Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

И да, ЕС и най вече Германия ме изкефи как се преструктурира . Прагматично и бързо . От най голям консуматор и зависима от рашистка газ , най бързо си преориентираха икономиката и сега са най малко зависими с най добра диверсификация.

И рецесия в Германия. Конкурентоспособност в коша за боклук. Сега чакаме тази седмица какво ще се случи в компанията на Народния автомобил. Няма да е добре при всички случаи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Че ти да не започна да отричаш, че войната е Матушката ти срещу НАТО? 

Никога не съм отричал, че това е прокси война между НАТО и Русия.

В ролята на глупавото прокси е Бандеристан.

Животът на хохлите няма никакво значение за НАТО, те са просто евтин разходен материал за постигане на геополитическите цели на САЩ!

току-що, Flashback написа:

Животът на хохлите няма никакво значение за НАТО, те са просто евтин разходен материал за постигане на геополитическите цели на САЩ!

Е тогава, за какво ме питаш?

преди 9 минути, Flashback написа:

С тези пожелателни мисли хептен го подкарахте през просото!

И как по-точно Матушката вече е загубила?! 

Защо тогава продължаваме да въоръжаваме и финансираме Бандеристан, а отчаяният пан Зельо тепърва ще представя "план" за мир на сенилния Байдън?!

преди 1 час, miro20 написа:

Ти не се причислявай към ЕС. Фабриката ви за тролове в Петербург  не е в ЕС.

18 май 2022г. е хубава дата. Обявен е един план от ЕК (ЕС) за отказ от фосилни горива от Русия. Така, че проверявай фактите преди да причисляваш някой наляво и надясно.

преди 4 минути, maxthon написа:

И рецесия в Германия. Конкурентоспособност в коша за боклук. Сега чакаме тази седмица какво ще се случи в компанията на Народния автомобил. Няма да е добре при всички случаи.

А аз чакам ли чакам да ни обясниш как рублата стана от 40 на 80 евро за има няма пет години. Но ти "гордо" подминаваш.

току-що, parmobil написа:

А аз чакам ли чакам да ни обясниш как рублата стана от 40 на 80 евро за има няма пет години. Но ти "гордо" подминаваш.

Ако ще ме занимаваш с поредния ти whataboutism, имам само една дума за това . Подминавай.....

преди 8 минути, maxthon написа:

Кризата (ако може да се нарече такава) в Германия е резултат от доста причини, а не както ви се иска да е резултаг от цената на ресурсите. Проблемите в държави като Германия винаги са комплексни.

преди 9 минути, Flashback написа:

затова ли швеция този път не даде ПВО системи а нападателна артилерия

току-що, BANKATA написа:

Кризата (ако може да се нарече такава) в Германия е резултат от доста причини, а не както ви се иска да е резултаг от цената на ресурсите. Проблемите в държави като Германия винаги са комплексни.

Продължавай.... Дефинирай "доста причини". Под формата на това да ги изброиш.

току-що, maxthon написа:

Ако ще ме занимаваш с поредния ти whataboutism, имам само една дума за това . Подминавай.....

Ти само твърдиш, че Западна Европа е погинала, а пропускаш двойното поскъпване на рублата за пет години. Ама много едностранчиво представяш фактите. Къде видя whataboutism?

преди 2 минути, parmobil написа:

Ти само твърдиш, че Западна Европа е погинала, а пропускаш двойното поскъпване на рублата за пет години. Ама много едностранчиво представяш фактите. Къде видя whataboutism?

Говорим за Европейски съюз, Германия в часност и питаш къде е whataboutism-a като сменяш темата с нещо друго? Няма значение в случая какво е. Без значение какво друго посочваш си е чиста проба whataboutism. И съответно за последен път ти казвам - Подминавай. Вече има (уж) кой да клъвне и да говори по темата.

преди 7 минути, maxthon написа:

Продължавай.... Дефинирай "доста причини". Под формата на това да ги изброиш.

Как пък все на теб трябва да ти се пояснява буква по буква. Или "колегите" ти са тъпи или ти.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Положението там малко е - не е риба, но е цаца. Лукойл няма и да отговори на запитването поради проста причина. Нямат нищо общо с това.

преди 4 минути, M.Николов написа:

а защо липсва линк към унгарския източник

преди 3 минути, maxthon написа:

Говорим за Европейски съюз, Германия в часност и питаш къде е whataboutism-a като сменяш темата с нещо друго? Няма значение в случая какво е. Без значение какво друго посочваш си е чиста проба whataboutism. И съответно за последен път ти казвам - Подминавай. Вече има (уж) кой да клъвне и да говори по темата.

Говорим за икономики, нали така? И както предричаш крах на германската, аз те питам защо руската се обезцени двойно за пет години. Питах те и преди време, но пак го отклони, без оправдания с whataboutism.

Ти и Тошев обичате да водите такъв "диалог". 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Как пък все на теб трябва да ти се пояснява буква по буква. Или "колегите" ти са тъпи или ти.

Много бързо ти свърши аргументацията и обърна на лична нападка. Затова и най-любезно те подканих да продължиш. Само това ще е начина да се види кой е тъп. Колегите, аз, ти, всичко е възможно. Дори и г-н Драги написал този интересен доклад и как енергийните ресурси и повишението на цените на суровини води до това да има рецесия в Германия.

преди 21 минути, parmobil написа:

Говорим за икономики, нали така?

Говорим за Европейски съюз и Германия в часност.

преди 21 минути, parmobil написа:

И както предричаш крах на германската, аз те питам защо руската се обезцени двойно за пет години.

Не думай..... Ако ще говорим за икономики като цяло и къде и  какво се е обезценило май покупателната способност отразява най-добре стойност на валутата. Ето затова ти спестявам и следващите глупости, които ще напишеш защото няма да имаш аргументация и просто подминавай.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.