюциите

Млъкни бе селски тъпанар

С огромен кеф днеска разбрах че ви дават 2 седмици.

И след това - кинти няма да има

преди 3 минути, kosyo написа:

Човек умирам от кеф направо да ви цитирам

Човек, помисли дали ти ще се смееш последен или ще си поредния затрил си профила...

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Млъкни бе селски тъпанар

С огромен кеф днеска разбрах че ви дават 2 седмици.

И след това - кинти няма да има

Кинти няма от май тая година - така каза и в началото на месец май, но това е казано преди 20.07 , а преди това дето си го казал не важи. Много объркащо стана с твойте изказвания. Сигурно има защо..

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Човек, помисли дали ти ще се смееш последен или ще си поредния затрил си профила...

:)  Ужас просто, малко е човек да ви се подиграва . Но си признавам прави ми огромен кеф

преди 4 минути, kosyo написа:

както казах страдам за хамстера дето го ядох или май страдам за загубата на газпром.. Няма значение - важното е че страдам. Но най вече за тия глупости дето сте изписали .. Знам че аз съм виновен че ви ги припомням но ми причиняват голямо страдание. Човек умирам от кеф направо да ви цитирам полюциите

И кое точно в цитата, който си цитирал е глупост?

преди 21 минути, kosyo написа:
на 29.08.2022 г. в 23:04, M.Николов написа:

Рекордно поскъпване на тока в Европа

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли да свършат работа поне за 5 ст.?

Благодаря че попита - перфектно ми е .

Много ми е интересно.

Или от толкова бой, който отнесе през последните дни от Киро, не знаеш на кои хора си?

😄

Нека руснаците изпълнят плана в Покровск

И ще видиш как перемога минава през крив макарон

преди 1 минута, M.Николов написа:

И кое точно в цитата, който си цитирал е глупост?

Много ми е интересно.

Или от толкова бой, който отнесе през последните дни от Киро, не знаеш на кои хора си?

😄

Поздрав

Текста е важен.

преди 15 минути, kosyo написа:

Унгария как е тия дни ми се мерна нещо по новините ама не му обърнах внимание.

Да беше обърнал внимание. Щеше да прочетеш (зависи какво четеш/гледаш), че крайните клиенти плащат около 45лв. за мегаватчас обърнато в наши пари като цената включва ддс. При нас нещата стават над 100лв. за мегаватчас когато добавим и ддс. При все, че тук е 20%, а там е 27%.  Говорим за крайни цени за битови потребители.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.