Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Президентът лети с президентския самолет, а прасето се транспортира в транспортен самолет на ВВС на САЩ.

Това е само справка

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, BANKATA написа:

И адмирал Кузнецов ввзема участие във войната. Или поне екипажа му.

Някой от екипажа дори вече са в списъка "търси се" , други вече са потвърдени аут от играта.

Но това не трябва да ни учудва в списъка с некролози имаше и от атомни подводници. Но и това е по ПЛАНА!

Плана на Зельо.    Никой не трябва да се разсейва с друг план!   

преди 1 час, BANKATA написа:

И адмирал Кузнецов ввзема участие във войната. Или поне екипажа му.

Днес казах, че корабът отива за скрап а екипажът диктатора го изхвърли на фронта в Украйна за награда.

Намерих ги и подводничарите (тези са извади късмет)

Нищо не става от тия дрончета - късна емисия:

Това ПВО е било като на алеята на славата - май 2-ри дрон го е снимал колко е безаналогов.

Ами заслужава си и 3-та гледна точка дори.

на 23.09.2022 г. в 0:06, Гост написа:

Добре, влизам в обяснителен режим.

Исках да подчертая, че руснаците ДОРИ и без (айде не цялата) професионалната им армия, за която ти твърдиш, а с чиченци и други групи и ДОРИ с техника, която са я приготвили за скрап, завзеха толкова голяма територия от Украйна. А за подигравка изпратиха професионална армия, 140 самолета и не знам си колко друга много по-модерна техника за някакви си учения.

П.П. Удебелих го и го направих червено, ама и това няма да ти помогне, ако не разсъждаваш. 

Ей, брей, пяна ти излиза от устата :)

Много те е яд. Признай си. Поне се радвай, че си глупав и поради тая причина не те боли главата. :)

И баба ще викаш на баба ти, аз съм дядо.

Ти обезкосмяваш ли се, ако не е тайна?

Още ми е смешно и много ме е яд, направо ще отида да се обезкосмя

Николов 97125, смешно е нали? 

преди 7 часа, Nikita' написа:

И последно да те питам: диктатора скоро няма ли да проведат парад на който да ни демонстрират как се бута танк армата? :giggle1:

Ако знаеш как съм се смял и аз, как се смяха цяла Европа и по другите континенти сам ще се заровиш... :giggle1:

на 23.09.2022 г. в 20:37, Тoни написа:

Това е планът, приятелю. След референдумите украйна забравя за Херсон и Донбас. Да видим как ''смелите украински войни" ще нападнат част от Русия, без да бъдат занесени в чували в центъра на Киев от руснаците. 

:) 40+ дена гледаме вече.

на 23.09.2022 г. в 21:39, glen написа:

Ако успеем да изкараме зимата, до следващото лято Европа ще гладува и няма да мисли за война.
Забелязали ли сте, че руснаците не предлагат гласуване по пощата.
Може би американците могат да наблюдават и да се научат как да провеждат честни избори

Мда, и тук си личи големия пророк. 2 поредни зими вече познава.

на 23.09.2023 г. в 14:31, Flashback написа:

Аз чета, съответно цитирам само и единствено западни медии!

Можеш да им се оплачеш, че разпространяват "руска" пропаганда! :)

Не съм го казвал , но пак повтарям!

на 23.09.2023 г. в 19:12, Богатир написа:

Руските войски са унищожили танк Лепорад, с немски екипаж!

Запада вече дори не се крие, че воюва срещу Русия, срещу Православието!

Изгонването на руските свещеници от Руската църква в София, е по заповед на сатанинските американски щати и изпълнено от продажните ни плужеци!

България се унищожава целенасочено!

Новини от алтернативната вселена.

Николов, ела и ни кажи колко е смешно целия свят да гледа парада и там да бутате велик танк Армата? 😂 

Още по смешно е дрон за 300 долара да го блъснат в този велик танк и той да се превърне в скрап. Обичам на Косьо клиповете. 🙂

преди 8 минути, Nikita' написа:

Николов, ела и ни кажи колко е смешно целия свят да гледа парада и там да бутате велик танк Армата? 😂 

Още по смешно е дрон за 300 долара да го блъснат в този велик танк и той да се превърне в скрап. Обичам на Косьо клиповете. 🙂

Rapid unscheduled disassembly:

преди 7 часа, Flashback написа:

Aхахаха, вижте в Германия какви партита е имало преди месец в няколко града!

Това видео е от Дортмунд.

Матушка-земля, белая березонька,

За мен - Света Русия, за другите - трън в задника. 

Има много ясно, нема по-голем български/руски/турски патриот, от тези в избягали в Германия :lol6:

В Матушката няма да видиш партита, които да пеят, че Германия е велика, щото никой германец няма да тръгне да живее в рая на херр Путлер. Хич не се усещаш как се затапваш :giggle1: С такива клипчета, можеш да докажеш само, че законите за мигрантите не са достатъчно строги. 

Пинко, да ти напомням ли, че от "евроатлантическа" България избягаха над 2 милиона души през последните 30 години.

Пак плачеш на чужди гробища, а не си погледнеш собствената кочинка. 

И от богата Швеция бягат по 50 000 шведи годишно, които автоматично се запълват с мигранти от MENA и вече над 30% от населението на Швеция е с чужд произход, а статистиките за престъпления всяка следваща година чупят предишните рекорди.

преди 14 минути, Flashback написа:

Пинко, да ти напомням ли, че от "евроатлантическа" България избягаха над 2 милиона души през последните 30 години.

Да ти напомням ли поста ми?

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Има много ясно, нема по-голем български/руски/турски патриот, от тези в избягали в Германия :lol6:

преди 15 минути, Flashback написа:

И от богата Швеция бягат по 50 000 шведи годишно, които автоматично се запълват с мигранти от MENA и вече над 30% от населението на Швеция е с чужд произход, а статистиките за престъпления всяка следваща година чупят предишните рекорди.

Аз ти казах къде е спасението, на теб дори Матушката ти е близо. И руски не искат да знаеш вече. 

преди 4 часа, Flashback написа:

Ама, разбира се, само в Русия е поскъпнал живота, а в ЕС и НАТО всичко е цветя и рози! :clown:

Ти си същият ограничен и смешен индивид като Ванката, който три дена злорадстваше как в Русия имало наводнения, а после мълчеше като пукал, когато наводненията отнесоха Централна Европа. 

Нали виждаш за какво питам, интелекте? Покажете ми икономическия подем на РФ! И съвсем коректно попитах - защо преди 5-7г. 1 долар е 40 рубли, а сега е 92? И още веднъж - вие руски форуми отваряте ли или само си сипете по програма? Аз ли съм ограничен или вие сте "инатливи" да признаете, че хората там обедняват? Ми отворете руски форум и четете, друзя! Да видите какво си говори народа, а не какво сте решили "вие" да поствате.

едит А това букаке с лайкове, които си получил, не те прави прав. В една друга тема забелях как се "харесвате".

преди 4 часа, ivottoshev написа:

А къде не поскъпна жовота заради фалшивият грип? Нали не си забравил, че и у нас инфлацията дойде заедно с Ковид, още преди 22-ра?

пп: някой ще ми каже ли защо през телефона не мога да изтрия отбелязванията от поста, който цитирам?

Ама недей и ти! Виж как върву курса и преди ковид.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.