Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не разбрах какво общо има Тръмп?

Мъск като главен консултант препоръчва спиране на кинтите към Зеленски.

Който днес обиди Орбан в речта си. Така че и европарите спират.

Та нека се радваме на края на тая безсмислица.

Няма кинти - няма Зеленски.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Общото с Тръмп и Мъск е, че вие ръкопляскате. А трябва аз, не вие. Вие сте евразийски левичари. И затова ви се чудя на радостта. Не е логична, пич, не е логична.

Виж бе "пич" 

Тия термини бяха погребани. Има нов свят. В него няма идеология а един универсален закон. Пиша ти го на руски защото звучи по добре.

"Бабло побеждает зло"

Добре дошъл в света на Black rock.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Виж бе "пич" 

Тия термини бяха погребани. Има нов свят. В него няма идеология а един универсален закон. Пиша ти го на руски защото звучи по добре.

"Бабло побеждает зло"

Добре дошъл в света на Black rock.

Верно? Това не е ли малко "западно" и капиталистически? Къде отиде грижата за народа?

Ще ми кацнете полека всички марксисти, ленинисти и севернокорейци. И ще ви питам, пичос. Аз съм дребна и ниЗка душица. Питах "ви" и след първата зима, дето ни се чертаеше апокалипсис.

Но поне призна, че било за кинти, а не идеология. Данке!

преди 27 минути, Киро Н. написа:

Кире, ама къде точно го препоръчал може ли да посочиш?в ru-нета ли?

Ц.ц.ц

И 6-те изтребителя заминали...

https://realrawnews.com/2024/11/us-special-forces-destroys-f-16s-in-ukraine-that-zelenskyy-used-to-bomb-russian-villages/

Не стига, че сега Мъск спрял парите, ами и 6-те Ф-16 са ги взривили  US командосите. Това е покъртително направо. Чудя се това ли ще събере 35.4 милиона гледания преди някой да се усети?

@Киро Н. ти усети ли се или да ти го кажа по-ясно? Мисля че утре няма да ме харесваш:) Ако искаш още сега да ми кажеш какво мислиш за мен, че да спестим мъката ти утре,а? Аз като казвам че вярвате на изключително тъпата руZка пропаганда не говоря празни приказки...

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Тука е минало нещо ама какво ли е...

Няма нужда да ей казвам че нищо не става от тия дрончета дето свършиха няколко пъти и няма китайски части за тях, нали?

Останките от една велика империя:

Героят на сутринта е в разцвета на силите си:

А баба Пенка след като приключи с обещанията , дето все не ставаха, взе да обяснява от името на Мъск, че и някакви изводи взе да прави въз основа на очеваден фейк. @Киро Н. ти си баби :), я кажи колко съм лош че се правиш сам пак за смях и подигравки?

Баба Пенка провери картата

И без Мъск работата ви е лоша.

Та плякай Косе, ама ти си знаеш .

ПП

Маса време се чудих какво общо има театъра в цялата работа с Украйна, ама щом казвате :)

Впрочем нощната перемога е с резултат двама утрепани електротехници.

Голяма победа - направо пирова.

IMG_20241108_224055_701.jpg

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Баба Пенка провери картата

И без Мъск работата ви е лоша.

Та плякай Косе, ама ти си знаеш .

ПП

Маса време се чудих какво общо има театъра в цялата работа с Украйна, ама щом казвате :)

Впрочем нощната перемога е с резултат двама утрепани електротехници.

Голяма победа - направо пирова.

IMG_20241108_224055_701.jpg

Баба Пенка е добре да си проверява нещата преди да изплющи поредното обещание, че има едни гадняри дето само това чакат. И после се бъзикат безкрайно :)

Героят на обяд:

Поредния номер за бяла беше изтеглен от 2-рия път. Какво да се прави -засечка.

Поздрав от Чехия папагалче :)

Дроновете не били достатъчно :) Ситуацията е в полза на Русия.

Рев, сълзи и твойте сополи (полуперемога)

IMG_20241109_105825_054.jpg

преди 1 час, Киро Н. написа:

Поздрав от Чехия папагалче :)

Дроновете не били достатъчно :) Ситуацията е в полза на Русия.

Рев, сълзи и твойте сополи (полуперемога)

IMG_20241109_105825_054.jpg

Много здраве от Мъск дето спря парите на Украйна .

Само градове( за знам за едното повторение).

Радвам се че съм тук. На @maxthon Стивън му пише все ден, а на @Киро Н. Мъск му спира парите. И вие да сте на мое място и вие ще се чувствате горди да си комуникирате на високо ниво с такива хора.

Поздрав за цялата тайфа вярващи!

преди 16 часа, parmobil написа:

Ама къде са тези казаци, attj? Трета година стана, мама му стара. Уж трябваше отдааавна всичко да е приключило и денацифицирано, а то кво стана?

Поне 7 милиона от тях са избягали нанякъде да се спасяват от бандеровската военна операция АТО.  Вероятно още толкова си стоят по местоживеене и чакат да дойде руската армия.   Не вярвай на западна католическа пропаганда.  Какво да е станало -от 10 години я няма Украйна.   Узурпаторът Зельо все още е президент само на хохли. Проси пари, които са невъзвръщаеми.  Дои Запада - докато може и му дават.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ся като свършиха руснаците, до последния кореец ли ще воювате ?

Корейци няма, защото @maxthon не ги пуска на границата и @kosyo го е забелязал.

А един друг потребител спомена, че @maxthon ще премине към друга опорка - от "корейци няма" към "и какво като има корейци"...

Хм оказа се че Крим е руски 

"Украинците трябва да забравят за Крим. Бъдещата администрация ще се фокусира върху постигането на мир в Украйна, а не върху връщането на територии

(c) Браян Ланза, съветник на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп

ПП

Бълбука, почна сечта. Зеля получава само ПВО щото решили да го трепят руснаците :)

Как е смешници ? Плякате ли ?

Как е плана за перемога ?

Никаква Украйна няма без донци и запорожци - хохлите ще свикват, щат не щат...

Корейци няма, защото [mention=483801]maxthon[/mention] не ги пуска на границата и [mention=252038]kosyo[/mention] го е забелязал.
А един друг потребител спомена, че [mention=483801]maxthon[/mention] ще премине към друга опорка - от "корейци няма" към "и какво като има корейци"...
Корейци на корейския полуостров колкото си искаш. По други места никой още не ги е показал....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Доктрината „Монро“
Доктрината „Монро“ е геополитическа концепция, направлявала външната политика на Съединените американски щати и определяла обсега на интересите им в Западното полукълбо през по-голямата част на 19 и началото на 20 век. [1]

Същност

Принципите на доктрината са изработени от държавния секретар Джон Куинси Адамс и провъзгласени от президента Джеймс Монро в годишното му обръщение към Конгреса на 2 декември 1823 г.:
  • недопускане на европейска колонизация в Северна и Южна Америка („американският континент не трябва да се разглежда в бъдеще като обект на колонизация“, всеки опит от европейска страна за налагане на нейната политическа система в западното полукълбо ще се смята за заплаха за „мира и безопасността“ на Съединените щати);
  • ненамеса в делата на съществуващите европейски колонии и територии, зависими от Европа.[2][3]

Доктрината „Монро“ затвърждава изолационизма (избягване на политически съюзи и обвързване с други държави), който Съединените щати спазват спрямо Европа от възникването си като държава[3], но наред с това заявява намеренията им за търговска експанзия в Латинска Америка за заплаха за „мира и безопасността“ на Съединените щати. Доктрината издига парадигмата за надмощие на САЩ на американския континент (базирана идеологически на американската изключителност), на първо време с териториални претенции за Куба и Тексас.[4]
.................................................

преди 31 минути, maxthon написа:

Корейци на корейския полуостров колкото си искаш. По други места никой още не ги е показал....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ама кучески консерви се появиха:)

Вечерния буханкоциц за всички дето викат че Мъск спрял парите и тези с шапките от фолио.

Един завод  дето си мислех че нищо не е станало , пък то още гори:

Важното е че е само прозорците:

Героят на вечерта:

преди 1 час, maxthon написа:

По други места никой още не ги е показал....

Точно пък на вашата група са ги показали, затова аз няма смисъл да ги опровергавам.

преди 44 минути, БаалБек написа:

Точно пък на вашата група са ги показали, затова аз няма смисъл да ги опровергавам.

Е то както има за опровергаване като никой досега не е видял/показал и един кореец.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.