Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинский фронт - Селидово отрезано. Взяли Золотую Ниву. Вошли в Терны. 26 октября 2024

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 часа, kosyo написа:

Хм, а четене с разбиране  сте го владеели . Според тебе вчера за какво бъзиках баба Пенка - дали не беше за това как Мадяр гледа собствената си смърт? Само да напомня че баба Пенка го уби нейде юни/юли и малко след това му извади едното око . Ама сега не говори за това много - неудобно е някак си. Нали не искаш и с тебе да се бъзикам за това? Това четенето на руZката тъпа пропаганда води до някакви странни ефекти след това- забравяне на казаното е страничен ефект от това. Не знам да има лекарство за това...

Е не...

Коцьо къде в написаното прочете,че са ликвидирали Мадяр?!?

Добре,че администрация и модерация ви  толерира про-украйнците-щото аз като кача нещо и веднага наказание "ооо жестокост" точка 17-35 

Църо не му обръщай внимание на "Косьо" .

Това е Аватар на Карабойчев който е гушнал американски пари и се бори с фалшивите новини :)

Ето едно фалшиво видео.

Група укри с кола Козяк смело се евакуират по обстрелвания път.

Видеото е изцяло генерирано от невронни мрежи - гарантирам.

https://t.me/rustroyka1945/18606

IMG_20241027_073542_209.jpg

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Църо не му обръщай внимание на "Косьо" .

Това е Аватар на Карабойчев който е гушнал американски пари и се бори с фалшивите новини :)

Ето едно фалшиво видео.

Група укри с кола Козяк смело се евакуират по обстрелвания път.

Видеото е изцяло генерирано от невронни мрежи - гарантирам.

https://t.me/rustroyka1945/18606

Аз исках да им пусна 155 ТОФ от видеото на РусТройка с набучената на кол глава на пропусквателният пункт в Курск ...ама нали знаеш бан веднага.

преди 41 минути, Църо Арматурата написа:

Коцьо къде в написаното прочете,че са ликвидирали Мадяр?!?

Добре,че администрация и модерация ви  толерира про-украйнците-щото аз като кача нещо и веднага наказание "ооо жестокост" точка 17-35 

Сега да ти обясня теми по които не е добре да вземаш отношение че да злепоставяш баба Пенка:

- Мадяр го уби юни/юли, след няколко седмици му извади окото

-Зеленски гарантирано му пада главата на 01.08.2024

-Кулеба го уволни нейде по същото време като убийството на Мадяр

-парите свършват всеки месец

-Украйна я няма през няколко месеца ама сега е актуално около 31.12.2023 и януари 2024.

-китайски части за дрончета няма от август месец миналата година

-от дрончетата нищо не става от самото начало

То дето се вика нищо не остана за коментиране, но имай в предвид че по всяка от тия точки се изправяш твърдо срещу баба Пенка. А аз обичам да и гледам сеира и няма да пропусна да ви злепоставя:)

Ти верно ли си мислиш че не съм ги гледал тия работи с главата? Хайде малко по сериозно,а?

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Тежки отломки се реят в небето:

А да пак според баба Пенка тоя е будист, който никога не лъже.

Героят тая сутрин:

преди 1 минута, kosyo написа:
преди 2 минути, kosyo написа:

- Мадяр го уби юни/юли, след няколко седмици му извади окото

-Зеленски гарантирано му пада главата на 01.08.2024

-Кулеба го уволни нейде по същото време като убийството на Мадяр

-парите свършват всеки месец

-Украйна я няма през няколко месеца ама сега е актуално около 31.12.2023 и януари 2024.

-китайски части за дрончета няма от август месец миналата година

-от дрончетата нищо не става от самото начало

То дето се вика нищо не остана за коментиране, но имай в предвид че по всяка от тия точки се изправяш твърдо срещу баба Пенка. А аз обичам да и гледам сеира и няма да пропусна да ви злепоставя:)

Ти верно ли си мислиш че не съм ги гледал тия работи с главата? Хайде малко по сериозно,а?

Снимка от окоп с физиономия на Мадяр имаше-ама никой не каза че е той.

Цитат

Сега да ти обясня теми по които не е добре да вземаш отношение че да злепоставяш баба Пенка:

Айде да не ми обясняваш,понеже в тая тема съм писал много преди да се пръкнеш тук.

Или ти кво си помисли-това дето го пускаш от Х/Twitter не сме го виждали в Телеграм ли?

С тая разлика че ако аз ви пусна овъглените кокаляци в Курск мен ще ме накажат(както вече го направиха).

преди 4 минути, Църо Арматурата написа:

Снимка от окоп с физиономия на Мадяр имаше-ама никой не каза че е той.

Айде да не ми обясняваш,понеже в тая тема съм писал много преди да се пръкнеш тук.

Или ти кво си помисли-това дето го пускаш от Х/Twitter не сме го виждали в Телеграм ли?

С тая разлика че ако аз ви пусна овъглените кокаляци в Курск мен ще ме накажат(както вече го направиха).

Не просто предупреждавам, че ще вземете да се изпотрепете един други щото си противоречите . А аз обичам тия неща.

Както казах тия въпроси за Мадяр към нея. Аз си я подигравам и без това достатъчно за това- лесно е за проверка.

Добре екипиран за западните гей-клубове. По добри били от тия московските:

преди 3 минути, kosyo написа:

Както казах тия въпроси за Мадяр към нея.

Е добре поне че го призна за LGBT (макар че не е) 

Бровді Роберт Йосипович

800px-%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%

преди 1 минута, Църо Арматурата написа:

Е добре поне че го призна за LGBT (макар че не е) 

Бровді Роберт Йосипович

800px-%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%

Обясни й как е жив още - аз се пробвам ама не и се говори за това вече. Това е масово тук сред най-умните.

Вин Дизел се включи в играта:

преди 1 минута, kosyo написа:

Обясни й как е жив още - аз се пробвам ама не и се говори за това вече. Това е масово тук сред най-умните.

Вин Дизел се включи в играта:

Ти от къде знаеш че е жив-кога за последно гледа негово изказване? (не казвам че е убит или подобно)

Що не покажеш загорелите Абрамси в Курск от 47 бригада?

преди 2 минути, Църо Арматурата написа:

Ти от къде знаеш

Киро, ти ли си бе ?

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Путин

Путлер.

Кой е Църо Арматурата ?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Киро, ти ли си бе ?

Путлер.

Кой е Църо Арматурата ?

Краси,Васил съм.

преди 58 минути, Църо Арматурата написа:

Ти от къде знаеш че е жив-кога за последно гледа негово изказване? (не казвам че е убит или подобно)

Що не покажеш загорелите Абрамси в Курск от 47 бригада?

Вчера-бе гледайте ги тия неща че ставате за смях. Пак.

Пак са тръгнали кораби и подводници по полетата.

Нищо не става от тия дрончета:

Сутрешна емисия! На обяд ще има и успешни опити за извеждане в близка околоземна орбита

преди 3 часа, Църо Арматурата написа:

Преди известно време, когато все още бях нов във форума, Косьо и на мен ми го извъртя този номер (да не уточнявам какъв, започва с "п") поне два пъти. 

Два пъти публикувах видеа от фронта, на които се виждаше как се опушват укропски окопи и моментално бан за поне седмица, защото Косьо само това чака да докладва и да издейства бан. 

Жалка отчаяна история! Косьо прави всичко възможно само неговите фейкометщини да се развяват из темата, за да върви пропагандата "Украйна печели". 

преди 7 минути, Flashback написа:

Косьо и на мен ми го извъртя този п....ски номер поне два пъти. 

Два пъти публикувах видеа от фронта, на които се виждаше как се опушват укропски окопи и моментално бан за поне седмица, защото Косьо само това чака да докладва и да издейства бан. 

Жалка отчаяна история! Косьо прави всичко възможно само неговите фейкометщини да се развяват из темата, за да върви пропагандата "Украйна печели". 

Подобна ситуация и при мен - Косьо ми издейства  бан за 1 месец и то само въз основа на 1 пост.

Казано холивудски - филма сме го гледали

Точно за изобрите в USA укрите бягат и всички вече го знаят :)

Това никой не може да замаже - нито с дрони, нито с некролози, нито с тъпанарски лафове

Това ме довежда до състоянието наречено просто "кеф" 

Реджепчо ръмжи, Искандерите фъркат, кораби в Одеса горят - а другаря Путин умира от рак 

ПП

Рджепчо подпалиха Черноморск, и пак ще го запалят.

преди 7 минути, MZ/X написа:

Подобна ситуация и при мен - Косьо ми издейства  бан за 1 месец и то само въз основа на 1 пост.

Аз затова единствено Косьо съм блокирал отдавна, нито го чета, нито се занимавам с него, тотален игнор!

Знам му репертоара наизуст - едни и същи видеа и фейкове ги повтаря по 100 пъти, опитвайки се да манипулира аудиторията за "великите" укропски "перемоги" и затова настървено докладва всички останали, които пускат фронтови видеа от руска страна. 

преди 4 минути, Flashback написа:

затова настървено докладва всички останали, които пускат фронтови видеа от руска страна. 

Някое видео от Горняк или Селидово няма ли? За предпочитане да има украинци на него. Макар, че топ видеото с украинец от последните 24 часа е от Грузия. Нема такъв клоун.....

Екстракция през полето до село Измайловка в посока северозапад

За техен късмет минометчиците са закъсали някъде.

https://t.me/lost_armour/3657

А най ме кефи бизнесклимата в Киев

https://t.me/don_partizan/6055?single

Салюти след купона - не може да е друго

Путин: Киев няма възможност за удари дълбоко в Русия. Това може да направи НАТО

"Военните на НАТО, които спонсорират Киев, имат техническите възможности да нанасят далечни удари дълбоко в руска територия. Затова НАТО ще дава разрешение за подобни атаки не на Украйна, а на себе си", подчерта руският президент Владимир Путин в интервю за журналиста Павел Зарубин. 

Путин напомни, че украинските войски не могат самостоятелно да използват високоточно оръжие. "Това могат да направят само специалисти от страните от НАТО, тъй като за това е нужно космическо разузнаване, което Украйна естествено няма. Ние разбираме това, нужни са натовски специалисти, които да изпълняват полетните задания въз основа на тези разузнавателни данни", обясни Путин.

"Украинската армия не е в състояние да направи това сама. Това, което иска Зеленски, ще се извърши от ръцете на натовски офицери. Въпросът е единствено в това дали ръководителите на НАТО ще си позволят да нанесат удари дълбоко в руска територия или не", заключи той.

Владимир Путин изрази надежда, че Западът все пак е запазил трезв ум и е чул предупрежденията му за последствията от допускането на удари дълбоко в Русия. "Надявам се НАТО разбира последствията от своите безотговорни действия, защото ние задължително ще отговорим на тази провокация. Длъжни сме да реагираме по съответния начин", добави Путин.

Флаш

Чувал ли си израза

"Коментара само разваля.."

Гледай сеира в Донецка околия и остави дроновете да бръмчат

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Гледай сеира в Донецка околия и остави дроновете да бръмчат

Че един дрон в Сумска област добре избръмча до подстанция. Навигация с видео до последно.  Интересно казват Герань бил.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.