Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, ivottoshev написа:
преди 24 минути, miro20 написа:

Я пак ? Кои са извършителите за конкретно тези 60 деца ?

Тези които според твоите източници казват че обстрелите по линията на фронта от рашистка страна са многократноповече от  украинска страна ?

Ми аз седемнайсет пъти поред те питах кой е стрелял по тези деца, а ти седемнайсет пъти по ред мълчеше като пукал.

Липсата на отговор в случая е красноречив отговор

А фактът че използваш за оправдание на убийството им през 2015-та, източник с данни за 2022-ра си е направо признание за безсилието ти да докажеш тезата си :)

Алцхаймер, всеки път съм ти отговарял. И това е лесно проверимо .

Вече ти отговорих че въобще не визирам никаква 2022 г  , а :

https://www.kaldata.com/forums/topic/29474-всичко-за-израел-ционизма-и-конфликтите-в-близкия-изток/page/56/#comment-5930131

Цитат

Визирам когато  питаше за паметника за децата кой е виновен , и  даваше източник за украинските обстрели че са виновни за тези жертви  .

И аз обаче за разлика от теб го ДОЧЕТОХ, и накрая пишеше че рашистките удари са били в пъти повече от украинските.

Няма по голям олигофрен наистина... но това не съм аз.

въпроса е изчерпан, наистина !

:) :)

Но за теб е нормално ....

Само ти можеш да повтраряш три пъти едно и също нещо през няколко часа заради психопроблеми :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, miro20 написа:

Алцхаймер, всеки път съм ти отговарял. И това е лесно проверимо .

Вече ти отговорих че въобще не визирам никаква 2022 г  , а :

https://www.kaldata.com/forums/topic/29474-всичко-за-израел-ционизма-и-конфликтите-в-близкия-изток/page/56/#comment-5930131

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Източника, който дадох беше за обстрелите през януари и февруари '22-ра и ескалацията на напрежението заради което ЛДНР официално поискаха помощ от Русия.

Това, че ти оправдаваш убийство на деца през 2015-та с данни за 22-ра, е показателен за безсилието ти да докажеш тезата си

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 3 минути, miro20 написа:

на 19.09.2024 г. в 21:05, ivottoshev написа:

Някой искаше поста с който се е осрал да мине по-назад за да се види от по-малко хора, и за това постваше глупости. Ми не му се получи. Труда му отиде по дяволите :giggle1: 

преди 5 минути, Nikita' написа:

Разбира се вие ватенките умело избягвате да говорите за извършените от фашистите престъпления!

Умело ти показвам, кой е извършил зверства, които надхвърлят многократно тези на всички останали държави.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Научи се когато има сарказъм и ирония от отсрещаната страна, че е трудно понякога.

И все пак според Джордж и теб останалата част от склада може да е наречем незасегната.

преди 4 минути, ivottoshev написа:
  преди 1 минута, ivottoshev написа:

Източника, който дадох беше за обстрелите през януари и февруари '22-ра и ескалацията на напрежението заради което ЛДНР официално поискаха помощ от Русия.

фейкомет, идея си нямам какво си измисляш, това на коетоотговарям бе по повод паметника на децата, и въобще не е ставало дума за никаква помощ ЛДНР дето искала от РФ.

Какво си измисляш и къде скачаш от трън на глог, идея си нямам :)

Но виждам почна да се гърчиш ,  което винаги се случава накрая :)

Лесно можеш да ме затапиш като се върнеш назад и посочиш за паметника на децата когато се "аргументира" с източника си , дето твърдеше че са заради украинските обстрели.

Хайде, затапи ме :)

Да ти гледам сеира :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, maxthon написа:

Умело ти показвам, кой е извършил зверства, които надхвърлят многократно тези на всички останали държави.

Умело ти казвам, че си заслепен от комунизъм и твърдо отказваш да си отвориш очите!

преди 4 минути, maxthon написа:

И все пак според Джордж и теб останалата част от склада може да е наречем незасегната.

Останалата част от колко?

преди 6 минути, miro20 написа:

Хайде, затапи ме :)

Това е лесно. Ето ти поста с моя източник, на който се крепи опорката ти:

на 27.03.2023 г. в 20:29, ivottoshev написа:

Колко удобно споменаваш само до 2021г.

Спекулантиноооо, я кажи за януари и февруари 2022г. колко са.

Ето ти една статийка от 20. 02. 2022г

https://dnes.dir.bg/svyat/ukrainskata-armiya-obstrelvala-donbas-s-balgarski-granatometi

преди 4 минути, BANKATA написа:

Останалата част от колко?

Пука ли ти колко е останалата част? Каза, че това на снимката са 240 тона, които са експлоадирали според Джордж. После се оказало сарказъм, което никога не може да  бъде аргумент. Логично е останала част да е непокътната. Каква част точно е на снимката и кое е останала част може да разбереш.

Пука ли ти колко е останалата част? Каза, че това на снимката са 240 тона, които са експлоадирали според Джордж. После се оказало сарказъм, което никога не може да  бъде аргумент. Логично е останала част да е непокътната. Каква част точно е на снимката и кое е останала част може да разбереш.

Дали това което поаказах е всичко?

току-що, BANKATA написа:

Дали това което поаказах е всичко?

Поаказвай и друго. Джордж казва 200-240 тона експлозия. Сам си потърси и намери колко е целия капацитет. Даже в момента не знаеш ли защо спориш. За спорта....

току-що, maxthon написа:

Поаказвай и друго. Джордж казва 200-240 тона експлозия. Сам си потърси и намери колко е целия капацитет. Даже в момента не знаеш ли защо спориш. За спорта....

Той не спори, а просто доказва колко си зле!

току-що, Nikita' написа:

Той не спори, а просто доказва колко си зле!

До момента нищо не е доказал. Сам написа сарказъм. Иначе похвално е, че вместо да се опиташ да му помогнеш да открие нужните аргументи го обръщаш на квалификация. Не се оплаквай когато получаваш същото отношение. Явно си го заслужил.

Колко е целият капацитет?

Колко е целият капацитет?

Е нали го показа колко е? След като имаме експлозия от 200-240 тона какво правим с останалия капацитет(ако е условно запълнено всичко)?

току-що, maxthon написа:

До момента нищо не е доказал. Сам написа сарказъм. Иначе похвално е, че вместо да се опиташ да му помогнеш да открие нужните аргументи го обръщаш на квалификация. Не се оплаквай когато получаваш същото отношение. Явно си го заслужил.

Да си дойдем на думата. 🙂 

Нали се досещаш, че когато желаеш да покажеш нещо НЕ даваш линк към него , а го публикуваш тук?

Ние можем да четем и не сме длъжни да отваряме линкове , особенно такива публикувани от твари!

Нещо не ясно?

Е нали го показа колко е? След като имаме експлозия от 200-240 тона какво правим с останалия капацитет(ако е условно запълнено всичко)?

Къде съм твърдял че е 240 тона?

Както казах това е капацитета само на едно хранилище, не помниш ли ?

преди 3 минути, Nikita' написа:

Да си дойдем на думата. 🙂 

Нали се досещаш, че когато желаеш да покажеш нещо НЕ даваш линк към него , а го публикуваш тук?

Ние можем да четем и не сме длъжни да отваряме линкове , особенно такива публикувани от твари!

Нещо не ясно?

Пак ще ти напомня, че нищо не е доказал и може да се пробваш да му помогнеш. С разтягане на локуми няма да го направиш. Аргументация и нищо друго.

току-що, maxthon написа:

Пак ще ти напомня, че нищо не е доказал и може да се пробваш да му помогнеш. С разтягане на локуми няма да го направиш. Аргументация и нищо друго.

Ивелин спря ли ти паричките и затова ли заряза темата? :giggle1:

Къде съм твърдял че е 240 тона?

Е ти Джордж ли се казваш?  Той казва между 200 и 240 тона.

преди 3 минути, Nikita' написа:

Ивелин спря ли ти паричките и затова ли заряза темата? :giggle1:

Кой беше този? Не го познавам...Заеби няма и да има помен от това да прочета и съвсем малък довод.

току-що, maxthon написа:

Ама защо така сега, уж все сте прави, уж всичко знаете и накрая се криете зад друг профил? :giggle1:

току-що, maxthon написа:

Да ти припомня ли кой твърдеше че са се взривили 2000 тона и кой че са се взривили 240, а Джордж ?

Кой беше този? Не го познавам...Заеби няма и да има помен от това да прочета и съвсем малък довод.

Когато вземаше паричките го познаваше, даже ти беше голям приятел? :lol6:

преди 1 минута, Nikita' написа:

Ама защо така сега, уж все сте прави, уж всичко знаете и накрая се криете зад друг профил?

Не се проектирай.... И мен ми е смешно когато не можеш да докажеш нещо. Както не можеш да докажеш и това тук.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.