Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Аааа дрона-некрофил се появи

Малко видео с пояснение

При Часов Яр прехвърлили укродронаджии да пречат на настъплението.

Руско танкче минало напред и изпраскало 20 снаряда в горичката малко да разреди it специалистите прекалили с енергийни напитки.

Косе защо не го запалиха тоз танк ?

https://t.me/RtrDonetsk/27740

ПП

Продължавай с некролозите - кефиш

До Полтавската сметка имаш да добавиш около 450 броя

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, maxthon написа:

Някакво очакване ли имаш да се случи нещо гръмко и рязко от днес за утре? Унизителната четиридневна изолация на Русия приключи. А целият свят доказа за пореден път, че санкциите работят. Защо трябва аз да търся нещо, което не съм написал? Логично е, че няма да го намеря. Ще помогнеш ли?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Затова ли трябваше на срещата да си носят кеш?

Аааа Ванката

Вчера саудитите заявиха че купуват 50-100 Панацира СМ

Затова са им трябвали дребни.

ПП

Казах ти че има и други неща за продаване в рф.

Следват су-30см2, ракети Искандер е, и т.н.

Неук си моето момче. Запиши се в някое вечерно училище.

преди 18 минути, kosyo написа:

Ама ти не се отклонявай от натовското оръжие дето се "появило" в Израел - няма да ти се получи както и на другите. И не забравяй никой не ми обръща внимание тук :)

В близкия изток има всякакви оръжия и не е нужно да се съмняваш.   Събитията в Бандеристан вещаят крах за НАТО.    Вероятно и ти ще избягаш от тази тема.   Един ден все ще свършат тези военни операции.  Руските казаци отново ще са обединени.  Май не ти се вярва?  Стой и гледай...  

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Аааа дрона-некрофил се появи

Малко видео с пояснение

При Часов Яр прехвърлили укродронаджии да пречат на настъплението.

Руско танкче минало напред и изпраскало 20 снаряда в горичката малко да разреди it специалистите прекалили с енергийни напитки.

Косе защо не го запалиха тоз танк ?

https://t.me/RtrDonetsk/27740

ПП

Продължавай с некролозите - кефиш

До Полтавската сметка имаш да добавиш около 450 броя

Това плана за 31.12.2023 ли е плана или щото свършиха парите днес?

Новото гробище на безаналоговост:

Затова ли трябваше на срещата да си носят кеш?
Това ли се обсъждаше, че сега се налага да сменяш темата с това как са се разплащали на събитието?

току-що, attj написа:

В близкия изток има всякакви оръжия и не е нужно да се съмняваш.   Събитията в Бандеристан вещаят крах за НАТО.    Вероятно и ти ще избягаш от тази тема.   Един ден все ще свършат тези военни операции.  Руските казаци отново ще са обединени.  Май не ти се вярва?  Стой и гледай...  

Така де ама къде е натовското оръжие в Израел? Това дето ти го показах на снимката нали? Само да кажа че един после се само опроверга. Сещаш ли се кой е?

Некрофилчо как е "държането на позициите" около Суджа :)

За перемогата пречи Северна Корея - знам знам

Спри да се правиш на много отворен.

Закъса ти каузата - яко при това.

Аз примерно стоя и гледам как Thaad ще е следващото оръжие чудо. Но пък ще си покаже възможностите на друго място различно от Украйна.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Некрофилчо как е "държането на позициите" около Суджа :)

За перемогата пречи Северна Корея - знам знам

Спри да се правиш на много отворен.

Закъса ти каузата - яко при това.

Суджа с едно РПГ и снайпер го превзе лично 2 пъти. Добре де помнете ги тия изхвърления де. Защо аз трябва да ви ги припомням и да ви се присмивам после. А да точно ти обещаваше че всичко ще приключи бързо. Сега се пита в задачата кой беше другия? О да забравям с кой споря - бъди ти беше.

Кажи сега защо няма селфита от другата страна на супермаркета в Суджа :)

Дай някое бе Косьо :)

Мадяр чете руZката пропаганда как го убили (заедно с 49 човека). Нищо не казва за извадено око( здравей бабо Пенка)

Знам че се повтаря, ама момента с четенето на тъпотиите го нямаше досега.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Кажи сега защо няма селфита от другата страна на супермаркета в Суджа :)

Дай някое бе Косьо :)

Превзе го преди 2 месеца с РПГ и снайпер:) Доказано от родата ти там. Трябва ли да те цитирам че да си го припомниш и тогава ти се подигравам и сега мога да го правя до припадък. Искаш ли, че ми се виждаш настървена като северно-кореец на мръвка.

Култ за днеска

ПП

Косе

Тоя за който пишат е зомби. Ходещ мъртвец. Рано или късно ще го изгорят по някакъв начин.

IMG_20241025_101008_147.jpg

току-що, attj написа:

Бандеровци с оръжие от НАТО ескалираха конфликта в руската област Курск и сега следва друго развитие    https://www.segabg.com/hot/category-the-war/12-000-severnokoreyski-voynici-sa-veche-kurska-oblast-spored-ukrayna

Ще го продадат пак на Израел нали? И виж какво вика баба Пенка- нямало ги вече в Курск . Вземете се разберете че днес съм в настроение да ви скарвам с тъпотиите дето ги пишете и се опровергавате един през друг. За Израел говорим и за натовското оръжие там.. не съм забравил :)

Ама сте ми сладки ще  ви нашипкам бузките направо.

Косе мнооо си нападателен тая сутрин.

Ама отстъпват укрите - пак.

ПП

Чао некро

Култ за днеска

ПП

Косе

Тоя за който пишат е зомби. Ходещ мъртвец. Рано или късно ще го изгорят по някакъв начин.

IMG_20241025_101008_147.jpg

Суджа с РПГ и снайпер ще падне ли 3 път, какво викат родата там?или ще свършат парите , всичко ще приключи на 31.12.2023, или през януари 2024? Що не ти се говори за това? Защо на никой не му се говори сега за старите обещания? Забравяте ли ги нещо? Е няма страшно аз съм тук да ви ги припомням. Я дай кофата бързо че ми се размириса тук на ватнишка пропаганда:) Бързо че ей сега ще се опитаме да сменим темата :)

Учи мова и спри да пускаш туитове на руски.

Това е противозаконно - ще те натропкам в Киев

ПП

Невероятен смешник си. Но пък некро

IMG_20241025_101635_457.jpg

преди 5 минути, kosyo написа:

нямало ги вече в Курск . 

Виждаш какво пишат тези от режима в Киев.   Обградени са там.  Корейци от далечния изток щели да идват и да ги доубиват.   И какво правят те в Русия?   Там нямаше военни операции.

Косе мнооо си нападателен тая сутрин.

Ама отстъпват укрите - пак.

ПП

Чао некро

Е не така де , що така подви опашка, баба Пенка? Цяла седмица не е обещала нищо и се притеснявам вече...тия пари кога ще свършат последно? Изчака ми се чакането вече :) Язък знаеш ли колко загуби имам да ти показвам а ти сега подви опашка и не ти се говори за старите обещания. Е нищо ще ги видиш всичките безаналогови избухвания - няма страшно.

преди 1 минута, attj написа:

Виждаш какво пишат тези от режима в Киев.   Обградени са там.  Корейци от далечния изток щели да идват и да ги доубиват.   И какво правят те в Русия?   Там нямаше военни операции.

Натовското оръжие в Израел не го видя ли, че сменяш темата? Както казах тия номера си ги ползвайте за други.  Аз много държа да ти покажа колко смешен може да станеш като четеш тъпа руZка пропаганда.  И като гледам с тия жалки опити да бягаш от темата - много помага.

Ние всичко четем.    Южна Корея може да изпрати военни и служители на специалните служби в Украйна в отговор на изпращането на севернокорейски бойци в Русия, съобщи Newsweek.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Учи мова и спри да пускаш туитове на руски.

Това е противозаконно - ще те натропкам в Киев

ПП

Невероятен смешник си. Но пък некро

IMG_20241025_101635_457.jpg

Дръж РПГ-то и снайпера в готовност за 31.12.2923 и януари 2924. По твоето летоброене още не са минали- може да ти се наложи да освободиш родата за 3-ти път. :)

току-що, attj написа:

Ние всичко четем.    Южна Корея може да изпрати военни и служители на специалните служби в Украйна в отговор на изпращането на севернокорейски бойци в Русия, съобщи Newsweek.

С Натовското оръжие в Израел ли ще ходят в Курск? Усещам че палмата за  отчаяна тролка се изплъзва на бъдито и се бориш за нея със зъби и нокти. Смилете се над него-аз и за него има една новина ама не ми е  е дошла музата.

Кой още да ходи в Курск?   Северните корейци са в Русия,  а южните щели да ходят в Украйна.   Значи няма да воюват помежду си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.