Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

ined-чо

Пи Пи Пи Ко Ко Ко

IMG_20241024_145041_528.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Мммм Путин кани президенти на парада на победата 2025 :)

Екстра. Ще гледаме парад като през 1945 година :)

Може и Тръмп да поканят :)

Защо баба Пенка не говори за 31.12.2023? Риторичен въпрос- да не тъпа...

10+ минути пряко включване от онзи свят на умрелия с едното око , обаче важното е да наказва с пръчката. Утре едни листи със загуби пак ще придобият форма на чаршафи от по няколко страници... Броячите направо ще се отчаят :)

Тия защо мрат масово - да не е от алкохола?

Пак да тръгнали подводниците по полето на Украйна. Важното е че бойния чук е винаги на разположение..

Тия дето се жалваха тия дни вече няма да го правят..

Ама сериозно не може така повече! Има си ПЛАН за изпълнение- 3 години СВО за 3 дни. Или беше обратното.. схванахте идеята- не сте тъпи като тия да се жалват.

@maxthon защо не взима "отношение" за встречата на БРИКС? Знам, гаден съм, но такива надежди възлагаше.

И не, няма да търся къде си писал ТИ глупости за срещата. Намери си ги!

[mention=483801]maxthon[/mention] защо не взима "отношение" за встречата на БРИКС? Знам, гаден съм, но такива надежди възлагаше.
И не, няма да търся къде си писал ТИ глупости за срещата. Намери си ги!
Някакво очакване ли имаш да се случи нещо гръмко и рязко от днес за утре? Унизителната четиридневна изолация на Русия приключи. А целият свят доказа за пореден път, че санкциите работят. Защо трябва аз да търся нещо, което не съм написал? Логично е, че няма да го намеря. Ще помогнеш ли?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 5 минути, maxthon написа:

Някакво очакване ли имаш да се случи нещо гръмко и рязко от днес за утре? Унизителната четиридневна изолация на Русия приключи. А целият свят доказа за пореден път, че санкциите работят. Защо трябва аз да търся нещо, което не съм написал? Логично е, че няма да го намеря. Ще помогнеш ли?

Ти ни сподели, че чакаме Казан и ще се види. 

Нищо не се видя. Само групова снимка, за да видим, че Путин не е сам и Еритрея е зад него.

Колективният Запад трепери.

преди 7 минути, parmobil написа:

Ти ни сподели, че чакаме Казан и ще се види.

И изведнъж надеждата се изпари от твоето мнение. Или все пак се оказва, че никога не съм възлагал каквито и да било надежди. Ще продължаваш ли със заяждането или все пак ще покажеш шотче? Надявам се и да съм извинен, че пак не те цитирам на цяло. Но пък бих и добавил - дреме ми на.....

преди 5 минути, M.Николов написа:

"Но мисля, че отвъд това понастоящем няма нова нужда от взимане на решение". Някой ще каже ли на таз наденичка (нали така го бяха кръстили), че това е точка 1 от плана за перемога?

преди 1 минута, maxthon написа:

И изведнъж надеждата се изпари от твоето мнение. Или все пак се оказва, че никога не съм възлагал каквито и да било надежди. Ще продължаваш ли със заяждането или все пак ще покажеш шотче? Надявам се и да съм извинен, че пак не те цитирам на цяло. Но пък бих и добавил - дреме ми на.....

А на мен изобщо не ми дреме. За пореден път се наака. А screenshot-ове има. 

току-що, parmobil написа:

А screenshot-ове има. 

Напълно съм сигурен, че има. Интересното е само защо липсват. И как точно ще обяснят приказките ти за някакви имагинерни надежди. Врачка ли си станал? Развил си способност да четеш мисли? И в двата случая губиш ценно време като се занимаваш с това да пишеш в този форум.

Ти се вписа в този форум, не помниш ли? И най-конкретно в тази тема.

Пазя си и клипчето за тампоните и как другарката обясняваше, че мобилизираните могат да си ги купят от аптеката. И ти се намеси, а аз ти казах, че не вдяваш от руски.

В Москва  договорът с Пхенян e публично известен. Пхенян вече може открито да влезе в конфликта  с  Украйна: Държавната дума е ратифицирала  военния договор със Северна Корея.  Пишат,  че хиляди корейци ще бъдат изпратени в област Курск - за да бъдат доунищожени бригадите от ВСУ там.   Военният договор за подпомагане е като този със Сирия -когато руската армия се намеси в конфликта там.                                               През август “Вашингтон Пост” писа, че Украйна и Русия планират да обсъдят в Катар въпроса за спиране на обстрела на енергийни съоръжения. Срещата на делегациите обаче не се състоя: на фона на началото на операцията на ВСУ в района на Курск, Москва отказа да преговаря.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Само да напомня че баба Пенка не е обещала свършване на парите тези седмица и определено изостава от графика. Вземете се в ръце вече- на нищо не прилича това!

И докато чакаме 31.12.2023 да се насладим на останките на едни земеделци:

Пореден успех на руZката космическа програма

Всичко е точно по ПЛАНА:

Сутрешния герой да почетем:

И сутрешната буханка:

преди 31 минути, attj написа:

В Москва  договорът с Пхенян e публично известен. Пхенян вече може открито да влезе в конфликта  с  Украйна: Държавната дума е ратифицирала  военния договор със Северна Корея.  Пишат,  че хиляди корейци ще бъдат изпратени в област Курск - за да бъдат доунищожени бригадите от ВСУ там.   Военният договор за подпомагане е като този със Сирия -когато руската армия се намеси в конфликта там.                                               През август “Вашингтон Пост” писа, че Украйна и Русия планират да обсъдят в Катар въпроса за спиране на обстрела на енергийни съоръжения. Срещата на делегациите обаче не се състоя: на фона на началото на операцията на ВСУ в района на Курск, Москва отказа да преговаря.

Натовското оръжие се появи в Израел (от Украйна) както твърдеше :). Тия дни много нещо са намерили. Смяна темата след 3.2.1.

Ти се вписа в този форум, не помниш ли? И най-конкретно в тази тема.
Пазя си и клипчето за тампоните и как другарката обясняваше, че мобилизираните могат да си ги купят от аптеката. И ти се намеси, а аз ти казах, че не вдяваш от руски.
Къде отиде надеждата? Не е в аптеката всеки случай. Чакам си шотчето за надеждата.

В украинската криза бяха инвестирани твърде много пари и загубите ще бъдат твърде сериозни. Сега  по-нататъшното намесване в конфликта е изпълнено с още по-големи загуби, затова вече се изследва общественото мнение.    Реално  провалът на Украйна в конфликта с Русия е неизбежен и ще бъде провал на колективния Запад.    Наближава   колапсът на Украйна, а колапсът на Украйна означава крах на целия колективен Запад, защото те се включиха в тази война.  Католиците отново не показват признаци на помъдряване.  Още се водят по акъла на Зеленски.

преди 1 минута, attj написа:

В украинската криза бяха инвестирани твърде много пари и загубите ще бъдат твърде сериозни. Сега  по-нататъшното намесване в конфликта е изпълнено с още по-големи загуби, затова вече се изследва общественото мнение.    Реално  провалът на Украйна в конфликта с Русия е неизбежен и ще бъде провал на колективния Запад.    Наближава   колапсът на Украйна, а колапсът на Украйна означава крах на целия колективен Запад, защото те се включиха в тази война.  Католиците отново не показват признаци на помъдряване.  Още се водят по акъла на Зеленски.

Аха на 31.12.2023 и после януари 2024 както каза баба Пенка търкайки кристалната топка с надежда за хубави време в Италия:)

Ц-ц-ц нищо не става от тия:

Това от днес дали са го включили в тая бройка?

Не така другари , че се излагаме пред чужденците и ще ни се присмиват:

преди 24 минути, kosyo написа:

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Не става никакъв политически коментатор от теб.  Само плашиш хората.   Виж НАТО колко са смели...   Техни бронирани машини още правят поразии в района на Курск в Русия.

преди 11 минути, kosyo написа:

Това от днес дали са го включили в тая бройка?

Че какво му има на Пейтриъта? Имунизиран е от това да бъде унищожен ли? Особено когато позицията му е разкрита.

преди 1 минута, maxthon написа:

Че какво му има на Пейтриъта? Имунизиран е от това да бъде унищожен ли? Особено когато позицията му е разкрита.

Ами сигурно не отчетен от уредите отчитащи земетресения. Или е засечен ама от само един- след като се видя че се издънил отново. Що си мислиш че съм забравил как изпъкна отново с едни гърди преди всички останали най-жалки отчаяни тролки?

преди 12 минути, attj написа:

Не става никакъв политически коментатор от теб.  Само плашиш хората.   Виж НАТО колко са смели...   Техни бронирани машини още правят поразии в района на Курск в Русия.

Не, само обичам да ровя по старите ви изказвания ( в строго съответствие с руZката тъпа пропаганда) да ви ги показвам и после да ви гледам сеира как се мъчите да се измъкнете от казаното. Това в Курск примерно щеше да свърши за няколко дена според 2 експерта тук. Сещаш ли се за кой говоря? Ама ти не се отклонявай от натовското оръжие дето се "появило" в Израел - няма да ти се получи както и на другите. И не забравяй никой не ми обръща внимание тук :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.