Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

И аз вчера показвах новини, дето "никой" не "беше" прочел.

Древно форумно проклятие и достига хората, които не използват търсачките.

преди 31 минути, miro20 написа:

това че се говори за севернокорейски части , сами разбирате какво означава....

Означава, че Еленски лъже. Вече огласи и бройка от десет хиляди. Това наистина говори за много сериозни проблеми, но не и с мобилизацията (каквато в Русия няма).

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

Странно. Защо тогава ме караш да ти показвам какво си писал преди време? Не си паметлив?

Странно. Защо тогава ме караш да ти показвам какво си писал преди време? Не си паметлив?
Това си е чисто твое решение да го правиш. Никой не те кара. Имал си шанса тогава да дадеш аргументи и не си го направил. Пускането на снимка на стар пост и отново липса на аргументи си е наистина странно. Затова сигурно и изобщо не обръщам внимание на такива постове.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 54 минути, maxthon написа:

Ще потърсиш повече....

Гледай си го и му се радвай.

преди 22 минути, maxthon написа:

Означава, че Еленски лъже. Вече огласи и бройка от десет хиляди. Това наистина говори за много сериозни проблеми, но не и с мобилизацията (каквато в Русия няма).

Можеш ли да докажеш че лъже?

преди 8 минути, maxthon написа:

Това си е чисто твое решение да го правиш. Никой не те кара. Имал си шанса тогава да дадеш аргументи и не си го направил. Пускането на снимка на стар пост и отново липса на аргументи си е наистина странно. Затова сигурно и изобщо не обръщам внимание на такива постове.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Обръщаш и още как :) Даже от телефон на момента се включваш.

И дадох отговори със снимки на въпроси и твои отговори, за които се гърчиш.

Дали не беше за ядреното гориво позоваването ми със screenshot :)

Защото ти твърдеше, че е невъзможно, нали?

преди 12 минути, parmobil написа:

Обръщаш и още как

На тези постчета със снимките ли? Нещо си се объркал.

преди 12 минути, parmobil написа:

Даже от телефон на момента се включваш.

Забранено ли е?

преди 13 минути, parmobil написа:

Дали не беше за ядреното гориво

В момента говорим за нещо друго. Не сменяй темата.

преди 27 минути, parmobil написа:

Дали не беше за ядреното гориво позоваването ми със screenshot :)

Защото ти твърдеше, че е невъзможно, нали?

Са беше само това. 

Зелени ракети твърдеше че нямало, някаква радиация в едно италианско езеро ако не се лъжа, и за капацитета на едни складове писа глупости, и за земетресения че нямало. Не е като да няма издънки.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Зелени ракети твърдеше че нямало, някаква адиация в едно ихалианско езеро ако не се лъжа

На Косе Босе глупостите ли повтаряш? След като повтаряш сега пак ще те насоча към търсачката и да откриеш къде съм твърдял такива неща? За зелените ракети ще намериш снимка с точно конкретен калибър ракета. Е руснаците такива ракети нямат. Малко по-различен цвят е и бие на сиво. За ихалиански езера (където и да се намират те) не съм говорил никога. Все пак няма как да говориш за нещо, което не знаеш къде се намира.

току-що, parmobil написа:

И винаги избирателно цитиране

Отговярям конкретно на всяко цитирано твърдение.

ако може да се разводни.

Без да се налага разводняване.

Не! 

Едно плотче да ти донеса да удариш с юмрук по нея? Викай, рукай нещата са такива. Отговарям ти конкретно на всяко нещо както аз преценя, че трябва. Това все още се казва свобода на словото.

Не, избирателно цитираш, защото формата (не форум) ти позволява. Очи в очи и в прав текст просто ще си подвил опашка, защото няма да имаш възможност да цепиш цитати от контекст.

едит плот е от мъжки род :)

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

това че се говори за севернокорейски части , сами разбирате какво означава....

Да бе няма.. ама и мъже нещо няма... :) 

Тои гей клубове няма, и путлю категорично и най отговорно бе заяил че няма да напада Украйна, и какви лине лъжи слушаме постоянно от рашисткия режим.

Познай защо подписа ми е такъв от годиииини.... :) 

Насилствената мобилизация отдавна е eжедневие в Бандеристан!

До последния украинец:

преди 4 минути, Flashback написа:

До последния украинец:

А Путин подписа указ за "полуосъдените", че могат да се изчистят в армията с договор. Направиха ми забележка, че било старо, ама е от този месец.

Не, избирателно цитираш, защото формата (не форум) ти позволява.

Че къде не е така? Това не е повод да тропаш с крак в знак на недоволство. Повод е да се пробваш да се аргументираш в разговора, а ти не го правиш.

преди 3 минути, parmobil написа:

Очи в очи и в прав текст просто ще си подвил опашка, защото няма да имаш възмоност да цепиш цитати от контекст.

В такъв случай ще имаш още по-голяма възможност да се аргументираш. Съответно ще се случи същото като тук. На живо също мога да ти отговарям както сметна за добре. И пак ще се оплакваш, че ти вадят думите от контекста. В момента дори няма да може да кажеш след като съм разделил мнението ти как е извадено от контекста. Винаги мога да цитирам изцяло мнението ти и да слея моя отговор съшо и ще има същия смисъл като сега. На теб ще оставя да се аргументираш защо в момента има друг смисъл.

преди 8 минути, miro20 написа:

Да бе няма.. ама и мъже нещо няма...

И пирони няма....Ракети няма.... Изобщо нищо няма.....Как се движи този фронт в Донбас на запад е всеобща мистерия.

преди 3 минути, parmobil написа:

А Путин подписа указ за "полуосъдените", че могат да се изчистят в армията с договор.

И в указа има предвидено насилствено подписване на договор? В Украйна даже и от договор няма нужда. Директно си ги прибират от улиците.

преди 25 минути, maxthon написа:

На Косе Босе глупостите ли повтаряш? След като повтаряш сега пак ще те насоча към търсачката и да откриеш къде съм твърдял такива неща? За зелените ракети ще намериш снимка с точно конкретен калибър ракета. Е руснаците такива ракети нямат. Малко по-различен цвят е и бие на сиво. За ихалиански езера (където и да се намират те) не съм говорил никога. Все пак няма как да говориш за нещо, което не знаеш къде се намира.

Тихо че ще паднеш пак край Роботино. И няма да питам има или няма зърнен коридор? Не е като да нямаш издънки и знам че аз съм ти виновеннза глупостите ти . А да и за една бетонобойна бомба дето "звезда' викаха че не било това дето ти го твърдиш. Ама да не изпадаме в подробности сега кой е най-жалката тролка тука дето ми дължи едно зрънчо от години и се прави на ударен. То всеки път ти го казвам :) ох, милото ми бъди то... Много нещастно си тия дни.

току-що, maxthon написа:

Че къде не е така? Това не е повод да тропаш с крак в знак на недоволство. Повод е да се пробваш да се аргументираш в разговора, а ти не го правиш.

В такъв случай ще имаш още по-голяма възможност да се аргументираш. Съответно ще се случи същото като тук. На живо също мога да ти отговарям както сметна за добре. И пак ще се оплакваш, че ти вадят думите от контекста. В момента дори няма да може да кажеш след като съм разделил мнението ти как е извадено от контекста. Винаги мога да цитирам изцяло мнението ти и да слея моя отговор съшо и ще има същия смисъл като сега. На теб ще оставя да се аргументираш защо в момента има друг смисъл.

Не съм тропал никъде с крак. Възклицателен знак за тропане ли се приема? Спазвам пунктуация.

А пред аудитория как ще ми вадиш думите от контекста? Как ще обясниш на простолюдието, че на Шипка е нямало българи?

За другите неща ще питам последователно. Едно по едно. Имам си "екранни снимки" на проникновенията ти.

преди 7 минути, maxthon написа:

И пирони няма....Ракети няма.... Изобщо нищо няма.....Как се движи този фронт в Донбас на запад е всеобща мистерия.

И хора няма обаче загуби има...

Я да видим сега кой ли го е писал това днес?

Обстановка на Донецком направлении в ходе СВО на начало суток 17 октября 2024 г. (кратко):

1. Погода на Донецком направлении при всех прочих больше способствует ведению обороны, нежели наступлению.

2. Но бои не утихают, и наши отправляются штурмовать ежедневно, используя выверенную тактику действий малыми группами.
Сказываются два фактора: 1) Основной — колоссальная нехватка личного состава; 2) Задача рассредоточения и скрытного выдвижения к позициям противника в условиях его доминирования в дронах.

В каждой ситуации число штурмовиков различно, но всё чаще сейчас практикуется работа двойками: двое идут вперёд до точки, где могут закрепиться. Затем подтягивается новая двойка (тройка) и т.д., пошагово.

3. Потери существенные, в т.ч. на Покровском участке направления. Раскрыть детали не имею права, дабы не попасть под дискредитацию. 

4. Две проблемы, которые пока зачастую могут выглядеть нерешаемыми — превосходство противника в БПЛА, в т.ч. в fpv-дронах, и людоеды среди ряда командиров и начальников штабов частей и соединений армии Лаоса.

5. Под Селидово с севера и юга продолжаем попытки охвата/окружения города. Вчера в сложнейших условиях, вопреки всему на северном фасе наконец-то заняли и закрепились на небольшом участке «серой зоны». Хохол оттуда откатился, но гадил, не давая там закрепиться. Смогли.

@voenkorKotenok

Знам че не си от най-умните и затова това последното ще го оставя - барем се сетиш.

преди 14 минути, Flashback написа:

До последния украинец:

сами ти без да е насилсвено - си верен на САЩ:D

А пред аудитория как ще ми вадиш думите от контекста?

Ти не можеш да обясниш и как са извадени от контекст. Горното мнение можеше да ти го цитирам цялото и да напиша отговора си също заедно. Друг смисъл ли щеше да има в такъв случай или пак става така, че ти отговарям по същество?

току-що, maxthon написа:

Ти не можеш да обясниш и как са извадени от контекст. Горното мнение можеше да ти го цитирам цялото и да напиша отговора си също заедно. Друг смисъл ли щеше да има в такъв случай или пак става така, че ти отговарям по същество?

Не, просто демонстрираш безсилие. Затова и ми режеш постовете. Но защо ли? Над теб си седят.

преди 4 минути, kosyo написа:

Знам че не си от най-умните и затова това последното ще го оставя - барем се сетиш.

Даваш това и в същото време аз гледам къде са напреднали днес. Някак си като използваш епитети няма да те направи по-умен от тези, който не са от най-умните.

току-що, maxthon написа:

Даваш това и в същото време аз гледам къде са напреднали днес. Някак си като използваш епитети няма да те направи по-умен от тези, който не са от най-умните.

Сега да те цитирам ли как не сменяш темата - за издънките ти говорехме :) за коя точно искаш да се изкажеш. Виж днес какъв съм с добър с тебе и ти давам възможност да избереш точно коя ти издънка да обсъждаме?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.