Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, parmobil написа:

Затова и ми режеш постовете.

Цитирам те както сметна за добре. Някъде има шаблон как трябва да ти се отговаря ли? В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

преди 5 минути, kosyo написа:

Сега да те цитирам ли как не сменяш темата

Днес просто ще ставате двама с възползването....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, maxthon написа:

Цитирам те както сметна за добре. Някъде има шаблон как да ти се отговаря ли? В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

Ооо, вече мина и на софистицирани обиди. Не бой се, никого не докладвам. Колкото и да е тъп.

"Если человек идиот, то это надолго"

преди 2 минути, maxthon написа:

Цитирам те както сметна за добре. Някъде има шаблон как трябва да ти се отговаря ли? В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

Днес просто ще ставате двама със възползването....

Виж сега аз нали ти казах че ще се ако си решил да ми казваш нещо ще започнеш с нещо такова.

"Има/няма регистрирано земетресение на ... защото" и докато не се изясним по този въпрос си оставаш най-жалката тролка тук. Знам че минаха повече от 3 часа от както ти го казах това и затова ти го припомням. Че сега искам да чуя имало ли или не такова нещо. Следващия въпрос ще ми е защо веднъж викаш че нямало а после имало? Като за тебе ти го обяснявам че както казах не си от най-умните и ще ти трябва време да се подготвиш. Аз те чакам на гюме с 2-та цитата дето си противоречиш - знаеш го нали. Хайде жалко тролке да чуем сега по темата( а да имам и твой цитира как е не бягаш от темата - ей така да ти е готино:)

преди 1 минута, parmobil написа:

Не бой се, никого не докладвам. Колкото и да е тъп.

Сам надали ще се докладваш. Виж може да подадеш официално оплакване, че те цитират избирателно. Въпреки, че нито е вярно, нито има нарушение.

преди 1 минута, maxthon написа:

Сам надали ще се докладваш. Виж може да подадеш официално оплакване, че те цитират избирателно. Въпреки, че нито е вярно, нито има нарушение.

защо да неможе - мен ме наказаха преди че цитирам как обижда вече покойната Мойра

преди 12 минути, maxthon написа:

В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

Днес просто ще ставате двама с възползването....

Много докачлив си станал нещо днес

преди 2 минути, kosyo написа:

Виж сега аз нали ти казах че ще се ако си решил да ми казваш нещо ще започнеш с нещо такова.

Е когато е трябвало е казано. Колко пъти да ти се повтаря едно и също нещо с идеята, че ще получиш различен отговор?

преди 5 минути, parmobil написа:

"Если человек идиот, то это надолго"

Така и не получих обяснение дали ако ти отговоря едно и също нещо в обединен отговор се изменя смисъла на този отговор? Ако не се изменя значи и контекста не го прави. А това означава, че с тази хубава руска поговорка в момента прекрасно описваш себе си.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Много докачлив си станал нещо днес

Просто съобщавам на хора имащи претенции как да им се отговаря какво да правят след като не им харесва начина.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ама така си кажи.

Но и по същество.

преди 1 минута, maxthon написа:

Мога да те докладвам за това, което написа - " В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

Но както казах вече, аз се намирам във форум и съм се съгласил да чета полюциите на всички простаци. Иначе нямаше да се нарича форум. И демократично те оставям да еякулираш на воля.

преди 9 минути, maxthon написа:

Е когато е трябвало е казано. Колко пъти да ти се повтаря едно и също нещо с идеята, че ще получиш различен отговор?

Така де както казах и после и ти го показах,че пак беше забравил - веднъж викаш няма регистрирано, после стана имало, ама то било само от един. И до там ти стигат силите винаги. Както съм казвал неведнъж аз не се съмнявам в експертността ти - аз и се подигравам. Че се пита (за пореден път )- последно имало ли е или е нямало. Да/Не ще ме задоволи напълно и ще ти покажа точно къде си показал обратното на това което казваш. Това е защото много те бива - не защото си  най-жалката тролка тук :) Чакам те на гюме и с цитата дето не сменяш темата (да напомня че минаха 3 минути)

току-що, parmobil написа:

Мога да те докладвам за това, което написа - " В такъв случай защо просто не отидеш да се възпозваш сексуално с родителско тяло (за предпочитане от женски пол)?

Заповядай и ми накриви шапката. След безбройно оплакване как трябва да ти се отговаря това е най-малкото, което може да получиш като отговор. А можеше да бъде и много по-директен отговор със същия смисъл.

преди 4 минути, parmobil написа:

съгласил да чета полюциите на всички простаци

И като те попипаха как би се сменил смисъла на отговора (контекста също) ако те цитирам изцяло и слея същия този отговор, който правя отделно как реагира? И глас в пустиня. А утре като ти отговорят по същия начин ще има отново глас в пустиня ако те попитат за смисъла..... После не се чуди защп те подканят да отидеш и да правиш разни неща.

на 17.10.2023 г. в 9:43, attj написа:

Палестинското движение Хамас по време на военния конфликт с Израел използва американско оръжие, изпратено от САЩ в Украйна, пише турският вестник dikGAZETE.

Оръжията, които дойдоха в Украйна от чужбина и трябваше да бъдат използвани на нейна територия, се озоваха в Палестина и сега се използват срещу Израел. Това се потвърждава от самата Хамас, както и от американски конгресмени, пише изданието .

По мнението на турските журналисти, командирите на украинските въоръжени сили са продавали американско оръжие на черния пазар.

Ужас, а вчера показваха точно обратното. Ама сигурно е случайно, а? Те тия евреи да им нямаш много вяра,а? Само казаците не лъжат :) - най-слабите войни в тая война дето са в състояние да опропастят перфектна СВО! Задължително трябва да посетят Сибир и да го обикнат заедно с няколко рентгена!

преди 5 минути, kosyo написа:

Така де както казах и после и ти го показах

Веднъж показал ще можеш и сега. И да направя уточнение, че не става дума за типичните ти локуми....

на 17.10.2023 г. в 12:27, Киро Н. написа:

Само да ти напомня - нема вече бандеровски песни в ефира - затъвате ама понеже сте инат ще изкарате до 31 декември:)

ДРУГАРИ! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Свършено е с Украйна ! Още миналата година на 31 декември всичко е било приключило, а ние не сме разбрали! Бива ли така ДРУГАРИ!? Срамота , за какво да си чешем езиците още?

преди 3 минути, maxthon написа:

Веднъж показал ще можеш и сега. И да направя уточнение, че не става дума за типичните ти локуми....

Да/не щеше да спести 3 страници колко си умен , а ние нищо не разбираме. Ама щом имаш желание пак не се разбра ти защо си противоречиш за това земетресение? Нали не е щото си жалка тролка дето не и понасят фактите когато са срещу тебе?

преди 2 минути, maxthon написа:

Заповядай и ми накриви шапката. След безбройно оплакване как трябва да ти се отговаря това е най-малкото, което може да получиш като отговор. А можеше да бъде и много по-директен отговор със същия смисъл.

И като те попипаха как би се сменил смисъла на отговора (контекста също) ако те цитирам изцяло и слея същия този отговор, който правя отделно как реагира? И глас в пустиня. А утре като ти отговорят по същия начин ще има отново глас в пустиня ако те попитат за смисъла..... После не се чуди защп те подканят да отидеш и да правиш разни неща.

Казах вече - никой простак не докладвам. Аз съм във форум (събрание) и ща не ща, чета/слушам глупостите на ВСИЧКИ. Затова се нарича форум. Нещо неясно в този изказ?

До момента пожелал ли съм ти на теб или друг да се съвокуплява с близки роднини?

И повтарям за теб - Если человек идиот, то это надолго

на 17.10.2023 г. в 11:02, Киро Н. написа:

Новата цел на Украйна - да просъществува до Нова година :)

Нали предния ти пост казваш че няма да успее. Е не вие ми разказвате играта с тия срокове бре хора. Нали говорим за 2025 , а не за 2023? Това план максимум или минимум е? Да знам колко да бъзикам че тука е като златна мина направо.

преди 30 минути, maxthon написа:

Споко Бъди, никой няма да те докладва. Твоите глупости са по-ценни от твоята липса тук.

преди 30 минути, maxthon написа:

Да ти припомня ли според теб самият кога се започва с личните нападки?

на 17.10.2023 г. в 19:14, Ъмерикън Пенсионер2 написа:

тая година Авдеевка а догодина Киев

Обичам ги тия обещания . Може ли още?

на 17.10.2023 г. в 20:25, Киро Н. написа:

Имам новина за теб - всички европейски вестници махнаха рубриката Украйна. 

Стига де, вие сте жестоки направо! Затова ли @Flashback спря да чете и цитира само западната преса? Не бях се сетил за това- то долу горе преди 1 година беше. Благодаря ти за това обяснение на тая мистерия. Това се казва приятел.

на 17.10.2023 г. в 21:54, maxthon написа:

И как стигна до този извод?  След като успешно видя свален Кинжал от Пейтриът? Всъщност никой не го видя....

Хи-хи-хи като приключим въпроса за земетресението ще минем и на това - подготви се :) .

преди 5 часа, Киро Н. написа:

Ааааа Парамобилчо

Здравей.

Целокупна Украйна анонсира че ще прави ядрено оръжие :)

Я да видим ЕС какво ще направи сега :)

ПП

Затова на мутри и идиоти пари не се дават

Така е като четеш руски медии.

https://24tv.ua/yaderna-zbroya-za-kilka-tizhniv-zelenskogo-vidreaguvali-guchni_n2665260

на 17.10.2023 г. в 23:06, maxthon написа:

Су 25 не е платформа за авиационни бомби.

Ох това го бях забравил :)

Ама след земетресението че да не се отнесеш пак за климата в Горно Уйно.

Парамобил явно ще се включи в групата на трите д...

На фронта всичко върви като батерия на дрон .... Тоест на укрите им свършва батерията :)

Курахово се евакуира принудително - градче без никакво стратегическо значение.

IMG_20241017_211607_084.jpg

Отбор Козяк да се осведоми какво каза Тръмп, а след него като ехо беше повторено от Орбан :)

Добре започва деня !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.