Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, nikssi написа:

Ти откъде знаеш,че не е поредния негов профил?

Кво да чете тролопитек? Тролопитека дращи да се насир@ във форумите.

Ако е жена - разбираемо е. Ако се мисли за такава пак се приема с надсмешка. Ако пък се прави на такава тогава е тролопитеК.

Залагам на последното.

Кръвното как е?  :bubblegum:

a man in a pink jacket is holding a magnifying glass in front of his face .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, M.Николов написа:

Другарю, видно е че празнуваш още от вчера 7-ми, и днес 8-ми още не си изтрезнял.

Так держать!

:wub:

а теб райския газ не те е пускал от 2 години

преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

и аз искам да знам мнението на тоз тролотипек - защо предпочита да ходи редовно в САЩ а не в Русия:D

Вниманието от ближния е съществена нужда на човека. Обаче аз нЕмам нужда да оказвам внимание на УЖ жена - сиреч тролопитек. Нищо,че и отговарям.

уФСъ ъпгрейдна ли проца или чакаш финансиране да пазариш от алито?

преди 4 минути, nikssi написа:

След биричката и Узото трЕбва да е супер. Как са :money62: на профил ли плащат или на пост?

питаш шведа който си ляга всяка вечер  с американското знаме

преди 1 минута, nikssi написа:

Вниманието от ближния е съществена нужда на човека. Обаче аз нЕмам нужда да оказвам внимание на УЖ жена - сиреч тролопитек. Нищо,че и отговарям.

уФСъ ъпгрейдна ли проца или чакаш финансиране да пазариш от алито?

чипа е купен от амазон и седи пред мен от лятото но ме мързи - да те чакам ли да помогнеш

преди 30 минути, M.Николов написа:

Другарю, видно е че празнуваш още от вчера 7-ми, и днес 8-ми още не си изтрезнял.

Так держать!

Ни Гургулят отбелязахте, ни ВОСР. Мишоци!

Целият футболен отбор "Полтава" беше отведен в ТСЦ преди мача от първата укро лига, играчите загубиха мача поради депресия.

Журналистът Игор Бурбас каза, че на всички играчи са издадени призовки, след което отборът е бил освободен за мача, който са загубили, защото "настроението не е било подходящо".

https://t.me/RVvoenkor/80327

преди 29 минути, M.Николов написа:

Так держать!

преди 9 минути, FBI-International написа:

Спирт ли пиеш? 🤔

Проблеми с алкохола? :bubblegum:

Щот шуБето е ГолемО

Профилче ново Аз направих

На много умен да се правя и да печеля допълнително - за ВИП профил

Като ВИП да си трия мненията и нови профили да правя , за да ДраЩя както си знам...

Дзверо ти си компроментиран отдавна. Направи си нов профил и почни отначало.:bubblegum:

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

чипа е купен от амазон и седи пред мен от лятото но ме мързи - да те чакам ли да помогнеш

Ма ти чак чипа ли смени? 😁

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Абе ти си като Дебелян Пеевски.

Дерибея вика дръжте дерибеите.

Баш тролопитека, дето вика за касапина Путлер, вика дръжте тролопитеците.

Къв ПееФски бе? Той нали Ви плаща на всички. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, nikssi написа:

Ма ти чак чипа ли смени? 😁

все още не, чакам да ти го сменя в дъскорезницата:D

преди 22 минути, nikssi написа:

Би ли посочил коментар в който въпросният потребител изисква от теб да и "оказваш внимание" или да и отговаряш? :bubblegum:

току-що, FBI-International написа:

Би ли посочил коментар в който въпросният потребител изисква от теб да и "оказваш внимание" или да и отговаряш? :bubblegum:

Той ме разбра бре Дзверо. Даже ми отговори.

Цитат

Бившият украински външен министър Дмитрий Кулеба твърди, че в началото на 2022 г. е видял на масата на президента на САЩ Джо Байдън документ с прогнози за падането на Украйна.

„Беше изключително важна и топла среща. Още в кабинета разбрах две неща. Първо: на бюрото му лежи  някаква папка, в която ясно пише, че Украйна ще загине. Тоест цялата му разузнавателна машина: военни, политически анализатори, ЦРУ – всички бяха единодушни – Украйна ще загине“, каза той в интервю за украинския Канал 24. 

Опс :rabbit:

преди 1 минута, nikssi написа:

Той ме разбра бре Дзверо. Даже ми отговори.

Опс :rabbit:

И къде пише в този коментар, че задължително ти трябва да отговориш? :angry:

Сега Тръмп ще спасява ли поне част от бившата Украйна или ще остави нещата пак да им наложат руско владичество?   Зельо очевидно съвсем не осмисля,  че ръководи развитие към втория вариант.   Този евреин е като реален враг на хохлите.    Винаги идва и пак ще дойде Видов ден.

преди 53 минути, parmobil написа:

Аз вчера празнувах победата при Сливница

преди 22 часа, M.Николов написа:

...а ти какво си празнувал малко ме интересува!

преди 9 минути, M.Николов написа:

Аз вчера празнувах победата при Сливница

...а ти какво си празнувал малко ме интересува!

Не съм те питал, защото щеше да излъжеш 🤣

Не ми пречиш, но забелязах, че и у теб предизвиках условен рефлекс. 2+2=4 да напиша и предизвиквам у теб и един друг товарищ емотиконки. Извинявам се за каквото съм ви причинил, та да реагирате като кучето на Павлов.

Кое пак бре, недоразумение?

В случая отговарям на твой пост, ако не забелязваш.

А всичко тръгна от опита ти да се правиш на оригинален с пост за 7-ми ноември, само че написан на 8-ми.

Е, как да пропусна такава издънка?

Няма как!

Тръмп е заявил, че САЩ няма да изпращат американски войници в Украйна. „Това там в Европа си е работа на поляците, германците, британците и французите“, е казал той.    В Европа нямат достатъчно пари за защита на Бандеристан.   Значи ще го изоставят.   Зельо пак ще хленчи - докато може и има надежда.     

Земя в илюминаторе, ЗЕМЛЯ, ЗЕМЛ-Я-Я-Я

Иначе лоша работа на оператора ама не му се сърдя.

Само да споделя че днес 3-ма скочиха в промоцията за бяла лада самостоятелно, но ме впечатли номер 147. Не се бъзикам -не вярвах, че ще видя такива нещо някога. Бройката стигна 148.

Героя тази вечер е пилот :

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.