Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Да беше обърнал внимание. Щеше да прочетеш (зависи какво четеш/гледаш), че крайните клиенти плащат около 45лв. за мегаватчас обърнато в наши пари като цената включва ддс. При нас нещата стават над 100лв. за мегаватчас когато добавим и ддс. При все, че тук е 20%, а там е 27%.  Говорим за крайни цени за битови потребители.

Знам, знам . аз съм виновен за всичко дето си писал, което само ме забавлява де. Още умирам от студ и се къпя по веднъж на седмица. И не искам да си спомням за Гошо..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косьо, не се занимавай с тези психопати. 

преди 1 минута, Nikita' написа:

Я виж колко е забавно и сами се усещат че малко са си фантазирали. Е добре е да им се припомнят някои работи . Не е ли така?

Още страдам за Гошо аз и ми е студено без руZкия газ - най-чистия газ на света дето е неповторим.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Косьо, явно не е пазарувал в последните 2 години.

Явно си няма и на идея, че някои стоки поскъпнаха двойно от септември 2022г.

Намира ли те хамстер в повече и рецепти за хамстер? По евтино да ми излезе ако може

преди 4 минути, kosyo написа:

Знам, знам .

Е като знаеш пък да беше обърнал внимание какво си видял/прочел. Пък да го беше пуснал и тук без да си проверил цени на природен газ в Унгария и да ги сравниш с тези тук. В крайна сметка нито пусна информацията за Унгария, нито си направи труда да провериш цени.

преди 7 минути, Nikita' написа:

Това си е класическа обида, смятам, че трябва да си понесеш наказанието.

Но за теб едва ли ще е проблем, ще си направиш ъмнайсти профил.

преди 4 минути, kosyo написа:

Намира ли те хамстер в повече и рецепти за хамстер? По евтино да ми излезе ако може

Морско свинче няма ли да свърши работа?

Даже са по-едри.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е като знаеш пък да беше обърнал внимание какво си видял/прочел. Пък да го беше пуснал и тук без да си проверил цени на природен газ в Унгария и да ги сравниш с тези тук. В крайна сметка нито пусна информацията за Унгария, нито си направи труда да провериш цени.

Просто попитах още ли е за пример Унгария. Толкова ли не можеш да кажеш да/не? Сега знам че тия неща не са приятни от преди 2 години но въпроса е лесен. Виж обаче как лесно палиш като те жегна,а? А не ми обръщаше внимание напоследък. Ще ми станеш ли пак едно истиснко бъди?

току-що, kosyo написа:

Я виж колко е забавно и сами се усещат че малко са си фантазирали. Е добре е да им се припомнят някои работи . Не е ли така?

Още страдам за Гошо аз и ми е студено без руZкия газ - най-чистия газ на света дето е неповторим.

Не си заслужава тук при тези ....  

a yellow smiley face with big eyes and a pink tongue sticking out on a white background .

Косе

Евронюс съобщи че едва ли ще бъде съгласуван 15 пакет санкции на ЕС срещу РФ

Днеска направо ви разбиха - айде скачкай - хоп троп

Никитка 

Ако ти, добър ден и Косьо напуснете темата ще настане спокойна дискусия без странни елементи

Просто попитах още ли е за пример Унгария. Толкова ли не можеш да кажеш да/не? Сега знам че тия неща не са приятни от преди 2 години но въпроса е лесен. Виж обаче как лесно палиш като те жегна,а? А не ми обръщаше внимание напоследък. Ще ми станеш ли пак едно истиснко бъди?
Излишен въпрос. И след две години нещата няма да се променят стига да се запазят доставчиците и на двете места. А като гледам това няма изгледи да се промени.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Излишен въпрос. И след две години нещата няма да се променят стига да се запазят доставчиците и на двете места. А като гледам това няма изгледи да се промени.

Последно за пример или не е за пример? Въпроса е точно на място - ненапразно ти го припомням това изказване. Както и другите де

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Ако ти, добър ден и Косьо напуснете темата ще настане спокойна дискусия без странни елементи

На мен Косьо не ми пречи, смешен ми е само когато вземе много да дуе перки.😄

Иначе дава и полезна информация.

Последно за пример или не е за пример? Въпроса е точно на място - ненапразно ти го припомням това изказване. Както и другите де
Съобщих ти цените. Тези в Унгария можеш да ги провериш дали са такива. Проверяваш и си правиш извода пример ли е или не това да има двойно по-ниски крайни цени в Унгария.

Например ?

Примерно

колко буханки да ударени от fpv дрони от началото на позиционните боеве.

Изключително полезно и важно

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Например ?

Примерно

колко буханки да ударени от fpv дрони от началото на позиционните боеве.

Изключително полезно и важно

Примерно колко пъти взе Суджа, кога свършиха парите( последно беше май месец), кога свърпиха дрончетата (миналата година), кога свършиха частите за тях( миналата година), кой е външен министър( не е Кулеба), Мадяр кога умря(юни или юли) , след това си загуби окото (не знам как става но ти знаеш - аз не смея да питам). Все работи дето ги забравяш и трябва да ти се припомнят

Косе

Може да повтаряш тая простотия една година

Това обаче няма да промени реалното положение.

И вервай ми - утре ще стане по лошо за тезата която напъваш

преди 53 минути, M.Николов написа:

Моля, не му се смейте толкова много на Косьо.

Приема го много навътре.

И преди съм казвал, че дори утре пан Зельо да подпише пълна безусловна капитулация, наш'то Косе поне още половин година след това ще продължи да бълнува "перемоги" с дрони.

Много е зомбиран, горкият, цялата война ще я изкара в някаква алтернативна реалност. 

преди 4 минути, Flashback написа:

И преди съм казвал, че дори утре пан Зельо да подпише пълна безусловна капитулация, наш'то Косе поне още половин година след това ще продължи да бълнува "перемоги" с дрони.

Много е зомбиран, горкият, цялата война ще я изкара в някаква алтернативна реалност. 

Аз пък на вас ви се чудя. Втора зима мина и ничего! Европа ще умре от студ, българските пенсионери без руска газ и т.н. и т.н. То не бяха хвалби, дитирамби, е, с'а ще видите руската военна мощ. Кой казваше, че до Лисабон ще стигнат? Ще си признае ли?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.