Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, MZ/X написа:

Подобна ситуация и при мен - Косьо ми издейства  бан за 1 месец и то само въз основа на 1 пост.

Да не си се подиграл с дроновете му?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Зарежете го Косьо 

Укрите решили да строят укрепления в Донецка околия :)

Долетял Ланцет и треснал краниста

https://t.me/anna_news/72288

Строят и в Запорожие - явно настъпите се отлагат за бая време :)

ПП

Цялата история заедно с паниката около корейците е като Комеди Клуб, специално издание.

преди 3 часа, Flashback написа:

Преди известно време, когато все още бях нов във форума, Косьо и на мен ми го извъртя този номер (да не уточнявам какъв, започва с "п") поне два пъти. 

Два пъти публикувах видеа от фронта, на които се виждаше как се опушват укропски окопи и моментално бан за поне седмица, защото Косьо само това чака да докладва и да издейства бан. 

Жалка отчаяна история! Косьо прави всичко възможно само неговите фейкометщини да се развяват из темата, за да върви пропагандата "Украйна печели". 

Тия фейкове всеки ги е чувал,а ма никой ги доказвал. А всичко беше толкова лесно докато някой не реши че ще ме докладва и мен. Ми разберете се там кой беше и се сърдете на него. Аз обичам да слушам жалния вой на всякакви безаналогови тролки. Ще помоля да продължите-определено това помага на 2-рата армия в света.

За моите любимци само най-хубавите взривове. Обещания опит за ниска околоземна орбита.

Странно явно е имало някаква недоразумение или търкане:

Публична прожекция на група кадировци при Золкин. Обикновенно не стигат до там, ама сега явно има промяна в ситуацията. Новото попълнение ще ви го покажа по-късно , както и изказването на някакъв за новия ви идол , дето вика че се бил мяркал никакъв наоколо. Очаквайте пряко включване и още "фейкове".

Косе пляк пляк пляк

Един фейк от днеска

Руснаците превзеха още едно село.

https://t.me/anna_news/72291

Сутринта пък карали нещо на доблестните бригади в Суджа и нещо паднало (вече с камера)

https://t.me/divannyevoini/10509

ПП

Dir.bg съобщава черните новини, заключиха коментарите.

https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-e-prevzela-izmaylovka-napredva-kam-strategicheski-vazhniya-pokrovsk-video

Косе алармирай да заключат темата - важно е :)

Западът се заблуждава,  че е невъзможно Малорусия отново да бъде руска    https://fakti.bg/mnenia/923043-ukraina-ne-moje-da-pobedi-rusia-krim-doneck-i-lugansk-veche-sa-zagubeni    Забравят, че заради Наполеон цялото Кралство Полша дълго над век е било руска губерния.   

Мосийчук: Най-големият успех на въоръжените сили на Украйна в района на Курск е превземането на ябълкови градини!

Изявлението на бившия депутат от Върховната Рада на Украйна и бивш член на батальона "Азов" Игор Мосийчук привлече вниманието заради твърденията, които той направи във връзка с неотдавнашните атаки срещу района на Курск.

Мосийчук обясни подробно, че в района няма важни индустриални или военни съоръжения.

Като пример за абсурдността на операцията той посочи, че "най-големият военен обект" в зоната на бойните действия всъщност се намира в ябълкова градина край град Сужа.

Как така украинските войски избягаха от украинския град.В последния момент те бягат през полето, половината от тях умират, преди да стигнат до него, но останалите отново се вкопчват за известно време в друго място с руско име.

Дори "сифилизирания свят" вече им се смее в очите, да не говорим за нормалните суверенни държави.Сирски ще обясни, че те отново са избягали по негова заповед и двама бригадни генерали.

photo-output.jpg

Фронта се гъне, бягат чак от Покровск никой не знае колко са навлезли руснаците - огромен кеф.

Такава боза не е била от първата седмица 2022

Без съмнение корейците им обаждат играта. Как ги тренира тоя Ким бе ?

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Косе пляк пляк пляк

Един фейк от днеска

Руснаците превзеха още едно село.

https://t.me/anna_news/72291

Сутринта пък карали нещо на доблестните бригади в Суджа и нещо паднало (вече с камера)

https://t.me/divannyevoini/10509

ПП

Dir.bg съобщава черните новини, заключиха коментарите.

https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-e-prevzela-izmaylovka-napredva-kam-strategicheski-vazhniya-pokrovsk-video

Косе алармирай да заключат темата - важно е :)

Чакай как така Суджа? Нали лично я превзе 2 пъти с РПГ и снайпер?

Винаги за буханкоцида! Да знам че първото се повтаря но тия дни материала е много и ги пускат на вълни. Нещо за 31.12.2023 няма ли да каже баба Пенка? Не и се говори и това си е. А иначе много и се коментира всичко друго:)

Обещаното за Ахмат:

Хванала го липсата :) Аз пък помня как не бил напускал Курска област и след няколко дни хоп -в Москва. Забравят тия хора - също като тукашните...

Баба Яга пак е безчинствала...

преди 49 минути, glen написа:

Дори "сифилизирания свят" вече им се смее в очите, да не говорим за нормалните суверенни държави.

И кои са тези държави които им се смеят ???

Никой не си прави илюзии че рашистите имат военен потенциал, и най вече жива сила която хвърлят на заколение в огромни мащаби.

Чудя се на вашата "логика" , а то такава не виждам.. защо се радвате на рашисткия терор  и това че украинците се защитават ???

Наистина искрено се чудя и отговор не намирам в рашистко фашисткия ви ентусиазъм на всеки терор срещу Украйна .

Постоянни екзалтирани еуфории как рашистите сринали и разрушили поредното /най вече рускоезично / градче в Донбас. Което градче и селце си е било живо и здраво до сега дори под "украинско иго" както наричате .

Колко клипа ви трябват , като най емблематичните бяха от Мариуполь - преди и след рашистката окупация /има стотици в ютюба/  , за да разберете че става въпрос за открита фашистка кремълска война, целяща единствено и само унищожение и терор в Украйна ?

От 10 години няма Украйна.  Донци и Запорожци са в Русия.  Нищо не му е ясно на Миро.   Бандеристан е пред умиране.

Абе Миро

Що не си гледал видеото?

Казах ти аз че ще се нахакаш - и на направи го :)

Не е пипнато Селидово, даже табелките с украинските имена от преди 2 седмици са по стълбовете. Новите тротоари лъщят.

Да не говорим за лъскавия асфалт :)

Няма такива мутри и корумпета като укрите :)

ПП

Косе изчезни като Реджеп :)

Джихади Репке е в амок.

Иска НАТО да защити небето на Крайна, ново оръжие, всички разрешения - и някой който да даде пари. Да речем американците.

Поради липсата на спонсори ще гледа и ще кърши пръсти.

IMG_20241027_155924_293.jpg

Грузинците избраха мира вместо война и разруха, а прозападните партии се провалиха. Сега Западът трескаво подготвя загубилата опозицията да протестира. Местните "кучи синове" на Чичо Сам ще се пробват да организират грузински Майдан. 

Управляващата партия "Грузинска мечта" получава общо 54,2%, а сборът за прозападната опозиция, съставена от 4 партии е 37,5%.

Правителството на Грузия ще бъде одобрено въпреки протестите на опозицията, каза премиерът Кобахидзе.

Той подчерта, че опозиционните партии няма да могат да пречат на работата на първата сесия на новия парламент.

Кобахидзе коментира победата на своята партия: "Това е успех и победа за нашата страна. Ние ще запазим мира, ще защитим интересите на страната, ще защитим суверенитета, независимостта и ще запазим свободата. Нашата партия не е проруска и това го разбира болшинството от гласоподавателите. Грузия трябва да е суверенна, трябва да е прогрузинска, да защитава собствените си интереси и заради това получихме тази огромна подкрепа. Благодаря ви отново, поздравления за народа на Грузия."

Орбан вече поздрави партията "Грузинска мечта" за победата на парламентарните избори. Виктор Орбан ще посети Грузия на 28-29 октомври, съобщават грузински медии.

преди 1 час, Flashback написа:

Местните "кучи синове" на Чичо Сам ще се пробват да организират грузински Майдан. 

Вече и започнаха. Френската баба не признава резултатите от изборите и призова за протести. Сиреч грузински Майдан.

Цапате темата

Подготвил съм за Миро нещо архивно.

За мирните, невинни нападнати укри.

IMG_20241027_210934_567.jpg

преди 2 часа, Flashback написа:

Грузинците избраха мира вместо война

сигурен ли си

а според теб - ти какво си избрал след като си избрал Швеция и да козируваш на знамето на САЩ:Dи то редовно го правиш

27ce57aa8f2ca711fcbb2aeef107e9d2.jpg

Премахване на украински парцал в Селидово

5061442_900.png

Премахване на украинския парцал от Градския съвет на Селидово.Селидово се завръща в Русия.

В града все още се провежда операция по прочистване,в началото на следващата седмица ще бъде официално обявено освобождаването на Селидово.

преди 10 минути, glen написа:

Премахване на украински парцал в Селидово

5061442_900.png

Премахване на украинския парцал от Градския съвет на Селидово.Селидово се завръща в Русия.

В града все още се провежда операция по прочистване,в началото на следващата седмица ще бъде официално обявено освобождаването на Селидово.

на тази логика ти си боклук, там където си:D кефи как се самообиждате:D

Те избраха западните гей-клубове пред моZкоVSките:

https://x.com/wartranslated/status/1850437469600190708

Това ще да са от обкръжените  украинци край Курск :)

Нищо не става от тия дрончета - късна емисия ( без китайски части)

Отвсякъде се носи смрад на горяща безаналогост:

Героят на вечерта:

Баба Пенка загрява край тъча :) Много искам да знам какво мисли за мен, че да и да я питам за кристалната топка и топло/студените вълни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.