Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, nikolov2020 написа:

Косе колко пъти :)

Да не е гръмнал втори път ?

Аха и тук епицентър

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, kosyo написа:

Вчера се пенеше нещо че да ти помогна :) жалък епицентър

Косе, този прозорец може да е паднал и от само себе си.

От снимката се вижда, че е бил само на пяна.

😄

току-що, M.Николов написа:

Косе, този прозорец може да е паднал и от само себе си.

От снимката се вижда, че е бил само на пяна.

😄

Аз оценявам единствено лентите за мухи. Особено лявата.

току-що, maxthon написа:

Само си осведомителна агенция за фалшиви новини. Това става само и единствено с киснене.

За пореден път ви пусна мухата и вие "ескалирахте", каквато всъщност е целта му. 

Колко време мислите че ще издържи тук, ако всички блокирате този олигофрен (и без това той не допринася с абсолютно нищо на темата) и никой не му обръща внимание?

преди 3 минути, kosyo написа:

Вчера се пенеше нещо че да ти помогна :) жалък епицентър

Хубав ракурс към старата част от складовете. Имало е количества извън погребите. Това ли е перемогата? Я точно да видим пак какво е имало. Дронове ирански, ракети севернокорейски, искандери.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Хубав ракурс към старата част от складовете. Имало е количества извън погребите. Това ли е перемогата? Я точно да видим пак какво е имало. Дронове ирански, ракети севернокорейски, искандери.....

Не бе то е нямало такова нещо. И земетресение не е регистрирано. Но се радвам че успя да намериш мястото че вчера беше заразен със съмнения. Намерили данните за земетресението или да не питам за тях вече. Не че нещо ама беше убеден че нямаше и такова нещо.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Макстъне 

и подводница, и дрони Форпост :)

Това как е , да чакам ли още ?

GX0Os9QXgAApTD0?format=jpg&name=medium

Онзи беше казал да си вземем пуканки и да чакаме. Не че нещо ама свърших вече пуканките и ...нищо. А да и бъдито беше го обещал това, ама той нещо се счупва в най-неподходящото време.

Косе стига дрънка глупости.

Ако имаш друг удар - пускай линкове

Ако имаш само дрони по коли - моля те пропусни

преди 5 минути, kosyo написа:

Не бе то е нямало такова нещо.

Къде съм казал това?

И земетресение не е регистрирано.

Имаш ли обяснение защо някой го е направил, а някой не? Тоест докато не предоставиш нещо обективно земетресение няма.

преди 7 минути, kosyo написа:

Намерили данните за земетресението или да не питам за тях вече. Не че нещо ама беше убеден че нямаше и такова нещо.

Въпроса е дали ти намерили ги? Обективни данни.

преди 10 минути, maxthon написа:

Къде съм казал това?

Имаш ли обяснение защо някой го е направил, а някой не? Тоест докато не предоставиш нещо обективно земетресение няма.

Въпроса е дали ти намерили ги? Обективни данни.

Искаш да кажеш че никога не си твърдял че не си казал че няма земетресение и в същото време казваш че го няма. Доста си отчаян ми се струва. Баса остава ли че и от това бягаш, а знаеш колко много го обичам аз тия работи.

Искаш да кажеш че никога не си твърдял че не си казал че няма земетресение и в същото време казваш че го няма.

Искам да кажа, че зададе два въпроса. Този, на който отговарям не е за земетресението.

преди 3 минути, maxthon написа:

Искам да кажа, че зададе два въпроса. Този, на който отговарям не е за земетресението.

Искам да ти посоча само къде си противоречиш в един и същ пост. Кое още не ти е ясно? Готов ли си за баса или още търсиш в нета данните за земетресението? Ако не ти се удава-свирни знаеш винаги съм готов да ти покажа "експертността" ти.

преди 4 минути, kosyo написа:

Искам да ти посоча само къде си противоречиш в един и същ пост.

Заповядай. Накрая пак ще има "Аз ли съм виновен, че не съм разбрал добре". Лек ден и приятно прекарване и днес в емулатора.

току-що, maxthon написа:

Заповядай. Накрая пак ще има "Аз ли съм виновен, че не съм разбрал добре".

За да се извиня трябва да се разберем защо си противоречиш сам в един пост . Знам че не струваш ама не се издавай толкова жестоко. Намери ли къде не си казал за земетресението и намери ли данните за него. Вече ти предложих помощ за 2-рото - кажи ако не се справяш.

преди 17 минути, kosyo написа:

За да се извиня трябва да се разберем защо си противоречиш сам в един пост .

И въпреки, че казах заповядай, все още разтагаш локуми. Пак да кажа заповядай и ме накарай да рабера. Как се очаква да го направиш след като сам не си го направил? Когато локума свърши се обади пак. Бъде по-настоятелен, че има вероятност и да не видя искрения опит да се аргументираш.

преди 3 минути, maxthon написа:

И въпреки, че казах заповядай, все още разтагаш локуми. Пак да кажа заповядай и ме накарай да рабера. Как се очаква да го направиш след като сам не си го направил? Когато локума свърши се обади пак. Бъде по-настоятелен, че има вероятност и да не видя искрения опит да се аргументираш.

Ами не ти си точно наясно има ли земетресение или не. Ако искаш сподели последното си решение по този въпрос.

Имало ли е земетресение или не. Виж колко лесен въпрос,а ? Ще  се справиш ли с отговора или нанагорно ще ти се види. Искаш ли да те питам всеки път докато намериш ти самия отговора? Мога го знаеш нали? Ще се престраши ли да отговориш. И да знам че съм лош към тебе , но ми харесва.

преди 5 минути, M.Николов написа:

И що ги ручахме жабетата?

Важното е британската разведка, че работи със всички сили. Сега има ново 20 за Курск. Да предизвикат нова вълна мобилизация, която да предизвика недоволство в обществото и така да падне другаря Путин.....

току-що, maxthon написа:

Важното е британската разведка, че работи със всички сили. Сега има ново 20 за Курск. Да предизвикат нова вълна мобилизация, която да предизвика недоволство в обществото и така да падне другаря Путин.....

Имало ли е земетресение или не според най-отчаяната тролка тук?

преди 2 минути, kosyo написа:

Ами не ти си точно наясно има ли земетресение или не.

И ето пак си виновен. Този пък ще ти го кажа аз. А локума още не е свършил. Лек ден и преди да свърши не се обаждай повече.

преди 1 минута, maxthon написа:

И ето пак си виновен. Този пък ще ти го кажа аз. А локума още не е свършил. Лек ден и преди да свърши не се обаждай повече.

Е не експерта не може на въпрос за първолак да отговори. Нали беше казал че няма, сега защо не искаш да го повториш. Сигурно е защото те е срам и си искал да не го казваш ,а? Хайде да те водя да пръскаме в лозето ,а? Знам че не сезона ама ти си ми под ръка вече.

преди 7 минути, kosyo написа:

Имало ли е земетресение или не според най-отчаяната тролка тук?

Може ли и от локумчето с шам фъстък? Дано не е свършило, че ще се наложи да се аргументираш без да задаваш глупави въпроси, на които вече е отговорено.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.