Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 40 минути, parmobil написа:

Аз пък на вас ви се чудя. Втора зима мина и ничего! 

Е, как "ничего"?

Русия освободи половин Новорусия, колкото е територията на България. 

Но явно за теб това е малко, може би ще се "успокоиш", когато руснаците си вземат и другата половина.

Пан Зельо точно вчера се жалваше, че УкроРайх е загубил 27% от територията си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 часа, kosyo написа:

Аз ти предлагам и къпане 1 седмично

Това може и да е нормално за западнала есср, щото нали. А да и от домашни щурци ли кво беше там брашно от да ядат и бутчета от скакал"е.ц и филе от хлебарки.

преди 5 часа, parmobil написа:

Кой казваше, че до Лисабон ще стигнат?

Генерал Мили.

Аз ви казах, нашата вата е толкова проста, че украинците като боядисат Червения площад синьо и жълто, те ще продължават да си мислят, че Русия побеждава и ще викат "Хайл Путлер"

„Путин разбра всичко“: Западът направи неочаквано изявление за Русия
Руският президент Владимир Путин добре осъзнава, че САЩ едва ли ще могат да повлияят сериозно на хода на военните действия, тъй като са изчерпали ресурсите си, свързани с предоставянето на военна помощ, каза американският политолог Джон Миършаймър в интервю за Judging
https://rusvesna.su/news/1724841987 

Украинският фронт в Донбас се срина, - офицер от Азов
Според Пономаренко украинските въоръжени сили не могат да спрат настъплението на руските войски. Той говори и за лошата ситуация с дисциплината в украинската армия. 
https://rusvesna.su/news/1724950816 

F-16 в Украйна е бил свален от ракета за противовъздушна отбрана Patriot, съобщи Радата
https://rusvesna.su/news/1724957486 
yumor_smeh_starushka_babka.jpg

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз ви казах

Все не отговаряш каквото те питат.  Я кажи,  какво ще правят бригадите от ВСУ в Курск - как ще се защитават от атаки с ракети, бомби, авиация, артилерия и дрони?   Там нямат съоръжения, подземия, минни полета  и дори окопи.   На открито са на прицел.   Унищожават ги и там вече над 7000 са елиминирани. Пристигали и още от Украйна -по нареждане на Зельо.   Били пленили 600 руски войници.   При положение, че от руските военни спътници се вижда всичко като на длан...  Умно ли е това?

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Важното е ПВО-то да е живо и здраво че нощес пак е имало работа..

https://x.com/lost_warinua/status/1829260183966798110

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Това може и да е нормално за западнала есср, щото нали. А да и от домашни щурци ли кво беше там брашно от да ядат и бутчета от скакал"е.ц и филе от хлебарки.

Ужас, обаче ако руZнаците го ядат няма проблем нали?  И аз не напразно бъзикам бъдито за едноседмичното къпане. Той го разнасяше тук това. Но не роптае за това. Явно още е на него.

20230823_092822.thumb.jpg.e515eb3f57a3b1f5d55ee98c1691849e.jpg

Затваряй човката кратун

През ноща 

Свален миг-29 опитал се да хвърля планираща бомба, този е 3 или 4 .

Поляците им казаха че са до тук. Нямат повече да им дадат.

Ланцет праска 486-ти украински БТР

https://t.me/RtrDonetsk/26726

На Донецкия фронт руснаците са в центъра на Селидово.

Как е перемогата тая сутрин ?

И накрая с огромен кеф - резервоарите на Суми леко се запалили

ПП

Как е - ще се гъбаркаме ли ?

Колко статии искаш за дронското ембарго :)

Споменават някакви китайски части - представяш ли си - не се правели в Лвов !

IMG_20240830_082712_275.jpg

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Казах ти престани.

Малко шахеди върлували тая нощ

https://t.me/bbcrussian/69692

Има други форуми където да заработваш - изчезни

Добре де, нервя  ви и лесно можете да ме блокирате . А никой не го прави. И за махането -като видя видеото от април месец 2023 дето ме навира където ми е мястото ще се махна. Но на тебе ти харесва да ме четеш и не го показваш,а? Това е щото си голям експертка по краварска политика сигурно и искаш да научиш повече за нея..

Изчезни нещастник

Функцията ти приключи

Идеята е отпадък като теб който насажда антихуманни идеи да бъдат натикан миша дупка.

Впрочем цензора ще замине за фронта и хранилката ти ще пресъхне.

Идейните нацисти са призовани под знамената.

IMG_20240830_085331_990.jpg

Родата в Суджа вече избрала страна

Още един от заместниците на Шойгу заловен за корупция в особено големи размери.

https://lenta.ru/news/2024/08/30/arestovannyy-general-popov-budet-soderzhatsya-v-sizo-otdelno-ot-retsidivistov/

Много корумпират тия украинци , брей..... ц-ц-ц-ц-ц.

Ще го държат отделно че тия тежките рецидиви в последно време взеха да се освобождат сами и после ги намират с вързани ръце на земята. Не че е лошо де

Филипов, блогерите в момента тиражират тъпотии.

Косе

Направи си тема "Тъпите орки или вати" и върлувай там.

Проблема е че долнопробната пропаганда която дъни яко от 5 години и не се променя предизвиква в БГ само смях.

Та варианта който ти предлагам е чудесен. Ако заработваш ще маркираш дейност а разни ученичета ще пишат "слава слава" и всичко ще е ОК

ПП

И приятелче - родата е в кв. Люлин, София от доста време. В Суджа са някакви далечни бравчеди. 

преди 13 минути, nikolov2020 написа:

Филипов, блогерите в момента тиражират тъпотии.

Косе

Направи си тема "Тъпите орки или вати" и върлувай там.

Проблема е че долнопробната пропаганда която дъни яко от 5 години и не се променя предизвиква в БГ само смях.

Та варианта който ти предлагам е чудесен. Ако заработваш ще маркираш дейност а разни ученичета ще пишат "слава слава" и всичко ще е ОК

ПП

И приятелче - родата е в кв. Люлин, София от доста време. В Суджа са някакви далечни бравчеди. 

В точно в правилната тема съм значи.

Тия от Суджа са големи мизерници- седмици един протест бе могат да спретнат... Явно им харесва положението. Я се откажи от тях че току ги видим по гей парадите скоро.

За пропагандата съм на 110% съгласен с тебе. Виж снощи колко човека скочиха като ужилени като им припомних какво са писали преди 2 години. За тая вечер имаш ли готовност да ги организираш че обичам публиката? Вече съм набелязал интересни моменти в изказванията.

GWNj2CRWsAAriTt?format=jpg&name=medium

Син Дзъ!

Има данни че украинците с ракета са си свалили самолета F 16 :D

Това казва Маряна Безугла от партията "Слуга на народа"

https://fakti.bg/world/908444-smushtavashta-versia-ukraina-sama-e-svalila-iztrebitela-si-f-16

Aauuxx

Искат да съдят соросоидката Безуглая че извадила тая версия :)

Оптимисти ...

ПП

Косе не се напъвай. Ще се сецнеш и ще обясняваш колко си велик .

преди 5 минути, AAUUXX написа:

украинците с ракета са си свалили самолета F 16

Баси тъпите ракети, тиражират патриот. Тия нямат ли си система свой - чужой или както е там по пиндоски?

На предадените е свалена

Няма да дадат в Украйна натовскита система свой-чужд. Не са луди.

Репке е ошашавен от такава простотия. 

Кааааккк - украинците са най-хитрата нация...

IMG_20240830_110611_678.jpg

Ръководителят на дипломацията на Европейския съюз (ЕС) Жозеп Борел заяви, че никой в ЕС не иска да бъде в състояние на война с Русия, но каза, че Украйна трябва да получи възможност да удари руска територия с европейски оръжия.

https://www.vesti.ru/article/4118694

преди 2 часа, nikolov2020 написа:

Изчезни нещастник

Функцията ти приключи

Идеята е отпадък като теб който насажда антихуманни идеи да бъдат натикан миша дупка.

То се вижда кои искат ядрени удари по Киев, Одеса и после говориш за антихуманни идеи. Къде Косьо е насаждал антихуманни идеи, като се разграничим от това, че орките нямат нищо общо с хората?

По-големи гниди и глисти от русоробчетата няма. 

Приятелче (Добър ден ли си Никита ли)

Я погледни къде в мойте постове съм казал че ще има ядрено нападение.

Имам предвид масиран удар по гражданската инфраструктура - магистрали, бензиностанции, газова мрежа, хранителни дистрибутори.

Тоест да се повтори сръбската война от 1999. Но ще е по качествено защото руснаците традиционно имат баластични ракети.

Путин като политик с опит разумно се въздържа.

Но вчера треснаха Полтавската газово-помпеба станция :)

Намек един вид - продължавайте с нафтата пък ще видим :)

IMG_20240830_105908_929.jpg

Приятелче (Добър ден ли си Никита ли)

Я погледни къде в мойте постове съм казал че ще има ядрено нападение.

Имам предвид масиран удар по гражданската инфраструктура - магистрали, бензиностанции, газова мрежа, хранителни дистрибутори.

Тоест да се повтори сръбската война от 1999. Но ще е по качествено защото руснаците традиционно имат баластични ракети.

Путин като политик с опит разумно се въздържа.

Но вчера треснаха Полтавската газово-помпеба станция :)

Намек един вид - продължавайте с нафтата пък ще видим :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.