Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Утре ще има мъст Косе 

Ще видим останали ли са Искандери в тая Русия :)

ПП

Безумен смешко си кратунко

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, BANKATA написа:

По цвета на кафявото което изпуснахте днес.

Ти розовко ли пусна? Това е хубава и полезна биологична нужда. Който не желае да я задоволи може да си го държи в себе си. Пий повече вода за да няма такива изпълнения. Разбира се в крайна сметка реши да отговаряш вместо друг с не по-малко чувство, че го правиш по тъп начин.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ти розовко ли пусна? Това е хубава и полезна биологична нужда. Който не желае да я задоволи може да си го държи в себе си. Пий повече вода за да няма такива изпълнения. Разбира се в крайна сметка реши да отговаряш вместо друг с не по-малко чувство, че го правиш по тъп начин.

Бъди. Днес пак ти си тъпото парче.

на 18.09.2023 г. в 15:39, Moriati написа:

%C2%AB%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%

Аз ли съм кьорав, или там на подводницата парапети отвънка не се виждат, както са показани на фотошопнатите косичкини босичкини фейкомети ;)  :wub:

Явно са прерисували от стари подводници :newspaper:... ех, мдааам.... живот ли е да го опишеш фейкометски ...

F6TdVdyWEAAB_OO?format=jpg&name=medium

Надявам се че си отговорил на въпроса, ама за всеки случай - не е лошо един профилактичен преглед :)

на 18.09.2023 г. в 15:57, Moriati написа:

Хехе, шляели се, и какви и колко бе момич, хахаха...

Пак ли перемогата за уж двата , повтарям като за малоумни 2-та, зърновоза , дето УЖ, успели да минат ползвайки прибрежията на Бг и Румъния :D 

Ех косичкин, опят перемоги....

А за мъдяр не безпокойся, или е гушнал букета, или се крие както обикновенно в тила страхливо , понеже са му свършили дроновете с които иначе се прави на голям герой бандеровски  :ph34r:

Мда и за другото си прав но за Мадяр вече го приемам лично. Не стига че Кирето го убиз след това с едно око го остави, и сега пак няма дрончета. Нечовешко е това с китайското ембарго.

преди 30 минути, nikolov2020 написа:

Плякай Косе - ама сме 2024 :)

Привет от Донецк :)

Първото което ще проверя утре е - има ли перемога :)

Вагнер там ли са отишли? Да ти покажа ли как били свърши парите за Украйна уж преди 1 година и или да ти го спестя?

преди 3 часа, parmobil написа:

Аз чакам да ми обясните имаше ли съветски бази по света, защото от това почна приказката, нали така?

Още тогава ти казах че бази е имало, но поради фактът че ти намеси карибската криза ми беше станало интересно как ще я интерпретира човек, който счита руснаците за лошите във филма... и ти взе че млъкна. И си спомням че беше пропуснал да ми отговориш дали виждаш прилики м/ду сегашното желание на карварите да се разполагат все по-близо до Русия, и причината поради която тогава бяха готови да започнат война, но майната му, ясно е че на тези въпроси не ти се отговаря :getout:

Путин е подписал споразумение за всеобщо военно сътрудничество с Иран :)

Еврейте хич няма да са доволни .

преди 1 час, Flashback написа:

Руснаците всекидневно гърмят складове за боеприпаси на укропите, тогава мълчите като пукали.

Това е ежедневие и се е превърнало в нещо толкова естествено, че е като въздуха който дишат, демек вече не му обръщат внимание :getout:

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Още тогава ти казах че бази е имало, но поради фактът че ти намеси карибската криза ми беше станало интересно как ще я интерпретира човек, който счита руснаците за лошите във филма... и ти взе че млъкна. И си спомням че беше пропуснал да ми отговориш дали виждаш прилики м/ду сегашното желание на карварите да се разполагат все по-близо до Русия, и причината поради която тогава бяха готови да започнат война, но майната му, ясно е че на тези въпроси не ти се отговаря :getout:

Не, но поусука се, а се хвана за карибската криза!

Щатите разполагат ракети в Италия и Турция. В отговор, СеСеСЕРЕ разполага в Куба. Така коректно ли е?

Но ви чакам с отворено сърце ти и @_nib_ да признаете, че е имало навсякъде военни бази на СеСеСЕРЕ. Защото, подчертавам, оттам тръгна приказката, нали? Лошите американци разполагали, а руснаците си седяли кротко.

преди 2 часа, maxthon написа:

Питаме този, който говори за земетресение. Как така има такова, но не е отчетено от никой? А те самолетите вече не са и толкова, но какво пък да си решил да се заяждаш кой съм аз да те спирам? Лей се слово Тъпанч..... Опа това беше от друго място.....

Ти част от нея ли си след като е останало само това?

Велев, на ватенка ли ти приличам? :giggle1:

преди 1 час, attj написа:

Миро и той не е съгласен и никой не знае дали си търси украинка.  

Омразата на Мирчолина към руснаците не е свързана с Укарйна. Тя сигурно е свързана с някой дървосекач в Коми. Само не знам дали е защото въпросният здравеняк е искал да го оножда, или пък е защото не е искал да оножда  нашенската 120килограмова свиня. Може би е второто :speak:

Руски военни сеят СПИН в окупираните територии: Русия се страхува за репутацията си, не изследва хомосексуалния фактор

Броят на регистрираните случаи на ХИВ сред руските военни в последното тримесечие на 2023 г. е скочило с 20% в сравнение с данните преди войната. Пикът на заболяването е регистриран след мобилизацията. Това пише в научна статия на лекари от структурите на руското военно министерство, публикувано в "Военно-медицинский журнал", съобщи "Вёрстка".

Заразените

В статията се казва, че през 2023 г. абсолютното мнозинство от хора с диагноза ХИВ сред руските военни са тези, които са сключили договори с руската армия (99,8% от общия брой военнослужещи). Почти всички от тях да войници и матроси (93,5%), другите са както следва - офицери (4,4%), мичмани (1,8%) и курсанти (0,1%).

https://www.actualno.com/europe/ruski-voenni-sejat-spin-v-okupiranite-teritorii-rusija-se-strahuva-za-reputacijata-si-ne-izsledva-homoseksualnija-faktor-news_2302571.html

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Лошо, лошо, изгоряха ни паричките, дето им дадохме всичките...

то на фи;ю - днес паднаха 2 кристални топки - падат с скорост като шветчето да бяга при САЩ:)

преди 9 часа, Flashback написа:

Meчо Хубавеца да пропусне този коментар, предусещам, че ще вдигне кръвно.

"Financial Times" пише, че брюкселските марионетки са се съгласили да предоставят нови 40 милиарда евро от нашите данъци за издръжката на Бандеристан през следващата 2025 год. 

ЕС ще хвърли в укропската черна корумпирана дупка нови 40 млрд. евро, независимо от участието на САЩ (Чичо Сам не се е ангажирал с нищо за следващата година), след като планът на Г-7 за използване на замразени руски активи в помощ на Киев се провали.

Целта на новата европейска помощ е да се поддържа финансовата стабилност на Украйна, която според Киев и МВФ е изправена пред недостиг на средства в размер на 38 млрд. долара през 2025 г. 

Режимът в Киев разчита единствено на чуждестранната помощ, за да продължи жалкото си пропаднало съществуване. 

https://www.ft.com/content/0684416f-58c6-4c76-ae54-140d34e30f67

Не, не се притеснявай, няма да вдигна кръвно.

Държа да отбележа, че туй не е подарък, а заем. 

От няколко дни търся някой много богат и много глупав, може и държава да е. Искам да ми даде на заем 40 милиона евро безлихвен заем, а аз да му ги върна когато мога. Може и след 40 години...Все някога ще ги върна, обещавам. Ако не аз, то наследниците ми ще ги върнат парите. Няма да го (я) завлека....инфлацията ще го направи....

Размножаването върви по план! :giggle1:

Ватенките се размножават със ХИВ.

преди 3 минути, Nikita' написа:

Руски военни сеят СПИН в окупираните територии: Русия се страхува за репутацията си, не изследва хомосексуалния фактор

Броят на регистрираните случаи на ХИВ сред руските военни в последното тримесечие на 2023 г. е скочило с 20% в сравнение с данните преди войната. Пикът на заболяването е регистриран след мобилизацията. Това пише в научна статия на лекари от структурите на руското военно министерство, публикувано в "Военно-медицинский журнал", съобщи "Вёрстка".

Заразените

В статията се казва, че през 2023 г. абсолютното мнозинство от хора с диагноза ХИВ сред руските военни са тези, които са сключили договори с руската армия (99,8% от общия брой военнослужещи). Почти всички от тях да войници и матроси (93,5%), другите са както следва - офицери (4,4%), мичмани (1,8%) и курсанти (0,1%).

https://www.actualno.com/europe/ruski-voenni-sejat-spin-v-okupiranite-teritorii-rusija-se-strahuva-za-reputacijata-si-ne-izsledva-homoseksualnija-faktor-news_2302571.html

Не прави секс с руски военни. 

преди 59 минути, BANKATA написа:

Бъди. Днес пак ти си тъпото парче.

Благодаря, че се агументира и за това. А когато аргументите свършат или въобще ги няма....

преди 4 минути, Nikita' написа:

Размножаването върви по план! :giggle1:

Ватенките се размножават със ХИВ.

Смей се, смей се. Още три дня ви остана :)

преди 1 минута, parmobil написа:

Щатите разполагат ракети в Италия и Турция. В отговор, СеСеСЕРЕ разполага в Куба. Така коректно ли е?

Но ви чакам с отворено сърце ти и @_nib_ да признаете, че е имало навсякъде военни бази на СеСеСЕРЕ. Защото, подчертавам, оттам тръгна приказката, нали? Лошите американци разполагали, а руснаците си седяли кротко.

Ми не знам за какво сте спорели с въпросният, щото при мен е блокиран. Прочетох твой пост в който се споменаваше карибската криза и ми стана интересно. Това е.

Сега ми стана ясна и позицията ти: 

Краварите разполагат ядрени ракети на руската граница, руснаците в последствие правят абсолютно същото на 80км от Маями... и лоши излизат руснаците. Ми нямам повече въпроси

пп: Всъщност имам въпрос относно приликата със сегашните събития. Такава намери ли? Това на какво ти прилича: Карварите пак искат да разполагат ракети на руската граница (не вярваш че искат Укрия и Грузия в НАТО само за да ги защитават, нали?)... и някак си пак руснаците излезнаха лошите :)

пп2: още тогава съм ти отговорил за базите 

преди 18 минути, parmobil написа:

Но ви чакам с отворено сърце ти и @_nib_ да признаете, че е имало навсякъде военни бази на СеСеСЕРЕ

Е защо някой друг трябва да си признава? Няма ли да е по-добре да покажеш списък с тези бази? После ще решим какво да правим. Някой ще се смее, някой ще плаче.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.