Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Киро Н. написа:

А пилоти и екпиажи за хаймарсите имат ли ?

Сгъни някоя мозъчна гънка

Не разбирам за какво се палиш, то всичко свърши преди 1 година:)Не знам защо ама имам чувството че ще береш ядове с тия предсказания.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Всичко е точно по ПЛАНА!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ООооооо

Косе дроните станали 4 милиона - нема начин да не ударите Звездата на Кремъл :)

Дерзай трол

преди 5 минути, Киро Н. написа:

ООооооо

Косе дроните станали 4 милиона - нема начин да не ударите Звездата на Кремъл :)

Дерзай трол

На 31 декември, що не говорим за тая дата,а? Направо се чудя как съм я изпуснал:) кой е решила с празните обещания,а? Ще се забавлявам днес усещам с тебе за нова година. Ти май не получи подарък предната,а?

Запознайте се с героя:

преди 5 минути, ЧочоСан-Самурая написа:

Кви пилоти бе човек-от МИГ се пускат ракетите въздух-земя ,не става въпрос за Ф-16

Ами екипажи имат явно:

https://t.me/russianocontext/4996

3 такива има за 2 дена. Имаше и един удар по една малка колона с машини - голяма красота беше. Само да го намеря.

преди 5 минути, ЧочоСан-Самурая написа:

Коце аз съм от другата страна на барикадата но не съм сляп ура-патриот 

Аз за такъв ли минавам? Все си мислех че просто обичам опитите за изстрелване в околоземна орбита на безаналогова техника и да се гавря с изказванията на баба Пенка и бъдито( и не само), но ОК- не се впечатлявам особено. А да и обичам алтернативната гледна точка - за радост на тия горе.

Млъкни бе робот 

Кога ще ти сменят скрипта ?

ПП

Чочо Сан

Тая нощ основна цел на атаките бяха две летища

преди 10 часа, kosyo написа:

Задължително трябва да посетят Сибир и да го обикнат заедно с няколко рентгена!

Дали Тръмп няма да попречи      https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-obvini-zelenski-za-nachaloto-na-voynata-v-ukrayna

преди 10 минути, attj написа:

Дали Тръмп няма да попречи      https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-obvini-zelenski-za-nachaloto-na-voynata-v-ukrayna

Тръмп обвини Зеленски за началото на войната в Украйна
---------------------------------
нациподдръжниците и фенове на Зеленски почват да се озъртат плахо 🤣

преди 2 минути, attj написа:

Не чове, ти викаш че намерили в Израел натовско оръжие от Украйна, израелците викат ама то РуZко - не знам виж там разбери се с тях. Мога да ти дам един адрес на едни израелци в София-там по темата за сигурността - за тях ти говоря. Вземете се разберете, кой прав, кой лъже.

току-що, kosyo написа:

Вземете се разберете, кой прав, кой лъже.

Могат да имат и от всякъде разно оръжие, а Зеленски е като  наркотизиран психопат   https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-ukrayna-mozhe-da-otselee-ili-s-nato-ili-s-yadreno-orazhie-izbirame-pakta

на 17.10.2023 г. в 12:27, Киро Н. написа:

Само да ти напомня - нема вече бандеровски песни в ефира - затъвате ама понеже сте инат ще изкарате до 31 декември:)

Само да напомня на баба Пенка че тая дата мина , а пък аз съм тъпия трол. Не ги разбирам иначе тия дати колко лесно излизат от кристалната топка. Това изказване си заслужава да се споменава често :)

току-що, attj написа:

Могат да имат и от всякъде разно оръжие, а Зеленски е като  наркотизиран психопат   https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-ukrayna-mozhe-da-otselee-ili-s-nato-ili-s-yadreno-orazhie-izbirame-pakta

А не виж сега аз те цитирах точно дето викаш как натовски оръжие от Украйна  се оказва в Израел , а те тия тъпи евреи викат че било руZко . И го показват дори, а ти  един казак не си показал днес.  Че сега кой лъже? Искаш ли още веднъж да те цитирам че да ти се изясни точно кога и какво си казал - да няма неясноти? Не знам защо ама днес мисля че и ти ще ми се обадиш. Тия цитати не ви се отразяват зле. Аз съм готовност да ти го покажа - само свирни.

Млъкни бе дрон-чо 

На всички им писна да ти четат кухите тъпотии

Това за 31 декември верно са тъпотии ама аз ли съм ги казал-я виж още веднъж кой ги е казал. Бабо Пенке, имаш ли нужда от очила :)

Млъкни бе

Никакви тъпотии не могат да скрият реалното положение на нещата

f_aS5wb3N0aW1nLmNjL0owWHdka3J3L3Bob3RvLTIwMjItMTEtMTctMTUtMDEtNDguanBn.jpeg

току-що, Киро Н. написа:

Млъкни бе

31 декември мина ли? Или тъпотиите продължават.

Млъкни бе

Миме, наистина не могат да се скрият тъпотиите които сте писали. 

Западът и Зельо не проумяват - не съществува Украйна без донските и запорожските казаци,  а досега през вековете никога не е имало самостоятелна държава на хохлите.    Дали ще има Хохлия за първи път?   Вечно като на просия и на хранилка на католическия запад.   Зеленски още много дълго може да ги лъже - като ги плаши с руската мечка.

преди 1 минута, attj написа:

Западът и Зельо не проумяват - не съществува Украйна без донските и запорожските казаци,  а досега през вековете никога не е имало самостоятелна държава на хохлите.    Дали ще има Хохлия за първи път?   Вечно като на просия и на хранилка на католическия запад.   Зеленски още много дълго може да ги лъже - като ги плаши с руската мечка.

Онези 33 000 самоопредлили се казаци ли?

Смешна работа.

Още една версия ва историята на Украина ...

ВАНКАТА

КАжи сега за икономическата изнемога в РФ

Дай да видим как ще издрапат до края на войната - 31 декември ли беше или януари

Не аз - Зельо го каза :)

Смешници сте момчета. Оставям ви да чакате перемога ... някаква

Айде Косе - дай дрон (от 4-те милиона)

преди 1 час, kosyo написа:

Това за 31 декември верно са тъпотии ама аз ли съм ги казал

Не. Ти беше казал нещо за едни пирони. Ама т'ва май не го броиш. Чудя се защо ли? Сигурно е кофти да се присмиваш на другите ако твойте гащи са свалени, и за това получаваш избирателна слепота, а?

преди 44 минути, Киро Н. написа:

ВАНКАТА

Дай да видим как ще издрапат до края на войната - 31 декември ли беше или януари

Не мога да дам нищо- 31 декември мина и замина, Мадяр го уби и му извади окото след това, зелката гарантирано на 1 август си загуби главата а парите през няколко месеца свършват. Ама да се върнем на 31.12. Ти знаеш ли коя дата е днес и колко време мина от тая дата?

преди 1 час, Киро Н. написа:

ВАНКАТА

Аз ли съм писал за 31 декември нещо?

преди 2 часа, BANKATA написа:

Онези 33 000 самоопредлили се казаци ли?

Смешна работа.

При Горбачов в УССР (все още в СССР) ,  рускоезичните бяха около една трета от всичките 50 милиона души като местно население там. Тогава бях в Киев.  Нямаш лични впечатления,  не си бил там и много лесно те лъжат.  Трудно е да ти разясни човек за хохлите -дали са полуполяци или са малоруси.     Досега те никога не са имали своя самостоятелна държава.  А се смятат също за най-велика нация -като съседите ни около Скопие.

Ц-ц-ц дебел герой е сдал багажа:

20230823_092822.thumb.jpg.e515eb3f57a3b1f5d55ee98c1691849e.jpg

Тя войната свърши преди 1 година - тия още мрат като мухи.. Не го разбирам честно.

преди 2 минути, attj написа:

При Горбачов в УССР (все още в СССР) ,  рускоезичните бяха около една трета от всичките 50 милиона души като местно население там. Тогава бях в Киев.  Нямаш лични впечатления,  не си бил там и много лесно те лъжат.  Трудно е да ти разясни човек за хохлите -дали са полуполяци или са малоруси.     Досега те никога не са имали своя самостоятелна държава.  А се смятат също за най-велика нация -като съседите ни около Скопие.

Ама какво стана за натовското оръжие от Украйна в Израел, дето онези викат че било руZко ? Или загуби интерес към това вече че мина време? Сега не мога ама си спомням и че някой(да не беше и ти ) дето каза че имало и ревизия и не открили такова нещо. Не че нещо ама си заслужава да се провери това. Ама първо за 31.12.2023, че се надявам за подарък за Нова година:) Само бъдито ми липсва за хеттрика и ще бъда адски щастлив - направо като на новогодишен подарък ще сте ми.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.